3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • KILLER2
    Akkor tévedtem. Úgy viszont lehet venni, ha lehet utána normális szoftvert rátenni.
  • Dj Tommy
    Nekem T-mobileos N95 van, és én nem érezztem hátrányát a T-mobile belenyúlásának, egyébként a Vodka nyúl jobban bele a teloba :@
    T-s telora is rakhatsz független szoftot, nekem is most úgy van D:
  • do2
    nekem olyan kell hogy én adhatom meg manuálisan a netrádó elérhetőségét
    találtam már 1 progit, meg is talál minden el is inditja, de nijncs hang:)
  • tomonor
    Alapba van rajta net rádió, de az magyarorszégon nem használható. :))
  • do2
    netrádiót valaki hallgatott már wifin keresztül ? melyik progit kéne leszednem hozzá ?
  • KILLER2
    Nem nagyon szoktam vele videózni. Amennyit igen, az alapján nappal meglehetősen jó. Éjjel természetesen szemcsés és szaggat, azon felül szeri9ntem jó az éjszakai módja. Amúgy meg ez valóban egy telefon, de én még rendes kamerán kívül nem nagyon láttam olyan eszközt, amivel sötétben szaggatásmentes videót lehet csinálni éjszakai üzemmódban.
  • Batman39
    Tegnap 1 eskűvőn csináltam N95-el videot éjszakai módban,nem igazán használható.Ugyanúgy vette fel a képet ahogy a kijelzőn látszott csusztak a dolgok.Nem érdekel mert ez 1 teló de ha valakinek hasonló a tapasztalata leírhatja...
  • KILLER2
    Igyekszem nem hülyeségeket mondani.
  • Doog
    Értem még meggondolom hogy érdemes-e cserélnem. :) Köszi! :)
  • KILLER2
    Az éri meg, mert akkor tuti, hogy olyan, amilyen. Meg a frissítések is csak függetlenhez jönnek. Aminek bele van nyúlva a szoftverébe, arra csak a rózsaszín szoftvert tudod rátenni, azokra meg várhatsz...
    Amúgy nekem angol telefonom van, még arab betűk is vannak a billentyűin. Viszont rá lehet tenni magyar szoftvert, egyszer volt is rajta. Csak frissítés előtt elfelejtettem megint átírni a product code-ot és az újjal meg valamiért nem működött a program, amivel csináltam. Amúgy ha érdekel valamit, erre a célra ami programot én ismerek, az az NSS (nemesis service suite), azzal szinte minden kód átírható a telefonokban, csak rá kell kötni a PCre.
  • Doog
    Értem. Csak mert gondolkodok egy cserén. De akkor mindenképp független lesz. Köszi! :)
  • KILLER2
    Hát ha pl trémobilnál veszel, akkor annak gondolom magyar a trémobilos menüje. De hallgass rám és NE vegyél trémobiltól, vegyél inkább függetlenül. Trémobil és vodka is belenyúl a szoftverbe, ami szerintem pofátlanság és egyben szét is cseszi a telefont. Legalábbis én nem úgy tudom elképzelni a Nokia egyik csúcstelefonját, hogy a gombjainak fele a magenta színű weboldalra visz és ugyanez a szép szín alkotja a menü felét.
  • Doog
    Hát ha pl. a trémobilnál akarok venni egyet akkor magyar a menüje ?
  • KILLER2
    Az attól függ, hogy a telefon magyar-e vagy nem. Frissítéskor az eredeti szoftot teszi rá, de egy kis product code buherálással megoldható, hogy olyan nyelvűt tegyen rá, amilyet akarsz.
  • KILLER2
    Esetleg ha visszaállítanád a dátumot?
  • Doog
    Nekem sima N95-ösöm van. És egy kérdés. A 8Gb-osnak magyar menüje van ?
    Frissítés után is ?
  • Dj Tommy
    Tessék csak ennyi a különbség XD
    A screnshotokat bekapcsolás után csináltam mind 2 telonál:
    Baloldali kép a sima N95-é, a jobb oldali a 8Gb-s N95-é!
  • David8
    Hello vki be tudna nekem linkelni egy működőképes CoreCodec Playert n95re?
    Amiket én próbáltam az mind lejárt tanusítvánnyra hivatkozik. Vagy bármi működőképes lejáccó jöhet ami jácca az XviD-et. Köszi.
  • tomonor
    jóvanna jóvanna <_>
  • 5c0rp330n
    :o
    ezeket az adatokat te találtad ki vagy valami nagyon jól tájékozott hülyegyerektől hallottad? a hülyeséget legalább ne terjesszük. jesszusom, ezt remélem te sem hitted el. ezt most kb olyan volt, mintha azt mondanád, hogy alapból 40KB ramja volt, a szoftverfrissítés után 2 giga lett.
    "nem is érdekel mer tudok egyszerre több dolgot is futtatni"
    hát, végülis 2 dolog már több dolognak számít :)
  • tomonor
    >.< tudtommal, de lehet hogy tévadek, az n95-nek alapba 5 mega a RAM-ja, és 40 mega frissítés után. bár mittomén, nem is érdekel mer tudok egyszerre több dolgot is futtatni.
  • 5c0rp330n
    N95:
    SDRAM Memory: 64 MB
    ~18 MB Free Executable RAM Memory
    [már bocsi, de ez édeskevés]
    N95 8GB:
    SDRAM Memory: 128 MB
    ~90 MB Free Executable RAM Memory
    [szóval 90 mega szabad ramja lenne az N95-nek a frissítés után amikor összesen 64 mega ramja van, amiből az oprendszer megeszik 40-50 megát? wow.]
  • tomonor
    Bár nem vitatkozok a Nagy Dj Tommyval ;)
  • tomonor
    A kijelző az tuti nagyobb, de a RAM ugyanannyi a 20-as szoftver óta.
  • Dj Tommy
    Úgye van egy N95-m, meg most kaptam 3 napja egy 8Gb-s N95-t kölcsönbe.
    Én azt mondom, aki tervezi N95 vételét a 8Gb-st vegyen, a kijelző nagyon jó szerintem, meg úgye több ram :P
  • tomonor
    Hát, ha azt csinálja, akkor az már nem szoftveres gond lesz. :/
  • zero_cool51
    Üdv.
    Lenne egy kis gond/észrevétel.
    Kicsit kezd rosszalkodni a csúszka a telefonon.
    Mármint szoftveresen, nem veszi fel, ha hívnak, nem zár le/old fel a bill zár fel és lehúzáskor.
    Vajon a szoftverfrissítés megoldja? (20.0.06 van)

