Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
Atyaég! Amit videót én láttam az ennél 1000x egyszerûbb volt és még csak szét sem kell hozzá szedni.
De inkább a szervízt javaslom.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Doog
Igen engem is érdekelne hogy milyen videót találtál a megjavítására...

Ja és vettem teljesen új elõlapot, hátlapot gombsort, egyszóval mindent a telefonhoz. És azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan video ami elmutogatja hogy hogyan lehet kicserélni ?
Vagy azt csak szervízben csinálják meg ?

...::::::...

BECKHAM7
Én töb videót is megnéztem már slide javításról, és csak ragasztósmegoldás t láttam, mindenki így oldja meg, de azért kíváncsi lennék szervízbe hogyan csinálják...
1. megoldás
2. megoldás

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

melyik linken lehet megnézni??engem érdekelne!
pff, csak ha van elég szerszámod hozzá. És akkor is elbaszhacc valamit, szal szerint hagyd a szervízre.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Üdv.
Láttam youtube-on több videót arról, hogy kell a lötyögõ slidert megjavítani.
Valaki nekiállt már? Tapasztalat nélkül nem merek nekiállni...

Maco13
még 3650-re, de nem jelenitette meg a teló
Hömm, a leg jobb, ha állra ragasztjátok a mobilt, én is ezt csinálom versenyen...

Doog
Valaki próbált használni valamilyen témaszerkesztõ programot ?

Amúgy is, kit érdekel itt egy szar LG? Még a DVD-imet sem hajtja meg az LG. 😛

a felhõs ég amit látsz ha a homlokrészre ragasztod .. ez a video fake-szagu 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Doog
Ha igaz is valamit akkor is valahogy szépítettek rajta vagy állítgattak... Szerintem...

aham peeersze hihetõ az ha egy sisak homlokrészére felszigszalagoznak egy iljen mobilt az nem rázkódik meg pont azt mutatja amit a pilóta néz :| .. maradjunk anyiban ho ez reklám 😊 persze attól még lehet hogy igaz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nem tudom!nekem elõtte ku990-em volt! nekem mintha jobban tetszett volna az a kép amit az csinált(telefonon) de gépre áttéve még nem hasonlítottam össze!!
A 120fps -es video viszont csak jó világos helyen használható mert amúgy semmit nem lehet belõle látni!
Még most tesztelgetem az N95-öt, de elég jónak tünik!
5c0rp330n
hát ezt sem egy kétes eredetû flash-be átkonvertált videó fogja eldönteni asszem 😊

a rockncroll az megy!!csak az az idegesítõ hogyha elfordítom a telót akkor elfordula kép is de jön egy üzenet a progitól!
KILLER2
Az van, hogy ez a rotateme menüje. Aforgatást meg elvileg érzékeli. A hotkey arra jó, hogy ha nincs giroszkóp a telefonban, akkor gombbal tudod forgattatni, a rotate meg értelemszerûen az, ami.

Töltsük le az internetet!

elvileg az is fönt van!! ha elindul akkor már szignózv van nem? a menüben is csak ez van: rotate,activate hotkey,about!!béna vagyok??vagy mi van?
KILLER2
Nincs fent a giroszkóp plugin. Nevét nem tudom, de néhány giroszkópos progi mellett ott van, meg mintha a nokia weboldalán is láttam volna.

BECKHAM7
Accelerometer Plugin kell neked, le merem fogadni!
Innen le is töltheted!

BECKHAM7
de az a neve, de nem volt mellette még vmi amit telepíteni kellett?

mi a pontos neve?nem a rotateme az?akkor valamit félreolvastam!
BECKHAM7
giroszkópos progit felraktad?
én úgytudom az is kell hozzá....

sziasztok!fölraktam a rotateme progit,el is indul de nem csinál semmit a teló! A rocknscroll ikonja pedig megjelenik de nem indul el!miért lehet?
KILLER2
És ha lehet, caps lock off. Köszi.

KILLER2
nokia software updater

5c0rp330n
NEM -.-

TUDJA VALAKI HONNAN LEHET LETÖLTENI AZ UJ SZOFTVERT ..,??KÖSZÖNÖM ELÖRE IS..!
VALAKI VÁGJA HOGY A N95 NEKEM VAJON MIÉRT NEM CSATLAKOZIK A NETGEAR ROUTER RA? A SOK RÉGIFAJTVAL MEG JO A WI-FI JE,,,
ahol van titkosítás ott értelem szerûen kérte a hozzáférési kulcsot

HD JOHNNIE
Milyen hozzáférést kellett megadnod hozzá? Nem kért wep kulcsot?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

pimpmymobilpinkedition 😉

lightsaber <#idiota>

Illetve elég lesz egy hun térkép.
PLS valaki.

Tudom, hogy volt már egy ilyen post valahol elõbb (ha jól emlékszem) de megkérdezem, talán vannak új gondolatok.
Szal N95.re "Must Have" progik. Nekem fent van a RotateMe, meg a ShakeSMS.
Mi az, amit még érdemes feltenni?

Garmin XT v4.10.60 am van, elõre is köszi.

Nah, most már tényleg segítséhet kérek, valaki meg tud dobni egy NEM RAPIDOS!!(mert az b@szik azt csinálni amit kéne ) európa térképpel, garminhz?

JAh, okké, köszi, megint sokáig cs ztem az este ^^ azthiszem: DD

nokiaprogramok.hu 😉

Garmint honnan lehet szerezni?
Telepítõst.

jahh csak azért nemmindegy hogy 45k befizetés után 12x6500 (ö~120k) vagy függetlenbe (akkor) egyben 180k! 😄

KILLER2
Nekem utoljára egy SE F500i-m volt függõ, az vodkás volt. Azóta én is csak függetlent veszek, tököm tele van vele, hogy pofátlanul belepiszkálnak a telefonba és tönkrevágják az egészet. Francnak sem kell olcsóbban a telefon, ha ez azzal jár, hogy le van butítva, meg a gombjainak min a fele a szolgáltató webolalára vezet és a menü is ezzel van tele. A külsõ festésekrõl nem is beszélve.

hali!

se a gps se a wifi nem igényel semmit, wifinél mind1 h itthon v máshol használom, rákeresek és megy. gps-hez meg felraktam egy garmint.
TOMG!!!
Mekkora nyomorékok.Nekem mindíg is csak független telóm volt.

Qurvajó, és a legjobb, hogy pont a suli mellett van..<#idiota><#idiota><#vigyor>

xD Hát igen, legközelebb függetlenbe vegyíl mindent, akció ide vagy oda. 😊

5c0rp330n
n00bok :S

jahh apropó firmware 😞((( voltam trémobilba - mondom a szervizes emberkének dobjon mán rá újat a telómra mire a válasz ok 14-st .. 😮 apád f..üle .. mondom neki de van már sokkal újabb csak nem lehet frissíteni neten mer elb-ták a függõsítéssel .. válasz hát az nem úgy van mert hogy õk kipróbáljek az új fw-ket és csak a 14-s stabil/jó az újabbak nemjók 😞(

asszem nem lesz többet függõsített telóm :|

Kicsit nehéz vele gépelni, de jó, mi? 😄

én használok 4 wifi-s hálót is egyszer megadtam a hozzáférést azóta kérdés nélkül csatlakozik :|