3449
-
vegita24 #1525 én is a Hun taurin nyomon de a warior of darknesen vagyok az alis neve kovalinen dudu horda neve pala Sunblood :D én siman jo lenne mert jo elbeszélgetni itt a forumom is -
piccolo555 #1524 Kár, én hordás vagyok :S Úgy lenne értelme, ha indítanánk páran új karikat és mennénk fejlődni :P -
Kennyssj #1523 na ja,és a DRAGONBALL a KIRÁLY!!! -
Kennyssj #1522 igazad lehet.de én reménykedemXD.így legalább a remény hal meg utoljára... -
#1521 Allis vok. Egy 66-os DK-m van. Neve: Deathkiru
És van egy 55-ös palám: Kiruhoshino -
piccolo555 #1520 Szerintem azért, mert kb 1/15-öd saiyajin lehet, és azért áll így a haja. -
Kennyssj #1519 nekem amúgy gyanús az a tag és a kiskölök a DBO videóban.ilyen haja embernek nemlehet:)mit gondoltok? -
piccolo555 #1518 KiruHosh én is ott tolom, neked mi a neved? :D (ja, és mi vagy allis v hordás?) -
Kennyssj #1517 jah vannak hibák,szerintem is jobb az eredeti,de annyi zsetont perkálni...csak a nagyon szenvedélyes WOW-osok,meg a vagyonosabb arcok hajlandóak ennyi lét beemelni:) -
Kennyssj #1516 ja, bemelegítésnek nem rossz.lehet én is megyek. -
csetro #1515 hát nemtom én majd mindenképpen eredeti szerverre akarok menni.lehet h fizetni kell de legalább nincs olyan h egyszer csak elvesznek a karaktereim meg a sok bug.:Sa tört szerverekkel nekem mindig rossz tapasztalatom volt.:S Wow-ban is sokkal jobban tetszett az eredeti.:)ti hogy vagytok ezzel? -
#1514 Én WOW-on a HUN Tauri szerveren nyomom. Elég sok a láma, de az olyanokal nem kell törödni. Tapasztalatból mondom. 3.0.9-es patch-el jöhet bárki. Ingyen van nem kell fizettni. Azt meg mehet a menet a DBO-n. -
Kennyssj #1513 6.szintig jutottam el,sorry -
Kennyssj #1512 én is gondolkodom a WOW-on,mondjuk legutoljára mikor nyomultam a 6.szintig egy warlock blood elffelXD
én voltam a legendás WOW-os:D
a DBO-ban meg attól félek, ha lesz fúzió,én fúzionálok MacsekkalXD -
#1511 ferdeszeműeknek nem probléma, a win7et is ők törték fel :D -
Kennyssj #1510 kösz az infót:) -
ApPa123 #1509 Olvasgattam már én is a game-ről de h mikor fog megelenni itt is vki nem tudja ??? -
horvi93 #1508 törtszeróhoz először is kellenek a szerver fájlok:D szal majd meglátjuk hogy mennyi idő, ha azok megvannak és vki jártas ilyen témában akkor kb 1hét alatt összeleht dobni egy szerót:D bár ez nem biztos de én muonline szerót csináltam 4-5 nap alatt:D bár nemvolt tökéletes;) -
piccolo555 #1507 Melyiken tolod KiruHosh? Lehet csatlakozom :P
Amúgy szerintem se rosz ötlet ez a klán-háborús dolog, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem így lesz megoldva :S Meg remélem, hogy nem csak ez az egy boss lesz, akit a képen lehet látni :D Szívesen ütnék minden 8-10 szinten egy instát, boss(okk)al.
Nem nagyon vannak tapasztalataim törtszeró készítésben :P Úgyhogy ehhez nem tudok mit mondani ^^ -
Kennyssj #1506 az tök állat lenne hogy megpusztulok,Kaitónál fejlődgetek,azt ha kellek a haveroknak, akkor jön Baba és visszahoz egy napra.
egyébként én sztem vmi Gotenks szerű karit csinálok,azt majd én is olyan stílusosan gyakom akit kell:)
télleg,am mennyi idő,amíg kész egy törtszeró? -
Szerdzso Cortez #1505 Üdvözlet Mindenkinek!Látom belinkeltetek jó sok minden ide.Majd ha lesz időm meg sávszélem végignézem mindet ígérem.
