3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
do2 #1536 Garmin progiba hol kell beálitani hogy ne mérföldet mondjon hanem métert és kilómétert ? -
#1535 Kapcsolódni akarok Pythonnal a számítógépen lévő NiiMe-re.
Mikor megnyomom hogy opciók--->Bluetooth consol kiválasztom a PC-t és azt írja, hogy "No serial ports found."
Mi a baja ? -
#1534 Mi az, hogy "lol"? :D
Csináld a videóidat. :D -
Batman39 #1533 na majd vki megcsinálja asszem és nem kúrem fel magam
-
tomonor #1532 a beépített fájlkezelő nem is fogja megtalálni ;) -
tomonor #1531 lol -
Batman39 #1530 system mappát én nem találok amit letöltöttem -
Batman39 #1529 ok kösz már magamon is röhögök... -
#1528 Az S60 V3-ra menj. :) -
Batman39 #1527 s60 3v,akkor nekem s60 3rd ír ki a teló akkor az van nem?de tompa vagyok boccs
-
#1526 Igen a Garmint írtam le, hogy kell csinálni. :)
Én úgy csináltam ahogy le van írva és tökéletes. -
Batman39 #1525 Huha elkell köszi,azért garmin kéne mert ugye belső gps van -
Batman39 #1524 Killer te honnan szedted le? -
#1523 Nem. Garmin vagy TomTom.
Kattints arra amit letöltöttél. Utánna találsz egy ilyet: "Garmin Mobile XT.chm" ezt megnyitod.
Görgetsz lefelé addig amíg olyat nem találsz, hogy "Telepítési varázslóhoz"
Na erre katt és utánna csináld amit ír!
Sok sikert! -
Batman39 #1522 Most ezzel csak a tom-tomot tudom felrakni??úgy látom...vagy rosszul? -
zero_cool51 #1521 Hm érdekes.
Akarok szoftvert frissíteni, biztonsági mentés, erre jó a slider, semmi gáz vele azóta (1 nap kb). -
do2 #1520 én csak tévétávirányitóként használtam -
#1519 Amúgy valaki használja a telefont PC-hez távirányítóként Buletooth-on keresztül?
Mert akkor adhatnátok valami bevált programot. :D -
#1518 Ez mindenben segít. :)
Nekem a Garmin vált be a legjobban. -
Batman39 #1517 A Garmin mobile XT-t hol lehet letölteni,ha azt mondjátok az a legjobb N95 re? -
#1516 Új.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haverom ki tud nekem hozni boltból ahol dolgozki. -
tomonor #1515 az zsiir! Új? használt? -
#1514 A sima megmarad... Újhoz hozzá tudtam jutni 78 ezerért. ;) -
tomonor #1513 Azt nem mondtam hogy olyan gyors lesz mint az N82 >.< Amugy mennyit fizettél rá? Mármint a cserére, vagy akkor nem is adtad be a simát vagy vmi? -
#1512 Az jó. :) Holnap hozzák. :P
Nem kell egy sima N95-ös? :DDD -
tomonor #1511 állítólaga 8GB-sé gyorsabb picit. Mármint a műhold keresésbe. -
#1510 A 8Gb-osba ugyan az a GPS van mint a sima N95-be? És jó rá a Garmin? -
#1509 Szignózás kikerülésére itt a megoldás :D :
http://www.smartnews.hu/2008/05/szignozas-teljes-kikerulese/ -
#1508 Aha. Az viszont nem sok. Ennyiért talán. Csak ehhez nem ártana tudni, hogy valóban ér-e valamit vagy csak egy szaftos marketing szöveget olvashattunk a weboldalán. -
do2 #1507 2500 ft utánnajártam
-
#1506 Nekem sem túl szimpatikus. Valószínűleg megvan a maga nem kicsi ára és nem hinném, hogy ér annyit. -
zoolee #1505 Hát, elég földöntúlinak hangzik, de még nempróbáltam.És sztem nem ér meg annyit amennyit.Biztos nem 1-2 k. -
do2 #1504 huhh én elégég megvok elégedve ezzel a n95 8gb-vel... csak egyedül a szignózás idegesit:( akkufresset próbálta már vki ?http://www.akkufresh.com/hu.html
Érdemes befektetni erre ? -
#1503 Próbáltátok már a NiiMe Drumbs-ot ? -
Batman39 #1502 Na most már tuti kicseréltetem a telót az biztos,addig járok feléjük... -
#1501 Én egyszer egy koncerten vettem fel videót, a hangfaltól 1m-re álltam, de amikor megnézztem pc-n a videót meglepödtem :O , hogy milyen jól vette fel a hangot, semmi recsegés ;) -
#1500 tess -
do2 #1499 és az én rádiós kérdésemre nemtudtok mondani valamit ?:D
-
#1498 Youtube-n lévő koncertfelvételek alapján sok kamera sem bírja az "erős hangszínt" :)
Én még nem találkoztam recsegéssel, de igazság szerint még nem is nagyon próbáltam zajban videózni vele. -
Batman39 #1497 Fényes nappal full jó a videója,az tény.Multkor szirénával mentem mentővel 10 percig vettem és telóhoz képest iszonyat jó.normál módban az esti videó sem rossz de hang recseg nagyon,ha távol ha közel mentem a hangszorókhoz,nem bírja a magas hangszínt,azt hiszem..