2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
KOVU #1530 ja és hány pályás meert itt azt olvasom hogy nem hosszú :S
-
#1529 Olvasni tudni kell!...:D
-
KOVU #1528 hi all
megtudná nekem mondani valaki hogy mi a játék alap gépigénye?
elöre is köszi -
ssk3 #1527 véletlen nem a Duke Nukem Forever? az a DNF.... -
#1526 vista 64 bit alatt tényleg nem megy directx 10 ben a játék?? -
#1525 "És nemtuom, hogy mi a DNF de ahogy montad az nem portolás és nem az év játéka!!!!!"
^^ -
#1524 nemjösz? -
#1523 Nem hiszem a videó alapján... -
#1522 Nem tudod mi a DNF?
Amúgy én is várom a Gearst de nagyon, csak nehogy úgy járjon mint anno a Halo. -
#1521 csináltam egy szobát aki akar jönni tesztelni az jöjjön
szoba : Lost_Planet_SG
pass: lostplanet -
#1520 jah vegyél fel msn re: [email protected] -
#1519 Háát én is ezt akarnám letesztelni...
Megnézzük?
Mert ha van egy fél órád akkor megpróbálhatjuk, hogy miképpen megy.... -
#1518 Lenne 1 olyan kérdésem h hamachin lehet nyomni???
Kicsit visszaolvasgattam , de nem találtam semmit... -
#1517 Ezt vegyük úgy hogy meg sem halottam....:)
A Gears of War-nak ki kell jönnie és ki is fog jönni!!!!
A pénz nagy Úr....
És nemtuom, hogy mi a DNF de ahogy montad az nem portolás és nem az év játéka!!!!!
Gyerünk emberek itt az idő a fegyverkezésre....gépeket letisztítaní....pénzt összegyűjteni....és irány az üzlet....
TÁMADÁSRA FEL! -
#1516 Az a baj, hogy a DNF is volt már E3-on aztán még sincs sehol sem :) Persze itt azért jobb a helyzet elvégre nem egy új játékot kell írni :) -
strebacom #1515 -
#1514 Nemsokára jon a Lost Planet kiegészítés, de valszeg előtte Gears of War-ozni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gears of War PC az E3-on!!!!!!!!!
Yííííííhhháááááááááááá!!!!! -
#1513 Igen egy haveromnál láttam ilyet egyszer a Bionicle játéknál, mikor joypad-dal akarta irányítani a cuccolóst....
Lehet hogy oprendszercsere.... -
#1512 Na oké,de mint irtam van egy olyan problemom,h mikor elengedem az előre gombot megy tovább a paraszt. -
#1511 Én is így vagyok vele hiába van 2000pálya egy retyi játékhoz, ha nyomott a grafika... -
#1510 -
#1509 Semmi trükkje nincsen térj ki a támadásai elől én kicsalogatam a szabadba, mert a raktárban szinte képtelenség kikerülni.... -
#1508 Hali.. wazz a 3. pályán amikor az a nagy kukac jön vagy utána jön egy csajszi robottal. Azt hogy a rákba lehet kinyirni? MEg van egy olyan problemom,h mikor mászkálok és elengedem az előre gombot a paraszt még mászkál előre. -
csoola #1507 nem találtam, lami vok:S -
#1506 na hy leszedtem a pack-ot amit csináltál és elindult vele!!!! -
timantes #1505 huh , bár inkább nézem a 11 minőségi pályát mint a 60 semmitmondót! baromi jó játék , még 3 pályám van hátra , gyorsan végig is pörgetem! -
csoola #1504 ha vki tud egy rendes mentést ami minimum a második küldiig ki van játszva, lineklje nekem légyszi, mert ujraraktam a gépet és eltüntek a mentések:S addig is utánanézek, csak ez az elsö küldi már a könyökömön jön ki, már végigtoltam 1000x a demoban, most még itt szenvedhetek vele 8x mire sikerül végre a rendes játékhoz jutni:S -
#1503 Mindegy a D meghajtóra akkor is rá lehet tenni, mert én mindent máshová szoktam tenni, mint ahol a rendszer van.....
Telepítés előtt mikor kérdezget, akkor kell mindig a costume-re menni vagy miazisten, ha ilyet kérdez....és ottan lehet átváltani.... -
#1502 Bocsesz elnéztem.... -
Bruni15 #1501 de te most a teljes játékre gondoltál nem?
egy letöltött 364mb -s demóból gondolom nem lesz felrakva 7.3 giga. -
#1500 Igen rövid a gém a jó grafikáért cserébe....de készül a kiegészítése, vagy a 2. rész ha úgy tetszik.... -
#1499 11 pontosabban.... -
#1498 A baj az, hogy 7.3GB környékén van csak maga a játék!!!!!!!!!!!!
Mire felrakja, és jobb ha van melette még 1-2gb szabad hely...
Egy 9GB helyet csinálj neki minimum....
Ez nem egy hétköznapi játék, ahol 1-2 gb-ot rak csak fel....ez minőségi játék....
Még az intro-k is a játék motorjával mennek....:D
Amúgy meg ki lehet jelölni a D-t is....
Nekem sem a C-n van a játék... -
Bruni15 #1497 Hi
Demot nem engedi felrakni. Kiválasztom h E re rakja, van 4 giga rajt, de nem engedi. ki lehet választani, hiogy mire rakja, a D van kijelölve, a többit nem is lehet. D:n meg nincs hely (ezen van a windows) -
timantes #1496 kár hogy rövid a játék , állítólag 12-13 pálya , 8. pályán vagyok és 2 és fél órát játszottam vele :( -
nyx #1495 a végén a főszörnyet hogy lehe kinyírni? ha kilövö a karjait, akkor visszahúzza őket, aztán újra nőnek
(lehet nema vége nem tudom, szembe van egy szörny belegyógyulva a lávába, két karja pedig a padlón keresztüli lyukakon csapkod...) -
#1494 Valaki meg tudná mondani hogy hol tárolja a játék a mentéseket? -
#1493 168.18-as driver-t szedjék le, akiknek fagy a Lost Planet, vagy egyébb gondjai vannak a játékkal!!!!!!!! -
#1492 Parancsolj. -
#1491 94.24