Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a telóról írom.qu.va jó😄<#idiota>#idiota>
Ti a wi-fi-t hogy tudtátok rendesen beállítani a telónál? Nálam ha csatlakozni akarok az itthonira akkor egyfolytában wep kulcsot kér, ha adok neki egyet akkor vagy mûködik vagy nem, leginkább nem...
Ill a másik: a gps-hez is kéri a hálózat a wifi használatát, de az nem szükséges ugye?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megköszönném.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Töltsük le az internetet!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ha megfordítod "nyitott" állapotba a telót, akkor ott van 2 kis csavar, azt kitekered, eltolod a másik irányba(zenegombokhoz) és ott is kicsavarod
És hopp le is jön-elvileg....
de itt egy kis videó, igaz itt kijelzõt is cserélnek, de láthatod hogy kell szétszedni:
itt a link!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Töltsük le az internetet!
MAIN FUNCTIONALITY:
Transforms your mobile phone into high-quality PC webcam.
Works through USB or Bluetooth.
NEW!!! Screen Capture functionality, when device screen can be demonstrated on PC real-time.
Works with Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ and many others.
Compatible with Nokia S60, UIQ, Windows Mobile 5 and 6, J2ME devices
Very simple to install and configure.
the application UI will be in english
press ??(P) to find the BtCam.exe
sztem próbáld meg, annyit megér...nekem sikerült
sztem rakd csak fel....de nem értem minek,. mikor ott a Garmin vagy a TomTom, esetleg a route66
Fel akarom rakni a telóra a nokia Maps 2.0,de az 1.3 már rajta van gyárilag ,és az alkalmazás kezelõben nincs benne ez a "régi" verzió,igy nem tudom róla törölni hogy az újat fel tudjam rakni.Mi a megoldás ilyen esetben????
A szoftverfrissítés miatt ugye kimentettem mindent, többek között a telefonkönyvet is. Tudja vki, h hogy lehet visszatenni a géprõl a telóra együtt az egészet? Egyenként lehetne, de abba beleõszülnék. Már próbáltam mindent, legalábbis szerintem...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Priviben nekem is küldhetne linket valaki.
Kösz !
...::::::...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
N95 -re miomap v3.2 nem lenne jó <#confused>#confused>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
ááááá
Feltettem PC Suite-al (Music Managerrel) kb 100 számot, de a zenelejátszó valamiért nem akarja megnyitni õket, nem kerülnek bele a listába. Hogy tudom rávenni, hogy fusson végig a mem. egységen, és olvassa be a fileokat?
De még úgy is megyek oda mutterom LG chocolata-jához egy aksiért, és akkor leordítom õket, hogy ez azért má milyen dolog.-.-
Mit csináljak vele, hogy animálja ?
...::::::...