Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sime N95 esetében a 21-es.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

HD JOHNNIE
És melyik a legfrissebb? Nálam a 11.0.026-os van fent.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

*#0000# ott kiirja. És egyértelmüen a legfrissebet rakd fel 😛

HD JOHNNIE
Srácok, melyik fw-t érdemes feltenni a telóra? Vagy egyáltalán érdemes e és ha igen akkor hogyan lehet? Nekem még az eredeti van benne, de hogy hanyas azt még nem találtam meg😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Doog
Rendeben <#vigyor0>

...::::::...

Kipróbálni érdemes, baráti körbe feldobja a hangulatot, de otthonra szerezz egy távirányítót. 😉

Doog
Oké köszi mindkettõtöknek.
Azt hittem valakinek bevált de ha ezek a tapasztalatok nem is szenvedek vele.

KILLER2
Az.

Töltsük le az internetet!

Nekem a 6600-val ment 5 méterrõl, de furcsa volt hogy ferdén kell tartani a telót, meg aztán nagyon oda kellett irányítani. Én azt mondom értelmetlen.

KILLER2
Én egyszer próbáltam. Itt TV progléma is volt, mivel a program nem támogatta a TVt, ezért el is állította, mert más parancsot kapott, mint amit nyomtam. Ez a manõver 1 cm-rõl sikerült.

Töltsük le az internetet!

Doog
Okés Köszi !

Annó még a 6600-mal. Gagyi. Szerezz egy távirányítót, úgyse fogod arra használni.

Doog
Egy kérdés:

Valaki használta a telóját távirányítóként (akár PC-n akár rendes TV-n), és bevált ?
Ha igen tudna adni valaki egy linket ahonnan leszedhetem a progit ?

HoReSz1975
<#wave>

Nekem most garmin navi van fent, hol lehet ezt fríssiteni, esetleg fríss térképek <#confused>

Igaz az, hogy az IGO menne N95 -ön, a 2008 -as <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

márha nemvagy trémobilos 😞 mert akkor nem tucc frissíteni

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

E mobil esetéban az ár nem számít. Giroszkóp meg nem nagy dolog, még a muterom kis samsungjában is van, igaz, az mivel nem symbianos, de még csak nem is smartphone, így max a lépésszámlálóra lehet használni.

Doog
Még minig nem tudok betelni ezzel a gíroszkóppal.

Mennyi mindnent lehet vele csinálni... Sokan mondják, hogy túlzás egy kicsit az ára, de ha egyszer valaki megveszi szerintem rájön, hogy megéri.

5c0rp330n
nem kurvamindegy hogy milyen fw-vel adják? :S olyanra frissíted 3 perc alatt, amilyenre akarod -.-

=O olyan is van?

Mekkora arra az esély, hogy már lehet itthon kapni az új firmware-es 8 gigást? a 20. akárhányast.

Jah, bakker, az lemaradt, hogy kösz.😊

Deutállom, hogy nem tudok VIP et venni, a hülye sms sz@rság miatt.:C

1.3 mat nem?

nem lehet hogy az 1.4-et szignózni kell?

BECKHAM7
LightSabre v 1.3
nekem ez van fent, szépen megy!
V 1.4 újabb-ez nálam nem ment! nemtom mért...
és most jött ki az 1.5

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Fénykardosra tudsz linket küldeni?

hehe, ez a touchless control progi nekem is kõne, ha vki pm-be küldene hozzá linket, azt megköszönnéém. 😛

BECKHAM7
Tudtok mondani nekem pár jó kis progit? vicceset hasznosat mindegy, miket használtok mittomén! ha lehet linket is adjatok plz
hétvégére elmegyek és szeretnék szórakozni vele<#idiota>

pl itt van a fénykard progi, nekem bejött
vagy a Touchless contorol amit nem sikerült még megszereznem, pedig tök jónak tûnik

Az mi az az ályfón? Olyanról még nem is hallottam.<#idiota><#zavart1>

(ezt se tudja egy iPhone...)

