3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #1456 Kérdezz, felelek. A két teló amugy ugyanaz, csak nagyobb a kijelzője a 8 gigásnak, ám a felbontása nem. A simát meg 16 gigáig is bővíatheted + a 8 gigásnak nincs kamera védője. -
tomonor #1455 Lehet felrakni, persze, ám tomtom vagy garmin ajánlott. Mindkettő ingyenes, ellenben a gyárival. Amugy a gyári elég részletes, csak fizetős ha aktív GPS-t akarsz. -
#1454 :)
A 8gb-os változat vásárlásán gondolkodom és szeretnék midnent megtudni.
Elolvastam egy két tesztet de még nem minden tiszta:) -
do2 #1453 ezt nemtudom:) -
#1452 Ok thx!
És akkor még egy hülye kérdés:D
Legalábbis egyelőre.
Lehet feltenni mondjuk Igo-t?
És így Gps-ezni vagy csak az alap progival?
Mert azt olvastam hogy nem valami részletes az alap térkép. -
do2 #1451 ja ignyen tolod vele, én is szoktam néha -
#1450 Hali all!
Hülye vagyok ehhez szóval megkérdezem.
Ugyebár a telefonon van Wlan.
Ha nekem van itthon egy wifi-s routerem akkor rácsatlakozok a telóval elindítok rajta egy böngészőt és ingyen netezhetek?
Szóval nem kell fizetni az adatletöltés után mint a Gprs meg a 3g szolgáltatásnál? -
do2 #1449 3 napja vettem n95 8gbt a legfrissebb szoftver volt már alapbólk rajta.. sehogysem jók eddig nekem a rompeccselések, a c bin könyvtára nem akar beengedi!:( 2 módszerrel próbáltam, és semmi:( vki csinált mostanába rom peccseleést a legfrissebb szoftverrel 8 gbn ?
-
n003 #1448 olvastam ;) sajna te a peches széria vagy :(
nekem hálisten semmi bajom -
#1447 Fel. :D -
tomonor #1446 Milyenre? :O -
#1445 Feltűnt már valakinek, hogy még mindig nem cserélték ki a bannert? xD -
Batman39 #1444 de most nem esztétikai a híba hanem működési,irtam ma valahol elörébb.. -
Batman39 #1443 okés kössz már eszembe volt... -
n003 #1442 mert ha 3dszor viszed vissza ugyanazzal a problémával akkor már annak lehet venni hogy nem tudják orvosolni a problémát .. de azért a fogy védelemnél érdeklődnék a helyedben .. -
Batman39 #1441 hát akkor átkurtak.Nem kicsit...Nagyon))) -
n003 #1440 nincs igazuk .. ha ugyanazzal problémával kétszer viszed vissza 3szorra már cserélniük kell .. vagy fogyasztóvédelem -
Batman39 #1439 egy ilyen kaliberű céghez elég pitik sztem 1-2 dologban,vagy csak itt Magyar o.-on.. -
Batman39 #1438 ezek a nokiások készen vannak,de én addig viszem vissza a telóm amíg ki nem cserélik.Mondjuk azt mondták nincs jogszabály rá,hogy kötelesek is áll...amíg javítani lehet azt teszik de sztem csak van vmi megoldás -
#1437 Múltkor belement valami por a telefonom hangszórójába és el kezdett recsegni. Bevittem a szervízbe kicserélték de azt mondták a következő már nem lesz ingyen. Pedig garanciás még. Most megint belement valami por és recseg megint. -
Batman39 #1436 Multkor kérdeztem a szervízbe ,hogy tisztítják e a telót azt mondták igen sőőőt ingyen,akkor meg a szoftver frissítést is megcsináltatnám az a biztos elvileg. -
n003 #1435 most rápróbáltam és konkrétan a szoftver ápdéter saját magát sem tudja ápdételni :O kiírja: kérem várjon mig a szoft ápdéter leáll. új verzó istallja néhány másodperc múlva kezdődik .. 2perce így áll.... -
n003 #1434 a szoft frissítést nekem se engedi de én azt hittem ez a témobilos függőségtől van :O :| és nekem xp-m van szal ez nem op rendszer függő -
Batman39 #1433 Sztem is jók,össze van rakva,de nem akartam megint azt venni.A Nokiát nem bántam meg csak ezek idegesítenek,és nem tudom de nálam vista alatt nem enged szoftvert frissíteni,még mikor megvettem véletlenül rámentem,csak onnan sejtem.. -
