L\'art pour L\'art

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellnight
Sajnos a best Uff nem váltotta be a hozzá fûzött reményeimet. Nagyon nem volt jó. A Boborjános részt még nem láttam eddig nah az nagyon ott volt.
De pl az osztályos az csapnivaló volt. Az eredeti sokkal jobb volt anno, bár gondolom azért itt az is közrejátszott, hogy élõ adás volt, a régiek viszont többnyire nem.

Van pár rész ami meg van, de sajnos rettentõen hiányosak :(
Jó lenne megszerezni az elsõ résztõl az utolsóig mindet elejétõl a végéig, csak sehol nem találom :(

Pedig imádom õket. Múltkor meg is néztm azokat a részeket amik megvannak, hát kegyetlen volt xD

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Lila Liba Csiga Cica powa!

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

kulabácsi
nagyon jók voltak, kár h szétment a banda:(
szilveszterkor alap mûsor volt, még mais néha megnézem és szakadok:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ronihun
Itt kicsit többet is megtudhattok aki nem ismeri.Most vettem meg nemrég a Best Uff L'art pour L'art és nagyon jó.<#nyes>

...

ronihun
Nah tehát a L'art pour L'art társulatot gondolom mindenki,legalábbis sokan ismerik.Szórakoztató mûsor.Nem találtam más témát ami ezzel foglalkozik ha van akkor sry.

...

← ElőzőOldal 5 / 5