Az egyik videóban láttam olyasmi karaktert aki hasonlított Broly-ra.Korábban is leírtam,hogy olyasmi karaktert szeretnék,ha már így a karakterépítésnél tartunk-nagyon előre.Ilyen tóga vagy mifene volt rajta a derekára csavarni mint valami szoknya és felette az izmos hadtest.Na én valami olyasmire gondoltam.Megcsinálom hogy így nézzen ki meg valamennyire hasonlítson rá és úton-útfélen ordibálom hogy: KAKAROTTO!!!.
Ez a klános dolog nagyon jó ötlet.Klánok tudnák megszerezni a sárkánygömböket és köztük folyna a harc.Klánba meg gondolom csak erős emberek kerülnének be vagy akit segíteni kell hogy ő teljes értékű tagja legyen a klánnak.És akkor úgy menne a harc.Nem lenne egyoldalú a harc és így legalább izgalmas is lenne.Hát most hogy képzeljük el a Player vs Player közti kristálygömbszerzést.Az tényleg nagy baromság volna,ha most egy 70-es odaszalad egy 10-es meggyepálja és övé a gömb.Bár elsőre azt sem tudod,hogy kinél van gömb kinél nincs.De akkor meg valami klán hadjáratra indul és legyilkol mindenkit hátha meg lesz minden gömb.Igaz közben meg hal 10000-szer annyira ember mint amennyire szükség van.De persze a korábbiakból okulva Duel-ezni kell hívni a playert akinél gömböt sejtünk.De akkor meg ha birtokában van egy embernek egy gömb egyet nem fog elfogadni max majd magasabb szinten.Vagy akkor volna amolyan pókerjátszma.Nem tudod az ellenfél hanyas szintű milyen technikái vannak és akkor felrakod a tétet aztán ha az ellenfél nyer akkor elnyeri tőled a gömböt ha meg nem tud legyőzni akkor fordítva.Én még mindig a klános megoldást tartom legjobbnak.Voyage Century Online-ba is úgy volt hogy voltak kikötő városok és azokat tudták elfoglalni az egyes klánok aztán a város fölött a klán zászlaja lobogott.Újonnan már maguk a klánok tudtak saját várost építeni,ahol azelőtt nem volt soha város.
Igen igen az a kis kék köcsög Pilaf volt.A Z-ben volt Garlic J. Én eleinte azt hittem úgy kell leírni hogy Garbage Junior.Mint szemét junior mert ugye az is volt,fertőzte a világot a gonoszságaival.Meg hát akkoribban tanultunk a Garbage Collectorról.
A kígyós,túlvilágon tovább fejlődős,Kaito-s irányzatot én mindenképp támogatom.Igen is lehessen ott is tanulni technikákat mert van ott is és ne nyomassza a játékost az a tény hogy jajj hát már x éves a karakterem mindjárt jön a kaszás és levágja a füvet a kertben.Ez végigkíséri a játékost ez az érzés és talán nincs olyan kedve a játékhoz.Hanem tudja hogy igen is a halál az csak egy új kezdet lesz benne.Átmegyek a túlvilágra további technikákat sajátítok el még erősebbé válok és visszatérve a Földre legyőzöm azokat az ellenfeleimet akiket korábban nem tudtam.Csak az lesz szép ha mész a kígyóúton és amíg ellátsz játékosok üldögélnek AFK-ban és el sem férsz.Az már más téma hogyha tudsz repülni akkor elrepülsz a sok pancser felett és akkor pikk pakk odaérsz.De ha annyira erőltetik a halál dolgot és ha gonoszak akarnak lenni akkor csinálják olyan hosszúra a kígyó utat hogy ne érje meg végigmenni vagy ne legyen soha vége :).Én szorgalmazom nagyon ezt a túlvilági kalandozást.A sárkánygömbös témára pedig a legjobb megoldás még mindig a klános megoldás a legjobb.Talán azt is lehetne kérni a sárkánytól hogy a csatában odaveszett klántagok kerüljenek vissza a túlvilágról.Addig pedig a "delegált" klántagok a túlvilágon csiszolgatják karakterüket,visszatérve pedig jelenlétükkel erősítik a klánt.Utána pedig majd cserélnek :D
