Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Mittomén, gondolom bankszámláról veszik le.

Töltsük le az internetet!

Mit fizetsz kinek és hogyan? -.-
Oké 😛 Akkor a garmint letöltöm vmi warezról. 😛

Amúgy a Google Maps is kira...Csak nem navigál.

Amugy, nemcsak azér kell fizetni, hogy navigáljon, hanem vmi speciális feature-kért. NOKIA MAPS FTL!<#levele><#levele><#levele><#banplz>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

KILLER2
Tévedsz. A navigálásért fizetni kell. De erre van a Route66, a Garmin Mobile XT (szeirntem ez a legjobb) és a Sygic MOBILE. Mindegyik sokkal jobb, mint a nokia maps.

én kb 3 hete kérdeztem használtmobilos emberkét tescoban mit ér a telefonom és õ azt mondta 60-rt beveszi .. amúgy nekemis karcmentes de trémobilos függõséggel

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Az a fizetõs benne, hogy a térképet az internetrõl szedi. De ha WiFi-n szeded le akkor ingyen van.
Amúgy tényleg fizetõs az aktív navigáció? Vgay hogyvan ez a NOKIA MAPS-nél? :o

Én is hasznát venném😄 Csak még nemtudtam😊 De ami késik nem múlik😊
KILLER2
Kb. Bár én hasznát tudom venni. Nem szoktam gyakran használni, de amikor mégis, akkor jól mûködik és nagy hasznát veszem.

Egyre jobban az a véleményem, hogy csak azért van egykét nokiába a GPS, hogy oda tudják irni, hogy van benne^^
KILLER2
Aki ki akarja próbálni, hogy van-e valami baj a GPS-el. De nem kell kint állni, lényeg, hogy ne nagyon legyen semmi a telefon felett és nem árt szerintem, ha egy helyben van. Pl beülsz a kocsiban valami nem túl beépített környéken, azt vársz.

najó, de ki fog kint állni 20 percet?😄
BECKHAM7
Na találtam egy elég jót! szeretném kérdezni h mit gondoltok, jó vétel lehet-e
sima N95, nem karcos, szép állapotú, 18 hónap nokia garanciával, mo-n vásárolt, nem kínai szar, minden tartozékával 60e
mit gondoltok?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

KILLER2
Várj többet. Szabad ég alatt nyitott billentyûzettel, ég felé tartva hegyd akár 20 percig is és lehetõleg jó, felhõtlen idõben próbáld. Mennie kell. Ha megvannak a mûholdak, akkor csak ti nem vártok szeirntem eleget.

Detto... Elvittem szervezibe is, de 3 hét után elmondták hogy semmi baja... De azóta se jobb😄 Mondjuk a Mûholdak állapota-nál kijelzi hogy talál egykét mûholdat, de nem tud rá csatlakozni.
Most próbálgatom a GPS-t, de valamiér nemnagyon találja meg a mûhaoldakat 10 perc után se :/

Tán Amerikába annyiba kerül most...

BECKHAM7
Nem tudtok olcsó és jó eladó N95-öt?<#vigyor3> 70ezerért... ha találnék egyet elfogadható árba, nem régit, persze jó állapotban az jó lenne!
ha vkinek van netán eladó írjon pm-et! kösz!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

genRob
Sziasztok!

Miért nem lehet pc suit/képek tárolásásval csak a friss képeket videokat tárolni? Nincs vmi megoldás, hogy annyiszor mentsem ahányszor akarom? Tehát ha már egyszer lementettem akkor engedje megint pl. más helyre de uazon a gépen. Elõre is köszi a választ.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Nokiaprogramok.hu<--Itt nézz körül!

HD JOHNNIE
Sziasztok!

Tudna vki segíteni abban, hogy honnan tudnék leszedni olyan videolejátszó progit a telefonhoz amivel bele lehet tekerni a videóba, visszatekerni stb, mert ez a beépített realplayer egy katasztrófa...

Elõre is köszönöm a segítséget! <#worship>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

okké 😊 végigolvasom azt lehet összeszedem a bátorságot 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A virtuális memóriát is megnöveli 40 megával... Ám ezt a 20 szoft is tudja. Vagy arra a 8GB belsõ memóriára gondlosz? Akkor meg vegyél egy 8 vagy 16 GB micro SD-HC-t >😊 Igen, ugyanazokat tudja, végülis, a két telefon ugyanaz, csak az egyiknek nagyobb a kijelzõje, meg nincs kameravédõje.

