228
HL2 mod
-
#108 Szerintem minden olyan játékkal megy, ami a source engine-t használja, csak eredetinek kell hogy legyen. Lsd. CS:S-sel is megy simán. A lényeg a Source Mods mappa. -
#107 csak eredetivel megy jelenleg -
#106 nekem nem ment, warez HL2vel is megy?? mert nem fizetek azért a hulladékért -
#105 Half Life 2 + agy + DBSource mod -
attila117 #104 itja má le vki mikell hozá és honan lehet tölteni lécci -
#103 nemtom, szerintem csak idöleges probléma. -
Gabosh #102 Nemenged be vami miatt. :S
honlap ra se
mitörtétn?
-
hidropumpa #101 mi az ip? nekem eredeti hl2-m van de nem talál -
hidropumpa #100 nah kipróbáltam, konzolt h lehet varázsolni? -console parancsra nem müxik -
hidropumpa #99 kell peccselni? -
hidropumpa #98 nah még 9 perc van vissza. és akkor a sourcemods-ba bemásolom és ennyi? vagy kell patch is hozzá? -
Gabosh #97 K val kell kinyitni az ajtokat :D meg polcot is kilehet huzni vele :D -
Gabosh #96 f el kell repülni , 1. szinten is tudsz, de 2.szinten tudsz csak gyors repülni , legalábbis eddig igy volt. -
#95 repülés az szintfüggö mert csak ugrálni tudtam eddig? -
#94 kiváncsi leszek majd az átváltozásokra, meg a többi szereplőre
-
#93 lol ez nagyon nagy ötlet,tyé a fejlesztöknek... -
#92 jelenleg tört sdkt keresek hogy menjen a game, találtam már egy jo HL2t amivel majd nem minden mod fut. persze ez nem :/
Aki tud segithet, bár nekem is van eredetim, de jo lenne ha mindenki játszhatna ! -
Gabosh #91 Jó kis game :d má elértem max szintet . Várom még hogy újítsanak a dolgon , de jol ellehet vele lenni , má kamewaroztam is :D .bár még van mit javitani. -
#90 Kösz. -
FLeK0 #89 kell. -
#88 Na most a source sdk-t akarja telepíteni, kell ez nekem, vagy valamit elrontottam? -
#87 Közben rájöttem. :) -
#86 Hova kell másolni a leszedett könyvtárat? -
#85 Megy. Nekem csak CS:S-em vagy, de tökéletesen megy.
Amúgy a KameHouse-os pályán hogy lehet bemenni a házba?
-
#84 Steam-es eredeti CS:S-el megy vajon? -
#83 nekem is ez a bajom -
#82 tehát nem megy a játék??? nem működőképes??? a lan mód bepipálása itt már nem segít? -
#81 Hé valaki megtudta csinalni steam-Buster-rel??? -
#80 sziasztok a http://dbzworld.tx.hu is vannak képek, amugy melyik tört HL2 kell neki? aki tudja az irja le PM-ben mert kiraknám az oldalra, köfi -
#79 Engem is kidobott így, amikor át akartam állítani a felbontást meg ablakot akartam váltani. Nem valami stabil.. Inkább nem nagyon piszkálom.
Sztem nézz körül a honlapjukon és a fórumon. Lehet, hogy az E1 nem tetszik neki. -
#78 episode 1-el próbálom, de amikor servert akarok csinálni behal, memóriahibára hivatkozva, "read" parancsot nem tud telljesíteni, vagy vmi ilyesmi.
ötlet valakinek? -
#77 Sehogy, azzal baszhatod... -
#76 Valaki légyszi segítsen hogy kell elindítani tört HL2-vel, vagy tört CS:S-el! -
#75 A SteamMods mappába kell másolni. Utána a Steamet elindítani és megjelenik a játékok között. Updatel egy kicsit és elindul.
Egyébként nekem csak HL2:DM és CS:S van, az alapjáték nincs meg, de így is megy. -
timantes #74 modnjátok már hova kell másolni!!!
ha a program filesben lévő STEAM mappába azon belül is a SteamMods mappába másolom akkor se tudom elindítani!
vagy belehet másolni CShez / HL2höz is és azokban modként elindítani ?? -
#73 nekem hl2 episode 1 van, de mielőtt elindítanám a játékot, hibaüzenettel kilép. de a dbz-s menükép még bejön... -
#72 zsír -
Gabosh #71 Na hogytetszik?
-
#70 háez gigalol:D -
Gabosh #69 Sajnos nem tudtam felmenni arra a serverre ahol már nagyobb szintü vok.