3449
-
#1565 Lehet olyan lesz mint a wow-ban. Normal és Heroic mod. -
vegita24 #1564 hat az nagyon jo csak ne legyen nehéz DBo fejlodni ojan jo lenne nehéz is meg konnyu is -
#1563 Egy kis hír az Animax-os DBGT-ről.
Októberre, Conan csütörtöki helyére van tervezve a Dragon Ball GT, de még nem érkeztek meg az anyagok. A teljesen újfajta szinkronnal a későbbiekben esélyes lehet a "Dragon Ball: Kai" is. A szinkronhoz a sima és a Z sorozat régi szinkronjából néhány fontosabb színészt megpróbálnak megkeresni. A GT-hez tartozó speciál is levetítésre fog kerülni. -
#1562 REmélem elég infot adtam neked a story-ról. :D -
#1561 Kenny a DGBGT után valóban van egy special, de az nem a DB-ról mesél.
A történet jóval a GT után játszodik. Röviden a története:
A földön total béke honol, a nagy harcosok közül már mindenki meghalt. Egy valakit kivéve. Ő nem más mint Pan. Bizony egyedül neveli unokáját a Kis goku-t. Egy nap Pan nagyon rosszul lesz és beviszik a korházba. Goku elhatározza, hogy megkeresi Ükapja(Ezlenne az igazi Son Goku) 4*-os gömbjét, hogy az a kivánságát teljesitse. Igy hát elindul Mount Paozu hegyei felé (Itt éltek régen Goku-ék). Utközben akad egy társa is. Csatlakozik hozzá egyik bajkeverő osztálytársa Puck. Együtt hatalmas kalandokban és veszélyekben lesz részük. Ahogy a történet vége felé haladunk Goku-ban végre kezd felébredni a Sayajin vér és a végén még a SSJ szintett is eléri. Megtalálván a 4*-os sárkánygömböt Goku a nagy sárkányhoz Shenron-hoz imátkozik, hogy gyogyitsa meg beteg nagyanyát.(Goku nem tudja, hogy ehhez 7 gömb kell) Miután látja, hogy semmi értelme nem volt, hogy eljöjjön otthonról keserűségében a földhözvágja a kristálygömböt. Ekkor megjelenik neki az ükapja (Az igazi Goku). Emondja neki a kristálygömbök mibenlétét majd eltünik. Ekkor feltünik Pan aki aggodva kereste Goku-t. Itt ér véget a story.
Nekem megvan DVD-n és igyekszem majd feltenni a honlapomra. -
Kennyssj #1560 és olvastatok már DB hentait?az vmi undorító...:P -
Kennyssj #1559 király!kösz szépen:) -
#1558 AKi nem látta még a DBZ moviekat azoknak itt van mind magyar feliratosan: www.animezone.hostei.com -
Kennyssj #1557 ja,am nemtom tudtátok-e,de a GT után van még egy speciál(vagy movie),ami a sima DB-tól újra elmeséli a sztorit.én belenéztem,és szerintem kicsit eltértek az eredeti cselekményszáltól,mer vmi olyasmi volt,hogy Zsenális Teknős egy vörösszalagrendes hajót nyomott le kamehameha-val:D -
Kennyssj #1556 igen,GT special,sorry:D am az a lényeg,hogy akkor, mikor az a special játszódik,akkor már senkinek nem kéne emlékeznie Buu-ra,de mégis mindenki Mr.Satant ünnepli,amiért legyőzte:)na és ezt meglehetett volna oldani,hogy jó legyen.egyébként én csak az első 6 moviet láttam,de az 1-2-t végigröhögtem,mikor Gohan elkezdett énekelni, a többi 4-et meg kicsit alkoholos befolyásoltság alatt néztem végig egy haverral:D XD
nekem csak annyi a bajom velük,hogy végig bennem van az az érzés,hogy ez már nem is Toriyama Akira mangájának anime feldolgozása,hanem egy másvalaki munkája:(mondjuk már ki is derült,hogy akkor velem van a baj:D XD -
Kennyssj #1555 kösz hogy ilyen részletesen kifejtetted egyéni véleményed az én korszakalkotó ötletemről:D -
piccolo555 #1554 Nem igazán értem, de biztos :D Amúgy nekem bejönnek a moviek, igaz egy sima Z történet kb 30 részét sűrítik 45-50 percbe... :D (Amúgy GT movie nem létezik, csak egy special van :P) Én láttam többet is közülük, és pl a Broly-sak nekem tetszettek, főleg mikor Gohan, Goten, meg Goku egyszerre ssj-ben kamehameznak Broly ellen, aki végül veszít, belelövik őt a Napba és szétrobban xD -
#1553 "az milyen lenne már..."
