206
L\'art pour L\'art társulatról minden
-
n3whous3 #86 -
#85 -
blackgamer #84 A Bálteremben egyik kedvencem -
Bradyx #83 Tudom, már megvannak azok a részek is, amelyekben még Galla meg Nagy Natália van benne; azon is nagyokat röhögtem XD -
n3whous3 #82 Sajnálhatod, mert a régi társulat sokkal jobb volt. De a kimaradt "kötelező" részeket megtalálhatod a jo.zan.hu-n -
Bradyx #81 Én még csak egy fél éve ismerem a társulatot, de nagyon tetszik. -
#80 Társkeresés :D -
#79 Ja, ami még nagyon tetszett, az Naftalin Ernő, maga.
Linkeljetek videót, htx. -
Bradyx #78 A L'art pour l'art a legjobb!! Nem kell félni a Tompikátóól!! -
n3whous3 #77 Ahha, kösz -
#76 #20 mp3-ba belinkelve...:) -
Vlala #75 felvételről nem tudok, de a szöveget János beillesztette ide. -
n3whous3 #74 Valaki nem tudja, hogy hol van az a felvétel, ahol kint fekszenek napozóágyon Galláék és arról dumaálnak, hogy milyen szegények voltak régen, de most gazdagok (Galla: "Naponta 25 órát dolgoztam és én fizettem a főnöknek." meg valamelyik ezt mondta: "Mi pedig salakot ettünk. HIDEG salakot" ...)
-
n3whous3 #73 Azért a besenyőpistabácsi zene odab*szott...
Boborján: "Azt mondta a Besenyő Pisssta Báááácsíííí, hogy nagyon nagy állat a bálna bácsi..."
Meg az öreg dala azzal a lepuffantott lúddal. Nagyon heavy: "lálálálálálállibalibaláláláááááá" (ha jól emlékszem) -
#72 Azt nem tudom. Azt még nem hallottam, ha ez egy zene :D
Legalábbis most így nem emlékszem, hogy láttam volna már O.o -
#71 mindég* :P -
Nuki #70 Három testőr és a jeti? -
#69 Nekem nem volt ezekkel nagyon bajom. Én inkább a "zenéktől" kaptam herótot :S Azokat mindig eltekerem, ha nézem őket. A Best Uff-ban is eltekertem az összes zenét amit énekeltek. egyszerűen nem jönnek be. Nem tudom miért kellett beletenni azokat.
Az egyedüli zene ami tetszik a Fületlen Fiú, az kegyetlen D: -
#68 L'art pour L'art az elején nagyon jó volt.Azt az időszakot szerettem, amikor Galla és Nagy Natália volt a másik két tag.Pethő Zsoltot nem nagyon csíptem már a Holló Színházban sem.Nekem valahogy mindig is kilógott a sorból.Ettől függetlenül a legutóbbi előadásukra is elmentem:)Mondjuk Besenyőéktől is herótom lett.Kicsit unalmassá vált az erőltetett szóviccgyártás, ami az egész műsort folyton végigkísérte. -
#67 Ja, látom más is belinkelte:) -
#66 JÖN A MEDVE!:D -
Csesza #65 besztes volt :) -
#64 Jah xD
"Csiga.......kicsi aprócska csiga........
Játszik a Tompika csigácskával, játszik a Tompika #placcccs# csigácskával" xD
Meg a Nyál......bácsinak a szájából kiesett a nyála. Széttapicskolja a Tompika a nyálat. Kiröpteti a világegyetembe. Fúj de gusztustalan kisgyerek a Tompika. (erre már sajnos így fejből nem emlékszem pontosan, de meg van ez is :D)
Jetis az meg van nékem :D
Majd összevetem már, hogy mi az amit a jo.zan-ról meg mi az amit DC-ről szedtem le azt valahová felküldöm :P -
#63 A jeti nincs meg valakinek? -
n3whous3 #62 Na és Tompika?
"Tompika megnézi a naaaagy sütemény alját..."
"Tompika rak mindenbe egy kis kutyagumit..."
"Tompika megnézi a macikát.. nyomja a süteménybe, nyomja..."
-
#61 Váratlanul jöhet vendég vérhas konzerv legyen mindig -
Vlala #60 Anti bácsi és Kancácska párbeszédei hutnak eszembe a társulatról, na meg Pandacsöki Boborján, a legmindenebb ember... Bár szerintem jobbak voltak, amikor még Holló színház néven Gallával űzték az ipart. -
n3whous3 #59 Hehe, annak idején jókat röhögtem ezeken.
Én is a napokban találtam rá a videókra. -
#58 nagyon jók, kiskoromban mindig megnéztem ((: -
#57 Köszi! Már le is jött! -
#56 Amiket DC-n találtál azokat feltölthetnéd valahová... -
#55 Épp most szedem jo.zan.hu-ról...:D -
#54 valaki linkelje a jetiset pls :c -
#53 Diavetítős videók:
nézzétek meg őket, állatok. xD -
Nuki #52 hányszor lehet büntetlenül énekelni egy refrééént (8) [dalol] -
Dexantreal #51
Nekem is nagy kedvenceim voltak és még mindig bírom őket! Láttam is valami plakátot most az új darabukról, hogy van színházban, de nem jut eszembe melyik :S. #49 az nagyon lol és a#45 is nagyon álllat. A többit majd megnézem. -
#50 A "Jön a medve"-t keresem már egy ideje, de se' jutub, se máshol nem találtam. Valaki esetleg...? -
#49 Jah sajnos nekem is csak a jo.zan.hu-s részek vannak meg. + asszem 2-3 olyan amit DC-n találtam, de semmi több :(
"...Elmenjenek moziba. Nézzék meg a filmet, a dinamótauruszosat. Tudják, amelyikbe harapnak. Ugye a Nyurisics Park. Gyün a Rontószaurusz meg a bontószaurusz, azt eszik a szereplőket. Az a jó mikor gyün a szereplő azt egyszer mán csak kaaarja vész. Le-hara-pó-dott. A Dinamókrampusz leette. Szegény szereplő meg mán csak, kezefosztottan álldogál. Jó van mondom, a gatyám belekultúrósodott a székbe kérem, olyan kultúrális voltam...."
:D -
#48 ez viszont szar xD -
#47 LOOL:D