3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Prince of Máté
    Még csak az kellett volna... Bukott képarány, túl sok pixel ilyen kicsi képernyőhöz + nagyon akksi zabáló.
  • Doog
    Akkor nem szóltam :) Köszi!
  • KILLER2
    Valami JAVAs szart asszem csináltak. Egyszer ki is próbáltam, de nem emlékszem olyanra, hogy működött is.
  • Doog
    Nem tudtok valamilyen zenefelismerő progit? Valamelyik SotyiEriksönben már van. Gondoltam hátha van Nokiára is. :D
  • solo
    Csináltam pár képet a MACSKÁMRÓL! az N95 ÖSSEL! XD
  • KILLER2
    Na most már elég legyen az OFFból, mert törlök!
    Na jó, csak vicc volt :) De azért lehet, hogy lassanként visszatérhetnénk az N95höz.
  • tomonor
    én a cirmosokat szeretem. Házi cicákat. Volt már egy csomó, de olyan arik meg minden, egyszerűűűen nem tudom megálni hogy ne simogassam meg őket...

(új topic név: Nokia N95 és a Macskák)
  • Zomil
    Nah remélhetőleg a honap közepére összegyülik a pénzem erre a telora :D

Amugy én is imádom a macskákat, egy perzsa cica van itthon :) és rendkivül jólnevelt, nem pofátlan :)
  • tomonor
    MACSKÁK FTW!!!
  • solo
    Főleg az ilyen kis mopszféle ölebkorcsoktól akadok ki: S
  • KILLER2
    Érdekes történet. Jó arcok a macskák, csak hát ez az én bajom, hogy megutáltam őket. Meg az allergiám miatt úgysem tudnék macskát tartani. Van helyette kutya, szép nagy. Meg a húgomnak vagy egy mopsza, az már majdnem macska :)
  • solo

PedÍg, a macska számomra egy elengedhetetlen dolog az élethez.
    Ha nemtudok aludni, akkor fogom, és a mellkasamra teszem, a macsekot, elkeztem simogatni, vakarni, és ő dorombol.Ez nekem nagyon nyugtató, és Így 5 perc alatt elalszok :)
    Ha valami bajomvan a macskámnak mondom el: D
    Ha szarkedvem van fogom a macsekot, idehozom, és simogatom...Megint jól elvagyok.

Nekem sosevoltak neveletlen macskái.
    Hanembaj most offolok egy kicsit.
    A lényeg, hogy 2003 ben a szomszéd kisbolt előtt találtunk egy banánoskartonban 2 kiscicát..nemlehettek 1 hónaposak...Sőt, alig 3 hetesek..Járni is alig tudtak..Meg inni se nagyon..Csak kisfecskendőből..Mutterral hozattam a fogorvosi rendelőjéből.
    Befogadtuk őket...Mikor már nagyobbak lettek akkor az egyik kimászott az ablakon, és az idióta kutyánk elkapta, és eltörte a nyakát: (
    Többekközt ezért is utálloma kutyákat.
    SZóval.Ezutánn, miutánn befogadtuok, ez a macska olyan háláslett, hogy mikor a szemébenéztél, mert ráült a lábadra reggel, mikor FELKELTETT! Bizony, felkeltett, körmével fésülte a hajam szószerint!Szóval, annyira lehetett éreznia hálát, hogy az ember fogta él órákon át csak ölelgette volna a macskát.
    Nagyonszépen felnevelt 13 kölyköt.+Még mikor a lányának voltak kölykei, és a lánya betegvolt, az ővéit is 2 hétig szoptatta, mosdatta stb..
    És itt jött a probléma..Nagyon szelÍd állat volt.
    És ahova mentél jött utánnad, olyanokat csinált, hogy mikor átmentem a boltba, ez a szerencsétlen jött utánnam, és mikor mondtam, hogy mennyél vissza, visszament a z út közepéig a másik sarokról, visszafordult, majd leült, és várta, hogy mikor jövök..És ezért nagyon sebezhető volt.
    És sajna 2 évvel ezelőtt, karácsony előtt 2 nappal, valahogy kinn volt az úton, elütötték.De mi ezt nemtudtuk, csak kerestük.és jött az épÍtész, lement valamiér a pincébe, és otthaldoklott a macske :'(
    Vasárnp volt, aznep este bevittük valami állatkúrházba, valami egyetemre vagy mi a francra! Kifizettük a műtét kültségét, hgy amputálják a ball hátsó lábát..És legyen egésszéges.mert az lehetett volna, ha nem SZERDÁN! műtik meg...És sajnos az altatásból már nem ébredt fel a szeptikus állapotból..3 napon át ott fetrengett szétroncsolt lábbal, és semmi.
    A szÍvem megszakadt érte.
    Legkedvesebb macskám volt.:'(