Dj Tommy
Én a Phoenix progival csináltam meg,de amúgy az NSU-val is meglehet,csak elõtt NSS-sel át kell írni a pc kódot.
Bõvebben:
www.nokiaprogramok.hu Egyszerû szoftfrissítés téma 1 és 94. olvashatsz 😉

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

és hogyan csináltad mert én annyira nemértek ezekhez a telfonos progikhoz minn micimackó az agysebészethez :S

Most olvastam hogy az új v21 szoftverrel az n95 ugyanazt tudja mint a 8gb-os(kivétel a belsõ memória)
T-MOBILBA NE BÍZZON SENKI! FÜGGETLEN FTW!

Dj Tommy
Nekem is T-mobilos van és a 12-es volt rajta,de ahogy elõbb is írtam,én nem vártam tovább,hanem felraktam a 21-es független szoftot a telora 😊

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

az 😞 és sima n95

T-Mobilos?

Gondolom azért, mert 8Gb-os N95-öd van... abból a legfrissebb a 15.0.015 (bár nem értem miért 12-eset ír)

frankó :S gondoltam updételem a telefont erre kiírja hogy nekem a 12.xy van fenn és ennél újabbat nemtalál 😮

Elérhetõ a V21.0.016 szoftver a Nokia Software Updaterrel!!!!!!!!!!!!
Értem. Valaki más nem tudná letesztelni akinek 20-a volt?!?

Dj Tommy
Nekem a 20-as szoft kimaradt a telo életébõl,mert én T-s 12-es szoftól válltottam 21-es független szoftra<#kacsint>

Most vittem vissza szervizbe, majd meglátjuk. Érdemes v20 ról 21 updatelni? Ugy értem, életbevágóan fontos?

Dj Tommy
Persze le lehet,csak több dolog kell hozzá,ezért érdemes körül nézzni torrenten,mert ott egybe van 1 packba,ami szükségeltetik a jó müködéshez.

Én most írtam a nokiának.Megkérdezetem õket hogy mikor teszik elérhetõvé már.Várom hogy visszairjanak.Apropó,ezt a progit le lehet valahonnan szedni?
Dj Tommy
Én is úgy voltam vele,mint néhányan,hogy azt se tudtam mi a Phoenix,de mióta használtam, lehet most csak azzal fogok frissiteni a jövõben<#wink>
Olyat olvastam,hogy van amelyik Nokia boltba már feltudják rakni a 21-es fw-t<#nyes>

Háát az ilyen dolgokhoz nem értek,de már jó lenne ha elérhetõvé tennék a nokia software updaten is!
Phoenixet használják a szervizesek is tudtommal. Amugy az DJ Tommy volt, az oldal adminja. 😉

Megnéztem amit írtál a v21 szoftverrel kapcsolatban,és azt irja az a másik illetõ hogy valami Phoenixxel tudom felrakni rá az új V21-est.A gyári nokia szoftverfríssítõvel még egyenlõre nem lehet.Csak kgõzöm nincs hogy mi az a Phoenixx.
Csak azt tudom biztosra, hogy nem WPA, hanem WEP, de mégse tudják lopni.

Mittomén... Csellósok állították be. xD

Maco13
nem inkább ugy hogy a hálókártyád MAC címére osszon csak ki ip-t? Ezt a címet kiszeded a telefonból is, beállítod a routerben, és lesz neted telón is.
A felállás az hogy van routerem, de az ugy van beprogramozva, hogy csak a gépem IP-jének engedje a használatát. (így védem ki azt hogy lopják 😉 )

Már megjelent, szervizbe már azt kéne rárakniuk. Én haljak meg ha nem, visszaviszem! (amugy 100% mer szar maradt a teló xD csak a drága kijelzõfóliát sajnálom ha leszedik vagy vmi 😞 )
Egyelõre Nokia software updateren nem elérhetõ. Nézz körül itt az egyik hírbe.

Mikor jelenik meg már végre a V21 szoftver az n95-re,mert a szoftverfrissítõ progim a V20-nál nem talál újabbat!
Dj Tommy
Már ezt egyszer olvastam<#vigyor2>
Amúgy egyszerûbb lenne a telon való netezéshez,wifi routert venned<#wink>

-.- Szerelmes lettem az N96-ba.