Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ba** te tudsz valamit , jó oké html de szerintem nem kell a másét le fikázni mert tiéd se valami pro, én is html eztem, kb 10-15perc össze rakni mert ez alap kódolás (pl:edit pluszban) mert szerintem nem jegyzet tömbbe írogatod,és a fogalmazásod a durva 😄 .
<#nezze><#wave>

nekem mind1 hogy mit mondasz... az akor is az én képem...
itt az oldal cím is -.-
http://dbmmo.gportal.hu/
nembaj hogy nem tetszik a lényeg hogy nekem igen.. amúgy az én oldalam full html-en alapul szóval mindent én csináltam rajta míg horvi93 egy portálrendszert telepített. a kinézetébõl php fusionra saccolok..

Horvi a király meg aron de aron nem frisit XD
hát speed naon elbaszot oldalad van már bocs 😄
ha érdekel akkor azt a képet egy külföldi képmegosztó oldalról szedtem le és nem a te oldaladról. aztse tudom mi az oldalad címe.. amúgy meg gamekapcson fentvan hogy japánban már megjelent csak nemtudom belinkelni ide...(csak 30 napos reg után linkelhetek) de kicsit körülkéne nézned szerintem.

horvi93: nembaj de az nem az én oldalam.. amúgy meg grat a tiédhez..

speed911 már van magyar dbo fanwebsite
www.dragonballonline.fw.hu
ide is lehet híreket beküldeni, van youtube galéria, fróum stb...

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

és ne hazudj...
NEM jelent meg! MAjd csak Decemer körül jön az OBT!!
FEJLÉCEMET*
ÚÚÚÚÚ!! MSOT FELBASZTAD AZ IDEGEIMET!!!!
EL LOPTAD A FEJLÉVEMET TE KÖCSÖG GECI!!!!!!
AZONNAL LE VESZED TE CSIRA!! -.-"
És csak mondom... Nem japán... hanem Korea te igen hülye
hali. nagyon király remélem hamar megjelenik.. ha infó kell a játékról stb.. akkor lesd meg: http://dbo.try.hu vagy ha küldenél be infókat akkor a [email protected] e-mailre várom leveleiteket. köszi

allock
mint ha ezek gmek lennének

#hhwnd

na ismét üzemel a weboldalam😉 elnézést a hibákért csak kedves fw.hu beszart😄

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

A padlón fekszek a röhögéstõl. Nincs csillagharcos, de az emberek SSJ-be változnak.. XD

23:15

nincs tv-m anyámék meg azt a b*zi helyszínelõket fogják nézniXD majd remélem lelehet tölteni vhonnan😄 am asszem rtl-nek az oldalán mostmár visszanézhetõk az adások😄 vmi rtlmost.hu vagy mi😄

Mindenki kedd este ragadjon a TV elé 😄<#idiota>
valamikor 23:00 körül lesz

a Dragonball örök!

hé holnap,azaz kedd este az RTL-en a XXI.sz-ban Dragonballról,és más animékrõl lesz szó!

a Dragonball örök!

én éreztem,hogy valaki hiányzik😄

a Dragonball örök!

üdvözlünk ismét köreinkben😄

végre van új netem vissza tértem gyerekek 😄
ok kösz az infót😄

a Dragonball örök!

foxpal
Az amerikai még bõven messze van még nagyon arébb van..

nem koreaival akarunk hanem amerikaival amint megjelent, a koreait csak kipróbálni hogy milyen a game

foxpal
koreaival akartok játszani? akkor elszomoritok mindenkit mert nemfogtok😄

a bid for power ha jól emlékszem egy quake 3 mod, egyébként nemtudom milyen😉 még nemvolt hozzá szerencsém😉

"lehetne már vmi otb😄" vagy játék!!!!😄 szintén nem a fórum témája(sorry) de most leszedtem vmi Bid For Power címû DB játékot. ez jó?

a Dragonball örök!