SZAR -
Kennyssj #1552 halljátok,kipattant egy 5let abból a retardált fejemböl:szerintem lekéne fordítani a DB-ok összes intróját magyarra,elénekelni,képeket hozzávágni és vannak igazi magyar intrók(akkor már a magyar Z intrót is lecserélnénk):DXDaz milyen lenne már... -
Kennyssj #1551 am nekem valahogy a moviek nem azt a hangulatot adják vissza,mint a sorozat...cumi:) -
Kennyssj #1550 nyugi,a moviekat én se nagyon nézem,csak párat láttam angolul:D de a Z moviek nem illeszkednek bele,egyik se:P és szerintem direkt csinálják a készítők,mer például vegyük a legújabb speciált:elvileg a Z után játszódik asszem 2 évvel,és itt mindenki emlékszik Majin Buu-ra.pedig az eredeti sztori szerint Kid Buu lezúzása után pár hónappal azt kívánták Gokuék,hogy felejtsék el az emberek!és nem értem mi akadálya lett volna annak,hogy még a kívánság előtt játszódjon le dolog:D -
horvi93 #1549 hát sima movikat még nemláttam:D őszintén szólva még a Z és a Gt moviekat sem:D leakartam tölteni mindig csak aztán mindig mást szedtem inkábbXD Egyébként elvileg illeszkednek a sztoriba:D Bár nem 100%:D -
Kennyssj #1548 am a sima moviek illeszkednek a sztoriba? -
Kennyssj #1547 ki tudja,ha bejön a cucc...csak rákap már a magyar közönség:D -
piccolo555 #1546 Ha már így belejönnek, leszinkronizálhatnák a Z-s movie-kat, meg a sima moviekat :P :D -
#1545 nekem amugy van egy wowos topikom,oda nyugodtan mehet minden vele kapcsolatos.enjoy
wow -
Kennyssj #1544 naja,és újabb GT hírek(de nem hivatalos forrásból tom)!október táján jön szinkronosan,úgynézki csütörtökönként,és valszeg a GT-s moviet,és ha minden jólmegy, a KAI-t is leszinkronizálják!!!és arra törekednek,hogy a régi szinkronszínészek közül is visszatérjenek páran!!!hangsúlyoznám,hogy a hírt én is egy fórumról lestem ,és nem tom mennyire hivatalos:(De azért ez reményeket kelt bennem:D:D:D:D -
Kennyssj #1543 hát igen,ez már átment WOW-os fórumba,de nem baj:)amúgy ez a haj dolog csak felmerült bennem,viszont rájöttem arra,hogy meglehet vonni a párhuzamot a South parkos Kenny,és a Dragonballos Krilin között:mindkettőjüknek szép kerek a feje,és elég gyakran megmurdelnek...tök csipázom,hogy ha a gonoszoknak gyilkolászni,vagy komoly sebeket okozni van gusztusuk,egyből Krilinre mennek:D -
piccolo555 #1542 Ja, és Aenas a nevem rebornon :) -
piccolo555 #1541 Nem baj, legalább sok hozzászólás lesz :P -
vegita24 #1540 naon elmentuk a DBo tol egyeb -
vegita24 #1539 oks akkor reborn de mi a nevetek xD akkor én meg kezdek egy priestet -
piccolo555 #1538 Okés, te tudod :P -
#1537 Piccolo! Nekem a taurin még egy 70-es karim sincs. Ezért nem kezdek másik realmon. Elöbb ismerkedem a kasztokkal(Nemrégota wow-ozom.) -
piccolo555 #1536 Bár nyál elf jó lenne, csak mage akarok lenni :( -
piccolo555 #1535 Kiru maradhatsz taurin, csak kezdj 1 karit rebornon is :D nekem is van 2 db 70esem taurin, most viszont kezdtem egy human maget...akkor most mik legyünk? :D -
#1534 HIRDETÉS: Olcsón minőségi honlapokat csinálok. Ha érdekelnek a részletek:
www.animezone.hostei.com --> Írj privát üzenetet. -
#1533 Reméljük lesznek tört szerverek. Mert azok ingyenesek lesznek. -
Norbert92 #1532 Sziasztok
a DBO-online be lessz majd free ingyen szeró?? -
#1531 Bocs all. Maradok a taurin. Ott egy jó animés klán tagja vok.
-
vegita24 #1530 mi lesz a nevteke nekem az druidhun ha jol tom :P -
vegita24 #1529 akkor legyen a reborn de en mar 28 vagyok már :D Night elfek legyetek max kezdek egy ujat -
piccolo555 #1528 Na, akkor jöttök taurira, vagy rebornra? Ott 4xes és jobban föl lehet jutni, taurin estefelé sokan vannak fönt és tele a szeró :D -
horvi93 #1527 szreintem a haj nemfügg össze azzal h saiyan vagy ember az illető, max annyiban hogy a teljes saiyanoknak fekete a haja. egyébként jamchának is néha volt ilyen saiyan feeling haja;) vagy vegyük az ellenkezőjét, trunks is félig saiyan de a haja egyáltalán nem emlékeztet származására:) nah mind1 majd meglátjuk -
vegita24 #1526 upsz a klánt nem irtam oda XD