3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
Jungbluth #1296 Jó teló, én is szerettem volna ilyet :) Bár kiváncsi vagyok, hogy a quake2-t hogy játsszák egér nélkül. Talán a giroszkóp megkönnyíti a mozgást. Amúgy gáz, hogy az N96 ehhez képest alig hoz valami újat. Nem mintha bármelyik telót megkaphatnám, szóval nemtom mit panaszkodok:) -
tomonor #1295 menoo -
#1294 nem mindnek! pl haverom N95 8gb-sének nincs ráírva h NSeries
nekem rajta van a hátlapon....
amúgy ez a Made in akármi ez sztem tökmindegy... majd ha el akarod adni a Finlandos talán töbet ér me asziszik h az nem hamis...
tök mindgey hol készült... eredeti azt kész! nekem Made By Nokia asszem...
de az előző telóm 6230i például full MAGYAR termék volt!! Made In Hungary az aksi is és a teló is!
Ez a videó összehasonlítja a hamist, meg az eredetit... elvileg -
zoolee #1293 Hátuljára rávan Írva, hogy nokia n series. -
#1292 Hali!
Van vmi különbség az N95 8GB "Made by Finland" és a "Made by Nokia" között, mind minőségben, mind tudásban vagy specifikációban ?
Illetőleg honnan látni,hogy nem eredeti a készülék,hanem az ún. Clone változat
köszi a válaszokat
-
tomonor #1291 :DDD -
#1290 Az már van 8gb-s nekem az elég nem nagyon telik meg. :)
Meg nem akarok olyan szuper videókat tárolni mint amilyenek vannak neked. [viccel] :DDD -
tomonor #1289 pff jó drága, annyiból inkább egy memóriakártyát vegyíl. -
#1288 Nekem szürke a hátulja is, de most akarok rá venni feketét. 15 000 Ft. -
tomonor #1287 pont ijen barna :D -
#1286 Akinek "sima" N95 van!
tietek mien színű?
enyém szürke elő, és fekete hátlappal rendelkezik -
#1285 Köszi,megkértem havert nézzen valamit. -
#1284 Ha érdekel innen rendeltem! -
#1283 akkor itt jó drága :) -
#1282 mi az ?? -
#1281 én Kingmax-ot vettem(lényegében u.a. mint a Kingston) szintén 4gigás, kemény 3000Ft-ért! a házhozszállítás majdnem annyi volt mint a kártya, de megérte -
tomonor #1280 -
#1279 http://www.idc.hu/termekek_136.html
és ezt nézd
SD MICRO kártya 4096MB Kingston SDHC -
tomonor #1278 Jó lenne ha küldenél egy linket ha az interneten vásárolod, de amugy a teló kezeli a micro SD-HC-t, nekem is olyanom van benne. Az egy másik dolog mit írnak a kártyák mellé a dobozra/újságra. -
tomonor #1277 Fel kellesz telepíteni mint az alkalmazásokat, aztán a témakezelővel beállítani. -
#1276 Ez jó lenne bele attól független hogy HC??
"" 4096MB SD micro HC kártya, csak SDHC-t kezelő digitális fényképezőgépekhez és kamerákhoz.. "" -
#1275 Értem.
Kössz a tanácsot,ez nem jutott eszembe eddig.
Töltöttem le pár témát pc-re a telóhoz,azokat csak rámásolom mondjuk a kártyára és onnan már használhatom,vagy nem fogja engedni?
thx -
tomonor #1274 Hát. öööö izé. Azt ajánlom előbb másold ki gépre ami a gyárin van, és majd mikor megvan az új, akkor másold rá a dolgokat a gépről, igy tulajdonképpen ugyanazt kapod vissza. Ám nem fontosak, ám a biztonság kedvéért. :p Egyszer majd ha ugyis elviszed update-re, akkor törlődni fognak az alkalmazások ,és fölösleges lesz, ami a mem.k.-n van.
Gyárilag van rajtuk rendszer mappák, egy uninstalálló fájl, a moby-in my heart zene, és még biztos vmi amit kihaagytam.
Nekem 1 gigás járt bele gyárilag, most 4 gigásom van, de 16 gigáig bővítheted. (mert az a határ a micro SD-ben eddig xD ) -
#1273 Hali!
