Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na tessék!!!ezt érik el azzal,hogy ilyen sokáig húzzák a játékot!!!már kezdenek elpártolni tõle az emberek!!!(na jó,lehet hogy túl reagáltamXD)am én is hasonlóan vagyok vele mint Super Vegito.én meg az animével feledtetem a játék hiányát.pedig én egyáltalán nem várok olyan régóta,mint itt sokan.

a Dragonball örök!

muonlinével én is sokat kockultam 3 évet kb csak aztán abbahagytam nem tom miértXD egyébként a dbo val kapcsolatosan engem már nagyon nem izgat sokat vártam rá és már egyszerûen a várakozástól elment a kedvem nekem bõven elég az esf meg xboxon nyomom majd a burst limitet meg a raging blast azok még szerintem jobbak is mint magam az online.D nekem jobban bejönnek😄 de ha azért kijön angolul letöltöm😄 de annyira már nem izgat.D:S
na az beb...szna!!!jön az már hamarosan...

a Dragonball örök!

csak nehogy még 5 évet kelljen rá várnunkXD

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

hat kemény 5 éve várunk erre a kurva játékra én tényleg nem hisszem el
mikor? fogalmam nincs, már amirõl én tudok azis legalább 5 idõpont... egyébként van magyarosított free mmorpg: MuOnline Anno én elég sokat kockultam rajta😊 kb 2 évig toltam.

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

de mikor?? itt az a lényeg😄<#boxer>
A lényeg hogy adják ki angolul és kitudjuk normálisan próbálni.

Doomista
Hát pedig az angolt meg kellene szokni..mivel szerintem te még olyan mmorpg-vel nem játszottál, ami magyarul lenne...Na meg nincs is magyar mmorpg...vagyis lenne, már félig kész van, csak nincs pénz a tobvábbi fejlesztésre...max magyar szerverek (tört), az megint más.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

alig várom már legyen kész a játék csak 1 idegesít hogy lehet hogy fizetõs lesz meg angolul nem lesz olyan jó játszani!:S
foxpal
az offical site-n 😛

Hova???

foxpal
Amúgy ti tudtatok rendesen regelni?😄
Szóval betudtok jelentkezni az accotokra?😊

KiruHoshino
Mi a neved a táncolós mmo-ban? És mi a klánod neve?

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Meg oldjuk XD
én wowozok aztán ha lesz angol DBO akkor elkezdem azt 😄 ha fizetõs akkor keresek vmi tört szervert

hallod en jatcok vele lvl 3 yeah vok de nem lesz szerintem de jovore max
Egyetértek az elöttem szólóval és ahogy a videón van olyanok is vannak akiket ez lefoglal és játszanak vele.

vegita amit linkeltél ez a street game itt csak táncolni kel vagy mi mert akkor elég nagy marhaságXD
Ilyen ritka szar linkekel kiméljetek minket pls
allock
takarodj

#hhwnd

DBO OB LETÖLTÉSI LINK:itt
Reménykedjünk benne de úgy se lessz kennyû regisztrálni koreai-ul.

Ha minden igaz karácsonykor lesz DBO open beta, de nem 100%😛

Ez most komoly??? És van aki ezzel játszik. Eszembe se jutna hogy valaki készítsen ilyen játékot.<#buck><#buck>

vagy csinaljatok ennél még értelmeseb dolgot mondjuk probáljátok ki ezt 😄 !!!http://www.youtube.com/watch?v=7YD5_mVRzig&feature=fvw
allock
korai bétára nem?
lesz valamikor most is

#hhwnd

beta
lehet rá jelentkezni

még nem is lehet DBO-val játszani,nincs is tört szerver és regisztrálni se lehet
ahelyett hogy a dbo-val játszana inkább ilyet csinál
link

mind1, ez nem ide való.<#bdead>

rosszul én nem veszk el a pénzedbõl csak bónuszt kapok ha az én linkemmel regisztrál valaki és amúgyse tud máshogy csak ha küldenek linket mert a refferert nem tudja máshogy,és nem muszály elmulnod 18 évesnek és nem kellenek személyi kártya másolat és amit öszelinkelsz azt a pénztáttutalod paypal-ra és onnan tudod a te bankszámlaszámodra áttutalni és akkor már FT-be van
OFF
Csináld <#vigyor2> mivel ha azon a linken fogsz regisztrálni akkor ö elvehet a pénzedbõl és na nem vagy 18 akkor AlertPay nem tudsz reggelni oda kell személyi igazolvány másolat, lakcím kártya másolat is, és szerintem nem rendesen küldi lóvét én meg megjárta.
ON

mármint azt amit tojas0 belinkelt...😊

a Dragonball örök!

kösz,ezt kipróbálom😊

a Dragonball örök!

<#levele>

Csak jelenjen már meg!!!Már alig bírom kivárni.<#szomoru1><#szomoru1>

http://bux.to/?r=kakarotto018

regisztráljatok és tényleg lesz pénzetek lassan gyûlik de viszont biztos nekem bevált ha ezzel regisztráltatok akkor csináljatok egy
paypal.com-on egy felhasználó nevet amire áttutaljátok a bux.to-ról a pénzt de min 20 dollárt lehet áttutalni és ott átváltja FT-re és onnan ráutalhatjátok a bankártyátokra.

jelenjen meg

jaj mondjatok már valamit vagyis irjatok xD
teso jer msn segitek
gyerekek kell a help a dragon ball esf ecx rc2 patch kellene egy link ahol le tom szedni mert egyet se találtam az esfgames.extra.hu oldal beszart szóval nincs most ahol letudnám szedni.Valaki tud segiteni pls valaki küldjön linket!!
probáld meg el inditani az ha az ürõlj 😄
én a dbmmo.com-ról letöltöttem a dbo-t(azthiszem), és letöltött vmi exe_
file-t, ezt hogy kell megnyitni?

nah igy tõk jó lesz õtletesek
jaja...

a Dragonball örök!

azért mert tisztalappal akarják kezdeni és ha jó lesz a nézetség akkor utána adják majd a kai-t.
a z végig le van szinkronizálva és fent van a neten, úgyhogy 1-291-ig szinkronos

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

utánanéztem és eredetileg úgy volt hogy január 7.étõl lesz vetitve csak még nem érkezet meg az eredeti japán forrás ezért még nem tudtak hozzákezdeni a szinkronizálásnak. úgyhogy úgy néz ki hogy csúszni fog egy kicsit.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

obt-rõl annyit hogy hivatalos weboldalon nemtalálható erre vonatkozó leírás, tehát nemtudjuk mikor lesz, a youtubon pedig van egy videó amiben azt irják hogy asszem vmi ilyesmi: Currently there is no American/Europe Relase date.

Egyébként a dbo oldalán található egy Review bejegyzés mejnek fordítását elkezdtem(egyenlõre az elsõ része van fenn weboldalamon www.dragonballonline.fw.hu az fw g*cizik és nemtom felrakni a maradék részét sajnos:S írtam már nekik 3 mailt majd talán lassan válaszolnak..., amint ismét eltudom érni az oldalt ftp-n keresztül felrakom a hír maradék részét)

De miért a GT-tõl kezdi el vetíteni?Vetítsék az elejétõl és akkor azzal ellesz a gyerek jó pár napig.Nem csak a GT-t nem szinkronizálták le,de már a Z végét se.Amúgy a játékból jöhetne az OBT.