Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Ja, jó ez az egér cucc, án már próbáltam.

Töltsük le az internetet!

jah. lol.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Dj Tommy
Azt nem mondtam, hogy most lesz, de sztem várható még 95-re új fw<#nyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Megin lesz új frimware? >.< Neee...

Dj Tommy
tomonor: a szignózás nem bonyolut<#shakehead><#nevetes1>
A sima 95-be a köv fwbe lesz benne, az auto kijelzõforgatás.
Amúgy nekem ezek a dolok vanak csak megcsinálva a telon<#rolleyes>
-S60v3 Rendszer feltörés - All Files Hack
-S60v3 Rendszer feltörés - Szignózás kikerülése
-Rompatcher progival való szignózás kikerülése.
-és a Bekcsolási animáció és hang kicserélése.
<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Maco13
nagyon ugy tünik... bár ma már pc-hez egy BT-bundle pár ezer forint, szoval nem egy nagy befektetés
Doog
Köszi !
De ezt Bluetooth-tal lehet csak nem ?

...::::::...

Maco13
Bazzeg ezek durvák. Amugy itt.
Doog
Ezt tudja valaki hogy lehet ?

HD JOHNNIE
Most olvasgattam egy szignózással kapcsolatos útmutatót. Elég részletes, de már ott megbuktam vele, h reggelni kell az oldalra. Na az nem jött össze, merthogy publikus emailt nem fogad el...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Simába nincs olyan, azért kell a rotateme. >.<

JAh, most olvasom, hogy csak az új FW vel. Én meg itthon nem akarom azt megcsinálni...

Alapból benne van? Nem kell a csúszkát eltolni?

Akkor f@sza..😛

KILLER2
De minek is a rotate me? VAgy a sima N95be nem került be a forgatás? Mert a 8GBsben az új fw-vel már van olyan opció, hogy érzékelje, ha elforgatják és fordul utána, azaz felesleges a rotate me.

amugy az sokat eszik az akksiból... 😛

valakinek van szignózható Rotate me je?

KILLER2
Nem tudom, hogy miért féltek ettõl a signózástól, szerintem nem olyan nehéz ez. Egyszer meg kell csinálni a hozzávalókat (nem tudom, hogy most mi a helyzet a symbiansigned.com-al) és utána jó is. Nekem most megvan a key, a cert fájl és a jelszó. A telefonra feltettem ezeket, MobileSignert feltettem, beállítottam. Most ha van egy program, amit szignózni kell, csak felteszem a telefonra, programban megnyitom, az leszignózza és mehet is fel. Ha egyszer be van állítva, akkor utána nem több az egész 10 másodpercnél.

aha. lol.

Ha balf@sz a tulaj, akkor feltehet olyanokat, amiktõl összeomolhat a rendszer stbstb..

Mér, milyen veszélyekkel járhat? =O

Én se kezdek neki, utánna néztem, hogy milyen veszélyekkel járhat, és találtam is a listát, hogy ott a rotateme 2.2 b2, ezért nem is fogom szignózni.

Ha meg esetleg akarok valami progit, akkor meglátogatom valamelyik kínaji szar szignó gyártót.

Én sem, Nem is nagyon fogok. A rotateme egy olyan progi, ami a teló giroszkópját használja, és nem kell külön elcsusztatni a telót hogy jobbra forduljon a kijelzõ, hanem mozgásra érzékeli.

HD JOHNNIE
MIlyen progi az a rotateme?
Egyébként a nokiaprogramok.hu-n van fent egy fájl ami leírja, h hogyan kell szignózni. Nem egyszerû, de egyszer kell megcsinálni csak. Én még nem kezdtem neki 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Az igazából nemérdekel, most így, hogy tudom, hogy bonyi, hogy kínaji szar oldalakra kell regelnem, meg szarakodnom vele...

Sebaj, a rotateme a fontos, azt kész.

Amúgy nem értem miért kell egybõl ilyen förmedt hangon beszélni....
Nem lehet szépen, nyugodtan elmagyarázni?

