L\'art pour L\'art

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint szájrészedet az egy alap<#vigyor2>ha valaki Boborjánnal próbálkozik

Na az tök jó én is Boborjánkodok mi is az öcsémmel adtunk elõ Boborján jelenetet csak mi a világ legfeketébb feketemágusát akkor errõl a témáról tudunk beszélgetni te is föltudod huzni a jobb fölsõt?

de linkelve nem volt <#ejnye1> jeti link

ordítva háááánytam...kész XD

Kicsikiraly
lol, mi a jetiset egy sulis ki mit tudon adtuk elõ :P a zsûri fetrengett a röhögéstõl, és onnantól kezdve minden évben boborján jeleneteket adtunk elõ. :P

DFTBA &#3232;_&#3232;

REALista

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

aham, nem ismerem, remélem valaki hamar linkeli mert kiváncsi vagyok, már többen mondták hogy jó <#papakacsint>

Bocsi Blackgamer ez mind a kettõ amire gondolsz ezek tényszerüleg Jetis dalok személy szerint a három testõr és a jeti a második kedvenc de a Boborján a jeti egy jelenet volt hajdanán és ezzel most nem megbánatni akartalak de ha ezt így mondta akkor õ arra a kakaótekercses, lábnyomozos dologra gondolt szerintem.

ez nem tudom hogy az-e A Három Testõr És A Jeti vagy ez Jetidal

n3whous3
Kakaóstekercs rulez.

púúúúú

de az egész 2000 szilvesztei elõadás 4:43másodpercétõl kezdõdik az a jelenet.

Szia na úgy lehet megtalálni mert fenn van csak lehet hogy nem túl gyorsan lehet letölteni. www.jo.zan.hu utána video utána ott van egy olyan mappa hogy Magyar-hungarian megnyitod és mész le és olyan néven fogod megtalálni hogy laar_szilveszter2000..> na abban van a JETI!

Vaxi
nem találtam meg :(
egy linket ha tudnál adni, vagy feltöltenéd valahova azt megköszönném.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Csak érdeklõdök valaki nézi a humorbajnokságot az ATV-n mert a DSR szokott ott zsûrizni és a két héttel ezelötti vendégelõadó is a L'art pour l'art Társulat volt nagyon jó volt a Hófehérke és a svéd törpe zárójelenetát adták elõ.

Nekem megvan de az is fenn van a jo.zan.hu-n ha jól tudom

Sziasztok!
Én új vagyok itt de alapon L'art pour l'art fanatikus vagyok. A kedvencem a Dolák-Saly Robi! Van egy kis gyüjteményem belõlük. A mostani Hófehérke és a svéd törpét is csak háromszor láttam eddig. De még az idén játszák a Budapesti Bábszínházban ha jól tudom május 11-én!!! Szívbõl ajánlom mindenkinek!

Vaxi
Boborján a Jeti nincs meg senkinek ?:(

ajem kisa
Kicsikiraly
A blues megvan valakinek?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
megvan kazettán <#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

n3whous3
<#eljen>

púúúúú

Loál János
<#alien>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

A Bálteremben <#vomit> egyik kedvencem

Tudom, már megvannak azok a részek is, amelyekben még Galla meg Nagy Natália van benne; azon is nagyokat röhögtem XD
n3whous3
Sajnálhatod, mert a régi társulat sokkal jobb volt. De a kimaradt "kötelezõ" részeket megtalálhatod a jo.zan.hu-n

púúúúú

Én még csak egy fél éve ismerem a társulatot, de nagyon tetszik.
Vaxi

Loál János
Ja, ami még nagyon tetszett, az Naftalin Ernõ, maga.
Linkeljetek videót, htx.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

A L'art pour l'art a legjobb!! Nem kell félni a Tompikátóól!!<#idiota><#vigyor4><#taps>
n3whous3
Ahha, kösz

púúúúú

ajem kisa
#20 mp3-ba belinkelve...:)

felvételrõl nem tudok, de a szöveget János beillesztette ide.

n3whous3
Valaki nem tudja, hogy hol van az a felvétel, ahol kint fekszenek napozóágyon Galláék és arról dumaálnak, hogy milyen szegények voltak régen, de most gazdagok (Galla: "Naponta 25 órát dolgoztam és én fizettem a fõnöknek." meg valamelyik ezt mondta: "Mi pedig salakot ettünk. HIDEG salakot" ...)

<#confused>

púúúúú

n3whous3
Azért a besenyõpistabácsi zene odab*szott...

Boborján: "Azt mondta a Besenyõ Pisssta Báááácsíííí, hogy nagyon nagy állat a bálna bácsi..."

Meg az öreg dala azzal a lepuffantott lúddal. Nagyon heavy: "lálálálálálállibalibaláláláááááá" (ha jól emlékszem)

púúúúú

hellnight
Azt nem tudom. Azt még nem hallottam, ha ez egy zene :D
Legalábbis most így nem emlékszem, hogy láttam volna már O.o

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Kicsikiraly
mindég* :P

DFTBA &#3232;_&#3232;

Három testõr és a jeti?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hellnight
Nekem nem volt ezekkel nagyon bajom. Én inkább a "zenéktõl" kaptam herótot :S Azokat mindig eltekerem, ha nézem õket. A Best Uff-ban is eltekertem az összes zenét amit énekeltek. egyszerûen nem jönnek be. Nem tudom miért kellett beletenni azokat.
Az egyedüli zene ami tetszik a Fületlen Fiú, az kegyetlen D:

Dynamic
L'art pour L'art az elején nagyon jó volt.Azt az idõszakot szerettem, amikor Galla és Nagy Natália volt a másik két tag.Pethõ Zsoltot nem nagyon csíptem már a Holló Színházban sem.Nekem valahogy mindig is kilógott a sorból.Ettõl függetlenül a legutóbbi elõadásukra is elmentem:)Mondjuk Besenyõéktõl is herótom lett.Kicsit unalmassá vált az erõltetett szóviccgyártás, ami az egész mûsort folyton végigkísérte.
Dynamic
Ja, látom más is belinkelte:)
Dynamic
besztes volt :)

hellnight
Jah xD

"Csiga.......kicsi aprócska csiga........
Játszik a Tompika csigácskával, játszik a Tompika #placcccs# csigácskával" xD

Meg a Nyál......bácsinak a szájából kiesett a nyála. Széttapicskolja a Tompika a nyálat. Kiröpteti a világegyetembe. Fúj de gusztustalan kisgyerek a Tompika. (erre már sajnos így fejbõl nem emlékszem pontosan, de meg van ez is :D)

Jetis az meg van nékem :D
Majd összevetem már, hogy mi az amit a jo.zan-ról meg mi az amit DC-rõl szedtem le azt valahová felküldöm :P

Vaxi
A jeti nincs meg valakinek?

n3whous3
Na és Tompika?

"Tompika megnézi a naaaagy sütemény alját..."

"Tompika rak mindenbe egy kis kutyagumit..."

"Tompika megnézi a macikát.. nyomja a süteménybe, nyomja..."

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

púúúúú

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Anti bácsi és Kancácska párbeszédei hutnak eszembe a társulatról, na meg Pandacsöki Boborján, a legmindenebb ember... Bár szerintem jobbak voltak, amikor még Holló színház néven Gallával ûzték az ipart.

n3whous3
Hehe, annak idején jókat röhögtem ezeken.

Én is a napokban találtam rá a videókra.

púúúúú

gnar killer
nagyon jók, kiskoromban mindig megnéztem ((:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

cenobite
Köszi! Már le is jött!

gamertag: kenobita