Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
mindig mutatja az az oszlop h merre kell menni...
Tatyla
kijutottam egy ilyen felsö sziklaperemre miután platformokon ugráltam ott kiástam egy lépegetöt meg volt egy ilyen hö oszlop is de innen merre,elöttem csak egy szakadék van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

cs, plz vki help!!! Az miért van, hogy elinditom dx9-be, és amikor csinálnám az elsõ küldit, lépek ide oda, és egyszercsak elkezd villogni a kép, aztán a nagy feketeség. A feketeség alatt meg megy a gamma :S <#rinya><#help><#help> ...
Konfiggal csak nincs para: X2 3800+ s939, A8n sli premium, 2*512kingston, inno3d 8800gts oc..ühümm

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

SD456
Hy all!

Vagy 5 percet játszottam a demóval (mert kifagyott<#szomoru1>, na majd a 162.15 ha kijavítják) de máris azon vagyok, hogy megszerzem! Nagyon hangulatos meg a grafika is jó! A Crysis kiadásáig eleszek vele szerintem!<#vigyor2> Ja igen! Mien hosszú a játék?

Elõre is kösszönöm!

PS3 ID: SDani456

Csero90
Hé amúgy azt nem mondtam h nem fogom végigtolni 4xer dx10-be de a véleményemet azért elmondtam h idegesítsem 1 kicsit a kedves Lost Planet gémereket.

Shep
Kösz megnézem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LegionarR
Van ott pár épületegyüttes... A második legközelebbihez fuss oda, ott meg valahogy csak bejjebb találsz...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Shep
A 3. pályán mikor valami dög nagy hóféreg van, ott mi a frászt kell csinálni, a rádión azt mondja a hacker gyerek ,hogy húzzak onnan mert nincs esélyem ellene, igen ám, de hova?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AMD Athlon 64 4200+ X2 AM2 BOX
2*1 giga DDR2 667mhz ram
NVidia FG 7600GT 256MB 256 bit PCI-E Captiva

Ezzel elmegy és körülbelül milyen beállításokon? High med low?
LegionarR
Ha jól tudom a Flight Simulator X támogatta (kihasználta) elõször a Diretx 10-et.

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

DarkSector
Én meg vagyok elégedve a Capcommal, mert betartották az igéretüket, aminek meg is van az eredménye...
És teljes biztonsággal tudom, hogy a Devil May Cry 4 és Resident Evil 5 játékuk portolásánál milyen minõséget fogok kapni!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az elõbbi az nem lecseszés volt, de azért ne szapuljuk se a Lost Planet-et, se a X360 és Pc gépeket....
Mert mondjatok egy olyan rossz tulajdonságot róla, ami nem a stílusát érinti, ami nem rossz, csak sokaknak megtévesztõ....
Ja és ez nem akármilyen tulajdonságú gém!!!

EZ A GÉM AZ EDDIGI LEGJOBB PORTOLÁS!!!!!!!!!!!!!
Nem úgy mint egyes játékok...
Ja és DX10-es!!Asszem az elsõ ami DX10-es játék......de ezt csak olvastam valahol....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
1.Konzolon van a legtöbb és legjobb kalandjáték, ami nem nevezhetõ monotonnak....köszönhetõ ez annak, hogy minden második játék fps a PC hardveren...
2.A Lost Planet egy akciójáték...(ez a kategória nem véletlenül kapta ezt megnevezést).
3.A legfontossabb, hogy itt lehet, hogy nem kell 50 kulcsot megkeresni, meg vegyi folyadékokat összekombinálni, de ez nem is azért érdekes, és közkedvelt...

Ez egy játék, ami a Nexgen látványt képviseli gyerekcipõben még....még elképesztõen kreatív a sok használható jármû, a pusztítható környezet....és nem utolsó sorban a Lan és Netes multi durva party-k....

Ami eszméletlenül hangulatos tud lenni....Ez egy játék, amit lehet szeretni, vagy éppen utálni, de a KATEGÓRIÁJÁBAN a legjobb....

Ja és a Gears Of War is tök ugyanez minden illik rá, csak szebb a grafja...és mégis egy embertõl sem hangzik el, hogy "De gáz a játék..."....

Aki rejtvényeket akar, az játszon Crazy Mashines-t....az naon a toppon van és van 3 része is....<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Maxtreme
Hallgatunk mester :p

Rage47
felvilágosíthatnál akkor 😊
DarkSector
Rage47 és Maxtreme....!!!!
Egyikõtöknek sincs igaza...és mind a ketten egy oldalról közelítitek meg a dolgokat....<#ejnye1>

DarkSector
Mi a hibaüzenet?

DarkSector
Ez kell neked, amit én is használok....
Nvidia Driver 94.24

Maxtreme
😊
Azért az akció tps mûfajnál is megoldható hogy ne válljon monotonná a játékmenet. 😊

DarkSector
Szerintem játszhatatlanul gyenge lesz, de a demo-val mindenképpen próbálj egyet!!!!!!!

