3449
  • roland4
    honan tom h feketelistás e?
  • Szefmester
    92-94 legyen az első szám, és nem lehet feketelistás.. sajnos már sok sok feketelistásat találtam..
  • roland4
    te holjársz?
  • roland4
    1 KSSN-t se fogad el mivan ezzel?????????????? :@:@
  • roland4
    de ha az angolrol töltöm nekem máshogy jön le mikor elinditom akkor kiirja h társitom e a wbbel vagy más programmal
  • Doomista
    jó látni hogy valakik sosem adják fel.
  • Szefmester
    az angol szerverről is le lehet, meg van a korei dbz oldalon is letöltés link, én sok szót az IM translater ff kieggel fordítok
  • roland4
    akkor töbször irjam be ugyan azt a KSSN-t mig nem fogadja el??
  • roland4
    honan kel letölteni a játékot küldesz 1 linket??
  • Szefmester
    azt írták nem mind fogadja el..
  • roland4
    http://member.netmarble.net/Join/Index.Asp it kel regizni a koreaisra
  • Szefmester
    ez a KSSN pontosan hogy is jön ki és összesen hány karakter?
  • roland4
    mondasz 1 müködö KSSN-t??
  • roland4
    nah van valami??
  • Szefmester
    lehet fordítva kell majd:D
  • roland4
    halod regelsz nekem ha nemtok én regelni?
  • roland4
    ájcsi nekem a koreai oldalon nefogadja el a KSSN-t ha internet expoerrel regizek miért?
  • Szefmester
    erről a proxyról bejutottam az oldalra: http://www.xroxy.com/proxy1463587.htm a foxyproxy kieget használtam és ie motorra váltva..
  • Szefmester
    jelenleg mivel nem akarom buzerálni a területi beállításokat, próbálok egy koreai proxy szerverre kapcsolódni hogy úgy regeljek.
  • roland4
    kösz az eddigieket is
  • roland4
    ha neked jo akkor irj ide h jo e
  • Szefmester
    hm, asszem megvan nálam a gond.. nem a koreai szerverre csináltam accot.. :P

próbáld meg majd eszerint megcsinálni.: http://wiki.dbmmo.com/index.php?title=How_to_create_a_Korean_DBO_Account

én is megpróbálom amint be tudok lépni az oldalra..
  • Szefmester
    öhm, nem értem.. nekem ilyen kérdésem nem is volt.. volt asszem egy Nickname, oda alap hogy Szefmester ment, kellett egy jelszó, majd megerősítettem, aztán e-mail cím, és asszem kész is voltam..csak aktiválnom kellett a linket a levélből.
  • roland4
    szefmester mit irtál regisztracional a nicnamhez??? pls segics leforditotam és nekem nem enged regizni mert kiirja h nicknam nemjó nickname ujra belép és ezért nemtok regizni mindig rámeek h kész és kiiirja meg telefonszámot muszájbeiirni?? szefmester regisztrálsz nekem légyszi
  • Szefmester
    hali, ma beregeltem, felraktam a klienst is, majd katt, és semmi, még egy üzenet sem hogy elcsesztem volna valamit, csak a directx-t kellett újra telepítenem mert hazavágta a cucc, és minden dupla sebességgel futott:D

ötlet hogy miért nem indulhat? még a launcher sem megy!
  • roland4
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 80 fajta nicknevet irtam be egyikse jó!!ááááá help
  • roland4
    doomista csinálsz nekem 1 accot légyszi
  • Doomista
    ...
  • roland4
    de légyszives valaki regizen már nekem légyszives mert idegesit h még 1 accotse tudok megcsinalni hozza pls valaki csinaljonmar 1 accot pls köszi elöre is!!!!
  • horvi93
    Ha sikerül is bereggelned akkor sem fogsz tudni játszani, mivel elvileg most nemmegy a szerver!
  • roland4
    mosis it baszakodok vele
  • roland4
    nah valaki segit?
  • Doomista
    hát kezdődik az újév...érted.
  • Kennyssj
    megint sokat ittál,mi?
  • Doomista
  • roland4
    megvan tovab jutottam megvan a kssn is csak az a gond mikor regizek h az emailt beirom minden és rámeek h kész az account csak kiir valamit valaki tud nekem regisztrálni küldjön 1 emailt és csevegünk pls pls pls az emailom:[email protected] kösz elöre is
  • Kennyssj
    jah értem.
  • Doomista
    sokat ittam
  • Kennyssj
    most mér kell egyből leszólni?
  • allock #2407
    nekem kssne is van csak nincs hol játszani mert még egy public szerver sem megy, fura mi%+'?