Tapasztalt valaki hasonlót már?
  • KILLER2
    Nem garantálom, hogy minden pontosan úgy van, ahogy írtam, de én így tudom.
  • AlbyCobra
    Most hogy ezt elolvastam megváltozott a véleményem. Ezt nem tudtam hogy az iPhone ennyire kötött. Azt hittem az iTunes egy kiegészítő és én magam is rárakhatok zenéket. Hallottam az N95-re lehet tenni garmint ami a legjobb navigáció telefonra mindenképp. És ez nagyon jól hangzik hogy nem csak ráírt programokat lehet használni. Nos hát a csúszka tényleg nem a legjobb ezt onnan tudom hogy itt volt egy barátom akinek N95 8gb-os Nokiája van,és fél éves,de a csúszka már kicsit kész van. Más rosszat viszont nem lehet mondani az N95-re. Köszönöm szépen hogy ezt mint elmondtad.
  • KILLER2
    De azért, hogy valamit mondjak is, elmondom a véleményem az IPhone-ról. Én sokat nézegettem, mert tetszett, de tudomásom szerint nem nagyon szereti a programokat, csak amiket az apple ad ki rá, meg ha jól tudom, zenét is csak ügyeskedve lehet rátenni, mert amúgy itunes-on kell őket megvenni. Nekem ezért nem tetszik az Iphone, túl kötött, hogy mit lehet rajta csinálni, ellenben az N95re bármit rá lehet rakni, bármilyen rá írt programot futtat és alaposan át lehet szabni így, hogy egyre több program van rá és egyre több mindent lehet átírni benne. Szerintem ezért jobb az N95. Viszont ennek meg ugye ott van a csúszka, amiről bizony sok rosszat hallani, meg eleve, míg az IPhone csak egy fix lap 2 gombbal, meg egy képernyővel, ezen van egy rakat gomb és így ilyen téren sokkal több gondja lehet mint az iphone-nak gondolom. Bár nálam eddig szerencsére semmi baj nem volt vele.
  • AlbyCobra
    Igen,ez igaz, Köszi szépen!
  • KILLER2
    Árban IPhone 3G sem panaszkodhat. Ezt neked kell eldöntened. Te telefonod lesz, az számít, hogy neked melyik tetszik jobban, melyik tudja jobban teljesíteni azt, amit vársz tőle.
  • AlbyCobra
    Hello! lenne 1 kérdésem. N95 8GB vagy új iPhone 3G? Én igazából az N95 felé hajlok,de az ára hát elég borsos.
  • Doog
    Hát én csak azt látom, hogy a 8GB-os világosabb.
  • tomonor
    fact. (angol szó)
  • Attila8805

Baloldali régi jobb oldali 8Gb-os.
  • Attila8805
    Független volt a cél eredetileg is:)
    Bár vodás vagyok és olcsóbban megkapnám de mindíg belenyúlnak a telókba.
    És ha már ennyit kiadok egy ilyen telefonért nem akarom hogy vali szar Live-os menü legyen rajta:)
    Szóval érdemesebb a sima N95-öt venni?
    Bár én azt olvastam hogy a 8gb-osnak tisztább a kijelzője és kicsit szebb képet is csinál.
  • tomonor
    És nehogy trémobilnál, vagy vodafonnál vedd a mobilt mer haxolva van a szoftver. Függetlenül vedd!
  • tomonor
    Mer sima SD-be csak 2 gigás a max. Ám azt nem tudták, hogy kezeli a micro SD-HC-t is. (nekem 4 gigásom van, de a maximum méretű SD-HC 16 giga vmi 20 000 forintért)
  • Attila8805

A Vodafone.hu-n 2 Gb van nem 16.

Nokia N95

Teljes belső memória (MB): 160 MB
    Memóriakártya típusa: microSD, maximum 2 GB
    Kijelző felbontása (pixel): 240x320 1