3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #1336 :o valóban? -
#1335 ipmart-forum.com-ra ragelj, ott fent van a feltört n-gage program és szintén feltörve az összes eddig megjelent n-gage játék is. -
#1334 Nincs
csak a gyári.
hol lelem a másikat? -
tomonor #1333 az kicsit bonyolult folyamat... először is az ngage nem ingyenes dolog. másik hogy hálózat kell hozzá. -
#1332 N-gage program fent van? Nem az, ami alapból, hanem aminek szép kék ikonja van. -
#1331 érdekes.
találtam pár n-gage játékot,1-et fel tettem de a hálózatot akarja használni,anélkül nem indul el.
Minek kell hozzá? -
tomonor #1330 oké, az a legújabb szoftver. az 50 mp3 meg kb 1 percet vesz igénybe. -
#1329 kb.50 mp3-at
V 21.0.016 -
tomonor #1328 neeem, attól függ végülis mennyi zenét raktál rá, és hogy hanyas firmware van a mobilodon. -
#1327 Komolyan? -
tomonor #1326 RÍMELT!!!! Akkor ez biztos igaz :Ð -
tomonor #1325 tudjuk, tudjuk...szart se ér :Ð (nem éri meg annyiért) -
tomonor #1324 nem, a zenelejátszó főmenüjébe nyomj opciók-frissítés-t. Aztán várj kábé egy negyed órát :Ð -
#1323 Nokia N96 -
#1322 Az miért van hogy rámásoltam a mem.kártyára kártyaolvasóval a zenéket egy általam létrehozott Mp3 könyvtárba,de mikor betettem a telóba akkor nem látszódtak a zenék.
Kártya hiba lehet??
-
#1321 ok ok !
megvan a 4GB Kingston mem. kártya,pakolok rá pár mp3-at,aztán nézek pár progit.
nem tudnál segíteni abban hogy az ngage játékokat honna szeggyem le és hogy indulnak el a telón? -
tomonor #1320 -.- a két telefon ugyanaz. -
#1319 A teló csak sima n95,nem n95 8GB, az nem baj?
ehhez is jók a giroszkópos cuccok? -
tomonor #1318 Mindig a legújab. Amugy az csak egy keretprogram, ahoz kellenek hozzá a progik, amik többnyire giroszkóposok, de akad köztük rajz, szövegszerkesztő, stb. -
#1317 vagy inkább ez kéne?
Python v1.40.S60v3 -
#1316 Hy
python 1.4.3 s60
ezt ha felteszem a telóra akkor mi változik meg?
és ez a legújabb,legjobb ebből?
pár dologhoz ez szükséges.
thx -
tomonor #1315 ?_? -
zoolee #1314 Szedjen le garmint, hzzá mapot, meg mapsource-ot, jelölje ki;t4egye fel.kész.
Vagy szedjen le egyész világtérképet.De amúgy bonyi.Keressetek rá ph-n.
Vagy google-ben. -
#1313 na mi van láthatatlan tintával irok talán? -
zoolee #1312 Nemtudom, valahol ezt olvastam. -
EAndrew #1311 Na igen a teszt képeket elnézve az N82 jóval szebb képeket csinál (bár ez is függ a fényképező ügyességétől). Egyébként az igaz lehet, hogy egy szoftver frissítés javít a készített képek minőségén? Nyilván nem a sötétben készített képekre gondolok, mert ott a xenon a nyerő. -
tomonor #1310 o_O Oké oké, de mi van az N96-al? Nem lesz benne 3D Accelerator chip, vagy mi? o_O Az nagy szívás lenne... O_O -
EAndrew #1309 Sorry én néztem el! -
zoolee #1308 Nem, hanem n96 az n95 höz képest.
1307# pedÍg valahol azt olvastam.:SHa nem Így van akkor bocsi. -
tomonor #1307 milyen 3D-t nem tud az N96? o_O -
EAndrew #1306 Mármint az N82 a visszalépés 3d-ben? -
#1305 valami igo vagy hasonló okos gps-t magyar és horvát térképpel nem tudtok hogyan lehet rátenni-?
ismerősömnek kéne -
zoolee #1304 Jah, és visszalépés meg, hogy 3d-t nem is tud: C -
#1303 N82 inkább kamerára van kihegyezve télleg, de N95 minden más apróságot tud! van ami még sok is! nekem egyedül a slide-dal van gondom...de mindenkinek szinte! GPS meg, nekem miután befogta a jelet soha el nem "eresztette" hogy úgy mondjam -
tomonor #1302 Nos, bevallom, én még csak újságokba láttam N82-t, ám jónak tűnt. Ám ne feledd: az N95 mindent tud, míg az N82 a kamerájával meg a GPS-ével jeleskedik. Az N95 GPS-e néha ilyen néha olyan: tehát nekem van amikor a perc alatt megtalálja a műholdakat, van amikor 5 percet kell rá várni. A vakuja jó, nincs vele ellenvetésem. A kameráról, nos beszéljenek inkább a képek. Egyszerüen beírtam a google-be hogy "n82 n95 camera" klikk-nos hát na. A kamera érthetően jobb az N82-ben.
Ám végülis a te döntésed, nem akarlak rábeszélni/lebeszélni, ám én az N95-öt ajánlom. :P -
#1301 Rendben,úgy lesz.
üdv -
EAndrew #1300 Üdv Mindenkinek!
Segítsetek légyszíves. Vennék egy N95-t, de sokan győzködnek hogy szerintük az N82 a favorit. Na most a helyzet az hogy nekem jobban tetszik az N95, de volna pár kérdésem. Milyen a gps-e, vagyis autószélvédő alatt házak között elnavigál-e, vagy dobja a kapcsolatot? Mennyire gáz, hogy nem xenon vakus? A tv-out-ot jól működik? Köszi a válaszokat! -
tomonor #1299 Én a kapott Nokia MultiMedia playert használom a konvertálásra (ott van a PC-suitba) ám néz körül a nokiaprogramok.hu-n. Azt ajánlom. ;) -
tomonor #1298 Az N96 az egy teljesen új koncepció, csak a megszokott NSériát dolgokat nyújtja. Rengeteg mindent frissítettek benne az N95-höz képest, raktak bele 16 giga memórát, bővíthetőség (mondjuk annak nem látom ilyen méreteknél az értelmét), feature pack 2, 2 vaku, kitámasztóka, DVB-H mobiltévé, az elülső kamera immár VGA, ceruza gomb elhagyása, spceciális görgető touchpad. Nos, 200 000Ft-ért nekem egy ilyen telefon nem érné meg, akkor már inkább veszek egy PDA-t, és felnövök végre. :Ð -
#1297 Hy
ti milyen progival konvertáltok filmeket a telóra,ha egyáltalán használjátok erre?
és milyen lejátszó kell a telóra,vagy a gyári elég?
thx