Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
legyen : Lost Planet HUN
password : LP

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
de mi a hamchi cím és jelszó ?

Tatyla
elkezdtem én is a játékot,nagyon bejön még igy 800x600-ban is,tök hangulatos az egész,nagyon ki van találva...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Brolly28
úgy emlékszem a 10missió
a végén van a fõellenség 2 csápja van
maga a dög vmi lávából jött ki és nagyon dagadt
na szal azt h kell kinyírni

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

sziasztok!lenne 1 nagy kérdésem elakarom indítani a játékot és a dx9es exere hiba üzetet köp ki nekem!van valami megoldás??😄elõre is köszi!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

warass
A procid a gyenge láncszem, nekem a demo sem indult Atlon 2600+al.
Pont akkor fejlesztettem, a Dirt sem indult...Be kellet látnom eljött az idõ :S

LegionarR
Most vittem végig a Game-t... Hát a játék hossza kb. közepes másokhoz játékokhoz viszonyítva... Nagyon tetszett a játék, a vége (befejezõ animáció) is nagyon jól össze lett rakva, bár lehetne sokkal egyértelmûbb, mert nekem nagyon homályos volt, nehéz felfogni :S

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Rage47
nvidia.com
NVidia GF 7600GT 256Mb DDR3 256bit -hez melyik drivert ajánljátok? Egyáltlán mi a legújabb Driver ehhez?
hy.
ezen a konfigon elindúlna egyáltalán a game??????
AMD Athlon XP 2400+
Windows XP SP2
Xpertvision GF6800 Gs 256 mb
1 giga ram

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

okés, azt már leírtam hogy kilõttem az oldalát, csak valahogy nekem nem akart megpusztulni, de majd teszek róla. Most néztem egy videót a youtube-on, szal tényleg úgy kell.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

nekem úgy simúlt ki hogy elõször kicsináltam egyik oldalán a pontokat majd a másik oldalán és legvégén a fejét lõttem szét. aztán ledõlt kicsit mert elfáradt 😊
Hát én lõhetem éjjel nappal, rakétával, gránáttal lézerrel, bármivel, nem pusztul meg, sõt semmit sem vesz le az életébõl. Azért kösz, majd még próbálkozom.

hi mindenki.
hol lehet kikapcsolni hogy ne essen az a temérdek mennyiségü hó ?
csak mert egy gyengébb gépen bazira leviszi az fps-t. a havas részen leesik 20 alá is helyenként 😞
Mindent levettem minimumra de a töménytelen mennyiségü hó akkor is hullik a képembe 😄
alig lehet látni valamit a lebutított kocka alakú hópelyhekbõl 😄
Brolly28
én úgy öltem meg h felrepûltem a levegõbe és lõttem 1et a fejére és meghalt

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

chalezlopez
Szerintem neked a megoldás: új oprendszer telepítés

Vamos Argentina!

Pls, vki aki már végignyomta, árulja már el, hogy a 6. pályán ahol az a baromi nagy bogár van, ami az elsõ videóban is van, hogy lehet megölni? Kilõttem az oldalsó pontjait (mindkét oldalon), majd utána a fején a 4 pontot, de ezután nem tudok mit lõni ami sebezné is.

NEOreg3
procim és videokártyám tökre ugyanez csak nekem 1.5 giga ramom van

a játék játszhatatlan a leglowabb beállításokkal és legkisebb felbontáson, havas résznél oylan 40 fps a barlangban csak 16, plusz a robbanásoknál leeseik 10 alá:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hát nem semmi game ez, föleg a robbanások, néha csak repülök azt sem látni merre, jól megterheli a VGA-t az biztos.....<#eljen><#eljen>

hen-tes
Hát ez az, olvasni tudni kell.
A vga tényleg gyengusz, de egy próbát megér a demoval.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

DarkSector
Igen, csak nem láttam elõtte a "2db"-ot...
De videókártya az sokat számít....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hen-tes
1 giga elég neki.. :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Gaba9
hát jah 1giga van duálba de az már télleg kevés .. majd ujjitok de most másra kell .. köszönöm az infókat .. !!

Gaba323

DarkSector
Mondjuk 1g-ram nem ártana....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Szerintem minimumon, de lehet, hogy el sem fog indulni...
A demo-val kell gyorsan csinálni egy próbát, ha az megy akkor rendben lesz a dolog....

