3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
zoolee #1576 Vágom, és mennyi a költség? -
tomonor #1575 öööö amúgy is, garmin ftw! -
tomonor #1574 Neeeem, dehogyis. A térképek ingyenesek, csak az aktív navigációért kell fizetni. Tehát elindítod a progit, ingyeneen aktiválja aGPS-t, megmutatja hol vagy, még körül is nézhetsz a világban, de ahoz hogy elnavigáljon egyik pontból a másikba ahoz fizetni kell. -
zoolee #1573 : C -
#1572 Amennyi térképet le kell neki tölteni a netről. Asszem. De nem biztos. xD -
zoolee #1571 Tényleg, most jut eszembe.
A Nokiamaps mialapján számolja a fizetendő összeget? -
#1570 Yeeeeeeee Tomonor videó for ever!!!!!!!! :DDDDD -
tomonor #1569 Én otthon wifizek gépen, telefonon... lol
Képekből a sima N95 ilyeneket készít (nyaralás; balatonlelle) 1.kép 2.kép
Videó meg... na jó, ilyet készít. -
#1568 Az szép. :D -
#1567 Wifije elég jó! Ha unom magam pl ósanba is mikor család vásárol, csak fogom magam, keresek egy helyet azt netezek folyamatosan....
Dunakeszi ósanba van 4-5 Wifi, ebből 3 nincs levédve jelszóval -
#1566 Kényelmes webböngészés :)
Wifije nálam tökéletes.
GPS-re van program: Garmin vagy TomTom
Annyi programot raksz rá amennyit akarsz. Van msn, Divx, de nézz szét a nokiaprogramok.hu oldalon. ;)
Játékok: Az Ngage játékokat elviszi. A feltörteket ha nem akarsz érte fizetni. :)
Kamera jó minőségű 5m.pixeles Carl Ziess optikával.
ui: A T-mobile rendesen belenyúl. Nekem is a függetlent ajánlották. Lehet jön 1-2 szoftverfrissítés rá és mivel nem független nem megy fel rá.
Egyenlőre ennyit tudok. :D
-
#1565 Sziasztok!
Mivel már 4éves samsung d500-asom kezd haldokolni, ezért elkezdtem telefonok után nézelödni és a nokia n95 8gb nagyon megtetszett :)
lenne pár kérdésem:
-t-mobile-nál venném és érdekelne, h nem nyultak-e bele nagyon :)
vagy esetleg olcsobb lenne ha máshonnan venném? (ujat szeretnék mindenképp)
-gps mennyire használható? van rá jó program? itthon van eredeti igo program rá lehet valahogy operálni a telefonra? :D
-mivel eddig nem nagyon volt komoly telefonom(symbianos), ezért érdekelne, h sok hasznos progit fel lehet rá rakni? pl. msn szerüségek, vagy milyen játékokat lehet rá pakolni, mint egy pda-ra? szoval pl. régebbi broken sword és egyéb kalandjátékokat lehet rápakolni?
-wifi-je jó? :)
-kamera milyen minöségü(persze nem várok csodákat, csak érdekelne h nappal szép képeket lehet-e vele csinálni, esetleg vki berakhatna egy képet ami telefonnal készitett)
-és ami még fontos: a csuszka mennyire birja a strapát? a 4éves samsung d500-asomnál msot kezd haldokolni bár még nem vészes :)
Egyenlöre ennyi jutott eszembe, mivel nem olcso telefon igy azért elötte utána akarok rendesen járni:)
Elöre is köszönöm a segitséget!
ui.: webböngészés milyen vele? kényelmes? -
tomonor #1564 Minden 8 gigásnak fordítva rakja be, azért akarnak itt mind flashes óravédőt xD -
#1563 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Esetleg valakinek egy 6500 slide? Vagy egy Motorola Rizr Z8 symbianos? :D -
#1562 Nagyon oké a telefon még a csúszka sem mozdul hála az égnek! :D
KILLER: Neked is elfordítva rakja be a képernyővédőnek az órát meg a dátumot? -
tomonor #1561 Ja, a kameravédő nélkül elég gáz, az volt az egyik ok hogy nem vállaltam be. :S -
#1560 Nekem sosem hiányzott. Bár bevallom, elég koszos most a kamera, de karc az nincs rajta. Végül is valóban jó cucc, de lehet nélküle is élni. -
#1559 Azért jó kis telefon. :) A kameravédőt hiányolom. -
tomonor #1558 mondjuk nekem a sima multimédia menü is tetsik, amikor olyan jó animált :D -
#1557 Én is így gondolom. Mutatós és jó, csak mivel nem szerkeszthető, ezért gyakorlatilag felesleges, mivel ami benne van, az szinte mind felesleges. Egyedül a zenelejátszót használom, ami benne van, de ahhoz meg inkább kinyitom a teleont és megnyomom a lejátszást és inkább úgy nyitom meg. -
tomonor #1556 aZért nem lehetett rajta játék mert nem a legfrissebb szoftver volt rajta. Amugy az a multimédia menü jól néz ki, ám kár hogy nem szerkeszthető, mint a simáé. -
#1555 Az én N95-ömön nem volt játék.
A multimédiás menü ilyen:
-
tomonor #1554 inkább azt mond meg milyen a multimédiás menü. :D -
tomonor #1553 Mér a simán is van alapba két ngage játék o_O -
#1552 Na megjött a 8gigás. :)
Eddig még nemsok külömbséget vettem észre de jó. 2 Ngage játék van rajta próbaképp.
Garmint már rátettem meg televan témával :) -
tomonor #1551 vagy mi, nemtudom pontosan... -
tomonor #1550 Ám BL-6F a 8 gigásnak >.< -
#1549 Egész jó tipp volt. -
n003 #1548 aham :)) -
#1547 Na szóval? Nálatok jó? (Garminnál) -
#1546 Én utángyártottat még nem vettem, de lehet van olyan jó mint az eredeti. -
#1545 Én olyan 7e Ft-ot tippelek. -
do2 #1544 mennyibe lehet 1 új aksi ? utángyártott szerintetek szar ? -
#1543 A pótaksi jobb. Ez az akkufressh cucc nem ér szart se, amikor merül a telefon, ellenben ha van nálad egy másik feltöltött aksi, akkor az abban a helyzetben nyilvánvalóan sokkal hatékonyabb. -
do2 #1542 rendesen merül a telcsim amúgy. lehet kéne egy pótaksi vagy ilyen akkufressh okosság -
#1541 De nálatok jó a szimuláció?
Mert beállítom azt, hogy honnan-hova és azt írja, hogy a GPS antennának csukott helyzetbe kell lenni. Pedig nem is használok külső GPS-t, hanem a belsőt használom. -
do2 #1540 jajaja köszi, müxik már :) -
#1539 Akkor elvileg most jó. :) -
do2 #1538 nekem ott tengeri volt :)
-
#1537 Beállítások/ rendszer/ Távolság és sebesség/ utánna ott át van állítva metrikusra?
Én azt átállítottam és nekem jó.