3449
-
vegita24 #2488 oké csak el ne felejcsem irj rám msn-en xd -
Szerdzso Cortez #2487 Félreértés ne essék.Ez csak alternatív játék keresése a DBO tényleges megjelenéséig. -
#2486 Mi ez a nagy aktivitás?
Csak nem jött ki a DB Online? -
Szerdzso Cortez #2485 vegita24 én LF2-zök veled.Mondjuk ma este,nem túl későn olyan 8 óra magasságában.Ha nem jó írd meg és akkor találunk egy közös időpontot.
roland4 ezt kipróbálom amit írtál mert elsőre nekem sem ment és szívesen kipróbálnám -
#2484 vegita gyere erre az oldalra www.wodbo.net és ot van a download és letöltöd a mirror 2-öt tölcsd le nemkel telepiteni utána felmész erre http://wodbo.no-ip.org/Etai/login.php?logout&redirect=account.php ha fentvagy akkor otvan h New Account csnálsz 1 accot a felhasználó nevet maga válasza ki nem neked kel beirni csak a kódot ha megvan akor felépsz ugyan ere az oldalra az accodal és otlesz h create character csinálsz 1 caracter ha csináltál akkor meny fel a játékra vagyis elinditod ha letöltööted a server changet.. ezen az oldalon www.wodbo.net , download, serverchange letöltöd a játék közbe elinditva van a server changet kibontod mer .rar file kibontod ot van a mappa h battle stadium belemész ot van az exe-je elinditod rámász h change ip ha joltom után ara h hide ha kész akor mar beléphetc a jatekba otvan h storimod beirod a felhasznalonevet ami számokbol ál meg a kodod és kész is! jo gamet -
vegita24 #2483 na jo én ezt nem tom letőlteni ezt a WoDBO_v2.4.exe honan szeded le? -
vegita24 #2482 én szivenes little figter 2 valakiwel ha szeretne xD -
Szerdzso Cortez #2481 Na ezt is szívesen kipróbálom.A GBA-s játékok tetszetek főleg a Buu's Fury.A történet nagyon jó volt a támadások is meg a zene is.Remélem ez is valami hasonló legalább is a grafika alapján erre tippelek. -
#2480 itt 1 kép a gamerol!! -
#2479 Én tudok 1 jó Dragonball Multys játékot kicsit 2D-s de elég jó ezt ajánlom gyertek nyugotan fejlödni kell benne meg ijenek a játék neve wodbo a neve az oldal ez wodbo.net a regisztrációs oldal meg ez http://wodbo.no-ip.org/Etai/login.php?logout&redirect=account.php gyertek sokan töb karakter meg ezek!!!! -
#2478 Nah valakinek van valami híre a Dragonball Onlinerol??Mert m,á játcanánk rajta!!! XDXD.. A regisztráció kinek sikerült a koreai oldalon?? -
Szerdzso Cortez #2477 Én is játszottam azzal.KGEN volt a neve.Legalább is a KGEN.exe-vel kellett indítani.Igen igen jó kép ez az a játék.De nem MSDOS-ban kell futtatni.Nehogy megijedjen valaki is.Elindul kis Windows ablak.Alatta még Winampot is lehet hallgatni vagy amit akartok.Nekem Louis a kedvencem.De ha már valakivel összefogok akkor a tüzes fickó.A tüzes meg a jeges fickó tud fuzionálni egymással.Louissal meg át tudok alakulni "SSJ2-be" úgy mond :D.Louis az ablak tetején a második sorban a 3. fickó.A jeges az első sorban a második.Neki a társa a tüzes fickó.A földön heverő dolgok pedig Inventek.Élet illetve KI töltő italok (tej illetve sör -> kicsit átcsaptunk részeges karatemesterbe :D ) valamint fegyverek. -
#2476 ez olyan mint a régi msdos-os dragonball
dbz saga vagymi :D
-
Szerdzso Cortez #2475 Látom elkezdődött már a hisztéria.Volna egy javaslatom.Én nem tudom melyik mai PC-s Dragon Ball játékkal lehetne Multiplayerben játszani.Tudom hogy van az ESF meg a Bid for Power.Én ezeket nem tartom annyira szuper játékoknak,hiszen csak modok egy-egy ismert játék motorja alá.Ezek a játékok messze elmaradnak a konzolos verzióktól.Bár azokból pedig a Multizás hiányzik.Azt hiszem volt már itt szó a Little Fighter 2 nevű játékról.Némiképp ez hasonlít a DB-re.Van benne lövés.Növelni kell a "KI"-t hogy tudj egyáltalán lőni és ugyan úgy bunyós.Ami még jobb benne,hogy PC-s és lehet multizni.
