3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #1696 Ja, ennyi elég lesz szerintem. -
#1695 Jó, hogy szóltál, ezt is akartam bele, csak elejtettem, amikor írtam. Szóval ezt 6.nak. -
#1694 6.Hogy lehet megkülömböztetni a kÍnai szart az igazitól.
Lehet valakit ez is erdekel. -
#1693 Akkor amik kellenének a FAQba.
1. N95 vs N95 8GB
2. Teszt kép és videó mind2 telefonnal.
3. weboldalak
4. GPS programok, azoknak hátrányai, valamint, hogy mit tud a Nokia maps és miért kell benne fizetni.
5. Ide néhány leírás hibákról (pl lejárt tanúsítvány) és 1-2 dologról, mint pl garmin telepítése vagy esetleg a szignózásról -
#1692 Cewa mindenki!
Lenne egy pár ötletem a gyik-hez:
1. Linkek a megbízható és jó oldalakhoz ahonnan Java illetve Symbian progikat lehet leszedni. Szerintem ez egy lista lenne az oldalakról amiket ti is használtok.
2. Leírások, hogy mit, hogyan kell csinálni.
Bye! -
tomonor #1691 Wayfinder? az más. Azt nem ismerem hogy működik. Azt hittem a MAPS-ről beszélsz. >.< -
#1690 Aha, köszi. Amúgy Wayfindert használok, csak gyanús hogy mikor elindítom akkor meg az adat a W&W-an keresztül... Navigálás közben még nem néztem mennyit küldözget ... de ez így szar mert rohadt drága a T-s w&w net elérés :( -
tomonor #1689 a térképeket géprűl is rá lehet tölteni. a navigációhoz egyáltalán nem kell net (kivéve ha a szatelit view-et használod, akkor kell) amugy csak ahhoz kell a net hogy megvásárold. szerintem próbáld a garmint, tomtomot, azok ingyenesek. -
#1688 Tehát elvileg amikor navigál akkor nem kell hozzá net ( jelen esetben w&w) ugye? Max addig amíg letölti a térképet, meg loginol stb.... -
tomonor #1687 És igen, a MAPS elég drága... -
tomonor #1686 Nem csak a web.n.walk kell hozzá. TUlajdonképpen nem tudom T-mobilnál hogy megy. Ám az internet csak azért kell hozzá, hogy megrendeld a havi navigációt, tehát nem kell hozzá örökké, csak amíg a VISAddal kifizeted a havi bérletet. -
tomonor #1685 lol -
#1684 Valaki segítsen már. T-szutykos Web&Walk okosság feltétlenül kell ahhoz hogy működjön a navigáció? Mert kurvadrága -
n003 #1683 killer: bannerműhely topikban biztos segítenek :) valami ojjasmit kéne csinálni hogy középen lenne a két mobil egy sima meg egy 8gb és a két oldalán lehetnének a linkek a fákk-hoz - nokia maps - sima vs 8gb - !!! Tomonor kólás videjója!! :D - stb -
tomonor #1682 fákkjút xDDDD lolzorbbqkthxbbxDDD -
#1681 Én is támogatom a fákkjút is meg a HG-t is. -
#1680 Ok, ma még írok. -
#1679 Írj a [email protected] e-mailt, hogy megszavaztunk házigazdának stb... -
#1678 Na, akkor valaki írjon a nevemben :) -
tomonor #1677 ááááááh zsír :P -
#1676 Sajnos a banner az ugye túl nagy lett, amit csináltam és nem biztos, hogy megvan még értelmesen szerkeszthető formában. De mindegy, megcsinálom újra és akkor már csinálok valami hátteret is. Csak akkor valahogy házigazdává kéne tenni engem. -
#1675 Ír a modiknak levelet és ők kinevezik házigazdának. :) -
#1674 Akkor már belehetne rakni a másik bannert, és tényleg a linkek és a legfrissebb szoft, meg a F.A.Q. is alámehet majd a banner alá.
És a későbbiek folyamán lehetne hátteret csinálni ha lesz rá szükség. -
tomonor #1673 okés, ám hogy? o.O -
#1672 Felőlem ok! -
#1671 Lehetne és nem is törne le a kezünk a frissítésétől.
Ha úgy gondoljátok, lennék én moderátor. -
tomonor #1670 +linkekkel a nokia.hu-hoz, a hamis n95 és sima n95-ös összehasonlításához (ez), link a nokiaprogramok.hu-hoz, a symbian-freak-com-hoz, és nézzétek meg az apple iPhone fórumát ötletekhez. :D -
#1669 Szerintem a legújabb szoft kinnt lehetne a banner alatt mindig. :) -
#1668 szerintem az első kérdés az mindenképp a:
Mi a különbség a sima és a 8Gb modell között?
meg kell még a :
Nokia Maps fizetős?
meg melyik a legújabb szoft? -
#1667 Na szóval. Az első kérdés lehetne az, hogy:
Mi is az az N95? Egy Nokia mobiltelefon. -
n003 #1666 neme esetlege arra gondolt a Tomonor hogy lehetnéle itt házigizda-e :DD -
#1665 Egy kólanyitogatós.: D -
#1664 :D -
tomonor #1663 meg milyen folyamatos :DD -
#1662 Mondjuk a videód benne lehetne, hogy milyen éles felvétele van. :DDD -
tomonor #1661 Akkor már csak mod vagy admin kell. Kezdjük el összeszedni mi is legyen benne. o.o -
#1660 Hello!
Köszönöm a válaszokat! A nokiaprogramok.hu-t már ismerem de azért köszi! :)
A GPS-t ma próbáltam ki és nekem engedett egy útvonal tervezést illetve magát az irányítást is elkezdte de olyan rövid távot adtam meg, hogy egyből csak annyit mondott, hogy megérkeztem. :D Utána már valami licencet írt ott ki is nyomtam.
Egy FAQ tényleg jó lenne. :P :D
Bye! -
#1659 Miva? -
tomonor #1658 öööööö -
#1657 Én lennék mod és a faq-t is vállalnám. Csak segítsen valaki összeszedni, hogy mi legyen a FAQban.