Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem még sehol😄
felmentem ara a dbwob vagy mia a faszra regiztem leszedtem de nem fogadja el a accuntomat mindegy nagyon úgy se érdekelt.D hát eleinte tuti hogy fizetõs elsz mivel anyian fognak vele kockulni mint az állat még ha fizetõs is lesz menni fognak rá mint a koldus a cukóra😄 szerintem ah megjelenik aztán egy kis idõvel elsz olyan szeró ami nem fizetõs
nem tudjuk jõvõre xD meg nem tudjuk fizetõs lesz vagy nem mert még nem jõtt ki majd meg láttjuk ha fizetõs lesz jõn a private server 😛
Ez a szar firefox semmit se enged nemtom se etõlteni se accuntot csinálniXD
hja elég furcsa
ja én megnéztem és elég gyatra
csõ mindenkinek!
Megnézte valaki ezt az oldalt?
http://wodbo.net/
Megnézte valaki ezt az oldalt?
kõszõnõm megétésedet .😄
xd nem bocsátunk meg😄
Magyar de azé irok pocsékol mert gyors an irok bocs all 😄
Már meg se haragudj, de neked mi az anyanyelved??
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
No comment.D
hát nem tudni nadjábol várjatok ifjusag XD
dbo-esp <#violent>#violent><#banplz>#banplz>
szertnék már játszani a dbo-esp mkor jön ki!!!!!!
Ha valakinek sikerült esetleg akkor szóljon nekem légyszíves!!!
Innen egy 10 megás valamit találtam meg servert de egy másik oldalról pedig 300 valamennyi megásat szedtem le de annak az oldalnak a címét már nem tudom
Innen egy 10 megás valamit találtam meg servert de egy másik oldalról pedig 300 valamennyi megásat szedtem le de annak az oldalnak a címét már nem tudom
tényleg és honan lehet leszedni ezt a béta verziot? dobjatok már egy linket
aham.... hát ha te mondod, nem véletlenül egy ragnarok mod.ot vettél le a netrõl?
Mert még mi ezerrel várjuk h megjelenjen a béta....
Mert még mi ezerrel várjuk h megjelenjen a béta....
Nekem már legalább 2 hónapja megvan
A játékot pedig legalább is mióta fent van az oldalon ahonnan leszedtem 5 hónapja van fent<#conf>#conf>
A játékot pedig legalább is mióta fent van az oldalon ahonnan leszedtem 5 hónapja van fent<#conf>#conf>
Nekem már megvan egy jó ideje csak nem tudom megcsinálni mert tök hülye vagyok ehez a szerveres dolgokhoz
Csõ Mindenkinek
Valaki érti hogy kell megcsinálni Dragon Ball online B verzioját megcsinálni hogy tudjak vele játszani?
Valaki érti hogy kell megcsinálni Dragon Ball online B verzioját megcsinálni hogy tudjak vele játszani?
én tudok DBO XD de van mugen az eleg kaki esf tudom ajanlani Bid for power ezz amit én értelmes nek találtam
Tudtok valami db játékot pc re?
addig fogtok keményezni, amíg le nem verem mindegyiket Ozaruként xD
Accom sincs még, de majd lesz 😊
Accom sincs még, de majd lesz 😊
akkor fogd meg magad az keres hird az bazdmeg a fajtadat nem erdekel én is vaom a dbo de nincs mit teni ha nem jõn ki a másik te meg kurva ra nem érdekelsz mibe nyomsz le vagy mi vagyok szarokrád
Eddig nincs hír az onlinérõl.....Sajna
ez a két(?) barom cseszteti folyton egymást.tulajdonképpen már marhára idegesít engem is,én csupán kifiguráztam azt a majmot aki ezzel szórakozik hogy alregje ellen keményked<#miaz>#miaz>
miért nem csináltok inkább magatoknak egy forumot ahol civakodhattok...
Faxért kell itt nyomni a hülye szövegeteket.
Tud valaki új hírt mondani az online-ról???
Faxért kell itt nyomni a hülye szövegeteket.
Tud valaki új hírt mondani az online-ról???
nem mert én már régebótta nyomom a nemlétezõ DBO-t ami már 2 hete nemjelentmeg pedig eltelt már,te pokémon mániás szar,háhá hiába ugac én leverlek és káméháméhááááááááááááááááááááááááá,szar vagy úgyis én meg gecikemény<#wilting>#wilting>
az dragon ball online-be legyilkollak majd úgyis majd mert én erõseb vagyok hiába ugac ugyis te szar,mertén én menõbb vagyok,akármibe lenyomnálak low geci<#wow3>#wow3>
ahh bedig az infinyt levagnalak lvl 55 karim van na minndegy DBO ban levaglak
drift city exteel wow cod 4 vagy akármi vagy iffinity vagy nem tom de majd db onlinébe össze mérjük az erõnket nem kell másik onlinebe
na ezt a gond meg nem jott meg mijen online jatekba ojelek mond egyet es ott találkozunk XD<#violent>#violent><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>XD
Nagyon elkalandoztál a valóvilágtólXD sose tutsz leverni😄 meg hiszem ha látom ne a szád járjon hanem majd a onlinében a kezed😄
Hát ládod jol meg vagyunk nélküle is 😄 ahh vegeto tul nagy a pofadat kitépen a nyelvedet fel tugom neked am azutan egy jot kacagok az log offolok XD
Tök jó hogy tudtok olyan játékról 1000 üzit nyomatni ami még meg sem jelent, és nem az NFSFantasticus xDDD
Egyébként nekem is viszket a tenyerem a koreaiakra... a baj hogy sztem nem lesz ebbõl semmi, vagy lesz, de akkor nem lesz életem 😮
Egyébként nekem is viszket a tenyerem a koreaiakra... a baj hogy sztem nem lesz ebbõl semmi, vagy lesz, de akkor nem lesz életem 😮
Kiveszem a beledet feltekerem rád kinyomo a szemedet betöröm a pöcsöd rohadtak a fogaid és büdös a kamehamehad piacon meg kit árulsz hogy legyen betevõd stb a lényeg hogy beverlek csak jelenjen meg....😄nem rimel de leszaromD:
na majd meg latjuk ott az leverem a deregad beverem a szad oda vaglak anyadhoz ha nem jõn apád XD
Szolitotál Fiam XD
Akik naruto fanosak mehetnek a naruto forumra Vegita hiszem ha látom😄 majd egyszer kiderítjük ha megjelenik az a hülye dragon ball online.bÉTÁNAK MÁR MEG KELLET volna jelenie nem?hisz már letelt a 2 hét😄 kb
Néztükõrbe azt meglátcodik a fasz fejed de takarodj el a forumrol mert kurva ra nem akarunk ijen embereket aki kritizaja az embert ^^ Dragonball online furom NA