A mulatsághoz nincs is másra szükség mint a játékra és a hamachira.A játék maga IP-vel történik de hamachival könnyedén megoldható,hogy távolról neten keresztül kapcsolódhasson mindenki a játékhoz.Sajnos a játék sajátosságából fakadóan azt hiszem maximum csak 8-an játszhatnak egyszerre és már akkor is elég átláthatatlan a pálya.De semmi gond mert akkor esetleg egyszerre több szerver is indítható.
Nem tudom mi szóltok hozzá.Ha jó ötletnek tartjátok akkor egy "Open Beta"-t tarthatunk belőle és ha megtetszik akkor ezzel kihúzhatjuk a DBO megjelenésig.Ha hülye ötlet akkor csak szóljatok és hagyom a fenébe én is az egészet. -
horvi93 #2474 ha olyan hatalma lenne az embereknek mint a db-ben Gokuéknak a Földnek 5 perc alatt annyi lenneXD -
Super Vegito #2473 Hát az ténleg faja lenne hogy félig szellem lesz kink és akkor mehet a super kamehameha XD az tiszta faja lenneXD.Na de ha már kamehameha tudnák akkor enyierővel pár ember super saiyan is lehetneXD.Persze ne gonoszakXDXD amúgy ténleg kiadhatnák már a dbo faszé szarakodnak ennyit úgy elvannnak késve hogy az nem igaz... -
vegita24 #2472 hat igen wan benne walami xD de aze én is le utnom érte XD -
Szerdzso Cortez #2471 Na szerintem ezt az se hiszi el aki írta :D. Ha tisztában vagyok a dominancia fogalmával akkor ez már most is így van.Mész az utcán és jön oda egy ilyen domináns személy és akkor lever az MP3 lejátszódért.Ez már rég megvan.Kicsit megelőztük a majákat :D -
horvi93 #2470 Nemérted a cikk lényegét:D Valójában nem szellemekké válunk hanem amolyan félszellemekké:D Az anyagi testünk a cikk szerint megmarad csak dominánsabb lesz a szellemi megnyilvánulásunkXD -
Szerdzso Cortez #2469 Én nem akarok úgy elmenni ghost-ba hogy nem toltam a DBO-t :D.Ha nagy mázlink van addigra kiadnak végre valami OBT-t is 642 CBT után :D.
BUÉK mindenkinek és kitartás!!! -
Kennyssj #2468 jajáám:) monjduk szerintem akik ezt kitalálták,azóta is ott röhögnek:)
bár kitudja,meglátjuk mi lesz ebből... -
horvi93 #2467 majd mikor átjár mineket a szellemi energia 2012-től (a Ki) miis képesek leszünk kamehame-zniXD -
Kennyssj #2466 Igen,ebben biztos vagyok:) -
horvi93 #2465 Boldog új évet mindenkinek! Tudjátok mit jelent az hogy 2010 január 1. van?:D Már csak 2év 11hónap és 21 nap és itt a "világvége" XD Akit érdekel itt egykis tudományos halandzsa (bár igazából itt 2012 dec. 21-ét nem a világvégének vélik, vmi olyasmiről hablatyolnak h félig szellemek leszünk vagy mifeneXD): http://www.bulvaros.hu/cikk/vbnnem/ -
Kennyssj #2464 Ébresztő!!!:) -
Kennyssj #2463 BUÉK! -
Kennyssj #2462 már csak 1 óra:DXD -
#2461 Boldog Uj Évet mindenkinek am szef hogy törölted ki ezt a jelet hogy _ pls mond el
-
Kennyssj #2460 BUÉK! majd hamarosan:) -
#2459 nekem nem sikerült a reg nem értek hozzá anyit mit te -
Szefmester #2458 nekem .exe_ volt a file neve, miután töröltem a _-t azonnal indíthattam a telepítőt? Am sikerült a reg? -
#2457 a dbmmo.com rol hogy kel elinditani a telepitöét a játéknak mert nekem ugy jöt le ha 2x rákattolok akkor kiirja h a weben keresem e vagy társitom e más prograhoz pls help!!! -
#2456 akkkor tudod megint?????3-szor pobálkozni?? -
Szefmester #2455 kapsz egy hibaüzit, am kicsit később újra próbálhatod..
.. én viszont feladom. majd jan 14.én visszatérek rá.. -
#2454 mikor tom hogy enem is letiltotak erröl az ip-röl???
-
Szefmester #2453 öhm, nem 92-94 az első két szám valamelyikben? sajnos elvileg csak ilyet enged.. -
Szefmester #2452 köszi, engem meg sikeresen letiltott erről az IPről egy időre.. 3 sikertelen próbálkozás miatt.. még jó hogy router mögül vagyok szal most baszhatom... -
#2450 ha találtál keres nekem is ... és ird ide... -
Szefmester #2449 volt egy oldala amit találtam.. de most meg sikerült találnom egy olyat aki már regelve van.. :S -
#2448 találtál kssn-t??