Neem, legtöbb programot nem kelle szignózni. De a legjobbakat (mint nokmot) kell. :/

Találtam egy fórumot, ahol azt írják, hogy ezeket lehet szignózni a symbiansigned-en:

LandscapePro
RockNScroll
ShakeMe
Gnubox
FlipSilent
ShakeLock
LargeTime
Audio Cube
Autolock
Callfilter
Calsync
CuteKeys
EmTube
Mujmail
Themes Laucher
Ufind GPS
Ymtiny
Pythofors
Inclinometer
Handy Wifi
Activefile
cClock
PhoNetInfo
FontRouter
rotateMe v2.2 Beta 2

És igazából nekem csak a rotateme a lényeg...

Ehh, szal akkor ez azt jelenti, hogy alapból semmi ilyen szir-szar nem lehet rátenni, vagy mi?

Loool, elõször is, a szignózás az egy elég bonyolult folyamat, ha majd meg lesza mobilod, akkor remélhetõleg DJ Tommy elmagyarázza neked hogy kell.

A webkamera pedig úgy mûkszik, hogy van a telón usb, letöltesz egy webkamera progit a telóra meg gépre és usgyi.

Hogy micsoda?o.O

Jah, és még valami, hogy lehet web kameraként használni, ha nincs video bemenet a VGA mon, és nincs tuner karim?

azt hogy szignózni kell õket... >_>

Hali, nemsokára boldog tulajdonosa leszek egy n95 8gb nek.

valaki tud mondani pár dolgot nekem róla, hogy mennyi az esélye kb, hogy leves kavargatós típust fogok ki, vagy pont egy atom stabilt?

Láttam vidikat a rotateME rõl, meg a nokmote ról, mit gondoltok róla?

nem ugyanaz a nevük.. lehet hogy az egyiknek míg témába az a neve hogy Mac Blue, addig a kezelõbe blue_mac_theme vagy vmi ilyesmi...

lehetetlen...

Doog
Igen de ott nem jelenik meg az összes téma amit telepítettem.
Van rajta 20 téma abból csak 5-öt ír ki az Alkalmazáskezelõ.

az alkalmazás kezelõben.

Doog
És mégegy kérdés:
Milyen GPS programot használjak amire fel tudom tölteni mondjuk a TomTom térképjét ?

Doog
Lenne egy kérdésem:
Ha egy ténát telepítettem a telefonra hogy tudom letörölni ?
Mert a Témákban nem engedi.

Még nem próbáltam. xD A nokiaprogramok.hu-n nézz körül.

HD JOHNNIE
esetleg egy link? 😊 Mik a tapasztalatok vele?

Most azt töltöttem épp le. xD Napi frissítés FTW! ^_^

Dj Tommy
Én a Garmint használom igaz néha fére beszél,de attól még jó.
Route66:
a progi jó lenne, csak a térképen kevés a Magyar lefedettség.
TomTom:
még nem használtam,de most kijött egy olyan verziója, ami tudja hazsnálni a belsõ Gps-t, szal érdemes kiprobálni 😉

Na mivan, akkor most melyik térkép progit ajánljátok?

Dj Tommy
A Nokiaprogramok.hu-ról szedtem le a progit, nekem mind2 progi müködik a telon, amíg nem volt Garmin Symbianra belsõ Gps támogatással, addig a Route 66-t használtam, véleményem róla, a progi jó, csak sajna a térkép hozzá nem az igazi, itt a M.O-i lefedettésgre gondolok :,(

KILLER2
Ha nincs aktiválva, akkor nem enged beállítani belsõ GPS-t.

BECKHAM7
Meg tudnád mondani honna szedted le a progit?<#vigyor3>
én leszedtem azt is, nem ment, kiírta h telepítsem fel, közvetlen miután feltettem és el akartam indítani<#idiota>
meg letöltöttem a Garmint is, annak jobban teccik a felülete, meg magyar... de az se ment... aszé se akarta használni a belsõ gps-t, állandóan Bluetoothon keresgélt

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

hazucc-.-
xD

az én apukám meg sokkal erõsebb mint a tiétek .. bibi

:|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Apple-n is az van.. Nemtom mirõl beszélsz😄 Ugyanaz..
Dj Tommy
Nekem meg 5 másodperc alatt talált a telo mûholdat a Route66-tal, ennyit a Apple-drõl<#nevetes1>