Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
ez vmi dosos szar

#hhwnd

1.Olvassatok
A projekt nagyságát az is mutatja, hogy a játék karakterein, helyszínein és eseményein maga Akira Toriyama, a Dragon Ball sorozat atyja dolgozik, immáron öt kerek éve. A Dragon Ball: Online története amúgy az 1000. évben játszódik, kerek 216 évvel a Dragon Ball Z rajzfilm eseményei után. Az elmúlt két évszázadban jó sok dolog történt a világban, többek közt megjelent a Földön a majin faj, sõt feltûntek a yardratinok is. A játék a Dragon Ball és a Dragon Ball GT sorozattal ellentétben nem a komikus jelenetekre és az aranyos történetmesélésre, sokkal inkább a harcokra és a karakterek fejlõdésére helyezi a hangsúlyt, valahogy úgy, mint a Dragon Ball Z tette anno.
A virtuális világban való kalandozásunk több részbõl fog állni. Kutathatunk a híres sárkánygömbök után - ahogy a rajzfilmben, itt is hét darab lesz belõle szétszórva, és a sárkány itt is teljesíti annak a kívánságát, aki összegyûjti õket. A gömbök ezután véletlenszerûen újra szétszóródnak majd, hogy indulhasson az újabb kutatás és keresgélés.
Mindezek alatt természetesen érintkezhetünk majd az NPC-kkel és a hús-vér játékosokkal egyaránt. Lesznek PVP (player versus player) és PVE (player versus environment) harcok, sõt nevezhetünk majd a Tenkaichi Budokai bajnokságra is. Az egyik legizgalmasabb lehetõség viszont a Timemachine Quest lesz, melyben egy idõgép segítségével visszautazhatunk a Dragon Ball történelemben, és lejátszhatunk majd olyan harcokat és küldetéseket, melyeket eddig csak a rajzfilmben vagy a képregényben láthattunk. Emellett lesz virtuális pénz, melyet a városokban tudunk majd elkölteni, karakterünk pedig vérbeli RPG-hez híven tapasztalatpontos rendszerben fog fejlõdni.
Eddig három játszható fajt jelentettek be a fejlesztõk - az emberek, a namekok és a majinok már biztos szerepelni fognak a Dragon Ball: Online-ban. A saiyanok az 1000. évben sajnos már nem részei a sorozatnak, így õk elvileg totálisan kimaradnak majd a játékból is, bár nem lenne rossz, ha valami történeti csavarással visszahoznák õket. A virtuális Dragon Ball világba való csatlakozáskor elõször fajt, azután osztályt kell majd választanunk, majd jöhet a színezgetés és testre szabás, ezt követõen pedig indulhat is a móka.
Az embereken belül három osztály lesz, martial artist, spiritualist, és engineer. Az elsõ osztályba a Yamuchahoz és Tenshinhanhoz hasonló harcmûvészek tartoznak majd, a másodikba a ki-erõt használók, míg az utolsóba a Bulma-féle mérnökök, akik profi, saját készítésû fegyverekkel és felszerelésekkel egyensúlyozzák ki hátrányukat. A namek fajt választva választhatjuk a dragon clan és a warriors osztályt, ez elõbbiben a Dendéhez és Kamihoz hasonló varázslók tartoznak majd, utóbbiba pedig a klasszikus értelemben vett, Piccolora és Nailre hajazó harcosok. A majinokon belül strange és large osztályt választhatunk majd, a strangeben a vékony, gonosz kinézetû majinok lesznek, míg a large a dagadt, de boldog példányok gyûjtõhelye lesz.

Jópofa ötlet, hogy a többi MMO-tól eltérõen a Dragon Ball: Online-ban karakterünk kisgyerekként kezdi majd az életét, majd az játékban eltöltött idõtõl és aktivitástól függõen fog öregedni. Azt nem tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a teljes kifejlõdési folyamat, míg karakterünk eléri a maximális életkort, de valószínûleg nem egy-két hétig kell majd dolgozni rajta.
A grafikáról is érdemes még pár szót ejteni. A játék kinézete a cel-shading technológiának köszönhetõen teljesen a rajzfilmre fog hasonlítani, azzal a kivétellel, hogy a fények és a speciális effektek itt csili-vili modern megoldásokkal kelnek majd életre. Ahogy a képeken is látszik, nem a Dragon Ball: Online nem lesz egy nextgen gyönyör, de ennek megfelelõen legalább a gépigény is alacsony lesz. Állítólag már egy 512 MB memóriával, és egy egymagos, 2GHz-es procival felszerelt gépen is simán menni fog a cucc, ami azért valljuk be, igen kedvezõ, fõleg a notebookosokra nézve.

