Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIJAZ HOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD KI?!?! :o Nekem az volt az elsõ dolgom. XD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

BECKHAM7
nekem is...bár még nem próbáltam ki, de láttam jó kis vidiket jútyúbon róla

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Doog
Akkor ok...

Amúgy billentyûhangot lehet másikat rakni a telóra vagy csak az van ami eredetileg rajta van ?

...::::::...

nekem is. >.<

Doog
Igen. 😄
Na tehát nekem volt benne. 😄

csak elvileg Volt benne? 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

elvileg mindenkinek kéne... >.<

Doog
Nem volt benne TV kábel ? 😮
Elvileg nekem volt...

Maco13
btw ha van valakinek ingyen egy uj független 8GB keressen meg bátran <#hawaii>
Én meg tv kábelt..Az nem volt a dobozba...<#wilting><#wilting>

HoReSz1975
én autós tartót és töltöt keresek <#zavart1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Sziasztok!Ha vkit érdekel egy n95 írjon sms-t vagy hívjon fel. 06203806973 Gyárilag független,hibátlan állapotban (nagyon minimális zsebkopással).Van hozzá egy 8gigás sandisk micro sd,kártyaolvasó,5méteres tv kábel,thomson fülhallgató és töltõ.

KILLER2
Akkor jó.

Töltsük le az internetet!

HD JOHNNIE
Köszi szépen! Végülis megoldottam a dolgot. Kicseréltem a kódott az NSS-el majd az NSU-val töltöttem fel egy új szoftvert, ami magyar volt és mentes minden szolgáltatótól. Úgyhogy volt köze a kódhoz sajnos.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Jólvanna, 3-4 éve volt utoljára nokiám, egy n gage ^^

<#lama> XD

BAZDMEG DE EGY IDIÓTA VAGYOK!!!
Elfelejtettem, hogy nokia nemszerete, ha a valagában a töltõvel hülyülök..

Najólvan, mindent visszavontam...<#wilting><#wilting><#wilting><#lama>

Ez 1.5!
Indítom, villog, nyomom a számot, de nem ad hangot...
1. akárhány müxik?

Doog
Vagy akkor ha ezt nem tudjátok le tudná nekem írni valaki, hogy tudok szoftvert frissíteni ?

BECKHAM7
nekem némítva nem ad hangot a kamera-én mondjuk nem is szeretem h hülye hangot ad fényképezésnél hozzáteszem ki sem lehet kapcsolni- és a játékok sem...

zoolee!
elindul a lightsabre, "elõhúzod a fénykardot" és pirosra vagy zöldre vált a képernyõ...na az megvan? meg hangot is ad ugye...

mert neme az 1.4 esnél még elõ sem tuttam venni a fénykardot<#idiota>

De csak annála játéknál, a többinél tökéletes.

Doog
Melyik a legújabb magyar szoftver a telóra ?

Az gáz ha a hátér kikapcsolt, mer akkor ugyanaz a gondja a telódnak mint nekem volt (hála istennek már nem csinálja, lekopogom 😛 ) Szal, csak úgy fogta magát a kijelzõ és kikapcsolt a háttérvilágítás, és nem akart visszakapcsolni. Ja, az gáz.

Meg van egy játék, a marble akármi, ott meg a háttérvilágítás is kikapcsolt.lehet szar a gemma, de nincs valami alkalmazás beállítás, mint régen az N gagen, hogy az alkalmazások milyen hangerõvel, fényerõvel fussanak?

Átraktam másik módba, de ugyan ez..-.-
Nem kell valamit aktiválni a lightsabre-nél?
Amúgy meg 1-2 játéknak van hangja, a többinek nincs.

Nem, nincs elnémítva, de pl akokr a lightsabre mér nem megy?

Köszi, ennyire hülye nem vagyok..-.-

KILLER2
Télleg, némításról jut eszembe. Ha némítva van a telefon, akkor a symbian játékok nem adnak hangot alapból? Mert nekem eddig volt már így is meg úgy is, sõt, régebben némítva a kamera is néma volt, persze mostmár nem.

BECKHAM7
nekem a játékok megkérdezik az elején h akarok-e hangot és kiválasztom azt van vagy nincs kész<#idiota>
nem lehet h le van némítva a teló?

