Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok ajánlani egy helyet hol tudnék venni jó áron memóriakártyát bele?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Feltettem egy témát telóra, vmi gagyi zöld meg füves meg minttomén, meg egy játékot, azokat hogy tudnám törölni? mert PCSuite nem látja a feltelepített dolgokat...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Töltsük le az internetet!
killer: én nem találtam szarnak 😊 ismeri az egyirányú utcákat, megtalált egy bekötõút végén levõ vadásztanyát név szerint szal szerintem elég részletes meg megbízható .. bár talán egy kissé lasabb mint a garmin
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Vmi jó témát nem tudtok a telóhoz? a Nokia Music Edition-öknek van nagyon szép zöld témája, az esetleg nincs N95-re?
felszerelkeznék ilyen dolgokkal, ha lesz legyen mit pakolni rá<#vigyor3>#vigyor3>
Tegnap elõtt vettem egy ilyen szépséget de máris gondom van :S egyik hogy felraktam két játékot, egyiket se futtatja és nem is lehet törölni. futtatásnál nicns reakció, törlésnél halványodik a kijelzõ aztán ennyi... a másik hogy a telepítéseknél 80% körül megáll, nemtom miért lehet.
usb-t használok, memórakártyám még nincs. application managerbe jobboldalt miért nem látom mi van a telómemórián?
elõre is köszi
sõt ha vmi rosszat tettél a yardság elmegy a szolgáltatóhoz a MAC címeddel amit megszereztek mert letöltögettél DC-n vagy akármin, és a szolgáltatónak te regelve vagy MAC cím alapján, megmondják és jönnek is érted<#idiota>#idiota> pont a héten volt szó infoórán errõl...
sztem akkor a telónak is van....mert pl a PSP-vel is lehet netezni és annak is van MAC címe!
Ha már témánál vagyunk, lenne pár kérdésem. Van valaki aki komolyabban használja a teló wifi képességeit (8GB változat érdekelne inkább)? Public és védett hálózatokra is képes csatlakozni? Valahogy ki lehet nyerni a wifi kártya MAC címét a telefonból (vagy Symbian alatt ilyen nem is létezik)? Egyetemi hálózathoz nekem ezt a címet kell beregisztrálni, és jo lenne ha tudnám használni.
Nyereménye 2 link az ingyenesek világából:
www.nokiaprogramok.hu
6600.argonet.hu.
Használd majd egészséggel! xD
Tudnátok nekem oldalakat linkelni ahol találok pár jó kis hasznos progit N95-re?
a héten veszek egyet, aztán pakolnék is rá pár hasznos cuccot!
simát veszek...nem kell a 8gb, meg drágább is, max veszek bele nagyobb kártyát...
Miket beszélek... PERSZE HOGY MEGJELENIK!!! Ezért olyan jó ez a mobil. ^^
Ha WLannal megtaláltam egy szabadon fogható netet és rákötöm a telót a TV-re a hozzá kapott kábellal akkor megjelenik a TV képernyõjén az hogy én éppen mit csinálok az interneten ?
Kösz!
...::::::...
Nekem kétszer, egyszer puhára, ám másodszor kemény csempéra a rendelõben..xD (azt hittem, hogy a zsebembe dugon, de közben mellé dugtam) XD