Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BECKHAM7
És még vmi...
Tudnátok ajánlani egy helyet hol tudnék venni jó áron memóriakártyát bele?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

BECKHAM7
HEllósztok!
Feltettem egy témát telóra, vmi gagyi zöld meg füves meg minttomén, meg egy játékot, azokat hogy tudnám törölni? mert PCSuite nem látja a feltelepített dolgokat...

izlések és pofonok 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

KILLER2
Nem feltétlen szar, csak nekem a Garmin sokkal jobban tetszik. Többet tud, amint lszrevettem, több lehetõség, részletesebbb térkép.

Töltsük le az internetet!

a valós navigálás amikor folyamatában mondja ho: 50m és forduljon jobbra, 200 forduljon balra, majd forduljon fel 😊)

killer: én nem találtam szarnak 😊 ismeri az egyirányú utcákat, megtalált egy bekötõút végén levõ vadásztanyát név szerint szal szerintem elég részletes meg megbízható .. bár talán egy kissé lasabb mint a garmin

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ja meg az, hogy egy külön lapon leírja, hogy hány méter utána merre kell fordulni?
Az nem navigálás ha ki van jelölve az út, hogy merre kell menni?
KILLER2
Viszont a nokia maps szerintem továbbra is szar.

akkor nekedsem navigált 😄D a útvonaltervezés-nyomonkövetés megy ingyé is de a valódi navigációért fietni kell 😊

Ki fizetne azért, hogy beszéljen?😊
Amikor bedugot meg kéne kérdeznie valamit talán. Bár nekem nem kérdez csak kirakja.
KILLER2
Okoska. Nem tudom, nekem kért valamit. Elõtte én is úgy tudtam, hogy ingyen n avigál. De hidd el, hogy beszéljen is, az már nem ingyenes.

az meg volt sõt av2-re is nyomtuk de semmi, a telcsin nem kell vmit álitani ?
AV-ra kapcsolni a TV-t..
az még kevés addig megvan nekem is, de tévére nem nyomázta ki, mit kell még csinálni ?
összedugni😄
valaki kitette már tévére ezt a telcsit ? mit kell hozzá csinálni ?
kira 😊

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Multkor sikerültmegtalálnia a GPS jelet és pestrõl azzal jöttem haza, navigált is faszán és a Nokia Mapsba mutatta az útvonalat. Hidd el, hogy ingyenes... okoska😄
BECKHAM7
Hellósztok!
Vmi jó témát nem tudtok a telóhoz? a Nokia Music Edition-öknek van nagyon szép zöld témája, az esetleg nincs N95-re?

felszerelkeznék ilyen dolgokkal, ha lesz legyen mit pakolni rá<#vigyor3>

bnõm ilyen telcsit vett msnen fel is tud jelentkezni, kamera képet lehet valahogy küldeni msnbe ?
Maco13
hálókártyának van mac címe, és adsl esetén ip alapján azonosít a szolgáltató. A torrent, DC, stb szerverek meg fõleg, ezeknek semmilyen rálátásuk nincs a hálókártyád címére
renton7
Sziasztok!Tegnap vettem én is egy ilyen telót. Egyszerûen tökéletes, csak angol menüm van. Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan tudnék feltenni magyar szoftvert és, hogy hol lehetne találni. Köszi

Üdv!

Tegnap elõtt vettem egy ilyen szépséget de máris gondom van :S egyik hogy felraktam két játékot, egyiket se futtatja és nem is lehet törölni. futtatásnál nicns reakció, törlésnél halványodik a kijelzõ aztán ennyi... a másik hogy a telepítéseknél 80% körül megáll, nemtom miért lehet.

usb-t használok, memórakártyám még nincs. application managerbe jobboldalt miért nem látom mi van a telómemórián?

elõre is köszi
És azt honnan tudjam, hogy melyik hotspotot használhatom ki? Jó, mondjuk ez most egy off-topic kérdés volt, de azér már...

BECKHAM7
minden hálókártyának vagy gépnek nemtom pontosan, van egy MAC címe ami egyedi, nincs még 1 belõle, és az alapján tudnak téged beazonosítani a szolgáltatók...
sõt ha vmi rosszat tettél a yardság elmegy a szolgáltatóhoz a MAC címeddel amit megszereztek mert letöltögettél DC-n vagy akármin, és a szolgáltatónak te regelve vagy MAC cím alapján, megmondják és jönnek is érted<#idiota> pont a héten volt szó infoórán errõl...
sztem akkor a telónak is van....mert pl a PSP-vel is lehet netezni és annak is van MAC címe!