off:
486ot nemkell bemutatni nekem😄 vannak róla nekem is emlékeimXD

on:
lehetne már vmi obt😄

foxpal
Mire akartok regizni ha nemis tudtok?😄

nekem 4 gépem van xD aból 2 siman futtatja aron nem tudok belépni MSN-re bocs hétfõn lesz uj netem 😄 akkor beszélünk jah majd megint meg probálunk regizni aron barátom XD
én már nem is tervezem😊

a Dragonball örök!

foxpal
Ide már régirtam de gondolom még mindig ott tartotok hogy nemtudtok regisztrálni de ha tudtak akkor meg nemtudtok belépni úgyhogy innen senkise fog dmo cbt-zni : )

am nehogy megsértõdj,nem azért mondtam😊persze h nem lehet mindenkinek jó gépe,nekem sem a legjobb a gépem...csak én most fejbõl nemtom az adatokat,de az elsõ gépem egy 486-os kis szar volt,ha hallottál már róla,tudhatod mekkora szarXD ilyen néhány megás vinyó meg stb.😊egy játék futott rajta,a Jazz 2😄XD szal ha akkor ilyen gépem lett volna,akkora boldogság lett volna az egész gyerekkororom(bár ezen a korszakomon még nem léptem túl) de hogy ne csak offoljak:jöhetne már a játék😊

a Dragonball örök!

jólvan, nemlehet mindenkinek jó gépe😛 nemvok én ilyen gazdag f.sz hogy állandóan gépet cserélgessek😄 am:
Proci: AMD Sempron 2600+ (eléggé sz*rrá van szegényke)
Ram: 2x256MB Samsung DDRI 400MHz
Vidkártya: Geforce FX 5200 128MB

és ugy az egész gép eléggé döglõdik😄 szal nemis reménykedem benne h futni fog😄

mér a mostani géped nem tudná?😄XD milyen géped van akkor?😊...am nekem hála Istennek nincs ilyen gondom,bár ki tudja...XD egyébként engem ezek a tesztek már nem hoznak lázba sajnos😞

a Dragonball örök!

én most ugyvok ezzel a gammával h mkb márciusig nem aktuális😄 akkörül lesz olyan gép ami tuggya futtatniXD

csak nincs accom :S
Különben...
DBO 2nd CBT!!!
Október 22 - November 02 !! 😄
Naon király lesz xD
vegita24!!
DMO 3rd CBT lesz 😄😄😄
Október 23-24 😄
2 nap :S De naon sok változás lessz 😄😄😄
Írj MSN-en xD
új résszel bõvítettem oldalamat! a fórumban található egy letöltés topic(csak regisztrált felhasználók látják). ide felrakosgatom az eddig kijött Dragon Ball gameket

naezt jól megjelenítette megint-.-
mind1 itt a direkt link a képhet:
http://imagerz.com/QFdCWVQMBAc

egyébként van egy kármû a dbo-ba amivel utazhatsz a területek között, egy ûgymond "busz", asszem beis van linkelve oldalamon youtube galériába a vid, az elsõ pár másodpercben látható a "jármû", egyébként szentem lesz repülés, de lehet csak ssj szinten lehet majd repülni-.-

én ezt az infot csak onnan vettem hogy minden video-ba a földön harcolnak

repülés nélkül nem dragon ball a dragon ball... egyébként minél több videót nézek annál jobban elmegy tõle a kedvem...

allock
túl sok mindent vártok a játéktól egyszerre 😊
majd ha siekres lesz a játék utánna pár patchel feltuningolhatják mint a wowban pl

#hhwnd

skacok ez addig húzódik már,hogy kezd cseszett unalmas lenni,úgyhogy ajánlom hogy jó játékot csináljanak!

a Dragonball örök!

nee már!ez most tuti?ha ez így megy tovább...én már csak azt kívánom,hogy valahogy találkozhassak Kaitoval...

a Dragonball örök!

akkor a téma: nem lesz benne repülés