3449
  • Kennyssj
    én a DBO-ban akkor is melleket akarok fogdosni:D az AF meg azé szar,mer nem tud újat mutatni.csak ezt a fúziós témát feszegetik,hogy mindenki mindenkivel,meg ssj 5-6 meg ilyenek:(Gokunak is valmi Kaioshintól van egy másik fiaXD
  • Kennyssj
    és most reklám...:D
  • KiruHoshino
    Piccolo nem OVA hanem special. :D És a Yo! Goku and his friends return megtakinthető a honlapomon magyar felirattal. :D

www.animezone.hostei.com
  • Kennyssj
    akkor tudnék neked,meg mindenkinek még egy mangát ajánlani.a címe:Dragonball Multiverse.az a lényeg,hogy ebben ne a folytatást keresd,mert nem nagyon van benne,csak élvezd a fightot.a GT-t asszem törli a DB univerzumból,de ez nem feltétlenül baj:)és a legujjabb "movie" az szerintem akkor is speciál:)
  • piccolo555
    Na, először is: Cortez, szerintem azért nem ment neked annyira a wow, mert addonok nélkül játszottad :D csak ennyit akartam ehehz a témához még...

Amúgy a legújabb Z 'movie' az igazából egy ova, és a címe:Yo! Goku and his friends return. itt megtudjátok nézni az első részt, sajna angol felirat, aki kicsit konyít hozzá nagyjából érteni fogja :)

Amúgy ha lesz koreai szerver, akkor lefordítom koreaira azt, hogy: "Nem értem" és álladnóan ezt fogom mondani xD

És még egy +dolog: nemrég fedeztem föl, hogy létezik a DB Af manga, de sajna nem Toriyama-tól, hanem vmi japán gyerek rajzolta (asszem), de így is lehet élvezni.
  • Kennyssj
    húú de kösz,hogy leírtad!:D am megnéztem youtube-on,és télleg nagyon szép a grafkója:D
    de azér a WOW-nál valóban nem tűnik jobbnak...meg a DBO-nál sem,de ez még eldől...:D
  • horvi93
    lényegében van egy történet vmi olyasmi h Volt ez a Cabal nevű köcsög, az elrabolt mittomén kit aztán visszaakr térni és trónra akarja juttatni azt a srácot akit elrabolt mert időközben őis gonosz lett. És ehez kapcsolódnak a questek, megtudod a teljes történtetet:D és asszem az utolsó küldetés az h kikell nyirni ezt a köcsögöt, de nem100% énse teljesen értem a sztorit:D
  • Kennyssj
    akkor mosmár télleg DBO.egy halálkomoly téma:szerintetek lehet emlőket fogdosni?
  • Kennyssj
    igen,mondjuk ez egyszerűbb,mint itt kérdezgetni:D
  • horvi93
    hát szerintem nemérdemes összehasonlítani a cabalt meg a wowot, ird be jútúbra h cabal online dob ki róla ezer meg egy videót:D
  • Kennyssj
    de ezt biztos értenék:hai,ora Kenny da!
  • Kennyssj
    naja:P...pedig jól elbeszélgetnék a kóreaiakkal.a kiemelkedő nyelvtudásommal ilyen jól megfogalmazott kérdéseket tennék fel,mint:csing... csáng csung?jól elkommunikálgatnánk:D
  • vegita24
    jo lenne a korean jomni de kitudja lehet hogy az lesz fizetős ?:P
  • Kennyssj
    a haverok közt robbanok egyet...:D az kedves...
  • Kennyssj
    és télleg jó lenne már ha végre jönne...:Dnekem akkor is jó ,ha olyan koreai vagy milyen:D össze-vissza nyomkodom,az maj lesz vmi...
  • Kennyssj
    nagyon kösz Horvi,de akkor még annyit,hogy ez is olyan stílusú sztorilag,mint a WOW?
  • horvi93
    na akkor kicsit offolok:D
    a cabal online egy free mmo egész szép grafikával és egész játszható játékmenettel. szép számban akadnak rajta magyarok is, de én egy angol klánba léptem be h ragadjon rám már egykis angol:D egyébként ezis csak társaságban élvezhető:D közben elbeszélgetünk álltalában, meg azon röhögünk kiir nagyobb baromságot mikor egy mondatot fórdít angolraXD
    én már pl megkaptam h: "your english is shit"XD nah ennyi volt az off

