3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • BECKHAM7
    ja meg esetleg egy specifikácó-paraméterek ilyesmi nem kell?
  • BECKHAM7
    Na végre banner! szép! és a FaQ is jó lesz!

lenne még 1-2 tippem, mit rakhatnánk bele, ez pedig teszt! mondjuk egy Mobilarena teszt
    aztán memóriakártya kérdés... sztem ez egy nem tájékozott embernek jól jöhet! pl mekkorát lehet beletenni, me neki aszonták h csak 2gb-ig bővíthető holott már van aki 8gigásat rak bele, vagy akár h mien fajta kell bele, mi az az SDHC mér jó vagy vmi ilyesmi...

elfogadom ha nem kellenek, csak ötlet!
  • tomonor
    programajánló... ... ... ..... .. . ... ... ÁH! Asphalt Urban 3!
  • KILLER2
    Ok, köszi. Az jó lesz.
  • n003
    ha hétvégén lesz időm megírom a nokia maps-os okosságot :) linkekkel miegymással .. majd átdobom txt-ben neked
  • KILLER2
    Igaz.
  • KILLER2
    Ok, megnézem. Akkor viszont neki is láthattok a programajánlónak :)
    És kérnék egy olyat, hogy ami GPSt használtok és nem garmin, arról írjatok már egy nevet és egy rövid kis véleményt, hogy milyen.
    Addig is megyek és meglesem az iphone FAQják, csak vigyázok, nehogy úgy térjek vissza az ellenségtől, hogy nekem is iPhone-om van xD
  • n003
    gyóez így :D talán annyi nyűgöm lenne hogy a faq nyíljon egy új ablakban .. meg írd mellé kisbetűvel hogy egyenlőre béta verziós :) nehogy valami gyengeelmélyű ide károgjon mijatta :D
  • Johnny23
    nekem teccik az új banner, a FAQ is !!

..valszinű nemsokára énis a "táborba" fogok tartozni
  • tomonor
    A hasznos programok részről töröld ki, hogy amit te tudsz, ugyanis mi itt össze tudjuk gyüjteni sztem. A szignózás az jó ötlet. :D (néhány ötletért meg nézd meg az iPhone 3G fórumját- jójó, tudom hogy egy bűn, de egész jól megcsinálták...)
  • KILLER2
    Betettem egy FAQ-t. Ez még csak terv, a leendő tartalom címszavaival. Nézzétek meg, mondjátok meg, hogy tetszik-e, ha nem, akkor mi kéne még rá és szóljatok, ha kell még bele valamilyen témakör.
  • KILLER2
    Nem fogom.
  • tomonor
    ki ne hagyd a szuperéles videóm
  • KILLER2
    Hát azt nem ígérem mára, de meglesz :)
  • tomonor
    ja cép cép. jöhet a FaKu :)))))
  • KILLER2
    Na, milyen a banner? Csak mert nekem nagyon tetszik :)
  • solo
  • KILLER2
    Viszont most vettem észre, hogy megvan már a jog, szóval már okés. 5 perce még nem volt így xD
  • KILLER2
    Ok, akkor írok a mobil moderátoros topicba is. Köszi a tippet.
  • solo
    Fenét! Írjál rájuk, majd szólj egy idatartozó modinak! Nekem is csak Így olvasták el...
  • KILLER2
    Hát, az SG nem sieti el a választ a levelemre. Mindegy, biztos sok a dolguk.
  • KILLER2
    Ja, nekem előtte N80 volt, azt ott néztem, hogy most mi van, hogy kisebb a felbontása az N95nek. De nem feltűnő, nagyon szép képe van így is.
  • tomonor
    xD ja, sajnos nem rakták bele a 315X416 vagy mennyis felbontást ,pedig megtehették volna, ugyanis korábbi modelleken már megesett. :-(
  • KILLER2
    Nyilván a simának. De ha nem nagyítóval nézed, akkor tök mindegy.
  • Johnny23
    melyiknek élesebb a képe?
  • tomonor
    Dehogyis, a simáé is tökéletes oldalról nézve, csak egy picit elfehéredik/felvilágosodik (tényleg picit, épp hogy csak észreveszed)
  • solo
    Észrevehetetlen szinte..Nagyon közelről kell nézni, hogy lássad...

Erről nemtudok...
  • Johnny23
    SZiasztok!

Igaz az,hogy az N95 8GB kijelző minősége rosszabb,mint a simáé,m ivel ua. a felbontás ngayobb kép??

Illetőleg,hogy a kijelző betekintési szöge viszont nagyobb, vagyis a sima, már teljesen elmosodik,ha nem szemből nézzük,míg a 8GB-osé látható??

köszi a választ
  • solo
    Bakker..
    Ez kimaradt.
    n95 8gb..
  • solo
    Sima n95
    -Hátulján az eredetinek "Nokia nseries"
    -töltésiidő sokkal hosszabb, mint a hamisÍtványoké
    -Vaku minősége, mérete
    -OS kinézete

stbstb....

ÖsszehasonlÍtás

Egy kis slider fix, hátha kell.
    Esetleg belehet lnkelni a bolt nevét, ahol 14 k ért lehetett kapni azt a slidert...

• solo
    VAlami gif animátor is jó....

Hát, szerintem elég, ha keresünk pár videot, és pontokba leÍrjuk, hogy mire kel figyleni.
  • KILLER2
    Legyen flash? Hát végül is lehet az, valamennyire értek hozzá. Még úgyis van némi időnk, mire kapok választ a levelemre az essgétől.
    Viszont valaki nem akar segíteni a FAQban? Konkrétan a "hogyan különböztessük meg a hamis N95öt az eredetitől?" témában kéne segítség. Ha valaki tudna keresni néhány képet és írni erről néhány mondatot, az nagy segítség lenne.
  • solo
    Tedd be a helyére flash animatorral a cola nyitogatást.
  • KILLER2
    Kizárt, 700x200 nem lehet magas, az előző talán 750x350 volt. Amúgy meg nézz meg más topicot, hogy mekkora bannerek vannak. A nokia maps meg kicsit engem is idegesít, lehet, hogy majd kicserélem valami másra, ha találok értelmes hátteret.
  • n003
    gyó :D de szerintem ez is túl magas (?!)
  • tomonor
    Cép (ám bevallom őszintén ki nem állhatom hogy a sima n95 mindig a mapsel van lefényképezve... na mind1, jó az :D )
  • KILLER2
    Egy ilyen bannerhez mit szólnátok?

Várom a véleményeket és a hibákat.
  • KILLER2
    Nem sietem el, ráérünk :)
  • tomonor
  • KILLER2
    Ok. A levelet még nem írtam meg az esgének, de majd holnap megteszem és akkor szerintem nekilátok a FAQnak is.