3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
do2 #1616 nekem még sosem fagyott a telcsim lassan 2 hete nyüzstölöm :) -
tomonor #1615 Hosszan megnyomod a menü gombot. Ha vmit le akarsz állítani, c gombbal lehet. Szerintem te előbb olvasd el a használati utasítást. xD -
#1614 télleg... hogy tudom megnézni h éppen milyen programok futnak? -
n003 #1613 nó komment :D -
zoolee #1612 B+! 20 as tökéletes.
Nekem 2x fagyott le 2 hónap alatt.
Később kideerült, hogy csak azért, mert 12 progi ment egyszerre.: D -
#1611 Köszi, hogy szóltál, akkor majd valamikor lekicsinyítem. -
n003 #1610 a bannerral kapcs ez volt a válasz! :| -
n003 #1609 persze mert nokia mapsnál amikor megtervezted az útvonalat nem navigálást kell kérni hanem nyomonkövetést!! :) annyiban különbözik a kettő egymástól hogy nem mondja be a pozíciódnak megfelelően hogy .. 50m és fordulj balra .. tegyél meg 300m-t és fordulj fel .. -
Batman39 #1608 Helyesírási híbákért sorry... -
Batman39 #1607 Na visszavittem ma a telom,újra ment a közpnzi szervíbe,odaírattam,hogy az ügyfél cserét kér mert 2,5 hónap alatt ez az 5. javítás.A dps-ről meg annyit,hogy múltkor belöttem merre járunk és pontosabban mutatta mint a kolegy rendes gps-e.Amúgy azt hittem ha beütök 1 célt mujatja hol vagyok és merre kell menni,ingyen.Csak hang nincs de ez a 2 sem megy előfizetés nélkül?? -
#1606 Teljesen mindegy szerintem... Ha elnevigáltatom magam Londonba és itthon kapcsolom be legközelebb a GPS-t oda kell neki ugorni ahol vagyok.
Azért GPS. -
szafi #1605 nekem a gps-el semmi bajom. A nokia maploaderjét már lehet használni mert feltörték. A garmin mellett ott a McGuider - Sygnic (TeleAtlas) - és ezeken kívül van egy pár GPS program mi frankón működik. a 21-es szoftal legrosszabb esetben is 1 perc alatt megtalálja a jelet (az első indulás minden gps programnál lassúbb). Persze ez kultúrált gps használat mellett igaz - kocsiban ablak alatt konzolon és nem kézben ahol a tető bekavar, és a gps szereti ha ott használják ahol kikapcsolták és nem 100 km-el arréb :) -
#1604 Oké köszi! :) -
n003 #1603 méég méndig nemvan új bannerunk? :O :( -
szafi #1602 ha azt akarod hogy felmenjen a friss szoftver akkor át kell írnod a telefonodproduct code-ját. A product code átírásáról a www.nokiaprogramok.hu oldal fórumában olvashatsz. Itt a szoftverfrissítéshez is van leírás. De ha bemész a Mamut 2ben lévő Nokia boltba ott megcsinálják neked. Ha van garanicia a telefonra - a t-mobiloson miért ne lenne - akkor ingyen, amúgy meg aszem' 6000 forint. -
#1601 Igen de a régi N95-ösömre nem megy fel a 21-es szoft csak a 14-es mert T-mobilos. -
n003 #1600 szerintem a sim függés nem szoftverfüggés szal egy t-mobilosra is felrakhatod a független szoftot :) aszem -
#1599 És ha függetlenítek mondjuk egy telót akkor rámegy a független szoft? -
#1598 Amelyik jobban nyújtja azt, ami kell neked. -
Süti86 #1597 Szerintetek melyik teló éri meg jobban(Most akarok venni)?:Apple Iphone vagy Nokia N95 8GB? -
#1596 Én is olvastam róla, de ez csak néhány ember írta, van akinek jó, van akinek nem :P
Amúgy én csak azért váltottam független szoftra, mert türelmetlen voltam, nem vártam a T-s új szoftverre D: -
#1595 ott is az a helyzet, ami többnyire az összes informatikával kapcsolatos boltban. Van egy elképzelésük, az a jó és az a helyes és aki mást mond, az hülye. -
#1594 De. -
#1593 Nekem magyarul írj, vagy csinálj egy Kólás videót! :D -
tomonor #1592 Valahol olvastam hogy a Orange belenyúl az internet hívásba. Nemtudom hogy ez a tmobilnál hogy van, de ibasbdsauvdfvuosadáűsadűáasálfdasoijhfdsh!!!!4 -
n003 #1591 amikor megkérdeztem mért 14-st használnak hisz van annál már sokkal újabb is az volt a válasz hogy nekik nem vált be instabil .. akkor most miis van mert én nem hallottam még senkitőlsem hogy hűdeszar lenne pl a 21-s a 14-s hez képest :DD akkor mégiscsak fos a t-mobile vagy nem? :D -
#1590 Olvastam megint érdekes dolgokat a hszekben, de ebből van, ami nem igaz.
