3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#1736 ja meg esetleg egy specifikácó-paraméterek ilyesmi nem kell? -
#1735 Na végre banner! szép! és a FaQ is jó lesz!
lenne még 1-2 tippem, mit rakhatnánk bele, ez pedig teszt! mondjuk egy Mobilarena teszt
aztán memóriakártya kérdés... sztem ez egy nem tájékozott embernek jól jöhet! pl mekkorát lehet beletenni, me neki aszonták h csak 2gb-ig bővíthető holott már van aki 8gigásat rak bele, vagy akár h mien fajta kell bele, mi az az SDHC mér jó vagy vmi ilyesmi...
elfogadom ha nem kellenek, csak ötlet! -
tomonor #1734 programajánló... ... ... ..... .. . ... ... ÁH! Asphalt Urban 3! -
#1733 Ok, köszi. Az jó lesz. -
n003 #1732 ha hétvégén lesz időm megírom a nokia maps-os okosságot :) linkekkel miegymással .. majd átdobom txt-ben neked -
#1731 Igaz. -
#1730 Ok, megnézem. Akkor viszont neki is láthattok a programajánlónak :)
És kérnék egy olyat, hogy ami GPSt használtok és nem garmin, arról írjatok már egy nevet és egy rövid kis véleményt, hogy milyen.
Addig is megyek és meglesem az iphone FAQják, csak vigyázok, nehogy úgy térjek vissza az ellenségtől, hogy nekem is iPhone-om van xD -
n003 #1729 gyóez így :D talán annyi nyűgöm lenne hogy a faq nyíljon egy új ablakban .. meg írd mellé kisbetűvel hogy egyenlőre béta verziós :) nehogy valami gyengeelmélyű ide károgjon mijatta :D -
#1728 nekem teccik az új banner, a FAQ is !!
..valszinű nemsokára énis a "táborba" fogok tartozni -
tomonor #1727 A hasznos programok részről töröld ki, hogy amit te tudsz, ugyanis mi itt össze tudjuk gyüjteni sztem. A szignózás az jó ötlet. :D (néhány ötletért meg nézd meg az iPhone 3G fórumját- jójó, tudom hogy egy bűn, de egész jól megcsinálták...) -
#1726 Betettem egy FAQ-t. Ez még csak terv, a leendő tartalom címszavaival. Nézzétek meg, mondjátok meg, hogy tetszik-e, ha nem, akkor mi kéne még rá és szóljatok, ha kell még bele valamilyen témakör. -
#1725 Nem fogom. -
tomonor #1724 ki ne hagyd a szuperéles videóm -
#1723 Hát azt nem ígérem mára, de meglesz :) -
tomonor #1722 ja cép cép. jöhet a FaKu :))))) -
#1721 Na, milyen a banner? Csak mert nekem nagyon tetszik :) -
#1720 -
#1719 Viszont most vettem észre, hogy megvan már a jog, szóval már okés. 5 perce még nem volt így xD -
#1718 Ok, akkor írok a mobil moderátoros topicba is. Köszi a tippet. -
#1717 Fenét! Írjál rájuk, majd szólj egy idatartozó modinak! Nekem is csak Így olvasták el... -
#1716 Hát, az SG nem sieti el a választ a levelemre. Mindegy, biztos sok a dolguk. -
#1715 Ja, nekem előtte N80 volt, azt ott néztem, hogy most mi van, hogy kisebb a felbontása az N95nek. De nem feltűnő, nagyon szép képe van így is. -
tomonor #1714 xD ja, sajnos nem rakták bele a 315X416 vagy mennyis felbontást ,pedig megtehették volna, ugyanis korábbi modelleken már megesett. :-( -
#1713 Nyilván a simának. De ha nem nagyítóval nézed, akkor tök mindegy. -
#1712 melyiknek élesebb a képe? -
tomonor #1711 Dehogyis, a simáé is tökéletes oldalról nézve, csak egy picit elfehéredik/felvilágosodik (tényleg picit, épp hogy csak észreveszed) -
#1710 Észrevehetetlen szinte..Nagyon közelről kell nézni, hogy lássad...
Erről nemtudok... -
#1709 SZiasztok!
Igaz az,hogy az N95 8GB kijelző minősége rosszabb,mint a simáé,m ivel ua. a felbontás ngayobb kép??
Illetőleg,hogy a kijelző betekintési szöge viszont nagyobb, vagyis a sima, már teljesen elmosodik,ha nem szemből nézzük,míg a 8GB-osé látható??
köszi a választ -
#1708 Bakker..
Ez kimaradt.
n95 8gb.. -
#1707 Sima n95
-Hátulján az eredetinek "Nokia nseries"
-töltésiidő sokkal hosszabb, mint a hamisÍtványoké
-Vaku minősége, mérete
-OS kinézete
stbstb....
ÖsszehasonlÍtás
Egy kis slider fix, hátha kell.
Esetleg belehet lnkelni a bolt nevét, ahol 14 k ért lehetett kapni azt a slidert...
-
#1706 VAlami gif animátor is jó....
Hát, szerintem elég, ha keresünk pár videot, és pontokba leÍrjuk, hogy mire kel figyleni.
-
#1705 Legyen flash? Hát végül is lehet az, valamennyire értek hozzá. Még úgyis van némi időnk, mire kapok választ a levelemre az essgétől.
Viszont valaki nem akar segíteni a FAQban? Konkrétan a "hogyan különböztessük meg a hamis N95öt az eredetitől?" témában kéne segítség. Ha valaki tudna keresni néhány képet és írni erről néhány mondatot, az nagy segítség lenne. -
#1704 Tedd be a helyére flash animatorral a cola nyitogatást. -
#1703 Kizárt, 700x200 nem lehet magas, az előző talán 750x350 volt. Amúgy meg nézz meg más topicot, hogy mekkora bannerek vannak. A nokia maps meg kicsit engem is idegesít, lehet, hogy majd kicserélem valami másra, ha találok értelmes hátteret. -
n003 #1702 gyó :D de szerintem ez is túl magas (?!) -
tomonor #1701 Cép (ám bevallom őszintén ki nem állhatom hogy a sima n95 mindig a mapsel van lefényképezve... na mind1, jó az :D ) -
#1700 Egy ilyen bannerhez mit szólnátok?
Várom a véleményeket és a hibákat. -
#1699 Nem sietem el, ráérünk :) -
tomonor #1698 -
#1697 Ok. A levelet még nem írtam meg az esgének, de majd holnap megteszem és akkor szerintem nekilátok a FAQnak is.