100 millió iPodot adtak el

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

windrunner
"a világ legsikeresebb hordozható zenelejátszója."

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

NEXUS6
Nem rossz az Ipod. De ahhoz képest, hogy a trükkös kezelõrendszerén kívül nem ad semmi extrát elég drága .

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"igen, legalább 100 millió ember utálja, mint a szart... és pl. a MacPro-t, meg a MacBookPro-t is elég sokan fanyalogva használgatják... de sajnálom õket, biztos milyen rossz lehet nekik."

osx fanyalgás? talán egy kicsit több annál<#vigyor2>

Az meg, hogy 100 milliót eladtak az ipodból mióta érv? Windowsból egy év alatt eladnak 2x annyit és mégegyszer annyit meg warezolnak. Hú, akkor a windows nagyon jó.

"Bírom az ilyen "megmondom a tutit" embereket... "

jaja <#vigyor2>
Zsoltika 007
Én sem értettem. Aztán mikor a nõvérem vett egy nano-t rájöttem milyen frankó kis cucc. Nem véletlenül szeretik ennyien.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

"az iPodot meg a többi Apple szart" : igen, legalább 100 millió ember utálja, mint a szart... és pl. a MacPro-t, meg a MacBookPro-t is elég sokan fanyalogva használgatják... de sajnálom õket, biztos milyen rossz lehet nekik.

iPhone meg még meg sem jelent, fogalmunk sincsen, milyen lesz a végleges formája (pl. mi lesz benne), addig meg mi alapján mondod, hogy nem nagy kunszt????

Bírom az ilyen "megmondom a tutit" embereket...
ps2-bõl is eladtak már több mint 100millió darabot :)

Gerygrey
Az iPod több mint egy zenelejátszó. Az egyéniséged kifejezésének része

Mármint kifejezi hogy mekkora divatbuzi vagy? LOL
Nem akarom "megint" fikázni az iPodot meg a többi Apple szart, de ez a hype körülötte nagyon gáz, külsõre tetszenek meg jópofának tartom ezeket a kütyüket, de annyira azért nem nagy kunszt sem az iPhone sem az iPod, csak egy szép telefon illetve zenelejátszó, semmi több.
← ElőzőOldal 3 / 3