3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #1656 -
#1655 Nem vagyok nagy netszleng megértő, de azt akarod mondani, hogy lehetne FAQ és hogy lesz-e valaki moderátor? -
tomonor #1654 hát lehet. vki mod? -
#1653 Tudom, ez mindenhol így van. De akkor legalább tudnánk azzal dobálózni, hogy "FAQ waze!". Szóval nem kéne ilyen? -
tomonor #1652 ja, ám néhány ember még akkor is megkérdezné ugyanazokat... -
#1651 Kéne csinálni egy FAQ-t. -
tomonor #1650 Csak az aktív GPS-t kell fizetni (tehát amikor navigál) ám a szoftver verziójinak fizetési módja közöttt is van különbség, pl a legújabb nekem már tesztvezetést sem enged. -
#1649 nokiaprogramok.hu -
#1648 Hello mindenki!
Nem régen kaptam egy N95-és szeretnék egy pár kérdést feltenni. :)
Olvasgattam egy kicsit vissza de láttam, hogy ti már nagyon benne vagytok a témába ezért gondoltam inkább bekérdezek. :P
Szóval ezekre lennék kíváncsi:
- Merre lehet találni jó, megbízható és ingyenes progikat, játékokat? (google,torrent-en kívűl) :)
- A Nokia Maps maga ingyenes csak az útvonal tervezés illetve az útvonalon végigvezetésért kel fizetni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bye! -
tomonor #1647 aham. -
#1646 Mivan mindenki elvan a telójával? semmi gond, semmi új fejlemény? -
tomonor #1645 hehe, megesik :p Ám a szervizesek nagyon könnyen lerázzák az embert. -
Batman39 #1644 Ma 5x-re volt szervízbe a telóm a köv híbákkal amről beszéltem itt már:a multimédia gomb lenyomásakor,zene és rádió hallgatás közben sziszeg és sokkal hallkabb a készülék,elöző javítás óta az éjszakai kép sokkal rosszabb minőségű,hangszín stb beállításoknál a telefon újraindul.Ma hívtak a Nokiától hogy visszaküldték a telóm és semmi híbát nem tapasztaltak a tesztelés során.Komolyan mondom ez viccccccccccccc............... -
do2 #1643 remélem csinálnak normalis emame emulátort, mert én csak 2006-st találtam, de ez szar sajna.. ehhez a telcsihez kéne 1-t kiadbiuk, akkor nagyon jó játékokkal lehetne játszani! :) -
#1642 -
n003 #1641 soha nemmondtuk hogy értünk hozzá :DD .. csak az észosztáshoz!! ;) :D -
#1640 annyiban igaza van a csávónak, hogy itt eléggé láma szinten mennek a dolgok, viszont ahova ő irányít, az még 10szer lámább hely, ráadásul reklám. szóval mobilarena-n eléggé sok hozzáértő van valóban, illetve nokiaprogramok sem rossz annyira, csak ott azért szintén elég sok a láma. terminal sem rossz még, csak nem túl népes. szóval összességében mobilaréna a legjobb messze a hazaik közül. -
#1639 Egyszer benézek, kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudnak ezek a profik. -
#1638 Jaja..138 ason azzalhülyÍtem a népet.XD -
#1637 kis reklám :) -
#1636 kis reklám :) -
xtrade #1635 Sziasztok!
Budapest egyik gsm bolt hálózatának elkészült a fóruma, ahol szakértők válaszolnak a kérdésekre a fórumozók mellett.
Gyertek át és próbáljátok ki, hogy ne csak találgatások legyenek, hanem válaszokat kapjatok!
www.arpadgsm.hu/forum
Árpád GSM -
do2 #1634 lézerkardot nyomáztátok már ?:):):):))))
-
#1633 Nos.
2 giga zene, 1 giga a world series by renaulból a 3,5 littyós kupa, 1 giga egyéb video, ennyi végülis...Szóvl..van hely. -
do2 #1632 yó tudni okés :) -
#1631 Igen, csak internetszolgáltatótól kapottat fogad el. -
do2 #1630 valaki szingózott már neten keresztül ?
https://www.symbiansigned.com/ ezen nemfogadja el a mélcimemet, pedig yahhost is próbáltam meg gmailest -
#1629 Én is egyszer már betelítettem 2 nagy film (kb 2 GB) + 10 South Park rész + 2 GBnyi zene + rakás program és kb 200 kép és még néhány cucc. De még így is maradt rajta majdnem 1 GB. -
do2 #1628 mivel raktad teli a telcsidet ? -
#1627 Muhah.Köszi.Van még egy kis hely a 8 gigából: DD -
do2 #1626 nem kell -
#1625 Szignóznikell? -
do2 #1624 ha vmi jó játékot találtok hozzá, akkor jelezzétek :) -
#1623 Köszi! -
do2 #1622 na itt van feltöltöttem
emulator
itt meg 1 rakás játék jozzáá
játékok
én ezt a mortal kombat 1-2-3 teszteltem, elég jó volt, aladint, lion king goldan axe 1-2-3
ezeket próbáltam.. Ja ami még fontos hogy amikor elinditod a játékokat lépj vissza a menübe és a configure screenbe van egy olyan hogy ALT render azt álitsátok OFF-ra, ezt minden játék inditás után offra kell nyomázni -
do2 #1621 hát olyan a grafikája mint régen a sege genesisnek meg a megadrivenek., mindjárt feltöltöm az 1 weblapra az emulátort -
#1620 jaja, képek jöhetnek. -
#1619 Engem érdekelne. :) -
do2 #1618 na végre találtam normális picodrive_s60v3 sega emulátort :) itt már a zeme és a hangok is tökéletesen mennek :) sőt a grafika is elég jó :)
fel is tettem 1 rakás játékot a telcsimre ha érdekel vkit felrakom vhova aztán letölthetitek
-
#1617 Hát ez.... dolog volt....részemről...
amúgy én nem kaptam csak angol használati utasítást.... nem félreérteni, nem az angollal van a probléma, csak nem érdekel, meg lusta vagyok