Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
lehet rá jelentkezni
Csináld <#vigyor2>#vigyor2> mivel ha azon a linken fogsz regisztrálni akkor ö elvehet a pénzedbõl és na nem vagy 18 akkor AlertPay nem tudsz reggelni oda kell személyi igazolvány másolat, lakcím kártya másolat is, és szerintem nem rendesen küldi lóvét én meg megjárta.
ON
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
regisztráljatok és tényleg lesz pénzetek lassan gyûlik de viszont biztos nekem bevált ha ezzel regisztráltatok akkor csináljatok egy
paypal.com-on egy felhasználó nevet amire áttutaljátok a bux.to-ról a pénzt de min 20 dollárt lehet áttutalni és ott átváltja FT-re és onnan ráutalhatjátok a bankártyátokra.
file-t, ezt hogy kell megnyitni?
a Dragonball örök!
a z végig le van szinkronizálva és fent van a neten, úgyhogy 1-291-ig szinkronos
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Egyébként a dbo oldalán található egy Review bejegyzés mejnek fordítását elkezdtem(egyenlõre az elsõ része van fenn weboldalamon www.dragonballonline.fw.hu az fw g*cizik és nemtom felrakni a maradék részét sajnos:S írtam már nekik 3 mailt majd talán lassan válaszolnak..., amint ismét eltudom érni az oldalt ftp-n keresztül felrakom a hír maradék részét)