3449
-
#2447 honan tom h feketelistás e?
-
Szefmester #2446 92-94 legyen az első szám, és nem lehet feketelistás.. sajnos már sok sok feketelistásat találtam.. -
#2445 te holjársz? -
#2444 1 KSSN-t se fogad el mivan ezzel?????????????? :@:@ -
#2443 de ha az angolrol töltöm nekem máshogy jön le mikor elinditom akkor kiirja h társitom e a wbbel vagy más programmal -
#2442 jó látni hogy valakik sosem adják fel. -
Szefmester #2441 az angol szerverről is le lehet, meg van a korei dbz oldalon is letöltés link, én sok szót az IM translater ff kieggel fordítok
-
#2440 akkor töbször irjam be ugyan azt a KSSN-t mig nem fogadja el?? -
#2439 honan kel letölteni a játékot küldesz 1 linket?? -
Szefmester #2438 azt írták nem mind fogadja el.. -
#2437 http://member.netmarble.net/Join/Index.Asp it kel regizni a koreaisra -
Szefmester #2435 ez a KSSN pontosan hogy is jön ki és összesen hány karakter? -
#2434 mondasz 1 müködö KSSN-t?? -
#2433 nah van valami?? -
Szefmester #2432 lehet fordítva kell majd:D -
#2431 halod regelsz nekem ha nemtok én regelni?
-
#2430 ájcsi nekem a koreai oldalon nefogadja el a KSSN-t ha internet expoerrel regizek miért?
-
Szefmester #2429 erről a proxyról bejutottam az oldalra: http://www.xroxy.com/proxy1463587.htm a foxyproxy kieget használtam és ie motorra váltva.. -
Szefmester #2428 jelenleg mivel nem akarom buzerálni a területi beállításokat, próbálok egy koreai proxy szerverre kapcsolódni hogy úgy regeljek. -
#2427 kösz az eddigieket is
-
#2426 ha neked jo akkor irj ide h jo e
-
Szefmester #2425 hm, asszem megvan nálam a gond.. nem a koreai szerverre csináltam accot.. :P
próbáld meg majd eszerint megcsinálni.: http://wiki.dbmmo.com/index.php?title=How_to_create_a_Korean_DBO_Account
én is megpróbálom amint be tudok lépni az oldalra.. -
Szefmester #2424 öhm, nem értem.. nekem ilyen kérdésem nem is volt.. volt asszem egy Nickname, oda alap hogy Szefmester ment, kellett egy jelszó, majd megerősítettem, aztán e-mail cím, és asszem kész is voltam..csak aktiválnom kellett a linket a levélből. -
#2423 szefmester mit irtál regisztracional a nicnamhez??? pls segics leforditotam és nekem nem enged regizni mert kiirja h nicknam nemjó nickname ujra belép és ezért nemtok regizni mindig rámeek h kész és kiiirja meg telefonszámot muszájbeiirni?? szefmester regisztrálsz nekem légyszi -
Szefmester #2422 hali, ma beregeltem, felraktam a klienst is, majd katt, és semmi, még egy üzenet sem hogy elcsesztem volna valamit, csak a directx-t kellett újra telepítenem mert hazavágta a cucc, és minden dupla sebességgel futott:D
ötlet hogy miért nem indulhat? még a launcher sem megy! -
#2421 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 80 fajta nicknevet irtam be egyikse jó!!ááááá help -
#2420 doomista csinálsz nekem 1 accot légyszi -
#2419 ... -
#2418 de légyszives valaki regizen már nekem légyszives mert idegesit h még 1 accotse tudok megcsinalni hozza pls valaki csinaljonmar 1 accot pls köszi elöre is!!!! -
horvi93 #2417 Ha sikerül is bereggelned akkor sem fogsz tudni játszani, mivel elvileg most nemmegy a szerver! -
#2416 mosis it baszakodok vele -
#2415 nah valaki segit? -
#2414 hát kezdődik az újév...érted. -
Kennyssj #2413 megint sokat ittál,mi? -
#2412 #2406 -
#2411 megvan tovab jutottam megvan a kssn is csak az a gond mikor regizek h az emailt beirom minden és rámeek h kész az account csak kiir valamit valaki tud nekem regisztrálni küldjön 1 emailt és csevegünk pls pls pls az emailom:[email protected] kösz elöre is -
Kennyssj #2410 jah értem. -
#2409 sokat ittam -
Kennyssj #2408 most mér kell egyből leszólni? -
#2407 nekem kssne is van csak nincs hol játszani mert még egy public szerver sem megy, fura mi%+'?