<#wave>

hát ez a kép rohadt kicsit és szinte semmit sme látni meg ha ez a béta 100 ténleg akkor nem valammi nagy cuc..
dragon ball online beta 100 asszem ez a teljes neve elinditáshoz én is eljutottam csak az acc kéneXD egyébként szerintem ez annyira nem nagy cuc lenneXd
allock
filefronton nem mostani dátumos dbz online van
az vmi mod egy játékhoz

#hhwnd

norbi2fraktal
na igen én is annó benyeltem azt, nem tudom mi az de nagyon olyan szaga volt hogy DBZ Online... passz

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

ja bocs már eltudtam indítani csak valaki meg tudná mondani hogy hol lehet rá account-ot csinálni? kösz

csá én is letöltöttem a filefrontról valami ragnarok 100 betát de nem értem hogy lehet elintítani, ugyhogy ha valaki tudja lécci mondja el. kösz

dragon ball bétának a neve ami egész jó is dragon ball beta 100?
Kõsz ez kedves csak szerintem majd nem mindenki látta ezt a képpet
allock

#hhwnd

oké szoljon arrol csak kronkrétan semmit se tudunk a játékrol info nincs beta van csak nincs account nem nagyon tudom beszélgetunk 😛<#idiota>
hellosztok. igazábol már honapok ota olvasom a topikot, bár még nem irtam bele, igazábol megy a fikázása mindenkinek, meg h igy játszok vagy ezt szedtem le, de más topikokkal ellentétbe még egy link sincs h itt megtalálod a BETA-t vagy valami. mivolna ha arrol szolna ez a forum amiröl kéne.
Bétát azt már én is letöltöttem vagy hasonlót de regisztrációt sehol sem találtam
Én most töltöm le a bétát... már csak Account kéne -.-
Ezt jól megmondtadXD hallod nem irnád meg neki hogy nekem is küldje el postánXD?
[Jakuza]
Ezt az infot konkretan az en ukunokamnak a dedanyjanak a neveltfianak az ikertestvere ismerosenek a baratja adta tovabb neki.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

XD ez komoly volt ben095 én csak enyit mondok neked<#mf1><#mf2><#gun><#boxer><#banplz>
Jagi
mert a haverom haverjának van egy barátja akinek a nõvérjének a barátnõje egy koreai faszihoz ment férjhez, akinek az unokatesójának az óccsánek a barátnõjének a testvérének a havewrjának a felesége ott dolgozik ás elküldte neki, mert megírtam neki hogy kéne 😛 lol

Siemmi infót nem találtam a bétáról még csak a youtubeon sincs 1 videó sem! Nem értem akkor õ hogyan tudta megoldani 😊
kakkarott csak bétával nyomja elvileg nem a teljesel nyugi😄
ben095 azt ne mond hogy te már játszol a dragon ball online-n mert én kiugrok az ablakon... Még Magyarországon szerintem senkinek sincs meg, de már neked megvan...?
Akkor azt mond meg honnan lehet letölteni!
offkorzreg
kamuzik,ez szemmel láthatóa

gibson9
szerintem arra gondol, hogy ide a topicba, hogy tudja betenni.. de elég kamu gyanús a gyerek vagy csak hülye és leszedett valami db játékot, amivel lehet online is játszani 😄

Tök jó mert nekem nem jön be az oldal.Na kamugép menjél játszál tovább a dömpereddel.

offkorzreg
már leírtam bazmeg,na jó huzz innét :c

am hogy kell és fel rakom
offkorzreg
de képet rakjál

www.dbrpg.co.kr erõl az oldalorr töltöttem és jó
teszel fel képet meg vagy valami oldal linket talán hinénk neked egyebként
Én is ugy tudom hogy van csak nem tom hol XD de már beta val lehet játcani de nem tudjuk hol ja és korea regi kõnnyü szerintem meg játék is
tud valaki adni egy olyan oldalt ahol le lehet szedni?a bétát.Asszem van már olyan oldal mert haverom is azt mondta
offkorzreg
na ja hát bazzeg:c

Biztos tud Japánul meg Koreain. De képet nem tud készíteni 😊
De remélem linkelni biztos tud XD

Ismeritek ezt az oldalt?
Dragon Ball Online
offkorzreg
nem ér rá most,hiszen palacsintát süt

Adj linket ahol leszedhetjük vagy regizhetünk és akkor hiszünk neked😄
offkorzreg
kamuzik úgyis,hát bazmeg ne mond már hogy egy mmorpg-t el tud indítani játszani képes,de képet lopni a játékból már nemtudja hogykell,ja és éppen megy,"ma már nem lecc"<#wow3>

Biztos japán nyelvû úgy meg értelmetlen értelmesen játszani.
Ben095 ez most full free mmorpg? vagy megvedted?
Popovicsa
huh végre egy jó hir
képek engem is érdekelnének
angol nyelv van benne?

offkorzreg
fraps,xnview,vagy egész egyszerûen printscreen gomb

ha el mondod hogy kell holnap nyomok fell de ma már nem leccek
offkorzreg
nyomjál képeket,mucca

ki adták a koreai szervert én 2 napja nyomom nem fizetõs.
vagy gt vagy bleachet vagy narutót😄
allock
addig nézzetek Dragon ballt vagy Dragon Ball Z-t 😊

link

#hhwnd

Popovicsa
Várom hogy történjen valami a játékkal. 😄

Nagyon elhalkultatok skacokD:
xd
Elvileg most csinálják a korea oldalt<#eljen><#falbav>