Gaba9
de azért játszható lenne valamennyire véleményed szerint ?? azonkivül h huzza :S köszi a választ 😊

Gaba323

DarkSector
Ez nem resident evil, hogy kulcsokat kell keresgélni....😄

Brolly28
gecc ennek a játéknak semmi értelme
mennikel és hentelni többet kell ebben ölni mint a postal2-ben pedig az nagy szó
most vmi bányában kell mennem de annyi dög jön rám h nem látok semmit

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

DarkSector
Én is Lan-oznék, de csak szerdán érek rá...
Hamachi fent lesz asztán majd meglátjuk...

DarkSector
Kártya meg a ram le fogja húzni...

Gaba9
Szewasztok van vkinek hasónló konfig ha igen megy élvezhetõen ??
MSI K8N NEO4 AMD ATHLON64 3200+ MSI NX 6600GT TD 2DB PQI 512 Dual
Bocs a zavarásért köszi a választ ha lesz .. üdv.: Gaba

Gaba323

lalakov
Hogy az a😞((. De akkor hová kell menni? Egy lépcsõt találtam, de a végén lévõ ajtó nem nyilt ki.
Rage47
xar link. lanban benne vok😊
Doom 4
http://www.sg.hu/galeria.php itt tartok már biztos kemény menet lesz valaki nem akar netezni ill. lanozni ha van benne mert akkor hamcival lehetne

Rage47
Yuri mondja is késöbb h hagyd a fenébe, inkább menekülj😊
Brolly28
én nem öltem meg<#buck>
csak mentem utána meg 1 kis robotharc és kész a pálya

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

tep
biztos csak driver-hiba , mert az én gépemen fut rendesen(default settings).......a tiéd sokkal erõsebb gép..

\"SLICE of LIFE\"

lalakov
3. pályán ezt a kukacot, hogyan kell kinyírni?? Már majdnem 1 órája lövöm a sárga foltjait, de nem fekszik ki😞(.
minimize
drivert cseréltem, tesztek okésak, ha játék közben is fagy, akkor...<#violent>a masinámnak. 😊

No one can stop Death!

minimize
most dobott telepítés közben egy kékhalált, alábbi driverrel.
nem tudom, minden más megy rendesen, lehet, hogy ez a játék nálam kimarad...<#shakehead>

No one can stop Death!

izé, közben most olvastam visszább és látom ez már volt! Sorryka!😊 Nekem megoldotta a problémám...

8800 karihoz szedd le az új Forware 162.15 betát, utánna menni fog rendesen.
Nálam is egyfolytában fagyott, de a fenti driver megoldotta a problémát, azóta egyszer sem állt meg.

Forrás: Gamestar

Rage47
athlon xp nem egyenõ athlon 64-el nem?
minimize
újratelepítés után sem megy, ill. menni megy, de fagy kõkeményen.
Vista alatt pedig nem találok pl. 1024x768-as felbontást(nem a saját monitoron nézem, ezért ez a felbontás...)

No one can stop Death!

NEOreg3
ha athlon 64 3200+-ra gondoltál, akkor igen, mert nekem is olyan van

de biztonság kedvéért töltsd le elõször a demot, szerencsére megkímélt engem 7 giga felesleges letöltéstõl, mert elképesztõen rosszul futott a játék😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hali! Amd Athlon Xp 3200MH-es procival elindul a game ? ( mert asszem nem támogatja az SSE2-t )

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

minimize
Köszönöm, ezt használom, tehát nem ez a bibi.
Most értem haza, mindjárt nézem, újratelepítés után változott-e a helyzet valamit...://

No one can stop Death!

N3v3rland
Gugolás + irány gomb + ugrás

Amúgy ezt szeretem a konzol átiratokban, hogy lehet kényelmesen gamepaddal nyomni, és nem is olyan rossz így. 😄

Unleash Your Inner Monkey

Nem tudja valaki hogy a vetõdéseket melyik gombal kell csináli? Már végig próbálgattam az össszeset de egyikkel se csinálta. Vagy az csak x360-as verzíóban volt benne?
DarkSector
Lan-ba próbálta már valaki??????????