akkor innentől kanyarodjunk vissza a DBO-ra ami eredetileg a topic témája lenne:D csak jönne már ki a DBO:D
  • Kennyssj
    na akkor Dragonball Kai.ez nem ilyen fanok által összeszenvedett vmi,hanem a Dragonball 20.évfordulójára készített DBZ-felújítás.jobb a kép,újra felvették a hangokat(a régi stábbal), más az opening,ending,és kivágták a fillereket,meg mikor percekig egymást stírölik,ebből adódóan mindössze 100 rész az egész.és azóta télleg készültek új specialok,egyik most készült nemrég,a másik meg vmikor régebben.jól lemaradtál:D
  • Szerdzso Cortez
    Hát már rendesen vissza kellett olvasnom a topicban.Na azt hiszem én kivételt képezem köztetek.Nekem nem tetszett a wow.Sokan mondták fúúú menjek erre a serverre játszani tök jó majd bandában játszunk.Hát bementem egy srác nem volt ott a bandából.Egy sráctól megkérdeztem hogy merre kell menni mit kell csinálni az meg jól leugatott hogy milyen noob vagyok meg a többi.Eljutottam maximum 18-as szintig.Azelőtt egy helyen voltak a küldetések,most meg menjek el a világ másik felére aztán már azt se tudtam hol vagyok szóval én aki annyira nem követte nyomon az mmorpg-ket és egyáltalán az rpg-ket annak lehet hogy nem tetszett.
    Nekem ami valójában tetszett mmorpg az a Voyage Century Online volt.Nekem azok a játékok filmek tetszenek amelyek valósághűek életszerűek,ez alól kivételt képez a manga/anime világa.Szívesen megnézek bármilyen anime-t.Ez az mmorpg teljesen valósághű meg nekem régebben amúgy is tetszett az ilyen kalózos karibi tengeres játékok és az hogy ez neten játszom más játékosokkal meg be lehet járni az egész Földet az nekem rendjén volt.Meg talán még tanulhat is belőle a gyerek.A wow egy elképzelt világ elképzelt emberekkel,bár igaz hogy a Warcraft 3 tetszett ezért is éreztem késztetést hogy kipróbáljam.De mondom nekem annyira nem tetszett,inkább ez a másik.Aki olyan nagy mmo faló utána kereshet youtube-on erről is van videó fent.

A DB-re visszakanyarodva.Amiket én régen összeszedtem magamnak részeket,specialokat,moviekat,klippeket és játékokat azt én mindet kipróbáltam és végignéztem.Még a Goku Jr. os GT special-t is láttam.Nem tudom valaki mondott újabb moviekat meg specialokat akkor ezek szerinte azóta készültek újak is amiket én láttam vagy ugyanarról beszélsz más formában?Meg tulajdonképpen mi ez a Dragon Ball KAI?Én erről most hallok először.Oké voltak még ilyen fanatikus DB rajongók akik tovább szerették volna vinni a történetet de erről csak rajzok készültek.Goku ssj 168 meg minden féle fúziók de én ezeket már baromságnak tartom.Ha jól tudom Dragon Ball AF néven futott volna.Oké milyen klassz dolog ha magad alakítod a történetet és találsz ki dolgokat de akkor is én mikor már a GT végét néztem ilyen 10x kamehame meg ilyenek nekem már unalmas volt.Már nem volt mi mert már nem lehetett újabb dolgot kitalálni csak a jól bevált dolgok még erősebbek lettek meg stb.(ennek ellenére nekem a GT tetszett).

