2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
Prof William #728 Kicsit?
Nehogy már csak egy 50-60k-s kártyán menjen elfogadhatóan.
Azért a Akkor GF 7600 GS -nél nem fogom lejebb adni. Talán még jobbat is veszek ennél...
Ezzer már csak fog hibaüzenet nélkül futni.
Más.
A úgy halottam demo érzékeny volt valami procira vagy régi technológiára. Mi volt ez?
Egy Asrock alaplap és egy 25-27k -s 2 magos proci lessz benne... -
#727 Biztossan jobban fog menni egy kicsit, de ha megmaradnak ezek a beugró figyelmeztetések, akkor megcseszheted, mert amíg azok nem tűnnek el teljessen, addig jórészt játszhatatlan lesz a gém azzal, hogy állandóan zavarni fog....
Én azt mondom, hogy próbálj meg még tizet hozzárakni, ha ez lehetséges....
Ha nem, akkor imádkozz.... -
#726 Azért, mert nálam sincs....
Talán az a High a DX10-ben jön csak elő.... -
rémrendescrysis #725 Hello meg tudná valaki mondani, mért nincs nálam high árnyék a beállitásoknál.
Előre is kössz. -
Prof William #724 U:I Talán tudok majd még szerezni egy 10-est kártyára... -
Prof William #723 Azért ezen már csak fog menni. :)
Iygekszem majd egy jó kártyát venni sztem 25-30 ért azért már lehet oylat kapni amine elindul...
Ha a régi konfoggal Gef 6100 -en is ment igaz extrahomályos lassítotfelvétel formájában és 2 percenkénti "Nem megfelelő konfig" üzenetekkel ezzel is biztos menni fog... :)
Amúgy van oylan chipset amit nem szeret a game? Egy Asrock alaplapot és Amd 2 magost akarok venni... -
#722 Ha letöltöd, a legújjabb dx9-et, akkor nem kell ezzel vacakolnod....
DX9c április.... -
joe1980 #721 Sziazstok.lenne egy kérdésem.szeretném kérdezni hogy a d3dx9_dll filet,és a xinput1_3.dll file-t hova meik mappába kell bemásolni?köszönöm a válaszotokat. -
#720 Ja akkor nincs mese...ez van és kész...majd ha nem megy a játék rendessen, akkor vársz amíg jobb géped nem lesz.... -
Prof William #719 "Sajna" a 2 Gb DDR2 az ajándék. :) Szóval az már itt fiygel az asztlomon és csak a beszerelést várja. Ezen nincs módom változtatni. (És nem is akarom eladni...) -
#718 Jah én is ezt tanácsolnám!
Ramot lehet még pótolni, de kártyát csak cserélni, és ez veszteséggel egyenlő... -
zsotesz #717 Szerintem a 2 GB memória helyett csak egyet tegyél bele, az így felszabadult pénzt meg tedd hozzá a VGA-hoz. X1950 pro már van 35k körül. -
#716 Igen lehet....
Énnekem a DX9-es ment rendessen....
Majd nemsokára megnézheted... -
rémrendescrysis #715 Sztem ezek biztos hogy nem, mert minden gém hibátlanul megy, kivéve ezt.
Csak akkor azt nem értem, hogy mér képes lefutni a tejjesitménytesztet.
De mindegy a full biztos nem lesz ilyen hülye. -
#714 Akkor GF 7600 GS vagy Ati 1600 illetve 1650...a megfelelő....
Ne add alább ettől....
És nézd meg, hogy 128bites legyen és ddr3-as ramokkal legyen ellátva....
Ajánlott márkák:
Gigabyte és Galaxy -
Prof William #713 Sajna belátható időn belül nem fogok tudni még csak 10-k se gépre költeni ez után a fejlesztés után.
Úgyhogy marad kártyára 20-25 legjobb esetben 30k... -
#712 Jah és az Nvidia vezérlőben a beállítások is full max-on vannak nálad???? -
#711 Ja bakker cseszedt idegesítő lehet ilyen gépen ilyen fps mellett, hogy mégsem megy a cuccos....
Úgyhogy átérzem az aggodalmát..... -
#710 jobb, ha lecseréled a géped.. csak 43 fps ejnye :D -
#709 Sokminden ....
Táp, Driver, hibás videókártya.....Rendszerhiba (újra kell valszeg telepíteni....a opr-t).....túlmelegedés (szerezz 1 ventilátort...)
Én ezekre tudok tippelni... -
rémrendescrysis #708 Nekem a Lost Planet tesztjében a Snow 41, a Cave 43 FPS volt az átlag, és minden maxon volt, kivéve az árnyékok, mert azok medium-on voltak, az élsimitas pedig legnagyobb 16-oson.