Nem, csak a saber-esnek. Valszega játék rossz. >.<

KILLER2
Hát akkor ez így érdekes. Egyáltalán semmilyen prgoram vagy játék nem ad hangot?

Ahamm, csak a játékokét nem.

KILLER2
Más hangot ad a telefon?

Nem tud valaki segíteni, hogy mi a tökért nincs hangja a játékoknak?

KILLER2
Hát errõl a menü cserélésrõl nem tudok semmit, nem tudom, hogy ehez van-e köze a product code-nak. De a lényeg annyi, hogy kell ez az NSU. Szépen rákötöd USBvel a telefont a gépedre (asszem adatátvitel módban kell, de már nem tudom, az a lényeg, hogy mûködjön) és NSUval átírod a product code-ot egy magyar N95ére. Utóbbit valószínûleg tudok mondani, ha kell. Ennél részletesebben ezt most nem tudom elmondani, meg aztán nem tudom, hogy ér-e ez valamit t-mobile esetében.

Sõõt, most nézem, hogy nincs hangja a játékoknak.: CC

Megvan, de sehol se találom.>.<

Ehh, felraktam a lightabre-t + az accelero bisz-baszt amit adtak mellé, beállítottam, de valahogy nem akar mûködni, elindul, de nem adja a kard hangot: CC

HD JOHNNIE
Rendben, de honnan tudhattam volna hogy mit szed le? Csak a verziószámot mutatta, de hogy milyen is az egészen pontosan azt nem.
Késõ bánat, ez van. Hogy tudnám kijavítani ezt?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

az szar >.<

Azt tudom, az kéne!
HAvernak w910In valami hasonló van.

Hoppá. Ép azt kellett volna kivédeni. -.-'

HD JOHNNIE
Errõl tudnál írni részletesebben nekem, hogy hogy meg mint? Hálás lennék érte.
A gondom az, h angliában lakom és ezért nincs lehetõségem elmenni a boltba magyar szoftot rakatni rá. Nem is az angol nyelvvel van a gondom, hanem, h t-mobilos vagyok és O2 menüt rakott rá, a net portokat is és mindent O2-re állította. Ezért szeretném vmi független szoftverre cserélni...

-.-'

KILLER2
Ööööö, tudom, szeritnem a többiek is. És van rá gari, bár nem a Nokiánál. Ami szinte semmi, szóval valóban nem nagyon van.

5c0rp330n
ejjdelámák vagytok -.-
ha szoftverfrissítés után nem magyar szoft kerül rá, az azt jelenti, hogy a telefont nem a magyar piacra szánták így valószínûsíthetõen 2 év gari sincs rá és egy olcsó bantu országban vették elõfizetéssel majd kifüggetlenítették, ha teljes értékû telóként adták el, akkor erre mondják azt, hogy átkúrtak. egyébként sima N95-öt sem túl értelmes dolog manapság venni, fõleg olyan áron nem..

KILLER2
Angolra könnyû megoldás van, ha független. Egyszerûen csak pl NSU-val (nemesis service suite) átírod a product code-ot egy magyar N95ére és már magyarul teszi fel a softot, majd utána visszaírod az eredetire és nyoma sincs a "beavatkozásnak". Én úgy vettem észre, hogy az új fw-t nem lehet így buherálni, így én már szívtam vele, de azért ennyi angol tudásom van.

Van még egy mód, azt DJTommy tudja. Az angollal meg szívás, mert csak ugy lehet hogy elviszed a bótba.

HD JOHNNIE
Na ez már késõ, ehh... Angol szoft van rajta, t-mobilos a telóm, de O2-es szoft-ot tett rá.. Amúgy tény, h gyorsabb lett. Hogy lehet független magyar szoftot rárakni? Csak mert nekem nincs lehetõségem elmenni boltba és rárakatni.

Majd, azért vigyáz, nehogy angol szoftot rakjon rá. Nekem valamiért azt rak, de én bevittem a mobíbótba, és ingyen raktak rá új szoftot. ;-)

HD JOHNNIE
1000% 😊 Vmi baja volt a prg-nek az elõbb úgyh kihúztam a kábelt és resi. Most tölti a frissítést éppen.