Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Ha nyomom, hogy "hova?" és ott megadom , hogy hova akkor megtalálja, a térképeknél meg nem.
Én egy logout.hu-s Írás alapján csináltam.
Saját adatoknál felismeri, de amikor a fõmenüben nyomom, hogy térkép, akkor nem.
...::::::...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hol lehet beállÍtani, hogy cask belsõ GPS-t használjon?
A másik az, hogy felraktam a mapot, de nem jelenik meg.
Map kezelõben felismeri, hogy bent van a magyar map, de amúgy nem látod a térképet.
Ennek mi lehet az oka?
De amióta felraktam a mapot, meg valamit állÍtottam, azóta...
Felraktama garmint, feltettem a térképet, és lehet, hogy elállÍtottam valamit..
Van olyan opció, hogyha nem talál GPS-t akkor léjen ki?
Mert ez van, ha nem talál GPS-t és nyomom, hogy ne keressen, vagy keresés közbe mégsét nyomok, akkor egybõl kilép.
Mit rontottam el?
Hogy lehet 2 mp alatt teljes gyári beállÍtást nyomni?
Fent beírod az egyik formátumban, lent kidobja a másikban
Szal Geocache-elni akarok, de a koordinátákkal van kis gond.
Hogy lehet átváltani 2 koordinátát?
Nekem a telefonon a gps úgy tudja, hogy 00,00000 formátum, de a geocaching oldalon fok, szögperc, szögmp formátumban van megadni. Van erre valami mód?
csak nekem a "sima" N95 kicsit érdekes... furán néz ki...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Gondoltam sokáig csinálod, minél jobb legyen. 😄
Én azért nem is szenvedek vele.
Ha majd nagyon zavarni fog akkor kicserélem -tetem.
Vagyis van csak túl nagy a csavar fejére.
Bûntetésmúzeum lett. Jó név. 😄