Dragon Ball Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinálta hamachi szervert a nem half life-os változathoz.
Gyertek minél többen. 😊
Név: DBSource13
jelszó: source
felteszed a half-life2-õt (megveszed és a steamen installálod)
a saját honlapjáról letöltöd a DbzSourceot és belerakod a sourcemods mappába
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vagy ne kérj segítséget, vagy használd azt a kis agyadat
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nem kell patchelni, multiban steammel tudsz játszani, magyar szeró nem tudom van-e, mivel alig van hozzá szerver
#216:nyugi...
légyszives segicsetek h steamel hogyan kel elinditani meg hogy hova telepicsem a játékot meg a hl2-ö az mi?? half-life2?? ha az akkor adtok 1 linket h honnan tölcsem le?? elöre is köszönöm<#wave>#wave><#wave>#wave>
de azért tudok mondani IP-t a DB source-ra?
meg kell hozzá patch?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
kell hozzá patch?
és tudtok adni Ip-t?
eszt szerot nem én csináltam hanam az egyik ismerõsöm
gyertek sokan és majd jókat játszunk
vagy vegyen fel msnre
msn:[email protected]<#vigyor3>#vigyor3>
aki szereti a Dragon Ballt és azt hiszi hogy mindent tud róla az tesztelje le a tudását! Jó szorakozást!
http://www.kvizkaszino.hu/termek/dragonball.html<#boxer>#boxer>
elöre is köszi
elérhet:[email protected]
msn:[email protected]
There are no internet games listed on the master server that pass your filter settings.
És semmi filtert nem kapcsoltam be...
Ez talán segít.
c:\blablabla\Steam\steamapps(vagy mi)\Sourcemods\ DB Source (vagy mi a pontos fájlnév) \ és ha benne már a fájlok meg mappák vannak, ami hozzá tartozik a modhoz, akkor jó
na meg ugye csak half-life 2 vel mûködik együtt
újraindítod a steamet és kész, ott elindítod, nem kell feltétlenül hamachi hozzá, ha meg nem eredetiek a dolgaid akkor keress más megoldást 😊
elõre is kössz: bAguziB2
csak az alapból megadott steam/steamapps/sourcemods-ba telepítve nem jelenik meg semmi
van eredeti hl2 dm-em, leszedtem a db source 0.1.3-t, feltelepítem a sourcemods mappába, de telepítés után ez a mappa üres marad
név:kakarott016
jelszó:012345 ha ez a jelszó nem jó akkor ezt nézzétek meg:01234
network name: DBZsource
network pass.: qqqqqq
Köszi elõre is!!
----->http://dbzmugen.try.hu
nagyon sok dolog van rajta
sok hasznos
és már töltök is róla😄
-és pályákat hol kell letölteni?
-meg azt a pecset amivel átlehet változni?
- sehogy csak gyüjtögetni lehet öket, meg berakni a bazisodra
- még nincs a jatekban atvaltozas, de lvl-t akkor vált ha öltél. lvl 2-3tol lehet repülni rendesen elnyulva 😊 (addig csak lassan)
- hamachin ha latjatok egymast lan gamesnel lesz, hamachi hack is kell hozzá
ha igy sem menne, valakinel nem oké a hamachi :S
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/