Gépem: Manufacturer: System manufacturer
Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.48GHz (2 CPUs)
Memory: KINGMAX 2048MB RAM @ 826MHz
Hard Drive: 550 GB Total
Video Card: ASUS NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB GPU @ 615MHz Memory @ 1860MHz
Monitor: Sony SDM-X73
Sound Card: Trust SC-5100
Speakers/Headphones: Logitech X-530
Keyboard: Logitech G15 Gaming Keyboard
Mouse: Logitech G7 Mouse
Mouse Surface:
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 2 (2600.xpsp
Ja és van egy kérdésem, hogy amikor játszom, és körülbelül 20 másodperc, majd kifagy a játék.
Ez mért van?
Please, help. -
#707 Na azért mondtam, hogy úgy tudom.....teszteld le és nézd meg, mert a szar INNO3D a DDR2-re volt kijelentve a cikkben....és ha neked DDR3-as, akkor valszeg nem lesz gond, de akkor is a GB és Galaxy valamivel erősebbek....
De hogy ez használat közben mennyire látszik, azt nem tudom, csak órajelek alapján a Gigabyte eléggé oda tud pörkölni....akár más szériák esetében is.... -
#706 Mégegyszer hangsúlyozom, mert ezt még lehet hogy nem írtam le pontossan, de az INNO és ASUS gyengesége csak kifejezetten a 7600GS (típusnál) esetében áll fennt.... -
#705 Akkor nekem hogy a fenében lehet 7600gs-em ddr3-mal és inno márkájú dobozzal? :D -
#704 Miről beszélsz? :S -
#703 Amit belinkeltél, ott is a Gigabyte (700-as órajele van!!!!!!) meg a Galaxy a legjobb!!!
Ne 7800GS-t nézd....
Meg ettől függetlenül én a minőséget mondtam, hogy gyenge....azmellett hogy órajelben is gyengébb.....és INNO3D asszem csak ddr2-ben lehet kapni, a Gigabyte és Galaxy meg ugytudom, hogy DDR3-asak.... -
#702 Jah nálam az INNO3D volt egy hétig, és játék közben többször is kikockásodott a kép, és se lejátszani se kiírni nem tudtam avi-t..... -
#701 Azért annyira nem rossz az.. -
#700 Az volt nekem és 1 hét múlva cuccoltam vele a boltba....
És asszem DDR2-es is volt ráadásul....
És ez az inno csak ebben a 7600GS-ben szar, a többiben megint másképpen vannak a márkák....
De 7600GS-ben az INNO és az ASUS eléggé gyenge szriát csinált....
Ezt olvastam egy tesztrovatban.....
De rádbízom...én azt tudom, hogy a Gigabyte az faxa....
Nézz körbe te is:
Gigabyte -
#699 Nekem volt Innom, DX8 alatt nem tudta a shader 2.0 csak AA bekapcsolása mellett, amúgy meg szétfagyta magát...szal..én nem ajánlom, akkor inkább gigabyte, asus, msi stb. pár ezer ft különbség, sőt a gigabyte -nál még annyi se, de skkal megbízhatóbb minőséget kapsz -
#698 Gyenge minőségű, felejtős márka. Sok gond van vele. -
#697 Mi bajod az inno-val? :p -
#696 Én is azt mondanám, hogy minimum ilyet, mint nekem van pl...de ennél inkább feljebb menj.....
De ha végképp nem tudod megoldani, akkor GF 7600 GS-t próbáld, az nem olyan túl drága a teljesítményéhez képest....de inno3d-ben ne vegyél és mindenképpen ddr3-as rammal ellátott legyen.....
PL Gigabyte márkájú-t..... -
#695 Semmilyet, inkább gyűjtsél még hozzá és legalább 50ezerért vegyél vga-t. -
Prof William #694 Most (júl) veszek egy kafa 2 magos procik és 2 giga memót.
Sajna egy 100k s kártya kicsit sok lenne nekem de annaál a csíra integrált Gef 6100 -nál biztos jobbb lessz.
Milyen jó kártyát tudnátok ajánlani 20k és egy kicsivel a fölött.
-
#693 Azt kell tudni, hogy dual core, az amin normálissan tud menni a játék...
Ram-ból elég 1gb is, de vkártyából a lehető legjobbat......8800-as pl..
Sima proci-ból egy 3.0-assal is jórészt max középszinten fog menni... -
#692 miről beszélsz? -
Prof William #691 Van valamni amittudnom kell gépfejlesztés előtt? A Demp nem szeretett pár procit... -
#690 Ja eggyüttérzek veletek...:D -
#689 Adja az ég hogy tényleg kijöjjön időben a game... Rég vártam ennyire játékot...