3449
-
vegita24 #925 addig is ferdeszemu barataim hogy ne unatkozatom mondok egy viccet Két katona nagy ládát cipel a falu végén. Odamegy hozzájuk egy vénasszony, és megkérdezi tőlük:
- Mi van ebben a ládában?
- Az hadititok.
- De azért látom, hogy jó nehéz lehet.
- Hát persze! Tele van rakétákkal. -
vegita24 #924 nekem jo japan verzioba is mert 5 nyelven tudok vagyis siman johett xd -
#923 azt is :D -
#922 mármint az EU verzsönt ? -
#921 kint van, csak az angol verzsönt kell várni x) -
#920 mindenütt van egy pár elvetemült :D -
#919 aztánn minek, nemlehet csak japánban játszani vele jelenleg, pluszban arrafelé nemigen van szükségük warezra, nekemsem lenne nagyon ott... -
#918 wikin 2009es dátum szerepel a tervezett kiadásnak.. -
Super Vegito #917 Ja biztos ki jön angolúl is.De az is lehet hogy 2010:D.Na midnegy várjunk türelmesen:D -
#916 most akko kint van ? :) amugy a dbo wikis profiljában ott van h tervezve van az europai, amerikai, ausztrál meg mittom még mien verzio.. szal sztem nem csak ázsiai lesz.. -
#915 feltölthették volna már vhová a gémet :D
-
#914 mire gondolsz? -
#913 am a ferdeszeműek nem ismerik a torrentet? :(
-
Super Vegito #912 Nyugi a szelleme öröké bennünk lesz:D -
vegita24 #911 haja elmentek a dragonall szelemtől árulok xD ingab nezetek meg az ősszes rész xD az jobb XD -
Super Vegito #910 Ja.úgy is van egy csomó online játékotok azzal játszatok addig.Én is addig wowozok ectelezek vagy codozok stb.El lehet ütni az időt.Ha már eddig kibírtuk.. -
zritya #909 Miért kell itt veszekedni menyetek ki rétre és ott!!!!!!
Minden kinek szar mert sokat kell várni de ha kijön sokkal nagyobb élmény lesz vele játszani.
Én is nagyon váróm.
OFF
Addig én LineageII-vel játszom addig.
ON -
#908 jah csak végig offoljátok az egészet.. micsoda hirek :P -
Super Vegito #907 Ez hülyeség.Ha valami hír van én tuti hogy megszólalok ez a no komment ez full hülyeség -
#906 vesztettem -
#905 versenyezzünk h ki birja tovább comment nélkül.. ;) -
Super Vegito #904 Nekem is vna pár online játékom szóval tudok várni:D -
vegita24 #903 engem nem nagyon izgat a dolog xD nekem addig itt van a cabal online deco STB: nekem van időm mint egy patak (elszomorito tudom xD) -
Super Vegito #902 Toky már kockulják az tutiXD Super Vegito vagyok nem vok buzi csak portara:D -
#901 volt már
ferdeszeműeknél már ki van adva tán :D -
#900 "Vegita valamit nem értek neked most bennem kéne lenned:D"
Ez elég buzisan hangzott :P
A játékra meg véleményem szerint kell még bőven várni. Hisz még béta sem volt. Vagy igen?
-
vegita24 #899 én addig tudok várni xD -
Super Vegito #898 JA lehet hogy 2010 re jelenik megXD -
#897 így mióta tudom hogy készülget!
Úgy vagyok vele mint a stargate worlds-el -
#896 hát, inkább a nem felé hajlok így lassan 2 év után -
Super Vegito #895 Vegita valamit nem értek neked most bennem kéne lenned:D -
vegita24 #894 Az ujaknak: lehet hogy kijőn lehet hogy nem enyit tudok mondani XD -
Super Vegito #893 2009 ben:D -
#892 sajna nem -
#891 Lehet már tudni, mikor fog végre kijönni? -
#890 -
#889 loál azok a figurák:)
am jól néz ki -
#888 -
#887 nem olvasgattál vissza igaz??
még nem lehet -
eVoLuTioN09 #886 Aki tudja pls adjon egy linket vagy írjon rám msn-en. MSN:[email protected]