Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!
Ezt a telóról írom.qu.va jó😄<#idiota>

HD JOHNNIE
Sziasztok!

Ti a wi-fi-t hogy tudtátok rendesen beállítani a telónál? Nálam ha csatlakozni akarok az itthonira akkor egyfolytában wep kulcsot kér, ha adok neki egyet akkor vagy mûködik vagy nem, leginkább nem...
Ill a másik: a gps-hez is kéri a hálózat a wifi használatát, de az nem szükséges ugye?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tud nekem valaki adni, egy teljes, telepítós tomtom -ot?
Megköszönném.

de nekem n95-m van 😊 erre írtam amit írtam .. nem pedig álltalánosan(remélem)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Elég drága, mobilba amugy se érné meg venni egyet. :S

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

a Nokia Maps-be kell, garmin, tomtom nem. 😛

Amúgy, mennyibe kerül egy külsõ GPS?

Magáért a navigálásért kell fizetni??
5c0rp330n
azért ne általánosítsunk, N95-be tényleg lassú/gyenge GPS jutott, N82-ben már sokkal jobb a helyzet, jelenleg pedig N78 a király GPS tekintetében, nagyon gyors és pontos.

KILLER2
Nekem meg ez jön be nagyon.

Töltsük le az internetet!

Én pont ezt határoztam el a 6600-ámmal. Azóta is itt van. Ám az N95 nem ér annyit hogy ne adjam majd be jó pénzért. 😉 (nem mintha gondom lenne vele, de a 6600 örök kedvenc marad^^)

KILLER2
Az ötlet nem rossz, én is ilyenen gondolkoztam. De asszem ez a "kis" N95 8GB örök társam marad, max majd ha már kellõképp idejét múlt lett, beszerzek mellé egy PDA-t.

Én innentõl nem telefont fogok venni, hanem PDA-t, vagyis a jövõt. 😛 Ez volt az utolsó "telefonom". ^^

hát egen :| egy ismerõsöm vett egy mio 50x akárhányast .. gyors mint állat kb olyan hamar talál mûholdakat mint egy normál nav készülék 😞 ÉS csak 60 ropi .. nagyon elgondolkodtam a váltáson .. úgyis mán lassan 1éves lesz a telóm 😮 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

legalább van bennük az is, hogy jó drágák legyenek :>

finoman fogalmaztál 😄

Doog
A Nokia GPS-ek még nagyon gyerek cipõben járnak szerintem.

...::::::...

passz.

Nekem is N95 mobilom van.Miért van az hogy a GPS egyszer vesz a jelet a mûholdról,másszor meg nem.
BECKHAM7
le kelle venni az elõlapot!
ha megfordítod "nyitott" állapotba a telót, akkor ott van 2 kis csavar, azt kitekered, eltolod a másik irányba(zenegombokhoz) és ott is kicsavarod
És hopp le is jön-elvileg....
de itt egy kis videó, igaz itt kijelzõt is cserélnek, de láthatod hogy kell szétszedni:
itt a link!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Maco13
egyszer biztos <#hehe>
LE lehet valahogyan szedni,vagy pattintani a telefonról a középsõ joystickot,mert be került alá valami ??????????
KILLER2
Ja. Sajnos azóta sincs több.

BECKHAM7
jútyúbos videó volt róla!

KILLER2
Megtaláltam. Nincs is neve, csak touchless control néven emlegetik.

KILLER2
Hogy is hívják azt a programot, amivel a telefon az elsõ kamerával tud navigálni a galéribában, stb? Aminél a kamera elõtt kell húzogatnod a kezed. Régebben volt róla szó, de elfelejtettem a nevét.

Doog
Köszi szépen !

BECKHAM7
Hupssz ezt elfelejtettem: ha nem megy van itt még

BECKHAM7
Ezt teszik fel a legtöbb oldalra!

MAIN FUNCTIONALITY:
Transforms your mobile phone into high-quality PC webcam.
Works through USB or Bluetooth.
NEW!!! Screen Capture functionality, when device screen can be demonstrated on PC real-time.
Works with Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ and many others.
Compatible with Nokia S60, UIQ, Windows Mobile 5 and 6, J2ME devices
Very simple to install and configure.

the application UI will be in english

press ??(P) to find the BtCam.exe

Doog
<#integet2>

Valaki tudja melyik a legjobb webcam progi a telefonhoz ?

KILLER2
Tudtommal a Content Copierben vdan visszaállítás is.

BECKHAM7
Nekem is volt hasonló problémám, 6230i-rõl csináltam biztonsági mentést PCsuit-tal és ugyanazzal az opcióval, vagy a Névjegyek nevûvel vissza is sikerült raknom!
sztem próbáld meg, annyit megér...nekem sikerült

BECKHAM7
én csak simán feltettem rá a 2.0-át, és az elõzõt meg maga letörölte!
sztem rakd csak fel....de nem értem minek,. mikor ott a Garmin vagy a TomTom, esetleg a route66

Maco13
2.0 install nem érzékeli hogy korábbi verzio van telepítve, és frissíti?
Maco13
nekem a 3650-re volt egy SmartVCard nevû progim, ami pont ezt tudta, exportált és importált vcard-ba. Keress egy megfelelõ verziót.
HElló!
Fel akarom rakni a telóra a nokia Maps 2.0,de az 1.3 már rajta van gyárilag ,és az alkalmazás kezelõben nincs benne ez a "régi" verzió,igy nem tudom róla törölni hogy az újat fel tudjam rakni.Mi a megoldás ilyen esetben????
HD JOHNNIE
Sziasztok!

A szoftverfrissítés miatt ugye kimentettem mindent, többek között a telefonkönyvet is. Tudja vki, h hogy lehet visszatenni a géprõl a telóra együtt az egészet? Egyenként lehetne, de abba beleõszülnék. Már próbáltam mindent, legalábbis szerintem...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Doog
Nekem Garminhoz kellene a legfrisebb magyar térkép...
Priviben nekem is küldhetne linket valaki.
Kösz !

az nem vindóz alapu??<#nemtudom>

HoReSz1975
garmin új szoftver és térképek valakinek <#confused> priviben link <#zavart1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
<#wave>

N95 -re miomap v3.2 nem lenne jó <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Nem szóltam, egy menûvel lejebb néztem, már bent a lejátszóban 😄 (korán keltem xD)

Hát nekem csak zenetár adatai van, frissítést nem találok :/
ááááá

a zenelejátszónál - opciók - zenetár frissítése!! 😄

Van egy kis gondom...
Feltettem PC Suite-al (Music Managerrel) kb 100 számot, de a zenelejátszó valamiért nem akarja megnyitni õket, nem kerülnek bele a listába. Hogy tudom rávenni, hogy fusson végig a mem. egységen, és olvassa be a fileokat?

Ja..-.-
De még úgy is megyek oda mutterom LG chocolata-jához egy aksiért, és akkor leordítom õket, hogy ez azért má milyen dolog.-.-

Doog
Sikerült megoldanod a problémát ?

HoReSz1975
nekem is ezt csinálja, pedig új a szoftverem <#fejvakaras>

Doog
Letöltöttem egy animált témát de ugyan úgy állókép van a háttérben. 😞
Mit csináljak vele, hogy animálja ?

BECKHAM7
a fülesét sem használom<#vigyor5>
PSP-hez volt Logitech füles, ami nagyon jó, azt használom...