3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • tomonor
  • KILLER2
    Nem vagyok nagy netszleng megértő, de azt akarod mondani, hogy lehetne FAQ és hogy lesz-e valaki moderátor?
  • tomonor
    hát lehet. vki mod?
  • KILLER2
    Tudom, ez mindenhol így van. De akkor legalább tudnánk azzal dobálózni, hogy "FAQ waze!". Szóval nem kéne ilyen?
  • tomonor
    ja, ám néhány ember még akkor is megkérdezné ugyanazokat...
  • KILLER2
    Kéne csinálni egy FAQ-t.
  • tomonor
    Csak az aktív GPS-t kell fizetni (tehát amikor navigál) ám a szoftver verziójinak fizetési módja közöttt is van különbség, pl a legújabb nekem már tesztvezetést sem enged.
  • solo
    nokiaprogramok.hu
  • Simaji
    Hello mindenki!

Nem régen kaptam egy N95-és szeretnék egy pár kérdést feltenni. :)
    Olvasgattam egy kicsit vissza de láttam, hogy ti már nagyon benne vagytok a témába ezért gondoltam inkább bekérdezek. :P

Szóval ezekre lennék kíváncsi:

- Merre lehet találni jó, megbízható és ingyenes progikat, játékokat? (google,torrent-en kívűl) :)

- A Nokia Maps maga ingyenes csak az útvonal tervezés illetve az útvonalon végigvezetésért kel fizetni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Bye!
  • tomonor
    aham.
  • BECKHAM7
    Mivan mindenki elvan a telójával? semmi gond, semmi új fejlemény?
  • tomonor
    hehe, megesik :p Ám a szervizesek nagyon könnyen lerázzák az embert.
  • Batman39
    Ma 5x-re volt szervízbe a telóm a köv híbákkal amről beszéltem itt már:a multimédia gomb lenyomásakor,zene és rádió hallgatás közben sziszeg és sokkal hallkabb a készülék,elöző javítás óta az éjszakai kép sokkal rosszabb minőségű,hangszín stb beállításoknál a telefon újraindul.Ma hívtak a Nokiától hogy visszaküldték a telóm és semmi híbát nem tapasztaltak a tesztelés során.Komolyan mondom ez viccccccccccccc...............
  • do2
    remélem csinálnak normalis emame emulátort, mert én csak 2006-st találtam, de ez szar sajna.. ehhez a telcsihez kéne 1-t kiadbiuk, akkor nagyon jó játékokkal lehetne játszani! :)
  • solo
  • n003
    soha nemmondtuk hogy értünk hozzá :DD .. csak az észosztáshoz!! ;) :D
  • 5c0rp330n
    annyiban igaza van a csávónak, hogy itt eléggé láma szinten mennek a dolgok, viszont ahova ő irányít, az még 10szer lámább hely, ráadásul reklám. szóval mobilarena-n eléggé sok hozzáértő van valóban, illetve nokiaprogramok sem rossz annyira, csak ott azért szintén elég sok a láma. terminal sem rossz még, csak nem túl népes. szóval összességében mobilaréna a legjobb messze a hazaik közül.
  • KILLER2
    Egyszer benézek, kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudnak ezek a profik.
  • solo
    Jaja..138 ason azzalhülyÍtem a népet.XD
  • Doog
    kis reklám :)
  • Doog
    kis reklám :)
  • xtrade
    Sziasztok!

Budapest egyik gsm bolt hálózatának elkészült a fóruma, ahol szakértők válaszolnak a kérdésekre a fórumozók mellett.
    Gyertek át és próbáljátok ki, hogy ne csak találgatások legyenek, hanem válaszokat kapjatok!

www.arpadgsm.hu/forum

Árpád GSM
  • do2
    lézerkardot nyomáztátok már ?:):):):))))
  • solo
    Nos.
    2 giga zene, 1 giga a world series by renaulból a 3,5 littyós kupa, 1 giga egyéb video, ennyi végülis...Szóvl..van hely.
  • do2
    yó tudni okés :)
  • KILLER2
    Igen, csak internetszolgáltatótól kapottat fogad el.
  • do2
    valaki szingózott már neten keresztül ?
    https://www.symbiansigned.com/ ezen nemfogadja el a mélcimemet, pedig yahhost is próbáltam meg gmailest
  • KILLER2
    Én is egyszer már betelítettem 2 nagy film (kb 2 GB) + 10 South Park rész + 2 GBnyi zene + rakás program és kb 200 kép és még néhány cucc. De még így is maradt rajta majdnem 1 GB.
  • do2
    mivel raktad teli a telcsidet ?
  • solo
    Muhah.Köszi.Van még egy kis hely a 8 gigából: DD
  • do2
    nem kell
  • solo
    Szignóznikell?
  • do2
    ha vmi jó játékot találtok hozzá, akkor jelezzétek :)
  • Doog
    Köszi!
  • do2
    na itt van feltöltöttem

emulator

itt meg 1 rakás játék jozzáá
    játékok

én ezt a mortal kombat 1-2-3 teszteltem, elég jó volt, aladint, lion king goldan axe 1-2-3
    ezeket próbáltam.. Ja ami még fontos hogy amikor elinditod a játékokat lépj vissza a menübe és a configure screenbe van egy olyan hogy ALT render azt álitsátok OFF-ra, ezt minden játék inditás után offra kell nyomázni
  • do2
    hát olyan a grafikája mint régen a sege genesisnek meg a megadrivenek., mindjárt feltöltöm az 1 weblapra az emulátort
  • solo
    jaja, képek jöhetnek.
  • Doog
    Engem érdekelne. :)
  • do2
    na végre találtam normális picodrive_s60v3 sega emulátort :) itt már a zeme és a hangok is tökéletesen mennek :) sőt a grafika is elég jó :)
    fel is tettem 1 rakás játékot a telcsimre ha érdekel vkit felrakom vhova aztán letölthetitek
  • BECKHAM7
    Hát ez.... dolog volt....részemről...
    amúgy én nem kaptam csak angol használati utasítást.... nem félreérteni, nem az angollal van a probléma, csak nem érdekel, meg lusta vagyok