Doog
Igen mostmár... elõször nem volt az...
Kellett a játékon állítani ezt azt.

Maco13
hajrá! Amugy milyen reakcióidõvel fordul a kormány a telóhoz képest? Játszható rendesen?
Doog
Értem próbálkozom... közsi !

Maco13
youtubeon van videó ahogy beállítja a srác, ott lehet látni. Ha jól emlékszem lfs-hez van külön mod, analóg a többihez, meg beta állapotban az összevont. Amugy az a lényege, hogy a w,a,s,d -re van bindelve a teló mozgatása. Magyarul amikor elfordítod jobbra, akkor BT-n keresztül olyan jeleket küld a windowsos niime proginak, hogy nyomkodja a 'd' gombot. Vagyis bármilyen játékban, illetve programban mennie kell, csak be kell állítani hogy w,a,s,d-vel menjen az irányítás.
Doog
Hát az rossz...

Amúgy megy vele minden játék csak az NFS-re hogy lehet ráállítani ?
A NiiMe-ben melyik opciót válasszam a legelején amikor elindítom ?

Maco13
na zsír. Amugy gecire idegesít, mert diplomamunkának egyik ötletem lett volna egy hasonló progi, erre megcsinálják elõttem <#duma>
Doog
Megvan Köszi !
Amúgy nagyon állat... Játékokban is müxik...
Ilyen telót mit nem tud 😮

Maco13
sose használtam BT-t, de azt írja ebben a hibaüzenetben, hogy a géped bluetooth driverében lehet csinálni. Ha nem tudod milyen van, akkor szedj le egy ilyen WIDCOMM fajtát, és próbáld meg azzal használni a teló<->pc kapcsolatot. Ha az megy rendesen, akkor nézd meg hogy müxik-e ez a Niime-progi. Ha nem, akkor pedig keress olyan opciót a driverben, amivel uj portot lehet nyitni és próbáld meg utána.
De mindezek elõtt a fórumban nézd meg a READ FIRST topikot, meg a részletes manualt, hátha van valami amit máshogy csináltál
Doog
Zöldfülû vagyok még ehhez... ):
Azt hogyan kell ?

Maco13
van a gépeden bluetooth port kezelõ progi? Nyitottál uj portot ahogy a hibaüzenetben írja?
Doog
Igen

Maco13
más programmal tudod használni a BT-t teló és a géped között?
Doog
Ok köszi.
De azért ha valaki tudja a megoldást segíhetne...

Amúgy elindítom a progit és beállítom mondjuk hogy egér, és ez a kép jön ki.

(Katt a képre)

Mit tegyek ?

Maco13
amugy ha telepités után nem akar menni, nézz szét a fórum Technical Support and help szobájában, hátha leírták már a megoldást
Maco13
sajnos még a telót se tudtam megvenni, nemhogy használni a szoftvert <#szomoru1>
Doog
Segítséget kérhetnék a használatához ?
Mert megvan a Bluetooth a géphez...

Nos, nyíregyen most nyílt a korzó, elektroworld, minden faxa... Sima N95 160 ezerér xD 1 hetég volt akciós 99-ért, de azért...gyári áron. Hülye aki megveszi. (mer hülye azér nem vagyok...Ja, ez nem media-markt? xD)

<#wow3>ejjpazdet! Állítólag ezek nagykereskedések...
Hát, a kiskerek aranyárral olcsóbba mérik az 95 öst.<#gunyos1><#ejnye1>

Doog
Használtan néztem Fehérváron 75 ezer.
Mondjuk én újba ruháztam be, és szerintem megérte. 99 990 Ft-ért.
Lehet az ára nem, de a teló nagyon jó ! Nagyon sokat tud szerintem...

BECKHAM7
én mielõtt megvettem az enyémet, benéztem a saturnba
hát majd el dobtam az agyam! a sima náluk 140.000!!
Ha gondolják eladom nekik annyiért<#idiota>

Mai napi vitz is megvolt az elektro world részérõl..

Megnéztem, hogy nálluk mennyi a 8gigás, és látom, hogy 189 000 xDDDDDD