228
HL2 mod
-
Gabosh #68 http://www.savefile.com/files/641786 -
#67 hell, most már mindekit lehet választani, és télleg csak 3 pálya van? -
Gabosh #66 kk , még megprobálok multiba bemenni , mert eddig csak ugy sikerült csinálni képeket h én kreáltam servert. -
#65 tod mit...tömöritcsd be rar fájlba az összes képet,aztán rakd fel egy feltöltö oldalra... http://www.savefile.com/upload.php -
Gabosh #64 Kicsomagolod és ott lesz gamek között. -
Gabosh #63 Vami gyorsabb képfeltötlö oldalt tud vaki mondani? -
timantes #62 hova kell akkor kicsomagolni ? pontos leírást , nem csak annyit hoyg a Source mod mappába -
#61 vengeance verzió? -
#60 hamachi segítségre lehet... -
timantes #59 ha csak offical szerverek vannak akkor tuti nem megy törtel , de LANon lehet tolni ? -
timantes #58 örülök hogy belendül a topic! amugy megy törtel akkor ????????????????? nekem sincs eredeti cuccom hozzá -
#57 ok,csinálj vagy 50 db-t :O :P -
#56 megy törtel jah... -
Gabosh #55 Nemtom , én eredetivel nyomom. -
#54 törtel megy e az engem is érdekelne -
Gabosh #53 Ok, mindjárt felmék és csinálok párat.Csak nemtom mikor lessz üres hely a szerveren. -
#52 légyszíves írja már le valaki, hogy megy-e tört verzióval? -
#51 képeket !!! -
#50 tört verzióval is megy? -
Gabosh #49 Csak az a cink ha kilépsz , már nehéz visszajutni a jobb szerverekre :S -
Gabosh #48 Vadállat , elindult , már kb 1.5 órát nyomtam vele. -
#47 a nem eredeti Counter Strike Source-al is működik? -
FLeK0 #46 A steamapps/sourcemods mappába kell rakni, és nem a hl2-t kell elindítani, hanem a modot a games menüből.
A legtöbb eredeti sourceos játék jó hozzá, nem kell feltétlenül a hl2. -
#45 képeket, infokat szúrhatna akinek megy:P -
Gabosh #44 hát :D bemásoltam oda ahova kéne , elinditom hl 2 öt de még midnig nem songoku vok. -
Gabosh #43 :D na én most tesztelem be , asszem. -
#42 nincs meg,nemis akarom felrakni -.- -
Gabosh #41 Ménem?? :D -
#40 ehez kell hf2 ... ugy fog menni csk ez a kis játék....ennyit eröl,nem rakom fel a hl2-t :D -
Gabosh #39 Ehez cs kell vagy hf2 dm? -
#38 már mind1,most pont 15 nálam xD -
Gabosh #37 Nekem torrentről kb 15 p alatt leszedte te is szedd inkáb onnan :) -
#36 jóvan énis szedem msto,max 30 perc...aztán majd megnézem hogy hogyis kell felrakni... -
Gabosh #35 vakinek megy már? -
Gabosh #34 Na akko gyors felrakom hl 2 őt , szerencsére megvan eredetibe. -
Djemba #33 leszedtem de nem vágom, hgyan kell elindítani500 mb ha kitömörítem és utánna sok mappa de sehole egy install vagy play -
Djemba #32 itt van 205 mb! -
#31 hlo mi ? linket pls! -
Djemba #30 kijött a game!!!! -
Djemba #29 az oldalon már valamit lehet letölteni 22 mb ez az??? vagy még nem jött ki?