206
L\'art pour L\'art társulatról minden
-
mod #46 Kegyetlen jó! -
#45 kötelező jelleggel -
#44 nem értesz még, sok mindent -
#43 irdatlanbácsi, pommondani akartam. -
mod #42 Csátáb! -
#41 izgató, forró, déltengeri szenvedély -
mod #40 Gallát mindig is szerettem, lehet azért, mert az angol abszurd humor hozzám mindig is nagyon közel állt... Nagy Durranás 1-2, Gyaloggalopp, Top Secret, stb. Beszteszt filmek!
És ez a két videó zseniális (FELTÉTLENÜL MEG KELL NÉZNI):
Első
Második -
#39 Ez a nyerő!:) -
#38 L'art pour L'art - Drámai -
#37 Nekem kéne a többi mert csak az van meg amit jo.zan.hu-ról szedtem...De nem elég ennyi:D -
#36 A L'art pour L'art a világ legjobb társulata! Hisz ők teremtették meg magyarországon az abszurd humort! :) Megvan nekem is az összes rész kazettán még az ősidőkből felvételről. :) Én sosem unom meg őket. Csak kár hogymár nemkészítenek dolgokat. :(( Jó volt ennyi volt. :) Üdv. -
#35 Szakközépben mániákus voltam, ma is nagyon csípem őket, meg is van az összes rész, amiket néha-néha előveszek. Mondjuk Besenyőék javától ma már befáradok, szerintem annyira agyonidézték őket, hogy elcsépeltek lettek, és talán azért is, mert anno csapágyasra néztem őket videón. :)
Laár költészetén beszarok, Dolák a dalaival üt nagyon, Nagy Natália meg nő, és mégis "ilyen". :) Galla Miklós játéka nem mindig tetszett, de tény, hogy ő sem egyszerű fickó, ő is minden téren képes alkotni ("A viccmesélő humorista" pl. über).
A későbi, tv2-korszakos műsorok nem nagyon tetszettek, Boborján figurája inkább idegesített, a Besenyő családtól itt alapból lefáradtam, bár Szászi Móni iszonyatos szóviccei, nyelvi leleményessége káprázatos, egyszerűen besokalltam tőlük. Pethő Zsolttal kb. úgy vagyok, mint Gallával, nem tetszettek az alakításai. Ezekből a műsorokból egyedül Leopold, a porondmester diavetítései tetszettek.
A Holló Színház átvett jelenetei is jók voltak, és a Dózsa-Galla-Bór triónak is voltak örökzöldjei.
Ajánlom mindenkinek Laár András, és Dolák-Saly Róbert könyveit (gyakorlatilag bármelyiket). -
#34 - Ez mindennek a teteje. -
endiboy #33 XDDDDDDDDDDDDDDD -
Lyan Kyj #32 jo.zan.hu-n van pár letölthető Vastyúk, asszem 3-11. része! -
#31 Nagyon jók!
Vitathatatlanul a best az Boborján rekordkísérletei, de a Besenyő család meg a hangos fotóképregény is magasan veri más társulatok próbálkozásait. A többi művük az csak simán zseniális :D
Az egyetlen amivel hazai szinten összemérhető az Gálvölgyi régebbi műsorai. -
puma1 #30 én a Jetis jelenetet keresem de nemtalálom sehol :-= vki nemakadt rá esetleg vhol? -
#29 Galla - a bűn útján :DDD -
fradista91 #28 Régen nagyon szerettem őket :)
Jók voltak -
#27 legjobbak :) -
#26 A Beelga kományfőő Párisban megközdte Torórette tórúú....xD -
#25 Én láttam. Nem a legjobb, de vannak jó jelenetek... -
#24 Én nemláttam még...sajnos még egyet sem láttam élőben deha vki tud egy mostanában lévő előadásról Pesten akkor thx...megnézném -
blackgamer #23 látok néha plakátot, a Hófehérke és a svéd törpe milyen? látta valaki? színházban adják -
#22 Nekem ezek megvannak:D xD
Haza kellet mennem mert otthon főztek meleg szendvicset....xD -
#21 Boborján rulezz :D
Kedvencem mikor elefántnak van öltözve xD
"Múltkor is becsípte a metro.
-Tényleg? És mit csinált?
Hát kiabáltam, hogy hááááááááááááááááá...
....meg olyan is volt, hogy itt csípte be (középen megfogva az ormányt), aztán meg itt viszketett (vakargatja az ormány végét)...." :D
Ezektől szakadok még most is xD
Nah meg a Yetis, váááááááááá
Nagymamám küld nekem kakaóstekercset xD -
blackgamer #20 Holló színház kicsit gyengébb volt, de azt is hallgattam
Holló Színház - A régi szép idők -
blackgamer #19 Szerelmi vallomás -
blackgamer #18 Besenyő család egy része -
#17 "Marynek hívták, mielőtt átlőtték a nyálát."
ezek nagyon jók :) nekem a Lila Liba van meg kazettán :) -
#16 Én nekem akkoris a kedvencem a Dolák-Saly...ő a legjobb.:D szerintem -
#15 :DD -
blackgamer #14 Dallas :) -
LeePí17 #13 best off :))) -
#12 Művészet a művészetért :P -
blackgamer #11 Lila liba
"a legnagyobb tragédia,
anyukámnak nincsen fia" :) -
blackgamer #10 egy kis nosztalgia :)
A nyálon lőtt lány balladája -
#9 Szeressük őket, de nekem az igazi a Holló színház volt. (Nagy Nati, Galla Miki, Novák Peti, Pethő Zsolt)
L'art pour L'art -ból is láttam mindet és nem csak azért mert a fél társulattal rokoni viszonyban vagyok. Vannak kicsit gyenge jelenetek, de az élő színház varázsa mindíg tartogat vmi jót az előadásokon és azért van, hogy nem lehet abba hagyni a röhögést 1-1 jeleneten. -
blackgamer #8 pár rész megvan videókazettán + 2 album gépen -
Lyan Kyj #7 youtube-on rengeteg vidi van, csak rá kell keresni!