#1432 SE telefonok jók, nekem K750i-m volt, annak sem volt soha semmi baja. -
Batman39 #1431 elötte 1 Sony ericsson V630i volt 1 évig ki sem kapcsoltam..Érdekes ilyen SE szervíz miért nincs Pécsen pl,mint egy teljes üzlet?nem.... -
Batman39 #1430 Köszi akkor azt felnyomom majd,kössz még 1x.egyébként nem akarok másik telot,nagyon jó csak ezek a híbák....Hm -
Batman39 #1429 simán fülcsi nélkül is hallani,mikor menyomom a multis menü gombot megszólal jön a menühang és az alatt is hallatszik. -
#1428 Én Garmin mobile XT-t használok, nekem nagyon bevált. Támogatja a belső GPS-t. -
#1427 Ez nevetséges. Csak kérdés, hogy ha egy nokia szerviz ennyit ér, akkor hova vigye az ember a telefonját? -
Batman39 #1426 Amugy milyen gps progit ajánlotok rárakni?És az tányogatja a belső adóvevőjét a telónak??Ezt akarok már mióta megvettem de amíg nem zsír a taló nem rakom fel.. -
#1425 Valóban, a fülhallgató navi gombjai adnak ilyen sziszegő szart. Nem tudom, hogy az hogy nem hallható. Vagy nekem van szuperfülem vagy túl jó a fülhallgatóm, de az van és idegesítő is. Még jó, hogy nem használom a headsetet, csak magát a fülest és így nincs sistergés. -
Batman39 #1424 Szóval vicc az egész komolyan,pl mikor elöször vittem vissza mert elállt az alján a csuszka jobban az egyik oldal mint a másik.Megcsinálták Pécsen ree utánna elállt felül plussz kinyított állapotban lötyögött a kijelző((( -
#1423 Ez valóban zavaró és teljesen egyetértek veled, amivel ennyi gond volt, az úgyis elromlik még párszor. Vagy ha nem is, akkor sem ezt várná az ember ennyi pénzért. Szerintem is addig próbálkozz, míg ki nem cserélik. -
tomonor #1422 Ezt a fajta sziszegést a billentyű navi lépéssel lehet hallani minden telónak a telefonálós fülhalgatójába, ám az olyal halk, hogy nem hallani. >.< Szervízbe meg én se bízok, ám nem akarom fel emlegetni miért nem. Mondjuk úgy hogy 3-szor volt szervízbe a teló, és egyszer se sikerült megjavítani, aztám meg isten meghallgatott, és MAGÁTÓL megjavult a teló. Azóta nem is emlegetem mit csinált, nehogy elkezdje megint. xD -
Batman39 #1421 Nincs bekapcsolva.Ez is azért tünt fel mert ugye az ember pl ölébe tartja a telót és ha otthon ülök csend van akkor hallatszik..Cserét szeretnék de hogy oldom meg nem vágom.Hétfön lehet irány a központi szervíz megint sztem.De már mondtam a csávonak a pesti számon amit hívtam,hogy elmegyek a fogyasztóvédelmisekhez vagy nem tudom mi..Még ha a legtöbb esztétikai híba is volt,akkor is zavar hogy tele a szervízlapja egy 130 000ft telónak.. -
#1420 Hát akkor a régi szoftverrel sem lehet baj, mert nem ismerek ennél újabbat. Ezt a sziszegést meg nekem akkor csinálja, amikor valami hangot lejátszik és véget ér, akkor utána egy rövid ideig még így sistereg. Neked be van kapcsolva a billentyűhang? -
Batman39 #1419 Eddid csak esztétika híba miatt,most végre jó erre ezek..21.0.016 szofi van rajta...Én nem vagyok otthon amugy ebben a telós szoftveres témában csak olvastam hogy az új jobb gyorsabb stb...Mikor mentem a telóért mondta a csaj hogy ha a központi szervízbe megy 1 teló akkor kötelező a szoft...frissítés egyébként. -
Batman39 #1418 Meg ha lépek eggyet a multis menüben akkor is 1-2 ms-ig sziszeg,ahányszor lépek,és utánna síri csend).. -
#1417 Hányas szoftver van rajta? És milyen hibákkal javították?