3449
-
csaba0728 #2529 ahhj emberek ne köteketdjünk már :-D görgö és kész:-D -
Szefmester #2528 az l3, és az r3 az analóg karok lenyomása.. mint egy gombot :D -
rol88 #2527 horvi93 én sem tudtam h van olyan gomb. :)egyébként a görgőt mióta lehet benyomni???remélem csaba0728 igazad lesz.az lenne a legkönnyebb.egyébként egymás közelében vannak a gombok az nem gond.köszönöm a segítséget.
-
horvi93 #2526 R3?:D nemis tudtam hogy olyan van:D görgő=a joyon léve kis joystick?:D -
csaba0728 #2525 ja és az r3-mas gomb egyébként a görgöje a joynak!aszt kell lenyomni :-D -
csaba0728 #2524 huhaa,hát ez nem igazán ide tartozik de ha jól emlékszem :-D
r1 és az r2 egyszerre nyomtam meg és akkor alakult át ha nem akkor az
l1 és az l2 egyszere valameik a kettö közül biztosan :-D
álítsd át a billentyüt hogy minden gomb közelben legyen.
remélem tudtam segíteni :-D -
rol88 #2523 sziasztok!vki tudna nekem segíteni abban,hogy hogyan kell a budokai 3-ban átalakulni???azt írja ,h vmi R3-at kell nyomni,de tudtommal olyan nincs,ráadásul én billentyűzeten játszok mert emuvalmegy.előre is köszi a segítséget. -
Szefmester #2522 nekemnem akar sikerülni a reg.. nem tetszik neki az hogy volt 3 sikertelen próbám, és azóta sem sikeres egy sem arról az IP címről, pedig egy koreai proxyszerverről próbálok bejutni...
valaki akinek sikerült már regelnie segítene? -
#2521 akkor te...leszopod magad? :D -
#2520 remélem nem 1-2 év mig kijön !!! mert akor én.. xDDDDD -
horvi93 #2519 Na már párszor elmagyaráztam, de akkor még1x elmagyarázom hogy végre felfogja mindenki. Nos az amiról te beszélsz az nem beta 3 volt hanem a Dragon Ball Online Closed Beta 3. tesztje, 1szerver van (annak vannak alszerverei), és nincs több. Tehát ebből következik ha nemtudsz reggelni esélytelen a game. Elvileg amint megindul a nyílt béta miis tudunk majd játszani (ELVILEG), de ezt még nemmondom biztosra.... -
#2518 Am láttam youtubon videókat h DBO Beta 3-meg ezek és játcanak rajta, nekünkis ezeket kéne megszerezni!És játcani! -
csaba0728 #2517 hogy miért akarunk regisztrálni?
mert adragon ball Fanok vagyunk és erre a játékra már régóta várunk :-D
kérdésem az lenne ha megjelenik a béta verzió akkor már lehet vele játszani?
-
vegita24 #2516 nem értem most minek akartok enyire regizni ne m lex akkor jo ha lesz egyátalán obt? -
jangoku #2515 ukognosh amúgy te játszol is vele? -
horvi93 #2514 kell hozzá egy total/windows commander nevű progi, ott fogod megkeresed a fájlt és rákattintassz a nevére, ekkor szerkeszthetővé válik a neve, a né valahogy így néz ki fájlnév.exe_ és innen backspace-el kitörlöd a _ jelet és kész -
#2513 szó szerint mond el! -
#2512 unkognosh, de hogyan töröljem ki az exe-böl ezt a jelet _ segics pls!!!!! -
horvi93 #2511 elvileg mostlesz a napokban az obt, de hogy magyarokat felenged-e, meg hogy most meik kliens kell arról fogalmam sincs sajnos, majd amint megtudom, hogy mi kell ahoz, hogy obt-re lehessen menni, egyből tájékoztatok mindenkit az oldalamon:P szóval érdemes nézegetni az oldalt + még minig várom a kékepek a header kép versenyre! -
#2510 egyszer majd kijön -
ukognosh #2509 ha a betát letöltöm azon tudok majd jáccani és meiket tölcsem le egy linket adhatnál -
ukognosh #2508 lehetséges XD
amúgy úgy hogy letöltöd és a végén exe után van egy _és ezt kell törölni a végéröl és kész
utána telepíteni
-
jangoku #2507 ukognosh szerintem azért nem tudóul vele játszani mert még a beta verzió fut. -
jangoku #2506 jöjjön már ki a Dragonball online:( -
#2505 ukognosh, hogyan raktad fel a játékot??? pls segics -
ukognosh #2504 Hello!
Én is regiztem visza igazóltam de nem enged be a játékba mert ott azt írja nem jó a kód vagy a nég de pedig veblapján simán belépek vele.
Ez ért lehet?
-
#2503 a dbmmo.com rol leszedtem a telepitöt de nemtom felrakni hogyan kell??? valaki segit? -
horvi93 #2502 Bocs előbb rossz volt a html kód, na szóvalkatt ide -
horvi93 #2501 Itt van egykis infó róla, hogy most mi a helyzet <a target="_blank" href="http://www.freeweb.hu/dragonballonline/news.php?item.20.1">katt ide</a>
. Az, hogy a teljes verzió, ami már nem beta még nemtudni ikor jön ki, de elvileg hamarosan -
vegita24 #2500 Hát ha most jol vágom az CBT 3 van nem akkor azutan jőn ki -
#2499 És a Japán változat mikor jön ki?? -
horvi93 #2498 az a probléma szerintem, hogy a kssn maga nem elég, valami még kell hozzá gondolom én + lehet hogy azis para hogy magyar az ip cím, és ezis lehet az oka hogy nemenged reggelni -
aron666 #2496 nekem is küldhetsz :DD
kösz -
#2495 jangoku nekem adj már KSSN-t pls ami müködik iskösz elöre is!! -
jangoku #2494 Ha valakinek kell kssn akkor írjon. -
vegita24 #2493 Kősz hori aa pedig le akaltam oltani na mindegy mi már elég szer probalkoztunk szerintem -
horvi93 #2492 khm, weboldalamon (dragonballonline.try.hu) ottvan feketén, fehéren, hogy addig nem tervezik angol verzió kiadását amég nem fut be koreéban/japánban
egyébként nemhiszem, hogy lesz olyan ember aki nekiáll ezt fordítani magától angolra, a dbo elég összetett játék, nagyon sok szöveg van benne, mire azt egy fan lefordítaná angolra (még ha jól beszél is koreaiul) nem kevés idő lenne -
#2491 Am ti csináltok valamit vagy csak én baszakszok vele napokat????? tiis csinaljatokmar valamit ezel a dbo-val valami hírt is szerezetek h mikor lesz angol verzió is meg ezek necsak üljetek oszt majd valameik hülye biztos megcsinálja oszt jólesz hát ez nem igy van -
#2490 Valaki tud hírt mondani a dbo-ról mikor jelenik meg angolba linkeljet ek oldalakat pls pls spls pls pls -
#2489 Nah valaki játcik már a dragonball onlinen vagy van valami hír hogy mikor jelenik meg rendesen h játchassunk rajta??valaki tud mondani 1 KSSN-t akarok regizni az oldalra hátha sikerül!