Maxtreme
Igen ebben van valami.
Mondjuk nekem a konzolos graw 1-2 jobban tetszik😊)(az 1 is külsõ nézetes piff puff konzolon 😊 )

De mondom,mert itt sokan úgy irják le mintha valami statégia-kaland-rpg-t vártak volna,aztán óriási csalódásként élik meg hogy ezt kapták végeredményként.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rage47
akkor is sztem jobban az akcióra mennek a konzol gamek, mint a pc-sek
pl. graw2-böl 2 verzio jön ki. a konzolos pörgösebb, a pc-s taktikásabb.

de ez már nagyon sok off 😄
Maxtreme
"Ez egy külsõnézetes lövöldözõs-akcio játék"

Nemmondod'. <#merges2> <#idiota>

Maxtreme
De ha azt nézzük a silent hill illetve a resident evil sorozat sem ennyire agytalan lövölde mint a Lost Planet. Szal nem teljesen igaz amit mondasz.

Ez egy külsõnézetes lövöldözõs-akcio játék.Mégis mit kéne benne csinálni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Maxtreme
Ja hogy kifejezetten konzol exkluzív gamekre gondolsz?
hm.. Hát így már nehezebb. 😊 Ugyebár a capcom és a Konami-s gamek, valóban inkább hent köpontúak.

Maxtreme
ok, mondok.. Maradjunk akkor x360, és akció fronton..

Tomb Raider 7 legends
Splinter cell double agent
Condemned criminal origins
Rainbow six vegas

Ezek aztán tényelg csupa hent, és hent gamek..

Evogordon
Menny innen te sinter...

Rage47
akkor mondj egyet plz amire ez nem igaz.
hm most jutott eszembe egy game. metal gear solid. asszem ez konzolos, és nem henti game😊
Maxtreme
Hát ez nagy hülyeség kérlek 😊

Rage47
konzolos gamek mind ilyenek. hent hent hent...:S
Maxtreme
Részben igaza van, de akkor sem lyen hangnemben kéne 😊
Én végigtoltam, háát mit mondjak.. Egynek elmegy, de a játékmenet katasztrófálisan monoton. A Serious sam2 ehhez képest 1 vérbeli kalandjáték 😊
Nem értem h konzolon hogy lett belõle akkora siker. Gondolom úgy ahogy a HALO sorozatból. Hype, Hype, reklám ezerrel. (sztem az utóbbi sem 1 nagy eresztés, sõõt)

Brolly28
ez a játék nekem 1 kicsit emléksztet a blue genderre

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
kösz h ezt megosztottad velünk:-c

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Csero90
Fúúú mekkora ótvar xar játék ez istenem!!! Azért lehet csak eladni mert gyönyörûen néz ki...de amúgy hihetetlen h ilyet ki mernek dobni még ha konzolos piacra is...de akkor is :S

minimize
162.15-ös driverrel faxás a dolog, alig bírok lejönni róla most meg...<#wink>
Minden help-elõ emberkének köszönöm a segítséget!<#eljen>

No one can stop Death!

Macccy
Hali! Visszakerestem egy darabig, de nem találtam választ így megkérdem: mi a teeendõ, ha indításkor semmi nem történik kis vinyó morgolódáson kívül? Semmi hibaüzenet, semmi, egyszerûen nem indul meg ...
(crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

LoCk
Privben megírtam neked.<#vigyor3>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Ja.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

És hogyan lehet kinyírni a leges legvégén a fõellenséget?
Mert nem akar megdögleni ha leviszem az életerõjét nullára és hiába lövöm szét azt a forgó valamit, nem hatásos. Legfeljebb nem forog tovább aztán ennyi, de a fõellenség nem akar megdögleni!
Valaki végig vitte már?

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

de meglehet, ha szét lövöd a csápjait és amikor behuzza akkor utána mész a lyukba és belelösz egyet rakétával, ezt kétszer megcsinálod mndegyiknél és utána ár kidugja a fejét, és könnyen kilehet nyírni!

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

minimize
mindkét verziónál(XP, ill. Vista)is??!
dehogy, tesztelem pár driverrel, aztán hagyom.😊

No one can stop Death!

Meg Dual Core alá is AGP...

Shan
Igen, képzeld, sima p4 alá is van PciE...
Doom 4
a 10-es fõgenyát meg sem lehet sebezni

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
megvan a szoba de minden ugyan így nagy betûvel még a jelszó is

Doom 4
akkor megcsinálom a hamachi szobát

Doom 4
a 8-as pályán a fõgenyát azt a nagy robotot hogy lehet konzerv dobozzá alakítani ? <#confused><#confused>

Doom 4
addig is megyek tovább viszem asszem hetedik vagy nyolcadik pályán tartok