3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #1376 Jól látod, annak más a kijelző mérete, és a tükröződési felülete is nagyobb. Továbbá a 8 gigás kijelzője egy sikban van a telefon élével. (a sima N95 kijelzője beljebb van 2-3 mm-rel.) -
tomonor #1375 Oké xD -
#1374 De azért szólj majd ha lesz új videód. Ok ? :DDD -
#1373 szevasztok
csatlakozom a véleményedhez!! -
#1372 ...most csak én látom rosszul, vagy a 8GB-os kijelzője ténleg sokkal jobban tükröződik,mint a sima n95é? -
tomonor #1371 Nem. Az eredeti Ngage játékokba az a "menő" hogy lehet őket hálózatba játszani, jobb a grafikájuk, mint a normális MIDP 2.0ásoknak, illetve, hogy ezek platformra épülnek, ami meghatározza a teljesítményüket. Persze már megszülettek a crackelt ngage játékok, és ugyanúgy be fog sűlni ez az egész, mint a korai Ngage 1 telefonok tették. -
#1370 mi a "nagy durranás" 1ébként ezekben az Ngage játékokban, mert ahogy elnézem ezek mind megvannak sima java-ban is,nem?
(pl. BlockBreaker -
#1369 Köszike!!
a játékokat leszedegettem,de az a leírás marha bonyolult és az angol tudásom is hiányos ahhoz hogy értsem.
Valami FP1.exe kéne gondolom.
Nagyon megköszönném ha elmondanád röviden és érthetőbben.
thx -
#1368 Bocs, csak most jutottam el odáig, hogy megnéztem. Sajnos most én sem találtam meg a csomagot, de itt ránézésre az összes ngage játék fent van fülön-külön, itt pedig elvileg le van írva, hogy hogyan kell őket telepíteni. -
#1367 nemigen.
szólj már ha találtál valamit lécci
thx -
tomonor #1366 ja. de ettől függetlenül ugyanaz a két készülék. -
#1365 mondjuk videok jobban mutatnak a nagyobb kijelzőn ,nem? -
#1364 És ennél olcsóbbat nem is nagyon fogsz találni.
#1362: Nekem nem hiányzik. Az úgyis kikopna, aztán lötyögne, mint az N80amon. Bár igaz, hogy az a makró és normál kép közötti kapcsoló, de elég idegesítő, hogy gyakran makróra tette magát, mivel nem kattan be rendesen a simára és ezért simán arrébb csúszik. -
#1363 Hát egyet én is találtam 24ezerért. Mondom ilyet én sem veszek :) -
tomonor #1362 Mindekttőnek megvannak a maga előnyei, hátrányai. Szoftverileg mindkét telefon ugyanaz. A 8 gigás újabb, így érthető, hogy néhány hiba ki van rajta javítva (hardwerileg) ám a kameravédő burkot én nagyon hiányolnám ha nekem 8 gigásom lenne. -
#1361 Csak még1 kérdés :)
Összeszereltségében melyik a jobb? A sima v. a 8GB ??
Úgyértem olvasni sokfelé,hogy a gombok,slide recseg ropog! Ez igaz?
Köszi a választ -
#1360 A BT-s telefonhoz való billentyűzetek is tudtommal 20e Ft fölött vannak. Szerintem nem ér ennyit. Én is akartam venni, de amint megláttam az árakat, azonnal letettem róla. -
#1359 Nem segít, ha rákeresel? Asszem én is úgy találtam meg. De egy perc és megnézem, mit tehetek. -
#1358 Hát köszi de egy az, hogy marha drága, meg maradnék a hagyományos nyomógombos billentyűzetnél ami nem túl drága és közvetlenül tudom a telóhoz csatlakoztatni PC használata nélkül, pl.: sms írás, vagy telefonon történő msn-ezéshez.
Na ilyet tud valaki ? :) -
#1357 Nem találom ám azt a topicot ahol ez volna
Nem emléxel hol lehetett??
thx -
#1356 Virtual Keyboard -
#1355 Tudnátok nekem billentyűzetet ajánlani sima N95-öshöz ? -
tomonor #1354 Ja, én sem 2 centiről nézem a kijelzőt mer amugy látszanak a pixelek. Johny, szerintem menyj be egy mobilboltba, és kérd meg az eladót hogy hasonlíthasd már össze a ketőt a menübe. Úgy levonhatod a következtetéseidet. -
#1353 Hát mivel a simának kisebb a képernyője azonos felbontással, ezért nyilván az élesebb, de szerintem tökéletesen szép és éles képet ad a 8GB-s is, hacsak nem 2 cm-ről nézem, mert akkor látszanak a pixelek. Elmosódni én még nem láttam sehogy. -
tomonor #1352 Nos, bár még működés közbe élőbe sosem láttam 8 gigásat, ám mivel mindkettőnek azonos a felbontása (240X320) és a simának csak 2,6 colos a kijelzője, míg a 8 gigásnak 2,8 colos, így érthetően a simának kellene élesebbnek lennie a kijelzőjének.
A kijelzőt meg minden irányból nézheted, tökéletes. (nekem nagyon-nagyon picit érzékelhető annyi hogy nagyobb a kontrasztja, ha teljesen oldalról nézed) :) -
#1351 Hali!
Éedeklődnék,hogy melyiknek szebb (élesebb) a kijelzője? A simának, vagy a 8GB-osnak?
A másik,hogy elmosódik a kijelzője,ha nem pont szemből nézem a telót,vagy ezt már megoldották??
Csakmert az N73 -asom ilyen szempontbol eléggé nem volt ok, zavart is.
..köszi a válaszokat -
#1350 Sikerült!!!
keresem azt a 100 mega körüli csomagot de van itt vagy 100 topic -
#1349 Éljen, nincs spam!
Azóta se jött a kód.
Nem tennéd meg nekem hogy felmész a fórumra és privátban megadod nekem itt azt a rapidos linket,Szeretnék haladni a dologgal.
thx -
#1348 a freemail egy kalap szar, értelmes ember nem használ olyat.
carterx: én tudtam gmail-el regelni anno, nemtom mi lehet a gond. nézd meg a spam mappát is, hátha annak vette.. -
tomonor #1347 ?_? -
#1346 az nem hiszem hogy jó -
tomonor #1345 freemail. alap. -
#1344 nem,csak ez az egy gmail fiókom van ami nem .hu -
tomonor #1343 próbáltad másik e-mail címre? Nekem van amikor a hotmailes nem műkszik ilyen fórumoknál -
#1342 nem küldik ezek a kódot -
#1341 hát nem kapkodnak vele az szent -
#1340 ok értem,még várom a visszaigazoló emailt. -
#1339 Keress olyat, ami egy nagy csomag. Rapidshare-ra van feltöltve egy kb 100 mb-s csomag benne az összes játék és minden szükséges program (n-gage is). -
#1338 nagyon köszi!!
már nézem is!!
üdv -
#1337 Ja.