Az lenne a kérdésem hogy ha új mem.kártyát tennék a telóba akkor csak ormázás a telóval és olyan mint amit adtak vele?
Mert azon aztán van anyag bőven,az 512 megásra 150 mega mp3 fért rá és full.Mik vannak rajta gyárilag?Fontosak?
thx -
#1272 Én mindig egyesével szoktam elmenteni. -
megalodon #1271 Sziasztok!Egy problémával fordulok ahhoz aki tudna segiteni.
Egy ismerösömnek van N95öse. A kérdés,probléma az pedig az,hogy ha bluetooth-on küldök át valamit az pl 6db videót akkor minden egyes videót automatikusan bejövö(blueooth)üzenetbe tesz. Na de innen csak egyesével lehet elmenteni vagy csak még nm jöttünk rá valamire!??
Aki tud segitsen! Köszönöm! -
tomonor #1270 Tudom, de most perpillanat a 1.4-eshez hasonlítottam. Nekem is volt 20-asom, sőt, 1.4-esem is. ;) -
#1269 amúgy ez mind benne van a 20-asba, kivéve a youtube cucc meg a naptár képernyőkímélő!
nekem 20-as szoft van rajta és a keresés modul benne van a készenléti cuccba-bár nekem nem kellene és csak foglalja a helyet, aztánha elcsúsztatom másik irányba akkor nem jön elő a MM menü, podcasting nem tom mi de van, szal nem sok újítás van benne! -
#1268 Köszi,majd holnap szétnézek hozzávaló cuccokért.
üdv -
n003 #1267 igen 14-s van -
tomonor #1266 na még egy: ha készenléti módba csusztatod oldalra a készüléket, nem indul be magától az idegesítő multimédia menü.
na még egy: zenelejátszó átalakítva, podcasting támogatás, új látvány azenelej-nek
na még egy ;) -egy új beépítet képernyőkímélő: a naptár. :P -
zoolee #1265 Értem.OK -
tomonor #1264 Gyorsabb szoftver, több memo, flash lite 3 támogatás (youtube nézhető rajta), keresés modul beépítése a készenléti gyorsmenübe... tehát mindent tud igy már amit a 8 gigás tesója tud (kivéve a giroszkópos automata forgatás, ám az avalahogy neke mnem is hiányzik).... több nem jut eszembe atm, de még sorolhatnám a listát -
zoolee #1263 Jah, bocs nemtudtam.
Mi újÍtás vana 21 ben? -
#1262 ez a Trémobilos verziószám?
mert a simának már v21 is van, de ha trémobilnál vezsed akkor csak "saját" v14es van asszem! -
gabrowich #1261 garmin mobile xt,fizetős?vagy lelehet tölteni valahonnan?
-
gabrowich #1260 olvastam hogy fut rajta garmin xt .ez a progi kompatibilis a naviguide térképpel? -
zoolee #1259 Beslattyodsz a boltba és mondod megszeretnéd nézni, bekapcs, *#0000# és kiadja a verziószámot.Vagy szimplán megkérded.Vagy a dobozon megnézed, ha 4. hó utánni akkor elméletileg már annak a frissenek kell lennie.
A 8 gigásnak most a 20.002 es vagy melyik a legújjabb, és a simának pedÍg a 12 es , de lehet 15..Nemtudom.Aki jobbantudja javÍtson ki. -
gabrowich #1258 Sziasztok !
Ha minden igaz,holnap egy N95-ös,remélhetőleg boldog tulajdonosa leszek. : )Nem sokat tudok a telefonról(mármint azon felűl amit a szolgáltató [T-mobil] oldalán találtam.Honnan tudom meg hogy a legújjabb,már javitott szoftver fut e rajta?Nem fizetek elő semmiféle netes dologra,igy is tudom használni navigálásra?Van egy garmin NaviGuide magyarország térképszoftverem ami MapSource alatt fut..N95 re tudnám telepiteni???SEgitsetek PLS..előre is köszi..Nagy segitség lenne ha esetleg kapnék egy skype azonositót és megdumcsiznánk,de ha csak irtok úgy is szuper.. -
tomonor #1257 -S60 v3 FP1