A mac az nem tudom mi, de a teló wlan IP-je a hátoldalán van az akksi mögött...

Maco13
régebben hülyítették ezzel a laptop tulajokat, de attól még kamu. A notebook-ok terjedésével megoldották a külsõ antenna problémáját is, de mivel a wifis telefononk nincsenek régóta, és amik vannak se köthetõk 1 márkához, nem hiszem h létezne mobilra ilyen cucc. Fõleg mivel ahhoz hogy legyen értelme, kb a telefon magasságát kéne elérnie hosszban (a laptopos változat olyan hosszu mint 2 N95).

Ha már témánál vagyunk, lenne pár kérdésem. Van valaki aki komolyabban használja a teló wifi képességeit (8GB változat érdekelne inkább)? Public és védett hálózatokra is képes csatlakozni? Valahogy ki lehet nyerni a wifi kártya MAC címét a telefonból (vagy Symbian alatt ilyen nem is létezik)? Egyetemi hálózathoz nekem ezt a címet kell beregisztrálni, és jo lenne ha tudnám használni.
Semmiség 😊

Ám ilyenrõl már hallotam, de igaz is? O_o

BECKHAM7
köszönöm a linkeket!<#vigyor3>

Maco13
alufóliával körbe kell tekerni a telefont 4-5 rétegben <#eplus2>
KILLER2
Ha annyira kell a GPS, akkor lehet, hogy jobban jársz egy bluetooth-os GPS antennával.

vagy a GPS jelet? 😊

KILLER2
Nem tud valaki valami megoldást, amivel lehetne erõsíteni az N95 8GB WiFi antennáját?

Gratulálunk, ön helyesen döntött!<#vigyor3>
Nyereménye 2 link az ingyenesek világából:
www.nokiaprogramok.hu
6600.argonet.hu.

Használd majd egészséggel! xD

BECKHAM7
Hellósztok!
Tudnátok nekem oldalakat linkelni ahol találok pár jó kis hasznos progit N95-re?
a héten veszek egyet, aztán pakolnék is rá pár hasznos cuccot!
simát veszek...nem kell a 8gb, meg drágább is, max veszek bele nagyobb kártyát...

Bisztoss...

Jobbaknak megjelenik^^
Nemigaz! Volt olyan kép a gallériában, vagy videó, ami nem jelent megf a tv-n,csak a gallériát mutatta tovább...

A TV-n az jelenik meg, ami a telefon képernyõjén látszik. Szóval ez független attól, hogy netezel vagy épp Snakes-ezel.
Doog
Oké köszi ! <#wink>

...::::::...

Tudtommal igen, bár még nem próbáltam, mer nincs a lakásom közelében csatlakozható wlan... 😞

Miket beszélek... PERSZE HOGY MEGJELENIK!!! Ezért olyan jó ez a mobil. ^^

Doog
Egy kérdés:
Ha WLannal megtaláltam egy szabadon fogható netet és rákötöm a telót a TV-re a hozzá kapott kábellal akkor megjelenik a TV képernyõjén az hogy én éppen mit csinálok az interneten ?

Kösz!

...::::::...

Apropó: nekem el van csúszva az oldalsó gombjai, nagyon nehezen nyomható felfele a hangerõ gomb+a kamera gomb néhe beakad... :s

KILLER2
Nekem teljesen karcmentes. Eddig 3x esett kb 1 métert, de mind3x szõnyegre. Egyedüli hibája két kis pöttynyi kopás a hanerõ gombján mind2 kidomborodás szélén, de az csak akkor látható, ha világít. Amúgy csak koszos, de az meg kitisztható.

Nekem van egay kicsi karc a VGA kamera fölött egy picit, de nemtom hogy szereztem.
Nektek eddig hányszor esett le? xD

Nekem kétszer, egyszer puhára, ám másodszor kemény csempéra a rendelõben..xD (azt hittem, hogy a zsebembe dugon, de közben mellé dugtam) XD

<#miaz>
PONTOSAN.