3449
  • csaba0728
    ahhj emberek ne köteketdjünk már :-D görgö és kész:-D
  • Szefmester
    az l3, és az r3 az analóg karok lenyomása.. mint egy gombot :D
  • rol88
    horvi93 én sem tudtam h van olyan gomb. :)egyébként a görgőt mióta lehet benyomni???remélem csaba0728 igazad lesz.az lenne a legkönnyebb.egyébként egymás közelében vannak a gombok az nem gond.köszönöm a segítséget.
  • horvi93
    R3?:D nemis tudtam hogy olyan van:D görgő=a joyon léve kis joystick?:D
  • csaba0728
    ja és az r3-mas gomb egyébként a görgöje a joynak!aszt kell lenyomni :-D
  • csaba0728
    huhaa,hát ez nem igazán ide tartozik de ha jól emlékszem :-D
    r1 és az r2 egyszerre nyomtam meg és akkor alakult át ha nem akkor az
    l1 és az l2 egyszere valameik a kettö közül biztosan :-D
    álítsd át a billentyüt hogy minden gomb közelben legyen.
    remélem tudtam segíteni :-D
  • rol88
    sziasztok!vki tudna nekem segíteni abban,hogy hogyan kell a budokai 3-ban átalakulni???azt írja ,h vmi R3-at kell nyomni,de tudtommal olyan nincs,ráadásul én billentyűzeten játszok mert emuvalmegy.előre is köszi a segítséget.
  • Szefmester
    nekemnem akar sikerülni a reg.. nem tetszik neki az hogy volt 3 sikertelen próbám, és azóta sem sikeres egy sem arról az IP címről, pedig egy koreai proxyszerverről próbálok bejutni...

valaki akinek sikerült már regelnie segítene?
  • Doomista
    akkor te...leszopod magad? :D
  • roland4
    remélem nem 1-2 év mig kijön !!! mert akor én.. xDDDDD
  • horvi93
    Na már párszor elmagyaráztam, de akkor még1x elmagyarázom hogy végre felfogja mindenki. Nos az amiról te beszélsz az nem beta 3 volt hanem a Dragon Ball Online Closed Beta 3. tesztje, 1szerver van (annak vannak alszerverei), és nincs több. Tehát ebből következik ha nemtudsz reggelni esélytelen a game. Elvileg amint megindul a nyílt béta miis tudunk majd játszani (ELVILEG), de ezt még nemmondom biztosra....
  • roland4
    Am láttam youtubon videókat h DBO Beta 3-meg ezek és játcanak rajta, nekünkis ezeket kéne megszerezni!És játcani!
  • csaba0728
    hogy miért akarunk regisztrálni?
    mert adragon ball Fanok vagyunk és erre a játékra már régóta várunk :-D

kérdésem az lenne ha megjelenik a béta verzió akkor már lehet vele játszani?
  • vegita24
    nem értem most minek akartok enyire regizni ne m lex akkor jo ha lesz egyátalán obt?
  • jangoku
    ukognosh amúgy te játszol is vele?
  • horvi93
    kell hozzá egy total/windows commander nevű progi, ott fogod megkeresed a fájlt és rákattintassz a nevére, ekkor szerkeszthetővé válik a neve, a né valahogy így néz ki fájlnév.exe_ és innen backspace-el kitörlöd a _ jelet és kész
  • roland4
    szó szerint mond el!
  • roland4
    unkognosh, de hogyan töröljem ki az exe-böl ezt a jelet _ segics pls!!!!!
  • horvi93
    elvileg mostlesz a napokban az obt, de hogy magyarokat felenged-e, meg hogy most meik kliens kell arról fogalmam sincs sajnos, majd amint megtudom, hogy mi kell ahoz, hogy obt-re lehessen menni, egyből tájékoztatok mindenkit az oldalamon:P szóval érdemes nézegetni az oldalt + még minig várom a kékepek a header kép versenyre!
  • allock #2510
    egyszer majd kijön
  • ukognosh
    ha a betát letöltöm azon tudok majd jáccani és meiket tölcsem le egy linket adhatnál
  • ukognosh
    lehetséges XD

amúgy úgy hogy letöltöd és a végén exe után van egy _és ezt kell törölni a végéröl és kész
    utána telepíteni
  • jangoku
    ukognosh szerintem azért nem tudóul vele játszani mert még a beta verzió fut.
  • jangoku
    jöjjön már ki a Dragonball online:(
  • roland4
    ukognosh, hogyan raktad fel a játékot??? pls segics
  • ukognosh
    Hello!
    Én is regiztem visza igazóltam de nem enged be a játékba mert ott azt írja nem jó a kód vagy a nég de pedig veblapján simán belépek vele.

Ez ért lehet?
  • roland4
    a dbmmo.com rol leszedtem a telepitöt de nemtom felrakni hogyan kell??? valaki segit?
  • horvi93
    Bocs előbb rossz volt a html kód, na szóvalkatt ide
  • horvi93
    Itt van egykis infó róla, hogy most mi a helyzet <a target="_blank" href="http://www.freeweb.hu/dragonballonline/news.php?item.20.1">katt ide</a>
    . Az, hogy a teljes verzió, ami már nem beta még nemtudni ikor jön ki, de elvileg hamarosan
  • vegita24
    Hát ha most jol vágom az CBT 3 van nem akkor azutan jőn ki
  • roland4
    És a Japán változat mikor jön ki??
  • horvi93
    az a probléma szerintem, hogy a kssn maga nem elég, valami még kell hozzá gondolom én + lehet hogy azis para hogy magyar az ip cím, és ezis lehet az oka hogy nemenged reggelni
  • aron666
    nekem is küldhetsz :DD
    kösz
  • roland4
    jangoku nekem adj már KSSN-t pls ami müködik iskösz elöre is!!
  • jangoku
    Ha valakinek kell kssn akkor írjon.
  • vegita24
    Kősz hori aa pedig le akaltam oltani na mindegy mi már elég szer probalkoztunk szerintem
  • horvi93
    khm, weboldalamon (dragonballonline.try.hu) ottvan feketén, fehéren, hogy addig nem tervezik angol verzió kiadását amég nem fut be koreéban/japánban
    egyébként nemhiszem, hogy lesz olyan ember aki nekiáll ezt fordítani magától angolra, a dbo elég összetett játék, nagyon sok szöveg van benne, mire azt egy fan lefordítaná angolra (még ha jól beszél is koreaiul) nem kevés idő lenne
  • roland4
    Am ti csináltok valamit vagy csak én baszakszok vele napokat????? tiis csinaljatokmar valamit ezel a dbo-val valami hírt is szerezetek h mikor lesz angol verzió is meg ezek necsak üljetek oszt majd valameik hülye biztos megcsinálja oszt jólesz hát ez nem igy van
  • roland4
    Valaki tud hírt mondani a dbo-ról mikor jelenik meg angolba linkeljet ek oldalakat pls pls spls pls pls
  • roland4
    Nah valaki játcik már a dragonball onlinen vagy van valami hír hogy mikor jelenik meg rendesen h játchassunk rajta??valaki tud mondani 1 KSSN-t akarok regizni az oldalra hátha sikerül!