2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#688 No végre ezt a hónapot is megértük, asszem június vége a megjelenés. Faxa, addigra egy új videókarit, is beszerzek, hogy jó legyen a gamma és ne szaggasson, legalább mediumon vagy highon menjen normálisan. -
#687 Igen még 2-3 hétig kuss lesz szerintem.... -
#686 uninstall... :) én már meguntam a demot, annyit játszottam vele :D -
#685 Na? Mi ez a síri csend?
Megvárjátok míg kijön a full, vagy mi? :D -
#684 Kezd nagyon minimumon....és nálam nvidia driver-en is tudok állítgatni, hogy néhány beállítást rá akarok-e erőszakolni, vagy alkalmazásvezérelté akarom-e tenni...
Namost, ha én 8x élsimítást rányomok a driverbeállításnál, vagy alkalmazásvezérelté teszem, az oriási különbséget mutat,attól függetlenül, hogy a játék menüjében nem változtatok semmit....
Remélem nem írtam nagyon ö-vissza... -
Shaggy84 #683 Bon és kandurEx köszönöm a választ -
#682 Annyit ír, h a géped a jelenlegi grafikai beállítások mellett alkalmatlan a játék élvezhető futtatására, ...vedd lentebb a felbontást, kapcsold ki az AA stb. stb. -
#681 Vedd lejebb a grafikát. A jelenlegi beállításaid nem megfelelő a géped számára. -
Shaggy84 #680 Sziasztok.Lenne nekem egy ilyen bibim a demoba hogy minden másodpercbe feldobja ezt az üzit a játékba.Minden beállítást megnéztem és nem jövök rá hogy mi lehet a baj.a Gép egy AMD64 3500+ 1GB és egy ATI 1600pro. -
tmisi #679 Sajnos ez van.
MICROSOFT -
#678 Eddig barátom ilyen nem volt, hogy egy szaros alkatrész mellé meg kellett venem egy oprendszer-t.....
Vagy te ezt nem tudtad? Jobb később mint soha...!..:D -
#677 Erre most jöttél rá? de amúgy ez megy évek óta, de sebj, jobb később mint soha:) -
#676 Ennyit a dx10+vista párosról.....
Bassza már seggbe valaki ezt a köcsög kurva Microfostost.......
Ezért veszek PS3-at......Cseszett-k..va-.r..et...k...es....g..e....c...i......bas....zott...k...ö..c.sö...g.....fa..s..z.k..a.l.a.pok........ -
#675 Junius 26.....Bioshock augusztus 21........és Blacksite szeptember 3.
Szerintem ezekre érdemes odafigyelni..... -
#674 jún. 26. -
#673 Eszerint a ho végén jön... -
#672 Mikorra várható a teljes játék? Azt tudom hogy ebben a hónapban de azonbelűl hogy hónap elején, közepén vagy végén? -
#671 Hát nagyon gyengén szerintem, de a proci és a ram is sokat számít.... -
#670 nem csak a memória menyisége, hanem az elérési ideje is nagyban befolyásolja az fps-t. (cl értékek, frekvencia) -
joe1980 #669 ati radeon x1600-sal futna ez a játék?ennyi lenne a kérdésem még! -
#668 Jah muszáj....mert 2db 1G-ramot akarok betenni, és meg akarom nézni a változást.....persze max beállításon tesztelem... -
#667 Látom ráérsz. :p -
#666 Minnya tesztelek, úgyhogy már nem fontos, de azért még köszönöm hogy jelentkeztél!
Cső!
Valszeg tesztelek 256-512-768-1024-1280-1536-2048
rammal.... -
#665 Én max 1 giga és 2 giga között tundám megnézni.. :S
Ha ez is érdekel, akkor holnap írj és talán kipróbálom.. Bár elég lusta vagyok.. :P -
#664 Valaki???????????? -
#663 Csőtők....
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!!!!!!!!
Meg kéne nézni, hogy ugyanazon a configon, mekkora fps különbség van 1.5G és 2G rammal, ha minden a max-on van.....a beállításoknál...
Ha valaki ezt meg tudná nézni, akkor az kaphat egy pirospontot...... -
#662 Igen sajna a proci és a ram is gyengusz....
Főleg ha erősebb vga-d lesz, akkor az 1g ram az alapvető.... -
#661 Ez sajnos így van.. ez a gépecske harmatgyenge egy ilyen játékhoz sajnos. :\ -
zsotesz #660 De a VGA nem minden, szerintem a procit is le kéne cserélned, meg ram-ból is kellene még 512MB. -
#659 x1600xt től felfele :)
De nézegesd itt :)
arukereso.hu -
joe1980 #658 Tudol mondani egy olyan ati radeon kártyát ami támogatja a shader model 3.0-át?
-
#657 El sem fog indulni szerintem a játék... -
joe1980 #656 Nos a gépem:AMD 1.6 proci
512 mb ram
Ati radeon 9800 pro
-
#655 Kötike.....jól összezavarodtam....heheheheh -
#654 Ajánlom figyelmedbe :D -
#653 elvileg én is:D
on -
#652 Estefelé tudok mondani vélemény-t, mert ha minden igaz, akkor este már ki tudom próbálni... -
#651 Pont azért nem áll kézre a joy, mert magad mondtad, hogy ez az első ilyen stílusú gém, amivel eddig játszottál....énnekem joy sem jelent gondot... -
Tiger1111 #650 Sajnos legtöbbször a nagyon nehéz részekig ell kell verekedni magad ,és még utána le kell darálni nagyon sok szörnyet meg robotot és csak akkor lesz mentés.Egyedül a főelenfeleknél van úgy az auto save ,hogy már csak őt keljen likvidálni.Persze ezek a dolgok xbox360-on voltak ,de én úgy tudom a pc-és verzió teljesen ugyan az.Csak talán a grafika szebb. -
#649 az sem lenne rossz, ha minden nehezebb rész előzz mentene:)
#637 nforce-n néztem, és ott még nem volt kinn, gondoltam nem jelent meg... vagy vmi mutáns version csak, amivel jáccanak:) de most akkor ráállok a keresésére:p