Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Konfiggal csak nincs para: X2 3800+ s939, A8n sli premium, 2*512kingston, inno3d 8800gts oc..ühümm
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Vagy 5 percet játszottam a demóval (mert kifagyott<#szomoru1>#szomoru1>, na majd a 162.15 ha kijavítják) de máris azon vagyok, hogy megszerzem! Nagyon hangulatos meg a grafika is jó! A Crysis kiadásáig eleszek vele szerintem!<#vigyor2>#vigyor2> Ja igen! Mien hosszú a játék?
Elõre is kösszönöm!
PS3 ID: SDani456
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2*1 giga DDR2 667mhz ram
NVidia FG 7600GT 256MB 256 bit PCI-E Captiva
Ezzel elmegy és körülbelül milyen beállításokon? High med low?
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
És teljes biztonsággal tudom, hogy a Devil May Cry 4 és Resident Evil 5 játékuk portolásánál milyen minõséget fogok kapni!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert mondjatok egy olyan rossz tulajdonságot róla, ami nem a stílusát érinti, ami nem rossz, csak sokaknak megtévesztõ....
Ja és ez nem akármilyen tulajdonságú gém!!!
EZ A GÉM AZ EDDIGI LEGJOBB PORTOLÁS!!!!!!!!!!!!!
Nem úgy mint egyes játékok...
Ja és DX10-es!!Asszem az elsõ ami DX10-es játék......de ezt csak olvastam valahol....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2.A Lost Planet egy akciójáték...(ez a kategória nem véletlenül kapta ezt megnevezést).
3.A legfontossabb, hogy itt lehet, hogy nem kell 50 kulcsot megkeresni, meg vegyi folyadékokat összekombinálni, de ez nem is azért érdekes, és közkedvelt...
Ez egy játék, ami a Nexgen látványt képviseli gyerekcipõben még....még elképesztõen kreatív a sok használható jármû, a pusztítható környezet....és nem utolsó sorban a Lan és Netes multi durva party-k....
Ami eszméletlenül hangulatos tud lenni....Ez egy játék, amit lehet szeretni, vagy éppen utálni, de a KATEGÓRIÁJÁBAN a legjobb....
Ja és a Gears Of War is tök ugyanez minden illik rá, csak szebb a grafja...és mégis egy embertõl sem hangzik el, hogy "De gáz a játék..."....
Aki rejtvényeket akar, az játszon Crazy Mashines-t....az naon a toppon van és van 3 része is....<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Egyikõtöknek sincs igaza...és mind a ketten egy oldalról közelítitek meg a dolgokat....<#ejnye1>#ejnye1>
Nvidia Driver 94.24
Mondjuk nekem a konzolos graw 1-2 jobban tetszik😊)(az 1 is külsõ nézetes piff puff konzolon 😊 )
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
pl. graw2-böl 2 verzio jön ki. a konzolos pörgösebb, a pc-s taktikásabb.
de ez már nagyon sok off 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hm.. Hát így már nehezebb. 😊 Ugyebár a capcom és a Konami-s gamek, valóban inkább hent köpontúak.
Tomb Raider 7 legends
Splinter cell double agent
Condemned criminal origins
Rainbow six vegas
Ezek aztán tényelg csupa hent, és hent gamek..
hm most jutott eszembe egy game. metal gear solid. asszem ez konzolos, és nem henti game😊
Én végigtoltam, háát mit mondjak.. Egynek elmegy, de a játékmenet katasztrófálisan monoton. A Serious sam2 ehhez képest 1 vérbeli kalandjáték 😊
Nem értem h konzolon hogy lett belõle akkora siker. Gondolom úgy ahogy a HALO sorozatból. Hype, Hype, reklám ezerrel. (sztem az utóbbi sem 1 nagy eresztés, sõõt)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Minden help-elõ emberkének köszönöm a segítséget!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
(crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Mert nem akar megdögleni ha leviszem az életerõjét nullára és hiába lövöm szét azt a forgó valamit, nem hatásos. Legfeljebb nem forog tovább aztán ennyi, de a fõellenség nem akar megdögleni!
Valaki végig vitte már?
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
dehogy, tesztelem pár driverrel, aztán hagyom.😊
No one can stop Death!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."