2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#1169 már jó -
#1168 ienkor mi van?
-
#1167 Hát nem valami szépek ezek a képek. Olyan fakóak és életlenek. -
#1166 sm3 only
------------------------
Még 1-2 kép tőlem:
-
Scapolite #1165 SM2-es vga-n fut?Vagy ismét csakis SM3? -
#1164 Na nemtom mit nyomtam el de mostantol csak kis ablakban nyilik meg a játék!Ujraraktam már meg minden de csak kis ablakba akarodzik neki!
Meg a mentések is megmaradnak!Hova menti ez a mentéseket ?Gondolom ott lesz az én kisablakos beálitásom is elmentve:)
Hagy töröljem gyorsan!
Szoval a mentések merre vannak? -
#1163 De iszonyat ez a két szmájli együtt....:DDDD -
#1162 Nekünk csak jó... -
#1161 Tévedhetnek, de ekkorát? Meg sem nézték 7300 GT-vel, csak a hasukra csaptak, és mondták hogy ezen biztosan nem menne normálisan?!
Egyébként kicsit be voltam rezelve, hogy a full game tényleg nem fog futni nálam, ha már ott van a readme-ben hogy 7300GT a kivétel :D -
#1160 Ja akkor nem gáz, csak mondom mintha rosszul emlékeztem volna....
De annál jobb....
Ők is tévedhetnek!!!
Akkor sok sikert és jó játékot minden 7300GT-snek!!!
Megjegyzés: volt már az első pillanatban egy olyan érzésem, hogy ez a GT inkább GS akart lenni, mert miért pont a középső verzió ne menne aszt a GS meg nem volt kivétel....na mindegy .... -
#1159 Nagyon jól emlékszel, ez áll a readme-ben is...
Viszont nekem 7300 GT van, és nagyon is működik a game :D
Úgy nagy általánosságban Mediumon van, és nagyon jól játszható... Bár valószínűleg csak azért működik, mert felraktam még pár hónapja egy 8300 GS-hez való drivert, még a Lost Planet demója miatt, mert az nem működött rendesen az alap driverrel... -
#1158 De jo 8600gts el nyomom és nagyon jol megy 90%ra huzva a video beálitások szép a játék Bejövös!!! -
#1157 Beindult a topic rendessen....!!! -
#1156 Képet nem küldök a végérol.. -
#1155 Végigtoltam.
Remek játék volt.
Kivitelezése akár egy filmé.
Jó lenne, ha minden játékgyártó ezt a szinvonalat célozná meg.
-
#1154 Én meg úgy emlékeztem, hogy 7300GT kizárva... -
#1153 Nem ez annak a bizonyítéka, hogy tisztelni kéne a konzolos játékokat....és nem "gagyi konzolos cuccok" jelzőket használni minden gagyi módon átportolt játékra... -
#1152 hddr3 -
tmisi #1151 Jó, úgysem volt tippem rá.
Brolly28: a 7300GT soványka, viszont ha DDR3-as, akkor már esélyes. -
#1150 Már megy:) -
#1149 hali srácok,miért nem indul? (crack is megvolt de úgysem jó):S -
#1148 ien gépem van:
abit kn9s
nvidia 7300gt
1gb ram
amd athlon x2 3800+ dual core
ezen elmenne a játék? -
#1147 Kiváncsi vagyok ati tud-e valamit kezdeni ezzel a dx10 teljesitmény és képhibás dologgal.Remélem alkot valamit!
-
#1146 Vagy nincs SM3 a karidban, de inkább nincsen SSE2 a procidban... -
BladE666 #1145 hy vki tudna segíteni, miért van az ha elinditom a játékot akkor kiirja h a windows hibát talált az exe-ben ezért leált??? -
csoola #1144 most jöttem nyaralásbol, asszem kiprobálom a teljest hamraban, a demoi fincsi volt -
heringer #1143 Nekem elég az 1024 is de majd kiderül hogy megy. -
#1142 Dx9-ben, talán 1280-ban is, jól... -
#1141 Ne b@ssz már hogy 30fps-sel jobban megy a 2900x-vel, mint egy GTX-szel! C16XQ, aniso 16X? -
heringer #1140 Ezen a gépen hogy menne szerintetek a game.
Core 2 Duo [email protected]
2*512 DDr2 Ram
ATi X1950Pro 256Mb -
strebacom #1139 Ja és az a szo..s nekem hogy valamiért nem megy Vistán, el sem indul, és a demó is ilyen volt nálam?? -
strebacom #1138 Tényleg nagyon frankó látványos meg minden nagyban hasonlit az Infernal-ra, és qrvára érzékeny a driverekre,nekem az új creative sb. driverrel elösször fagyott (nem ez volt az elsö game ami igy tett), vissza a jó öreg gyárilag adott cd-s driver és oké minden!!! -
#1137 Most már, hogy többen megnéztétek, benne van még az a funkció, hogy ha szerinte a beállításaim gyengék a gépemhez, magától kiugrik a menübe, s szól, hogy állítsam át? Ha benne van, ez kikapcsolható ? -
#1136 nálam nem:o -
#1135 Nagyon szép kis game csak picit csúszik a hang :(( -
Néha úgy nézett ki, mint a Mass Effect X360-on. -
#1133 Végre egy játék, ami csodaszép, lebilincselo hangulatu.
Gigantikus csaták, ámulatba ejto grafika.
Na ez az amit vartam már régen.
Valamint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy tökéletesen átlehet hozni egy játékot konzolról PC-re.
Ez is azok közé a játékok közé került be nálam, amit megveszek.
-
#1132 Nem is csoda a konfigodat nézve!!!! -
Microcosmos #1131 Nekem Dx10-ben minden csutkán van és tökéletes. -
#1130 Ez szívás én is most akartam egy HD 2900 XT-re cserélni azX1950XT-met, de ha egyi gond van vele akkor meglehet, hogy várok még egy kicsit.
Te már gondolom tesztelted:
Mit gondolsz a 2900xt jobban teljesít mit egys 8800GTS 640MB?
Nem konkrétan erre a gammára gondolok, mert itt ugye a capcom Nvidiára fejlesztette a játékot.
Igazából ezenkét kártya között vacilálok.
Dx9-ben meg nem kellene a HD2900XT mert az én x1950xt-men is fullon megy a játék, 4xAA 8xAF azárnyékok low a többi full beállítások mellett.