-
#1504 hungarian fans oszt kész
én RF Onlinezok :Ő -
horvi93 #1503 ha guild név akkor már: punishers, vagy esetleg revans, vagy valami ilyesmi:D én cabalozok addig amég nemjön ki a dbo:D -
#1502 Mig nincs DBO addig tolom tovább a jól megszokott WOW-ott. Gyertek ti is ha akkartok egy jót MMORPG-zni. -
Kennyssj #1501 na szasztok skacok!nem kell úgy parázni,ha már ilyen sokáig melóznak a cuccon,ütni fog.királyságosak ezek az 5letek,ha a készítőknek van fantáziájuk,tuti belepakolják.am ha javasolhatok klánnevet, minimum X-men,vagy a Z csapat:) -
ricsimaster #1500 Weblapja a dbo-nak(flash verzió) -
horvi93 #1499 opsz hát ezt nemugy irta be ahogy akartamXD -
horvi93 #1498 http://gamestar.hu/dragon-ball-online-hol-tart-jelenleg.htmlhttp://gamestar.hu/dragon-ball-online-hol-tart-jelenleg.html -
aron666 #1497
Ezen kicsit jobban láthatóbb sztem xD -
aron666 #1496 Videó végéről én is csináltam egy képet mindjárt feltöltöm nektek -
#1495 szerintem meg akkor csalódás lesz egyeseknek ez a játák :D
annyi fasza ötlet van itt de a játékban a fele se lesz benne xd -
piccolo555 #1494 Annak az ellenfélnek nem Garlic J. a neve, hanem Pilaf :D
Amúgy ha max lvl-ig nem halsz meg, akkor már unalmas lenne max szinten menni a kígyóúton (ha lesznek rajta mobok), mert csak átrepülsz fölötte :D
Amúgy lehet, hogy úgy oldják meg, hogy egymásól el lehet venni a k.gömböket.
Én amúgy vagy csaj embert, vagy nameki harcost fogok csinálni :P (engineer semmiképpen sem xD) -
vegita24 #1493 hat mondjuk az is lehet ne ok meghaltál tulvilagon vagy ott kell fejlodnod de vissza térhec a foldre is csak mondjuk meg kell csinalni egy kuldit -
#1492 Durva lenne ha télleg lenne túlvilág és kigyóut. Illene a játékba. Ha meghaltál (öregedés után) akkor mondjuk a játék ott folytatodna. Pl: túlvilági nagytorna meg ilyenek. :D -
#1491 túlvilágon meghalni már nem lehet :D
csak át kell szaladni rajtuk xd -
Bullitt #1490 Ha legyakna egy 70-es egy 10-est, attól a kis szintű játékos még nem veszti el a cuccait. Lásd WoW. Ott is csak az NPC-ket tudod lootolni, pvp után nem. -
Goku SSJ5 #1489 Jah és sztem ha meghalsz lesz tulvilág is.És ha el akarsz meni Kaito (vagy h hivják :D)-hoz h tanulj uj techniát akor azon a kigyo uton kell végig menned ami persze teli van erös mob-okal :D . -
Goku SSJ5 #1488 Csa all sztem 7 kristálygömb lesz. Sztem ugy lesz h a klánok tudják ezeket megszerezni és nem egyének.És klánok egymásal harcolnak értük és ha az egyik klán összegyüjti öket akor ijesmiket kivánhatnak a klánvezére: klánon belül mindenkinek +1 lvl v +50% exp meg hasonlo. Mer ugy hüjeség lenne h egy 10 szintü megszerez 1 gömböt oda megy egy 70-es azt bedarálja és volt gömb nincs gömb :D. -
#1487 Garlic Junior XD. De annak nincs haja. Kaio-shin sem lehet mert azoknak a bőre fehér. -
vegita24 #1486 lehet hogy igazad van xD de az nem ellenfél lenyomjuk simán