Dragon Ball Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
episode 1-el próbálom, de amikor servert akarok csinálni behal, memóriahibára hivatkozva, "read" parancsot nem tud telljesíteni, vagy vmi ilyesmi.
ötlet valakinek?

BMW 325 iX Rallye Car :)

SZilaJMaGGoT
Sehogy, azzal baszhatod...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

matyi08
Valaki légyszi segítsen hogy kell elindítani tört HL2-vel, vagy tört CS:S-el!

wantonly
A SteamMods mappába kell másolni. Utána a Steamet elindítani és megjelenik a játékok között. Updatel egy kicsit és elindul.

Egyébként nekem csak HL2😄M és CS:S van, az alapjáték nincs meg, de így is megy.
modnjátok már hova kell másolni!!!

ha a program filesben lévõ STEAM mappába azon belül is a SteamMods mappába másolom akkor se tudom elindítani!
vagy belehet másolni CShez / HL2höz is és azokban modként elindítani ??

csm
nekem hl2 episode 1 van, de mielõtt elindítanám a játékot, hibaüzenettel kilép. de a dbz-s menükép még bejön...

Doomista
zsír

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Na hogytetszik?
Doomista
háez gigalol😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sajnos nem tudtam felmenni arra a serverre ahol már nagyobb szintü vok.
http://www.savefile.com/files/641786
tobias88
hell, most már mindekit lehet választani, és télleg csak 3 pálya van?
kk , még megprobálok multiba bemenni , mert eddig csak ugy sikerült csinálni képeket h én kreáltam servert.
Doomista
tod mit...tömöritcsd be rar fájlba az összes képet,aztán rakd fel egy feltöltö oldalra... http://www.savefile.com/upload.php

Kicsomagolod és ott lesz gamek között.
Vami gyorsabb képfeltötlö oldalt tud vaki mondani?
hova kell akkor kicsomagolni ? pontos leírást , nem csak annyit hoyg a Source mod mappába

kuci06
vengeance verzió?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Doomista
hamachi segítségre lehet...

ha csak offical szerverek vannak akkor tuti nem megy törtel , de LANon lehet tolni ?

örülök hogy belendül a topic! amugy megy törtel akkor ????????????????? nekem sincs eredeti cuccom hozzá

Doomista
ok,csinálj vagy 50 db-t 😮 😛

Doomista
megy törtel jah...

Nemtom , én eredetivel nyomom.
kill3r21
törtel megy e az engem is érdekelne
Ok, mindjárt felmék és csinálok párat.Csak nemtom mikor lessz üres hely a szerveren.
matyi08
légyszíves írja már le valaki, hogy megy-e tört verzióval?

Doomista
képeket !!!

kuci06
tört verzióval is megy?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Csak az a cink ha kilépsz , már nehéz visszajutni a jobb szerverekre :S
Vadállat , elindult , már kb 1.5 órát nyomtam vele.
matyi08
a nem eredeti Counter Strike Source-al is mûködik?

A steamapps/sourcemods mappába kell rakni, és nem a hl2-t kell elindítani, hanem a modot a games menübõl.
A legtöbb eredeti sourceos játék jó hozzá, nem kell feltétlenül a hl2.

csm
képeket, infokat szúrhatna akinek megy😛

hát 😄 bemásoltam oda ahova kéne , elinditom hl 2 öt de még midnig nem songoku vok.
😄 na én most tesztelem be , asszem.
Doomista
nincs meg,nemis akarom felrakni -.-

Ménem?? 😄
Doomista
ehez kell hf2 ... ugy fog menni csk ez a kis játék....ennyit eröl,nem rakom fel a hl2-t 😄

Ehez cs kell vagy hf2 dm?
Doomista
már mind1,most pont 15 nálam xD

Nekem torrentrõl kb 15 p alatt leszedte te is szedd inkáb onnan 😊
Doomista
jóvan énis szedem msto,max 30 perc...aztán majd megnézem hogy hogyis kell felrakni...

vakinek megy már?
Na akko gyors felrakom hl 2 õt , szerencsére megvan eredetibe.
leszedtem de nem vágom, hgyan kell elindítani<#vigyor2>500 mb ha kitömörítem és utánna sok mappa de sehole egy install vagy play

Doomista
hlo mi ? linket pls!

kijött a game!!!!

az oldalon már valamit lehet letölteni 22 mb ez az??? vagy még nem jött ki?