Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Toriyama-nak kellett volna a GT-t is csinálni. 😊
bár én nem láttam végig
\"If in doubt, flat out!\"
ggggggrrrrrrrrrrrr
He?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
tudna nekem olyan ban segiteni hogy sg képet hogy tudom konvertálni hogy fel tudjam tölteni az sg re.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Hehhe valahogy ez most egyszerr ekerült be azzal amit én írtam😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#281: Goku letudta volna verni BUU normalis formajar, ugylatszik nem figyeltel oda. 😊 Mint amikor Cell ellen harcolt is elintezhette volna Cellt de biztott Gohanban hogy eljott az o ideje. Buunal pedig a kis lurkokban bizott. 😊
Vonatkoztass el a tortenettol, nyilvanvalo lesz benne Gokuu, Begeta, meg minden foszereplo is nem jatszhato NPCkent, mert az emberek szeretik oket. Ez egy MMORPG nem folytatasa a tortenetnek ezert azt tesznek bele amit csak akarnak. 😉
Saiyan nem angol hanem japan kifejezes, csak a -jin kell a vegere mert japanul az jelent az "ember"-t es ami azt illeti amennyiben megvannak benen a Saiyanok genei, akar egy tisza saiyan-jin is szulethet csak kicsi ra az esely. 😊
Ami Goku juniort illeti... olyan korban alakult at SSJ formaba amien korban Gokuu meg azt sem tudta miaz.. hat igen vegulis gyengulnek. 😊
A gondolatmeneted ingovanyos talajon all. 😊
Egyébiránt van DRAGONBALLZ TOPIK, javaslom a nem DRAGONBALL ONLINE-AL kapcsolatos kommenteket oda tegyuk. 😊
A #276ba berakott kép pedig a DB GT-bõl származik ami Anime és köze sincs a mangához.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
ez alatt sok minden tõrtént:
SSJ3-ba alakult Goku
Megszûletet Gotenks
Gotenks SSJ3-ba lép
megszûletik Vegetto és Gogeta, õk csak SSJ1-be mentek...stb,stb
még sokáig sorolhatnám Buu formáit...
#193, te pedig gondolkodj el...
vegyûk példának Gohan + Videl-t
lett gyerekük: Pan, de õ már csak negyedben Saiyan (csillagharcos angolul) lesz 1 gyereke neki is...(Dragon Ball GT: Special) õ Goku Junior.. de õ már csak ötöd, és már nem tud SSJ2-be lépni, 200 év, hm...
számoljunk 2 generációt Goku Junior + 1 csaj (gondolom nem meleg) az már csak 6-od Saiyan, az se biztos hogy SSJ-t eléri, na akkor jõn Goku Junior unokája, õ már csak 7-ed és sztem õrûl ha szorul bele 1 kis erõ...
bocs ha szajbarágos voltam de igy mindenki megérti
áá fáj a kezem😄
és az új szereplõket, de mennyire eltértem a témától...
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Ez fent van a TorrentLeechen, lehet tölteni, ha kell adok meghívót is. Ez összesen 117GB. 😄
De kiválaszthatod hogy melyik részeket akarod és akkor nem vészes.
amúgy nem tudja valaki honnan lehetne letölteni egész részeket DBZ-bõl? Lehetõleg angol felirattal, vagy angolul? Régen volt egy oldal de mostanra eltûnt 😞 megköszönném.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
a DBGT nem Toryama mûve. Amúgy is hülyeség az SSJ4 szerintem, ha már az SSJ3 is képes elpusztítani szinte akármit a világon. Kivéve Buu-t hehe.
Amúgy csak Goku tudja elérni rendesen, Vegeta csak vmi gép segítségével 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
én is vmi goteneset. kedvenc szereplõm^^
help
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
---
én Freeza val vagyis Dermesztõ vel szeretném majd nyomni mert az volt mindig is a kedvencem 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
mer megint kétszer lesz a DA a nevembe mint silkben 😄 hehe
nem erre a grindhousera értem.
Ez van😊
Ezekbõl kiindulva, ami nem volt havidíjas az nem jött be 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^