228
HL2 mod
-
bemásolod a 'steam'\'usered'\sourcemods mappába, megjelenik a játékok közt steamben, duplaklikk, install, és utána mehet is a játék
nem kell semmilyen kód meg email... -
Jofo #147 nekem eredeti half life 2-őm van és nem lehet elindítani
nem kér semmi kódot az account szerver szart se ér
nem küld e-mailt a megerőssítéshez semmi -
Jofo #146 hali
tudna segíteni valaki
-
komoly a játék, csak a bunyó még nem megy -
nekem működött -
Ravasak #143 multkor a sraccal közvetlen ip-n nyomtunk nem hamachin ugy ment siman minden gond nelkül -
Ravasak #142 na mindegy zarom a szervert mert senki nem jön igy kicsit unalmas :( -
na igen, én is láttam 1 olyan servert. De hát szolni nem tudunk az emberkének. -
Ravasak #140 mint mar az elöbb is mondtam a hiba nem nalam van mivel a crack fenn van nekem
-
Class C error ellen van a hamachi hack. szedd lefelé ! -
Ravasak #138 csinaltam -
alig van valaki fent
csinálhatnál egy szervert légyszi -
Ravasak #136 hát speciel amikor en csinaltam senki nem jött de mashoz meg nem tudok beleépni mert vagy nincs meg a térkép (elvileg 3 van és az mind megvan) vayg class c error (nem nalam van a hiba hanem aki a szervert csinalta :( ) vagy épp 1 perc utan kirepülök annyira lagos -
hát most éppen nem tudom, hogy van-e server, de igen, kéne látnod. egyébként ha nem tudod van-e, akkor hamachin kérdezd körbe, hogy csinált-e valaki servert, vagy akar-e játszani. -
a lan gamenél kellene látnom valamilyen szervert hamachival? -
van itt valaki, akivel szoktam játszani? a játékban ReaWeN a nevem. -
Ravasak #132 lehet hogy sokan vannak hamachin de egy normalis szervert sem latok ahova be lehetne csatlakozni :( -
a link:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.org/tor/3686429/Dragon_Ball_Source_Standalone-HaNNiBaL -
Nem kell hozzá HL2 külön.
pmben adok linket torrentröl, bárki leszedheti erről !
Hamachi hack alternativ link:
http://tgs-team.uw.hu/DBSource_Hamachi_Hack.rar -
csak kell hozzá egy eredeti hl2!? -
Akinek nincs meg a játék, az nézze meg az oldalamat, onnan letölthető :) -
Hamachi:
Szoba: DragonBallS
pass: dbshu
gyertek aztan lehet több server is, és egymással tudunk játszani :)
vagyunk már páran ! -
zritya #126 Helló.
Van valakinek kedve DB-ézni?
-
Newfronter #125 Bementem, 1 valaki van bent, gondolom az te vagy, de nem válaszolsz. :) -
én eredetibe nyomom (legál cs source -al megy) és jó lenne egy offline story mode is hozzá, mert ami online megy az vicc :) 6000en korbevesznek és szétlövik az agyam :D elég nehéz játszani vele -
Ravasak #123 hella en kiprobalnam nyitottam egy hamachi szobat szobat
login/password
ravasak/pass -
Newfronter #122 Hamachi hack!
szedjétek le, másoljáték be ahová telepitették a DBSourceot és menni fog a hamachi !
Csinálhatnánk egy közös szobát és nyomhatnánk! -
Newfronter #121 Counter Strike sorozat (nosteam!): -
Köszi a linket, és ezen pontosan melyik résznél van a megoldás? bocs de nem értek hozzá annyira :) -
Newfronter #119 Megoldás. CS: S -
Egyelőre hamachi sem megoldott dolog, de bizzunk benne valakinek sikerül megoldást találnia :) -
Dragon_Ball_Source_Standalone-HaNNiBaL 452.24MB
elvileg ezzel már lehet hamachival tolni, de eredeti szerverre nem fog felengedni -
Nem. Megy bármely EREDETI source engine-t használó game-mel, úgy mint a garry's mod (HL2, HL2-DM, Day of Defeat, CS: Source) -
most akkor még mindig csak eredeti hl2vel megy a játék?? -
timantes #114 jelenleg nincs olyan tört verzió amivel futtatni lehetne , csak eredetivel emgy -
atlaszka #113 Helllo Valaki megmondaná hogy Törttel hogy lehet ezt használni elöre is köszi ! -
xboxra van, pcre nem nagyon -
Legacy of Goku 1-2-3 =) -
attila117 #110 nincs ojan game amivel a dbz-t lehet végig jácani (a történetét)
-
na, akkor ezzel nem fogok játszani, mert a cs meg a hl nem izgat nagyon, ez meg annyira nem nagy áttörés az ESF-hez képest