2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#768 Basszus félrenéztem...
Télleg 29-én jelenik meg basszus....
Akkó még 8 nap...!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááá
-
#767 még 5nap -
#766 Jobb ha inkább 06.26-ra készülsz.....:D -
c3124c #765 cs, tud vki vmi infot a pc-s változatról?? Mondjuk remélem tartják a hivatalos dátumot (06.29), addig talán kibírjuk -
#764 Jesz U 2007-ről átnevezték UT3-ra, mert a U 2007 (az a fejlesztés alatt volt a project neve..) -
#763 Az nem unreal tournament 3 néven fut? :S -
#762 Jah, ez úgy ahogy elfut, de a Gears of War az a mostani U3 csúcsa, ami-t nem lehet bizonyos gépeken egyeltalán elindítani....
Nézd Halo2 csak vista-n megy oszt a béka segge alatt van....erre még a Crysis is megy xp-n...:D
Meg ha emlékszel, akkor említettem hogy a cég igazi projectje az Unreal 2007 és arra akarnak koncentrálni, és ez a port csak akkor kezdődhet el, ha az Unreal 2007-et már piacra dobták!
Úgyhogy 2008-ban lesz GoW legkorábban... -
#761 LOL de a Lost Planetet kiadják azt csomo embernek ezse fut.Nem a gépek miatt nem adják ki! -
#760 Lesz majd, de ahhoz gép is kell majd....(minimum egy ütős dualcore)
És most felesleges kiadniuk ilyen gyenge gépekre, amik a legtöbb háztartásban vannak....
És a kiadó, aki átportolja pc-re az először az Unreal2007-re akar koncentrálni....
És majd utána kiadják...ezt egy hírben olvastam.... -
#759 Ez az egyik amit én sem értek, mert szép, de tartalma nemsok van.....
De ha már Kirol kérdezte, azért elmondom, hogy lesz Gears of War pc-re, de valszeg 2008-ban.... -
#758 mind2-t nyomtam és őszintén nem értem mér ekkora hype gow :D
-
#757 Inkább a Gears of War -t adnák ki PC-re. -
#756 Há de marha jó. :D -
#755 Folytatódik a Lost Planet PC-n is
[2007. június 18. @ 13:32 - Alwares]
Meglepetésként ért mindenkit hogy a Lost Planet-et az Xbox360 egyik fő címét, röviddel a megjelenés után már el is kezdték készíteni PC-re is. Igaz PC-n még nem jelent meg, de egyes pletykák szerint már készül a folytatás.
Hogy a titokzatos Lost Planet Colonies teljesen új cím lesz-e vagy csupán kiegészítőről beszélünk, az a lényegen nem változtat. A folytatás a pletykák szerint 2008 januárjában fog megjelenni, ami számunkra pedig a legfontosabb hogy elvileg egy időpontban kerül majd kiadásra a PC-s és az Xbox360-as verzió is.
info: Gamestar -
#754 Van core2 1.8-as, ami 28e.... -
#753 Írtam neked ide! -
#752 A 4.2-es dual-procinak kicsit több az ára, mint 27000..nem? -
#751 core 2 alapú rendszert javasolnék én is. ég és föld, és már nem is annyival drágább! -
#750 TPcomp árlistáról néztem....
ALAPLAP:
s775 P4 VIA Asrock 775Dual-VSTA
VIA PT880, DDR & DDR2, FSB:1066MHz, 7.1 hang, 10/100 LAN, SATA RAID, 8x AGP és 16x PCI-E, USB 2.0, ATX
14 700 Ft
PROCI:
s775 P4 Intel P4 805 2.66 GHz DualCore dobozos
socket 775 tokozású, 2667MHz, FSB: 533MHz, 2x 1MB cache, dobozos kiszerelés hűtőventillátorral együtt!
25 700 Ft
VGA:
Gainward nVidia GeForce 7600GS 256MB TV 8019
30 100ft
Nem biztos, hogy friss a lista, de kb ilyet vennék ennyi keretből...:D -
#749 ( Olcsó AMD rendszer, 15-ks alaplap, 4,2-es AMD dual core, és egy 7600-7800GS vagy GT :P
) -
#748 ezt? -
Prof William #747 Szal óvakodjak a barton magos prociktól...
A régi kérdésem még áll... Szűval mit és menyniért vegyek az optimális élmény érdekében...
Itt a lista újra...
Mit ajánlanátok...
Alaplap max 15k
Memó már van 2 giga...
Proci max 27k
Kártya 25-30k (Legvágső esetben 35)
-
#746 Szerintem is egy demo ha nem megy akkor tuti, hogy az eredeti sem fog menni...
Ilyenről még legalábbis nem halottam... -
#745 Colinnál is ez volt a gond ha jól tudom, és ott sem javítottak ezen semmit a fullban. :\ -
#744 Szerintem az lesz inkább a gond a Barton.... -
sorrow #743 Nekem 7300GT ddr3-as van, de hibát jelez már indításnál...bár úgy tudom a Barton magos AMD proci-ra se készítették fel a demot (lehet, hogy innen ered a hiba)...talán a végleges bolti változat jobb lesz. -
#742 Az gt, de lehet, hogy a simát már nem.... -
#741 Nem, haverom 7300gt-n próbálta ki, hogy hogy ment azt nem tudom, de ment. -
sorrow #740 Az igaz, hogy a game nem támogatja a nvida 7300-as szériát??? -
#739 FIGYELEM!!!!!!!!
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerű megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevű játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklődtem, és már ismerőseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
[A megoldás a hibákra az volt, hogy a havernál felraktam a játékot, mert ott ugye elindult, ezután csak maga a feltelepített könyvtárat egy lemezre kiírtam és hazavittem. Ezután már meglepetésemre a lemezről is simán indult a gém!!!!!!!!!
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen műkszik a játék!!!!!]
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira..... -
#738 látom 3.0 sorry -
#737 SM 3.0 csak?2.0 nem megy? -
Prof William #736 Ez az utolsó... :)
Ezután már csak a gaméról fogok beszélni... :) -
#735 asrock semmiképp. szembeszomszédnak volt 2x asrock, mind a 2x bexart neki, és cserélhette ki fél éven belül lol
gigabyte vagy asus esetleg abit
jah és ez nem hardware topik:) -
Prof William #734 Akkor könnyítsük meg...
Mit ajánlanátok...
Alaplap max 15k
Memeó már van 2 giga...
Proci max 27k
Kártya 25-30k
Menjen jól a LP és persze leygenek jó minőségűek. :) -
Prof William #733 Egy Asrock alaplapot aklrok venni 15k ért. Az már jó ár. Hang + hállókártya integrált. DDR2 meg a többi...
Ja igen 15k ért milyen márkás alaplapot ajánlanátok ha az ASrock mégsem jó?
És milyen procit bele? Mennyiért Az se elygen több 25k-nál...
-
#732 Jah, szerintem se sporolj az alaplappal, inkább vegyél (nemsokkal) drágábbat, de (mostaniak nemtudom milyenek) az asrockok kényesek voltak!:(
-
#731 Én szurkolok neked..... -
#730 Közepes grafikai beállítással fog futni figyelmeztető üzenet nélkül szerintem. Egyszer kétszer még nállam is bedobta az üzenetett, igaz nem közepes grafikánál és directx10-el. Alaplapot én márkásabbat választanék. -
rémrendescrysis #729 OK, kösz.