Na szóval meséljetek már arról a KAI-ról.És ígérem ha kijön a DBO azt nem fogom úgy tekinteni mint más mmo-kat amik nem jöttek annyira be,ebbe keményen bele fogok mélyedni feltéve ha akadnak "csatlósaim" :).
  • Kennyssj
    ez joo,de ilyen KI támadás szerűség van benne?
  • MadeInHell
    Bocs demont linkeltem.
  • MadeInHell
    Én 9 dragonoztam sokáig de valahogy ráuntam Wu-Tang.Ez egy harcművészeti mmo, lehetsz benne wu tang, shaolin.demon.thief,részeges kung fu s,meg stb.
  • KiruHoshino
    Ezzel nem elvenni akartam senki kedvét a DBO-tól. Hisz ha kicsit visszaolvasom láthatjátok, hogy azt írtam, hogy a DBO remélem megveri a wow-ott. :D Amugy lehet nekem sem jött volna be a wow mint jó játék. De mikor olyan szerverre tévedtem ahol legalább vannak playerek (Tauri) Szereztem sok havert és közösjáték a hangulatát is feldobta a játéknak. De ha egy ingyenes mmo-t nézzünk ott biza nem hinném, hogy annyi magyarral találkoztok mint egy magyar wow szerveren.
  • Kennyssj
    amúgy meg persze vitathatatlan,hogy a WOW nagyon nagy élményt tud nyújtani,csak nem mindig és mindenkinek.
  • Kennyssj
    na akkor egy gyors leírást kérnék a deco onlinerol,meg a cabalrol is,ha nem nagy gond:Dnem igazán vok otthon online cumók tekintetében.
  • vegita24
    régen nem szeretem a wow ott kiprobaltam meg tecet meg az is kell nézni hogy másnak más az izlése én mindne online kiprobaltam és eddig wow meg a deco online 1 wow 2 deco :D favorit koze
  • Kennyssj
    úgy értettem, hogy nemlehet az ilyesmit tényként kezelni
  • Kennyssj
    én értelek Kiru,de a haverom pont az ellenpélda.ő mindkettőt bepróbálta, de neki a Silkroad jött be,és a WOW max utána következett.és biztos nincs egyedül,szal az ilyesmit tényként kezelni.viszont azért a kivétel erősíti a szabályt;)
  • piccolo555
    kiru azért ne vedd el a kedvüket a DBO-tól :D:D
    Egyébként egyetértek Kiru-val, főleg akkor jön ez be, ha nemcsak magányos farkasként fejlődgettek, meg 70en tébláboltok, és battlegroundokra mentek, hanem a többiekkel is haverkodtok. Na meg persze a játékélmény :D Annak az izgalma, mikor 20 perces küzdelem után a bossból pont kiesik a cucc, ami kell, és óvatosan beírod: /roll, hogy minél magasabb legyen, aztán kijön egy 98...:D Majd látod a szép lila epic cuccot a bagodban...:D
  • KiruHoshino
    Na jó talán egy kicsit túloztam. De aki probálta már a wow-ott az tudja, hogy miről beszélek. Elötte én is sok ingyenes mmo-t probáltam már. Pl: Angel Online, Tales of Pirate, Ragnarok. stb.. Sorolhatnám. Kostoljatok bele a wow-ba és miután megizleltétek tutti, hogy másba már nem nagyon fogtok belekostolni. :D
  • KiruHoshino
    Gyerekek gondolkodjatok már egy picit. :D Melyik MMORPG-vel tolják a legtöbben? Hát a WOW. Ezért az a világ legjobb MMORPG-je( Remélem a DBO megveri. :D) Felölem probálgathatjátok a többi ingyenes **** MMO-kat de a statisztika magáért beszél. Nem érdemes más mmo-ra nézzni. Föleg ha az ingyenes.

Ui: Kenny kösz a dicséretett.
  • Kennyssj
    az milyen?
  • vegita24
    hát a silkroad elmegy de nem naon jo mert tényleg nem lehet bejutni akkor már cabal online na az tényleg jo
  • Kennyssj
    teccik az oldal Kiru!:)
  • Kennyssj
    OK,akkor megnyugodtam...
  • offkorzreg
    nemjobb mint a wow,jáccottam vele.alapból az a gond vele hogy alig lehet bejutni a szerverekre,meg unalmas is:c
  • Kennyssj
    jah,és még egy kérdés:játszottatok már a Silkroad-dal(remélem jól írtam)? mert egy haverom belevan esve,és szerinte jobb,mint a WOW.én nem hiszek neki!:)
  • Kennyssj
    Remek!!!amúgy mit gondoltok a GT-ről?mret nekem már a szellemisége sem jön be:(tök más,mint az előzőké...viszont a poénokra naon építenek:D
  • KiruHoshino
    Igen megtaláltam. Ksözi. Télleg van egy ilyen is. :D Belenézztem és az a ratyi angol szinkronos volt. :S Egyből kikapcsoltam. Amugy most töltöm fel a DBGT specialt feliratosan. Hamarosan nézzhető lesz
  • Kennyssj
    igen,kösz az infót,pont annyit kaptam amennyit kell:D de én nem erre gondoltam.van egy másik is,ez a Dragonball 10.évfordulója alkalmából készült,és a címe The Path to Power.sztem ha youtube-ba beírod,rá találsz...