3449
-
#2569 hát aztmonyák 2010 be eng is lesz az háth aigaz me akor adig ki birom :)) ha tudok valamit szólok meg linkelek de ti is ha meg tudtok valamit -
horvi93 #2568 Azér nagy szemetek hogy obt és mégis csak jakcsik/koreaiak mehetnek. Bár ahoz már elég komoly szerverkiépítés kéne hogy elbírja azt a sok embert aki kiakarja próbálni már a dbo-t:D -
Gyul #2567 probáltam az se jó -
#2566 am én nemtom mi az a proxy :S -
#2565 téleg lehet h ugyan azt kell :DDDDD lehet igazad van szefmester xD -
Szefmester #2564 Add emg talán a rendes nevet amit a KSSN-nél használtál, hátha.. -
Gyul #2563 arra gondolsz hogy proxy nélkül?
ugy csinaltam kssnt elfogadta a nick nev megadasnal ill fordításból gondolom azt nemfogadja el, kssnt bevette gond nélkül -
#2562 Gyul sima interneten kell regisztrálni és engedni fogja , de ha sima interneten csinálod akor nem enged 1 KSSN-t se :SSSSS -
Gyul #2561 valakinek sikerült regelni? nekem folytona nick névnél ad hibát hogy adjak meg másik nevet de semmit nemfogad el -
#2560 itt az MSN-cimem: [email protected] emailem: [email protected] -
Szefmester #2559 adj privát üzenetként egy msn címet és majd megmutatom hogy mit hogy állíts be.. -
vegita24 #2558 Hát persze :D megtalálják a koreakik pont az sg forumot meg hori oldalat is XD -
horvi93 #2557 Majd odaírom a végére hogy ejnyebejnye ezt nem azért irtam hogy valaki megis csináljaXD -
horvi93 #2556 Hát szerintem koreaiakat nemérdeklik a magyar weboldalak, de nemtudom pontosan hogy megtalálnák e a leírást. + amég nemirok konkrét számokat + konkrét adatokat róla addig nembeszélhetünk tényleges hamisításról mert én csak egy módját írom le hogy hogyan lehetséges. -
csaba0728 #2555 ja és még valami
ezeket nem buzditásból irom!
ez ténleg illegális!
én ami engem illet várok az angol verzióra:-(
remélem nem 1 év lesz mire megjelenik :-(
-
csaba0728 #2554 ahhj lehet hogy illegális a dolog de öszintén ti elhiszitek hogy börtönbe juthattok ezért :-D
ez ojan mint nálunk az ajándékozás ha valamit veszel karácsonyra a rokonodnak és több int 100,000ft ba kerül adoznod kell utánna
eszt az emberek 100% kihagya és még senkit sem itéltek el érte!
van a rendöröknek ennél job dolguk is!nem foglalkoznak vele! -
FickDeineStory #2553 Elnézést, hogy közbe szólok maga a játék ugyan nem érdekel, de egy jó tanácsot szeretnék adni nektek vele kapcsolatban.
Ne eröltessétek a koreai szerverekre a bejutást mivel az csak illegális úton megy és 3 évig terjedő börtön büntetés jár érte az új koreai törvények szerintem, mivel amit csináltok adat hamisítás. Gondolom nem szeretnétek börtönben lenni mikorra kijön az MO-ról is elérhető verzió.
horvi93 láttam, hogy a weboldaladra felakarod tenni, hogyan lehet bejutni a koreai szerókra. De ha azt ott leírod már az is üti a bűncselekmény kategóriáját.
Én nagy Lineage 2 fan vagyok ami ugye szintén koreai játék engem is nagyon érdekelne az új kiegészítő hozzá, de én sem erőltetem a koreai teszt szerverekre való bejutást, peidg elhihetitek nagyon érdekel mert nagy durranásnak igérkezik.
