2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • KOVU
    ja és hány pályás meert itt azt olvasom hogy nem hosszú :S
  • DarkSector
    Olvasni tudni kell!...:D
  • KOVU
    hi all
    megtudná nekem mondani valaki hogy mi a játék alap gépigénye?
    elöre is köszi
  • ssk3
    véletlen nem a Duke Nukem Forever? az a DNF....
  • w77d
    vista 64 bit alatt tényleg nem megy directx 10 ben a játék??
  • SötétBarom
    "És nemtuom, hogy mi a DNF de ahogy montad az nem portolás és nem az év játéka!!!!!"

^^
  • NeBby
    nemjösz?
  • DarkSector
    Nem hiszem a videó alapján...
  • Shep
    Nem tudod mi a DNF?
    Amúgy én is várom a Gearst de nagyon, csak nehogy úgy járjon mint anno a Halo.
  • NeBby
    csináltam egy szobát aki akar jönni tesztelni az jöjjön
    szoba : Lost_Planet_SG
    pass: lostplanet
  • NeBby
    jah vegyél fel msn re: [email protected]
  • DarkSector
    Háát én is ezt akarnám letesztelni...
    Megnézzük?
    Mert ha van egy fél órád akkor megpróbálhatjuk, hogy miképpen megy....
  • NeBby
    Lenne 1 olyan kérdésem h hamachin lehet nyomni???
    Kicsit visszaolvasgattam , de nem találtam semmit...
  • DarkSector
    Ezt vegyük úgy hogy meg sem halottam....:)
    A Gears of War-nak ki kell jönnie és ki is fog jönni!!!!
    A pénz nagy Úr....
    És nemtuom, hogy mi a DNF de ahogy montad az nem portolás és nem az év játéka!!!!!
    Gyerünk emberek itt az idő a fegyverkezésre....gépeket letisztítaní....pénzt összegyűjteni....és irány az üzlet....
    TÁMADÁSRA FEL!
  • Shep
    Az a baj, hogy a DNF is volt már E3-on aztán még sincs sehol sem :) Persze itt azért jobb a helyzet elvégre nem egy új játékot kell írni :)
  • strebacom
  • DarkSector
    Nemsokára jon a Lost Planet kiegészítés, de valszeg előtte Gears of War-ozni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Gears of War PC az E3-on!!!!!!!!!
    Yííííííhhháááááááááááá!!!!!
  • DarkSector
    Igen egy haveromnál láttam ilyet egyszer a Bionicle játéknál, mikor joypad-dal akarta irányítani a cuccolóst....
    Lehet hogy oprendszercsere....
  • Blinkye
    Na oké,de mint irtam van egy olyan problemom,h mikor elengedem az előre gombot megy tovább a paraszt.
  • DarkSector
    Én is így vagyok vele hiába van 2000pálya egy retyi játékhoz, ha nyomott a grafika...
  • DarkSector
  • DarkSector
    Semmi trükkje nincsen térj ki a támadásai elől én kicsalogatam a szabadba, mert a raktárban szinte képtelenség kikerülni....
  • Blinkye
    Hali.. wazz a 3. pályán amikor az a nagy kukac jön vagy utána jön egy csajszi robottal. Azt hogy a rákba lehet kinyirni? MEg van egy olyan problemom,h mikor mászkálok és elengedem az előre gombot a paraszt még mászkál előre.
  • csoola
    nem találtam, lami vok:S
  • gramaton
    na hy leszedtem a pack-ot amit csináltál és elindult vele!!!!
  • timantes
    huh , bár inkább nézem a 11 minőségi pályát mint a 60 semmitmondót! baromi jó játék , még 3 pályám van hátra , gyorsan végig is pörgetem!
  • csoola
    ha vki tud egy rendes mentést ami minimum a második küldiig ki van játszva, lineklje nekem légyszi, mert ujraraktam a gépet és eltüntek a mentések:S addig is utánanézek, csak ez az elsö küldi már a könyökömön jön ki, már végigtoltam 1000x a demoban, most még itt szenvedhetek vele 8x mire sikerül végre a rendes játékhoz jutni:S
  • DarkSector
    Mindegy a D meghajtóra akkor is rá lehet tenni, mert én mindent máshová szoktam tenni, mint ahol a rendszer van.....
    Telepítés előtt mikor kérdezget, akkor kell mindig a costume-re menni vagy miazisten, ha ilyet kérdez....és ottan lehet átváltani....
  • DarkSector
    Bocsesz elnéztem....
  • Bruni15
    de te most a teljes játékre gondoltál nem?
    egy letöltött 364mb -s demóból gondolom nem lesz felrakva 7.3 giga.
  • DarkSector
    Igen rövid a gém a jó grafikáért cserébe....de készül a kiegészítése, vagy a 2. rész ha úgy tetszik....
  • DarkSector
    11 pontosabban....
  • DarkSector
    A baj az, hogy 7.3GB környékén van csak maga a játék!!!!!!!!!!!!
    Mire felrakja, és jobb ha van melette még 1-2gb szabad hely...
    Egy 9GB helyet csinálj neki minimum....
    Ez nem egy hétköznapi játék, ahol 1-2 gb-ot rak csak fel....ez minőségi játék....
    Még az intro-k is a játék motorjával mennek....:D

Amúgy meg ki lehet jelölni a D-t is....
    Nekem sem a C-n van a játék...
  • Bruni15
    Hi
    Demot nem engedi felrakni. Kiválasztom h E re rakja, van 4 giga rajt, de nem engedi. ki lehet választani, hiogy mire rakja, a D van kijelölve, a többit nem is lehet. D:n meg nincs hely (ezen van a windows)
  • timantes
    kár hogy rövid a játék , állítólag 12-13 pálya , 8. pályán vagyok és 2 és fél órát játszottam vele :(
  • nyx
    a végén a főszörnyet hogy lehe kinyírni? ha kilövö a karjait, akkor visszahúzza őket, aztán újra nőnek
    (lehet nema vége nem tudom, szembe van egy szörny belegyógyulva a lávába, két karja pedig a padlón keresztüli lyukakon csapkod...)
  • ayden
    Valaki meg tudná mondani hogy hol tárolja a játék a mentéseket?
  • DarkSector
    168.18-as driver-t szedjék le, akiknek fagy a Lost Planet, vagy egyébb gondjai vannak a játékkal!!!!!!!!
  • DarkSector
    Parancsolj.
  • DarkSector
    94.24