Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Beszarás....
Már tölthetnéd is fel nekem...<#vigyor3>
Mielõtt az összes nyál kifolyik a számon...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr Bishop
Hú gyerekek, ez kemény...
Beállítások, nem semmi, az én gépem kevés hozzá, alíg bírtam elfogadhatót produkálni :-(
Fényképezési lehetõséget még nem találtam, így a painttal csináltam az elsõ fõdögrõl képet.
A játék eleje egy nagy menekülés, alig van lélegzetvételnyi idõ.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

dante3
Képeket dobjál ám! "irigykedik smiley"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

minimize
helyes..😊

No one can stop Death!

Doom 4
zsír

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Mr Bishop
Reggel 9:23 <#worship>
Midjárt tolom :

Mr Bishop
Holnap:<#worship><#violent>
Csak kérdés, mikor kódolja ki a Valve....

DarkSector
Egyenlõre nekem tökéletesnek tûnik....
De mivel nem tudok mihez hasonlítani, ezért ezt tudom csak mondani....
Egy csöpp kis stereo hangfalon elég faxa...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
hát ha 2.0-ban nyomod akkor tök mind1, milyen a hang 😊
DarkSector
Jah kicsit úgy fogalmazok, hogy ne offnak tûnjön a dolog...😄D
Szóval azt mondod, hogy tegyük fel a Lost Planet-nél tisztábbak vagy tisztábbak lennének a hangok, ha xp kezelné???

Csak azé mert én Lost Planet-et XP-n nyomtam eddig...
És a hangkártya meg eddig csak Vista-ra raktam fel...
De megnézemholnap XP-n is...

Aztán már csak egy GF 8-as kártya kéne, és akkor nyomhatnám ezerrel a Lost Planet-et...

Rage47
áh nem segít itt semmilyen creative driver. ezért forrongnak a fórumok a creative-on, mert nem képesek rendes meghajtást csinálni audigy4-nek, csak a xi-fi-t támogatják ezentúl:S amúgy meg meg tudtam szólaltani 5.1-ben, de meg sem közelíti az xp-s hangzást...
de ez már sok off... 😊
DarkSector
Sajna még nem tudom megnézni az 5.1-et, mert nincs hozzá hangfalam...😞
De ha másképpen is le lehet ellenõrizni, akkor szólj és megnézem neked....
Program, ami Vista 32 és 64-biten tudja mûködtetni a Creative típusú hangkártyákat:
Creative Sound Blaster hangkártyákhoz driver-ek XP32/64bit és Vista 32/64bit rendszerekre
Lõdd be a kártyád adatait, és hogy "hungary", aztán már mehet is akár dx10-ben a Lost Planet!!!!!!
😄

Rage47
5.1-ben megy a subwoofer is? vagy milyen hangra gondolsz
amúgy meg tavaly nyáron vettem az audgy 4-et 13-ér 😊
DarkSector
Szuper!

Vista hangkártya megoldva!!!
Mindenki aki Vista-ra szeretne hangot, az vegyen CREATIVE Sound Blaster hangkártyát!!!!!

Én is gyorsan beszerváltam egy Audigy4-est 15000-ért aztán megy minden mint a frász!!!!!

Vista-val kapcsolatos gondok megoldva, kivéve márcsak egy használható Nero 64bit-et kell összeszednem valahol, aztán minden fontossabb progim már meglesz....

😊
Megyek Halo2-õzni...amíg nem lesz Lost Planet....
😊)

Rage47
megoldás: vista-t felejt😄
nálam is xar a hang, meg amúgy minden. még nem igazi a vista... még sp1 sem jött ki.
DarkSector
Rendben ez igaz, de gondoltam megér egy próbát....
De akkor sem értem, hogy akkor miért a d3dx10_33.dll fájl-t keresi, mikor a d3dx10_33.dll és d3dx10_34.dll-t már leszedtem és betettem a windows\system32\-be????
Vagy utána újra kell indítani a gépet és mégegyszer feltelepíteni a játékot?
Mindegy a Halo2 az legalább elindul, de ahhoz meg hang nincsen...

Evogordon
Figyelj ahoz hogy tudj dx10-ben játszani ahoz kell a vista, kell a dx10-es játék és kell egy dx10-es videó kártya.

DarkSector
Azért köcce a hozzászólásokat...

DarkSector
Sejtettem....
De még ráadásul hang sincsen....

Rage47
én akartam jáccani az overlorddal, és a dx problémázott ott is vista-n. felraktam a dx9-et, és jó lett. szal dx9 version kell a játékból vista alatt is sztem.
pontosabban Windows\System32, legalábbis XP-ben<#wow3>

Hopp, mivel a Vista DX10-et tartalmaz, akkor lehet mégis jót töltött le, de a game akkor is csak 9-cessel fog menni (a DX visszafele kompatibilis).
Egyébként a Windows\System-be kell másolni.

