Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a Gokus játékban az a csúcspont,mikor a barátnõm is beszáll,mint Chi Chi,hogy meg kell születnie Gohannak😄

a Dragonball örök!

ekkora hülyeségeket beszélni...én már rég óta Gokusat játszokXD vagy Kaitosat,ami abból áll hogy állok és nyögdécselek meg bólogatok magamban,és 3 percenként megállapítom hogy milyen komoly veszélyben van a föld...de ez a játék vasárnap,mikor így együtt ebédel a család,na akkor a legveszélyesebb... azóta anyámék kicsit máshogy szólnak hozzám😊

a Dragonball örök!

addig lazzitcsatok VP-zetek dicso jatcotak dragonball vagy menjetek le a jatcotere és jatcd te vagy goku egyeb 😄
2007?húú de rossz lehet azoknak,akik azóta várják...én akkoriban kezdtem újra rákapni a DB-re😊(mert miután betiltották,már nem néztem semmilyen formában egy ideig),szal én igazából nem olyan nagyon régóta várom,de így is rosszul viselem a várakozástXDszal teljes mértékben megértem ,h ennyire várjátok,de még egy kis türlelem és ittvan😄😄

a Dragonball örök!

http://www.travian.hu/?uc=hu3_13883
hát igen sajnos nincs de már nagyon jó lenne...

nincs

Miley Cyrus
AnyádxD
Van már DBO beta, ami megy is?

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

szerintetek jo lesz Trinity Emu?
allock
ha ki is szivárog kell hozzá emulátor

#hhwnd

aha értem. akkor remélem hamar kiszivárognak azok a file-ok hogy miis tolhassuk már mert már 2007 óta ezt a game-t várom 😊

Bizonyos fájlok a szerverekrõl töltõdnek be, ezért is nehéz MMORPG-nek külön "ingyenes" szervert csinálni, mert azokat a fájlokat nem egyszerû megszerezni.

ja értem. olyanunk meg sajna nincs szerintem. :S és simán nem lehet vele játszani? csak feltelepíted és játszol? 😄

Az nem betegkártya, hanem egyfajta személyi szám a koreaiaknál, KSSN a rövidítése, asszem Korean Social Security Number. Ha generálsz, vagy lopsz ilyet, vagy 3 év börtönt kapsz, vagy 10 millió koreai won büntetést (1 won~6,5 forint)

hát igen nagyjából sikerült lefordítanom és a valódi nevedet kéri és a betegkártyád számát... de én nem igazán szeretnék megaddni ilyen hivatalos infókat.. :S

sztem meg most se fogunk játszani a bétával😞 de nem akarom elvenni senki kedvét😊nah mindegy,de ha vkinek sikerül ossza meg velünk télleg

a Dragonball örök!

allock
launcherral tudsz a szerverhez kapcsolódni
de ha nem megy a teszt szerver akkor nem érsz vele sok mindent
meg kitudja milyen ip címre van írva

#hhwnd

de amit norbi2fraktal adott linket azt november 4-tõl lehet leszedni

amit letöltöttem abban van két exe file(persze van más is), az egyik DBO.exe a másik DBOLauncher.exe ha az elsõt indítom el azt írja ki hogy:"wrong service information" ha a másikat akkor semmi.

igaz hogy nem mutatja ki ezeket a koreai karaktereket de ha kijelölöd és bemásolod webforditasba akkor kkiírja magyarul mit jelent

nem mert kér vmi:Társadalombiztosítási számot

dupla0: lécci a regisztrációt megosztanád velünk? mert az nemigazán ment és nemis találtam meg.. amúgy megy a játék?

már tudtatok regizni??
én szedem le azt amit speed911 adott, és regisztrációt is találtam hozzá csak hát japán, de annyira ne tûnik bunyolultnak

Én úgy tudom az emberek átváltozását szimplán "Super Human"-ként emlegetik. SSJ, de mégsem. Szuperman-ek XD

noname23
OMG ez kínai izé vagyis japán :/

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

ezt amit te linkeltél hogy lehet leszedni?

norbi2fraktal
Gépigény:
Minimum: Op.r.:Windows 2000, Windows XP
CPU:Intel P 4 1.5Ghz
Vga: Geforce4 Ti4200 vagy Radeon 8500
Ram: 512Mb

Ajánlott: Op.r.:Windows XP
CPU: Intel P4 2.4Ghz
Vga:Geforce 6200 vagy X800
Ram: 1G
Forrás/ Beta Letöltés

