2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#1210 ez is igaz:) egyfolytában bambulok a robbanásokon meg különböző effekteken...:)) -
#1209 AZért mert nincs félmillás gépem :)
(1-2 dolog ki van kapcsolva) -
#1208 Talán ki van kapcsolva, vagy a kártya nem bírja megjeleníteni...több oka is lehet.... -
#1207 Igen de ha 1000 kép lenne akor is új lenne a játék, mert minden mozzanatában változatos és lenyűgözi az embert...
Ezért érdemes felpumpálni a gépeket... -
isgas #1206 nálad hogy-hogy nincs se hó se szél se köd stb. ? -
#1205 naon kira a gém nekem DX9-en minden maxon kiraul fut:D:D -
#1204 huh én inkább meg sem nézem őket mert tele van spoilerrel:D -
#1203 Na még 1-2 kép oszt befejezem :D
-
#1202 -
#1201 np. minimizenek irtam..
Hiaba nyomtam a válaszra, valami miatt nem engedte, így letrehoztam egy uj üzenetet. -
#1199 Megnéztem és az a drájver kell hozzá amit írtál 158.22 vga driver 88xx-hez.... -
#1198 Bocsesz aszhittem nekem szólt... -
#1197 Én kifejezetten a kártyámhoz szedem a drivereket, én nem bízom a minden kártyához jó mindenttudó drájvereket...
Az én driverem 94.24-es asszem és eddig ez a legjobb, mivel 7900-as kártyákhoz van.....
Vista-ra meg mindenképpen a 160-ast kellett felraknom, de az is über..... -
#1196 Minimize
158.22-es Driver az NVDIA oldalarol.
Én általában a gyarto oldalarol szedem le a drivert.
De ha gondolod kiserletezhetsz más driverekkel is.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1667 -
#1195 Jah ez full max
1024-ben
Shadow csak MEDIUMRA tudtam és HDR ki és 2x AA -
#1194 Iszonyat remek a GRAFIKA....
Iszonyat optimalizálva van!!!!!
Szerintem a RADEO cuccokkal van a GOND!!!!!
Nálam sokkal de sokkal jobban megy és szebben mint a DEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez valszeg egyenlőre NVIDIA GAME!
Nekem a demo 2x-en néha kirakta a gyenge a géped hibaüzenetet, most meg szakít mint a huzat!!!!!!
Gyorsan csináltam egyet...mert nem tudok elmenekülni a bogár előllll...
-
#1193 Most vettem 16000ért samsungot és KÍVÁLÓAN megy... -
#1192 Megpróbálom újratelepíteni, a Vista-s meghajtómon még nincs minden rendben, hagyom XP-re települni, hátha itt volt valami gond.
Javasolt driver XP+L. Planet alá?? -
#1191 Én is A-Data memoriat akaram regebben, de sajna idore nem hoztak meg, így lett Corsair.Nagyon stabil, gyors. -
#1190 Szuper, most már el sem indul, ERR08-Memory overrun-nal desktopra vág, indítás után egyből.Remélem beszart valamelyik RAM-om.
Legalább kivárhatta volna, míg A-DATA-ra cserélem őket....:/ -
#1189 Ja ja. -
#1188 Majd videót kéne....
Fraps->windows movie maker és feltenni.... -
#1187 Igazan normalis shotot akciobol nehez keszíteni, ui. tiszta motion blur az egész game. -
#1186 Szerintem bárki bármit mond a Vista lehet hogy válogatós, de mindenképpen stabilabb az XP-nél....
Nekem ott még játékgondjaim nem voltak....
XP-n meg valami miatt már 2-3perc kell ha újraindítom a gépet, vagy ha Leállítom....
Vista-n meg 2-3másodperc....
Nem is értem, mert egy winyón vannak, és régebben nem voltak az xp-vel ilyen gondok.... -
#1185 Én XP toltam végig egy rezdülese sem volt, igaz meg a regi kartyammal egz X1950Pro-val.1-2 het es itt az uj VGA-m azzal ujra vegigtolom DX10-ben Vistan.
-
#1184 nekem Vistán nem lépett ki.......még -
#1183 Akkor jó. Most nem jó a rendes gépem, így nem tudom kipróbálni. -
#1182 ilyen erőművel nem is lesz egy ideig :)
nagyon tetszik a játék -
#1181 Az nem stimmel, hogy képek!!!!!!!!!!
Folyamatos mozgásban mást mutat, meg valszeg nem full-os gépen lettek csinálva....
Nem kell aggódni....
Ettől jóval szebb a játék.... -
Gabesz026 #1180 Nekem meg elkezd 1 idő után villogni a képernyő aztán akkor kitesz az aztalra majd bedobja a hangkártyának a progiját hogy nincs bedugva 1 dugó valahova pedig a helyén van minden.
Amúgy egy 8800 gts 320mb 2 gb ram athlon x2 4200 -es van a gépbe.
Az xp alatt futtatom mert még nem bízok a vistába. -
#1179 Igen, demóval játszottam, az szép is, csak ezekkel a képekkel nem stimmel valami. -
#1178 Még annyit: felbontás 1280x, általában high, ill. medium beállítások.
Eddig nem volt gondom semmivel. (STALKER, etc.)
-
#1177 "Memory overrun"-hibával az első pályán (Lair1??) szállt el vkinél a játék?
Kivágott desktopra, mint a huzat. XP,DX9,0-ás verzió. -
sorrow #1176 Fut a játék Barton magos AMD procikon? Ha valakinek van infoja kérem ossza meg.
Köszönöm. -
#1175 en is terveztem az uj vga-t,de x360 lett a vege es azota pc-n semmi jatek.csak net meg a jatekok irása.:) -
#1174 11 -
Scapolite #1173 Akkor be is fejezem a letöltést:(
Nah + beszerzek már 1 SM3-as vga-t a közeljövőben(de szerintem x360 lesz a vége inkább:). -
#1172 Hány pálya van? -
#1171 Van valami ötlet a hang sietésének problémájára? 1 hete vittem át a Riddick-et, és ott is a videókba ugyanez a problem volt, itt viszont olvastam, mindha másnak is lett volna ilyen gondja... -
Fallen Healer #1170 Pedig a játék szép, nagyon szép, én az irányítással nem tudtam megbirkózni, az újabb játékoknál, mint pl a Colin Mcrae DIRT, a Shadowrun, Overlord, mintha jónéhány másodperccel később reagálna a billentyűzetre meg az egérre is, a Lost Planetnél egészen pici van, de a Shadowrun pl játszhatatlan így.