228
HL2 mod
-
#188 sziasztok a hamachit hogy tudom használni a gamehez -
tojas0 #187 a dragon ball source-ba a hamchainál ebbe gyertek
név:kakarott016
jelszó:012345 ha ez a jelszó nem jó akkor ezt nézzétek meg:01234 -
zs001 #186 Dragon ball source hamtchi server
network name: DBZsource
network pass.: qqqqqq -
#185 amikor még én bennvoltam régebben akkor a stun movest nem építették bele a játékba, de már odatették bal oldalra mint leendő támadást. most nem tom hogy van :) -
Szusi88 #184 Hellosztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van-e már kiadva újabb Saga a DBSourcehoz és hogy van-e benne valalmai kombo ütés vagy rugás és hogyan lehet előhozni a stun movest??
Köszi előre is!!
-
#183 na van ilyen topik is? :P Tökjó én lejátszottam meg nagyjából megismertem amit lehetett és gyakom a népeket ahogy tudom mint állat :D Ha tudod mit kell tenni elég pörgős a gém. Tetszett a ps is (aki nem tudná: power struggling, mikor az egymás felé kilőtt generic vagy special sugarak találkoznak félúton, és a közepén levő nagysugárgömb felé lehet küldeni kis löketet adó gömböket, így az ellenfél felé eltolni az összeütközött sugarak centrumát és így egy bazi nagy gömb kíséretében elégetni az ellenfelet :D) -
Atti10 #182 Én feltettem a hamachi hack-et és úgy is Class C error-t kapok, hogy van ez? -
brolyzoli #181 am neztem az oldalt
----->http://dbzmugen.try.hu
nagyon sok dolog van rajta
sok hasznos
és már töltök is róla:D -
brolyzoli #180 próbáltuk hamachival és nem ment:S
-és pályákat hol kell letölteni?
-meg azt a pecset amivel átlehet változni? -
#179 - hasznal gomb alapbol e
- sehogy csak gyüjtögetni lehet öket, meg berakni a bazisodra
- még nincs a jatekban atvaltozas, de lvl-t akkor vált ha öltél. lvl 2-3tol lehet repülni rendesen elnyulva :) (addig csak lassan)
- hamachin ha latjatok egymast lan gamesnel lesz, hamachi hack is kell hozzá
ha igy sem menne, valakinel nem oké a hamachi :S -
brolyzoli #178 üdv
-hogy kell a kame house-ba bemenni?
-hogy tudom a kristálygömböket aktiválni?
-hogy lehet átváltozni a következő szintbe?
-és hogy tudok belépni más serverébe?(mer haver is leszedte csinált servert és nem tok belépni hozzá mer find server menüpont ban sehol sem találom:S
előre is köszi:D:D
-
steweee #177 ennek van single player része is vagy csak online ill. multiban lehet nyomni ? mert ha nincs sp akkor nem érdekel a dolog. -
brolyzoli #176 [IMG]http://[/IMG] -
brolyzoli #175 hogy kell aktiválni a kristálygömböket???
aki tudja az léci vegyen már fel msnre
[email protected]
előre is köszönöm :D -
brolyzoli #174 üdv -
#173 HaNNiBal féle verziot kell leszedned. a honlapomrol letöltheted ! üdv
Leirást a cikkeknél találsz, elég részletes! -
#172 el -
Atti10 #171 Hello! (Ha lehet)hogy lehet elindítani a játékot eredeti HL2 nélkül? -
mclala #170 hello!!csinaltam egy ujj szobat mert a tietekbe nem tudok bemenni me tele van pls gyertek ebbe si minnel tobben login:DBSource07 jelszo:goku -
hitch #169 köszi.megprobálom -
#168 másold be a legfrissebb patch -et is, nemtom melyik az, és utána nem kell telepíteni hanem a steam -ben a mygames -ben meg kell jelennie a third party mod -ok között -
hitch #167 hello.Kitörmöritettem a sourcemods ba a dragon ball és amikor elinditom a steamet nincs semmilyen isntallmeg telepitési link.Valaki plz help!!!!!! -
#166 link az aláirásomban, egyebet nem tudok :o ) -
#165 Helo.
Tudnátok mondani valami dragon ball játékot pc-re? (esetleg linket) -
#164 szerintem ez még nagyon kezdetleges, mert ahogy nyomtuk hamachival, alig van specialitás -
#163 innen -
#162 honan tudom ezt a játékot letölteni? -
#161 hmm leállt a topic? pedig már kint is van a 0.24-es patch :) -
ssjDance #160 nekem nincs is regisztrált steam-em akkor mit csináljak, hogy kell regelni? -
FLeK0 #159 nem lehet -
Tibi85 #158 állítólag lehet egyjátékos modban is nyomni azt nem tudja vki hogy hogyan? -
Jofo #157 már megkérdeztem és senki sem válaszolt de ez sem derült ki gondolom az előzőből
bocsi ha zavartalak -
#156 "nekem eredeti half life 2-őm van és nem lehet elindítani"
ebből nem derült ki hogy mit nem lehet elindítani, és ha már ide írtál gondoltom a dragon ballról beszélsz
menj át a hl2 topikba ott kérdezd meg... -
Jofo #155 én nem szedtem le semmilyen dragon ball source-t
én csak játszani akarok a half life 2-vel de nem tudok mert nem működik az eredeti játék lemezről sem és nem vagyok hülye nem kell úgy írni mint egy hülyének én a leges leg elején is leírtam hogy a HL2-vel szeretnék játszani és igen tudom hogy ez nem a HL2 fórum de egyedül itt válaszolt valaki akárhogy is -
#154 "bemásolod a 'steam'\'usered'\sourcemods mappába, megjelenik a játékok közt steamben, duplaklikk, install, és utána mehet is a játék
nem kell semmilyen kód meg email..."
'steam' = steam mappád a gépen, igen a winchesteren, igen az ahova telepítetted a half life2őt, igen igen, tényleg...
'usered' = a steam mappán belüli felhasználónév, igen az amire regelve van a steamed pl jofo
sourcemods mappa, igen ez egy mappa, oda kell kitömöríteni a dragon ball source -t amit leszedtél
Ja, és ez egy fórum, nem chat, egybe írjad...nyugi nem csak én fogok emiatt szólni ha továbbra is így fogsz írni. -
Jofo #153 azt se tudom hogy mit másoljak ez eredeti
és nem működik az accountig szerver -
Jofo #152 figyi nekem magyarul írd légyszives
azt meg hogy hogy írok azt én had döntsem el ok? -
#151 milyen steam buster? olvasd el mégegyszer mit írtam
ja és ez nem chat, egy hozzászólásba írjad a mondandód -
Jofo #150 mert az nem igazán működik eredetivel
-
Jofo #149 te most a steam busterről beszélsz nem?