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

hali tölthetõ a Beta2-es változat az egyik oldalról dbmmo.com/Forum/?tubepress_page=5 és oldalt klikk a Download client képre. 1.9 Gb
Sajnos accountot nemtudom hol kell regelni mert 1 japán oldal van csak és nem igazán értem 😊

sztem eggyik se erõsebb a másiknál. Tuti h vmit kitaláltak hogy erõs legyen az összes 😊 És cak mondom hogy az dönti el hogy milyen a stat-od 😊 Mikre pakolsz pontokat, skillek uppolása stb.
szerintem inkább ezt ugykéne magyarázni (legalábbis szerintem) hogy azok a karakterek akikkel mi játcunk valamilyen formában csillagharcosok, tehát a csillagharcosok ükükükükükükükükunokáji😄 és képesek õkis ssj-vé változni😉

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

de ez anyira frusztrálo akkor mégis csak csillagharcosok ha átt tudnak változni nem?
a semminél ezis jobb😄

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

most igy megnéztem az átváltozásokat egyedül a nameki volt egész jó az sj elég gagyi lett meg a buu é ssj be elég szar hogy azonnal átváltozik semmi erõlködés vagy valami kis efekt hang semmi de legalább ezt is megtudtuk hogy milyen
hát jah hát véglis goku a movie 4 ben agyon verte half super saiyan nélkül
*vissza

a Dragonball örök!

hóhó nekem tetszik ez a Super Namek!végre kezd vissa térni a kedvem...

a Dragonball örök!

Szerintem sem lehet erõsebb (de ki tudja még) ha mese alapján készült akkor nem .

hat ez jo meg nõvõk 400 méter magadra le tépem a karom az el dobom vagy 100 mob-ra 😄 vagy jatchatunk olimpiát is kidobja messzeb a karját XD
Tévedésben vagy, a Super Namek az, amikor megnöveszti a testét, Lord Slug is egy szuper namek volt, Piccolo is, meg gyakolatilag minden namek képes erre, ez is olyasmi, mint az a képességük, hogy a végtagjukat vissza tudják növeszteni.

nemhiszem hogy erõsebb lenne mint akár a ssj vagy a majin😄 csak egyszerûen õ nem "sárga" lesz és nemalakul át "kö**ög" majinná, hanem megnõ😄 egyébként szerintem a szupernamek az a sorozatba nemis ezvoltXD ezt a teknikát anno piccolo használta goku ellen a dragon ball final battle-ben, szuper namek a fireze=vagy nemtom hogyirják, magyarul dermesztõ) saga-ban volt, és mikor szupernamek lett olyan aurája volt mint az ssj-knek...

hát ez csalás a namek meg no lesz vagy 400 Méter magas az tõk kõnyen õldõkõl az simán fejlodok nem fer ez xD<#violent>
bocs ha úgy jött le mintha szidnám az oldaladat, nem ez volt a célom!

1 vagy 2 moderátort/társszerkesztõt keresek az oldalamra. E107-ben való jártasság elõny. Jelentkezni privátban lehet!

aha értem. hát nekem mind1. nekem igy tetszik és kész. sima fehér betûk jobbak lennének? nem mondtam hogy profi grafikus vagyok a gombokat tényleg én csináltam és ezt sikerült összehozni.. és nem azért csináltam az oldalt hogy szapulják hanem hogy esetleg tájékozódni tudjanak az emberek a legújabb infókról, videókról stb..

foxpal

Itt benne van még a namek és a majin boo átfejlõdés😄

akkor betudod linkelni hogy honnan van?
Fontos lenne... nagyon... mert ez a kép nekem már 1 hónapja kint van
SZilaJMaGGoT
/OFF

Sztem a html-el nincs olyan gecire sok meló... Egy cms rendszerrel sokkal többet kell szopni ahoz, hogy nézzen is ki valahogy mint egy html-el, szal így arra sincs mentséged, hogy mért olyan puritán az oldalad(nem beszélve a gombjaidról, ahol a szöveg összevissza el van nyújtva, ami a tipográfiában fõben járó bûn, azaz ha ezt egy weblapra kimered rakni, azzal kurvára lejáratod magad mint "grafikában jártas ember"...+beszélhetnék még a színekrõl stb, de ne szaporítsuk a szót)... Nem megsértõdni kéne, hanem megpróbálni összehozni valami jobbat ahelyett, hogy itt vered a melled, hogy mennyi munkát fektettél bele... cms-5perc? html-15perc??

ON/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Kicsit ideje múlt, (gyerekes), kicsit fogalmaz finomabban.

hát szerintem nem én kezdtem a fikázást már megbocsáss és nem szóltam érte.. amúgy meg nem fikázásnak szántam hanem azt hogy egy php fusiont kb 5 perc feltelepíteni míg egy html-es oldallal kicsit több meló van.. én erre céloztam. hát nemtudom hogy a te képed-e mert tényleg ugyan az de én nem tõled szedtem amúgy..
mit értesz a fogalmazásom alatt?