Én nem védeni akarom a szolgáltatókat, vagy a szolgáltatós szoftvereket, de úgye minden szolgáltató beletúr a teloba valamilyen szinten, de ebből pl a T-mobilenál nem létezik hátrány, mindent úgyan úgy tudsz használni, mint a függetlennél.
Jó igazatok van, 100x jobb független telefont venni, de függő telora is rámegy a független szoftver ;)
Amúgy a T-s 14-es szoft nem rossz, úgyanannyi ram van, mint a 21-es szoftba, majdnem úgyanaz :) -
#1589 Ha lehetne is, mit kezdenél vele? Max böngészőnél vennéd hasznát. -
tomonor #1588 lol, dehogyis >.< Ám egérként lehet használni tudtommal. Vagy joystick-ként. Vagy kormányként...miegyéb. -
#1587 nem a gps miatt venném szoval nemgond :D -
do2 #1586 szerintetek egeret lehet rácsatlakoztatni ? tök jó lenne, tudom hgoy billentyűzet van hozzá -
n003 #1585 t-mobil felejtős :( nekem az van 14-s szoft a legújabb szerintük .. Csak Függetlent!!! :D amúgy a nokia-maps2 már egész teccetős van maploader hozzá szal otthon asztalin keresztül tudod frissíteni az aktív nav az nincs inygyé de útvonaltervezés megy ha friss a map rajta és utána nem navigálást indítasz hanem nyomonkövetést mert az nem kerül semmibe
vásárlásnál alaposan nézd meg nem lötyög-kotyog a csúszka ;)
de amúgy ahogy Killer írta a gps-e inkább csak játékra van benne ha az mindenekfelett fontos akkot még nem ez a telefonod ;) -
#1584 Hát igen. Nálam nem nagyon van kihasználva. -
#1583 De ezek már nem a Garminon múlnak. Az N95 GPSe igazából még csak arra jó, hogy ilyen is van benne, ha az ember rendszeresen használni akarja, akkor szerintem vegyen inkább egy Bluetooth GPS vevőt vagy rendes GPSt. -
#1582 Igen. Nálam egyszer volt, hogy kicsit sokáig kellett műholdra várni de akkor kicsit felhős volt az ég.
Nekem bevált. -
#1581 Valóban. Eleinte sokat kell szarakodni a Garminnal (de másodszorra már simán megy), de ha kész és be van állítva, akkor nagyon jó. Csak hát az N95 GPSe nem az igazi, de a program így is elég jól teljesít. -
#1580 Garmin jeee!!!! :D
Pedig az jó! Feltöröd és müxik. :D Mint Tomonor videója. :D -
zoolee #1579 =/
Akkor majd megint megcsinálom a garmint.
De amikor másodszor felraktam, akkor nemcsinált mappát a garminnak, ill én nemtalálom, szal nemtudom hovatenni a kódokat. -
tomonor #1578 Hát asszem ugy van hogy egy heti bérlet, havi bérlet, stb, nem éri meg. =/ -
zoolee #1577 F@szom kivanmár a garminnal.-.-
Aktiválgatás-stbstb..-.-