Koreában már nagyon szigorúan veszik az online bűncselekményeket szóval, tényleg a legnagyobb jó indulattal mondom, hogy inkább várjatok. -
horvi93 #2552 header képre van szavazás az oldalamon, szavazzon mindenki!:) nem szükséges regisztráció a szavazáshoz, de akinek van kedve reggeljen;) -
#2551 Bakker a keyboardot h kell megcsinalni átálitani help!!!!!!! meg az fps-t hol kell? -
#2550 jeah kösz mwegcsinalta köszi <3 scak torz a hang :S xD -
#2549 ájcsi-ájcsi én nemértek ehez megtudod mutatni képeken h neked h mi van beállitva??nekem megvan a DBZ Infite world azon akarok játcani!!! -
Szefmester #2548 nekem van erre egy trükköm, elindítom a pcsx2 nevű progit, friss verziót ha lehet, majd bekonfigolom, adok neki egy ps2 biost, majd berakom a lemezt és kipróbálom.. csak az a gondom, hogy a pal rendszerű játékokra 50FPS-t tegyél limitnek, az ntsc-seknek meg 60at
-
#2547 Ki játcik a DBZ budokai tenkaichi 3-man vagy 2-1-en?? mert én nemtdudtam elinditani a PS"-es simuláátorral 1 játékot se nemtom h kel használani xDDDDD -
horvi93 #2546 hát aki azokat a koreai jeleket kibogozza annak gratulálok:D énse véletlenül nemerőltetem a regget, várok az angol verzióra mert annak nincs értelme hogy úgy játszak valamivel hogy nemis értem mivan.... -
#2545 mert itt egyesek abban reménykednek hogy könnyebben megy a koreai nyelv mint az angol... -
vegita24 #2544 anyira birom várjatok ez miért olyan nehéz? addig csináljatok walami mást -
horvi93 #2543 amennyiben valakinek sikerülne regisztrálnia valahogy, majd írjon rám msn-en ([email protected]) hogy hogyan csinálta, és akkor oldalamra majd rakok ki róla egy útmutatót -
Szefmester #2542 személyiség lopásnak számít, mintha elvennéd valakinek a személyi igazlványát képet cserélnél rajta, és pl arra vennél fel hitelt a banknál..
egyszerűen szólva nem szabad és kész :D
én is hajlok arra hogy kivárjam az angol bétát.. a koreaiak és a japánok DB fanságát ismerve sikeres lesz és hamarosan megy a nagyvilágba a cucc..
am ezekkel a kssn-enekkel meg az a gond hogy nem jók.. -
#2541 mert mért bünthethető?? -
#2540 az egy dolog hogy van ha nem működik, ráadásul másnak az azononsítójával élsz vissza ami simán büntethető -
Gyul #2539 még énse probáltam csak gondoltam cikket belinkelem ha valakit érdekel -
#2538 Mozzila Firefoszon felmegyek a netmarble.net-re regisztrálok a KSSN-t is elfogadja minden csak mikor végeznénk a regisztrációval kiirja h a Nick nemjó, a Nick ujra belép valami ijesmit ír, nemtudjátok mi a gond mert többször is próbáltuk, és más KSSN-el is!!!! ezen van sok KSSN a DBO-hoz katt ide -
#2537 beírta hogy elindult
írta hogy játszik rajta?
az egész oldal fake kssn-ekkel van tele, írták többen is ott
mért nem bírtok várni az angol verzióig?
bejutnátok meg az lenne a bajotok hogy semmit sem érettek az egészből -
#2536 Gyul irja h már megy a beta , mondom akkor biztos játcik rajta -
#2535 hol írt olyat hogy játszik rajta? -
#2534 Gyul hogy érted h megnyilt, az open beta, már te játcol rajta vagy valami?? -
Szefmester #2533 ahol beállítod a billentyűzetkiosztást. (melyik billentyű melyik gomb) ott az alap fel, le, O, X, [], L1, R2, stb mellett van az L3,R3 is, oda állítod ahova tetszik, de ha komolyan gondolod hogy emun játszol veszel 3-4e Ftért egy dual analogos gamepadot, és arra állítod be a gombkiosztást.. én is így játszok/próbálok ki játékokat mielőtt kiírom lemezre -
Gyul #2532 http://news.mmosite.com/content/2010-01-14/dbo_registration_guide_for_ob,1.shtml
elindult az open beta -
rol88 #2531 köszönöm a segítséget,de most akkor vki megírhatná h tudom beállítani?rányomok és nem csinál semmit.hogyan kell csinálni? -
dupla0 #2530 am a controller beállításánál oda van írva az r3-is