De csak azzal. Úgyhogy DarkSectornak nem a d3dx10_33.dll-t kellett volna letöltenie, hanem a d3dx9_33.dll-t! Vagy felrakni az április DirectX9-et.
7900GS-sel csak DX9 módban megy, még Vista alatt is!!!

Mr Bishop
Néhány érdekesség:
Lények:
CHRYATIS : Agresszív lény, termál energiával, annak kilövésével lehet
megsemmisíteni
TRILID : Repülõ lény, csapatokban támad
DONGO : Hatalmas páncélos dög, gurulva robog felénk, termál energiát
használ
SEPIA : Háromlábú lények, csapatokban támadnak, mint a TRILID-ek
SKALT : Földbõl kinövõ hajlongó dögök, termálenergiával feltöltve
UNDEEP : A játék legnagyobb hó alatt élõ lényei, hasonlóan a régi
Dûne film "kukacaihoz"
Használhatunk 7-féle kemény tûzerejû lépegetõt, néhányat különleges funkcióval megáldva:
GTT-01 : Extrém tûzerõ talán a legtöbbet használjuk
GTF-11 : Tud repüni is
GTB-22 : Gyorsan szalad, nagyokat ugrik
GAB-25M : Lánctalpas, igazi nehézágyú
GTF-11CC : Hatalmas tûzerejû lépegetõ
GTB-22CC : Kisebb magasságokba tökéletesen képes felugrani
GTF-13M : Hósiklóvá alakíthatjuk egy pillanat alatt
A fegyverek pedig : MACHINE GUN, RIFLE GUN, HAND GRANADE,GATLING GUN VS,
ROCKET LAUNCHER,
Remélem adtam egy kis ízelítõt, az összképrõl meg majd holnap után kiderül minden <#eljen>

Rage47
dx10-es version nem csak dx10-es karival megy?
DarkSector
Emberek felraktam a Vista 64bit-et, és a lost planet dx10-es verziója kér egy d3dx10_33.dll nevû fájl-t....

Én letöltöttem egy d3dx10_33.dll és egy d3dx10_34.dll fájl, de nem tudom, hogy hová kéne másolni, hogy elfogadja és lássa a demo....

ez nem jó rapidshares és az nem olyan hogy egyszere nem lehet olyan sokat nem?

ui.:már nagyon várom a gamét😄
DarkSector
Köcce szépen...

Carlos HUN
http://epidem.ru/2007/06/23/lost_planet_extreme_condition__prepurchase__multilang7_2007.html

DarkSector
Csak azért, mert az nvidák esetében tapasztaltam, hogy ha a GPU driver-ben kivûl leszedsz mindent, akkor a játék menüjében hiába van max-on minden, akkor sem fog úgy kinézni, és úgy futni ahhogy azt normál esetben tenné....

150% hogy lessz 😊 Bár lehet hogy pont ezt nem fogják törni hogy szivassák az embereket. 😊

Én töve nézem meg elõször. Aztán ha jól megy + csökken az ár jöhet a bolti vewrzió. Úgy érzem ez meg fogja érni...
Doom 4
de nekem csak egy új proci kéne és tökéletes lenne meg + 1 giga memó mert csak egy van vga 8800 gts 320 mb

Doom 4
aszem

DarkSector
Full maxon?

Doom 4
nekem a testnél 50-45 körül mozgott az FPS

DarkSector
Ez nekem kína...😄

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Rage47
mondják h core2 e4300 a tuti most, legyõz akármilyen amd-t. elég sok topikot, tesztet néztem már meg...
DarkSector
De ki mondta, hogy szar az amd?
És mi olyan meglepi azon, hogy egy dualcore+2048DDR2 ram mellett max-on tud menni....
Nekem csak az élsimítás van 2x-en a többi meg max-on és megy 25-30fps-t...
Az ati drájverek kakik....nem az amd-k....😄

Rage47
hehe, akkor nem is olyan xar az amd mint mondják. én is akarok újítani, és eddig mindig amd-m volt....
DarkSector
És mégis melyiken...

Doom 4
nem hiszem

Evogordon
nem, nem lesz.

Doom 4
de lesz majd tört ?

Evogordon
Ja nincs még kint!

Én Nforce-on nem találtam a gamet,hogy kijött volna és torrenten is csak xbox verziot látok 😞

dante3
Köszi, közben megtaláltam torrenten! 7.15giga<#wow1>

Mr Bishop
Steamen elõ lehet vásárolni, lentebb már írtam, ilyenkor letöltöd a gépedre azonnal, de a kikódolás csak akkor történik, aznap reggel, mikor hivatalos a megjelenés. Bár a Steam-en keresztül ezt minden játék esetén 2-3 nappal a megjelenés elõtt már lehetõvé teszik.
Jó, megértem, hogy pénzbe kerül, de ami jó játék, azt megveszem.

dante3
Honnan van,mert nem találom sehol?

Mr Bishop
Fenn figyel a gépemen, 27-én kódolja ki a Steam...
Majd tolom a képeket befelé.
Az tutti volt a demónál, hogy a konfigomon full beállítással átlag 40 fps-t produkált.