Na, télleg, bocsi, csak ezt elkellett mondanomm..egyévre előre kioffoltam magam :]
  • KILLER2
    Ja jó, este már nem érti az ember :)
    A macskákat meg én utálom. Alapvetően nincs velük gondom, jófejek, aranyosak, meg minden, de nagyon allergiás vagyok rájuk, 10 perc után alig látok valamit, ha macska van egy házban, valamint régebben volt egy macskám és mióta az miután a ház összes növényébe beleszart és utána pedig gondolt egyet és az ágyamba is elvégezte a dolgát, azóta valahogy nem bírok a macskákra kedves állatként nézni :S
  • solo
    tudom, az csak vicc volt.Amúgy köszi, már telepÍtem is, közben egy kóbor macskát ápolgatok féldoboz kajával: D
  • KILLER2
    Nem csak az.
    Total Recall Call Recorder
  • solo
    Az a film neve b@szki! Total Recall-Az emlékmás
  • KILLER2
    Lehet. Én régen ilyenre a Total Recallt használtam, feltéve, hogy ez a neve :)
    Be lehet állítani, hogy automatikusan felvegyen minden hívást és ha letetted, megkérdezni, hogy elmented-e. Teljesen hangtalan.
  • solo
    Ezen még nem is gondolkoztam, de lehet az, hogy felveszem a beszélgetéseket?
  • KILLER2
    Az üzenetekben lévő e-mail nem túl professzionális, de erre szerintem pont jó lesz. De van még valami másik program is, majd megnézem, hogy mi a neve, mert az nem jut eszembe, de emlékszem, hogy anno, amikor még N80ra nem volt rendes fájlkezelő, akkor annak a programnak a beépített fájlkezelőjét használtam, mert még csak azzal lehetett programot küldeni BTn.
  • tomonor
    magától fel tud csatlakozni, ám az eszi az akkut rendesen. a progiról nem tudok, hogy PONT Gmailre lenne-e olyan progi...
  • Tufa
    hello. holnap megyek egy n95ösért. :)
    Létezik rá olyan progi ami wifin keresztül figyeli a gmail-es e-mail címeket, letölti azokat és akár offline megnézhetőek lesznek?
    (valamint wifire feltud magától csatlakozni? egy bizonyos hálózatra, nem random..)
  • Batman39
    Huha ha van 1 Pécsi emberke akinek N95-je van és feldobná a garmin mobil xt nekem szóljon?))
  • KILLER2
    Azt azért még talán nem. Majd szólok, ha már halálomon vagyok :)
  • tomonor
  • n003
    jóvanmár elég legyen .. killert kivégzitek :DD
  • tomonor
    tyű, jártam egy mobilbotlba, és egy olyan N95-öt láttam FÜGGETLENÜL, aminek a multimédia gombjának a helyén T-Mobile jel volt, és azt mondták rá hogy független. Mind1, az végülis megeshet hogy független, de kiváncsi vagyok mit indított a rózsaszín T, és hova lett a multimédia menü...
  • tomonor
    Próbáld azt is hangoztatni, hogy a telefon készenléti ideje másfél nap (ha jól tudom-nos a simáé biztos)+ a sima jelenlegi verziója v21.0.016 (függetlené)
  • BECKHAM7
    Hát megpróbálhatom összegyűjteni, de én is pont annyit értek hozzá mint akármenyikőtök!
    De sztem ez kb vasárnap lesz meg, ha sikerül, mert holnap meg holnap után gó F1
  • KILLER2
    Ok, akkor majd kiírom.
  • tomonor
    dee, legyen kiírva, hogy azt se kellen megkérdezniük.
  • Doog
    Oké nekem mindegy. :) Csak gondoltam.
    Tomonor videója a legfontosabb. :D
  • KILLER2
    Nem felesleges az? Nem frissítik azt olyan gyakran és nem is feltétlen lényeges az annyira, hogy ki legyen írva, a FAQban úgyis ott lesz.
    De ha gondoljátok, akkor kiírom.
  • Doog
    Eddig jó! :)
    Szerintem még kiírhatnád a F.A.Q. alá a legfrissebb szoftot.
  • solo
    Hello..
    Szép a banner és a fákklyú is alakulgat :)
  • KILLER2
    Ok, ezzel kezdem majd
  • tomonor
    Memóriakártyáról annyit érdemes tudni, hogy SD-HC-t is kezeli, és ezáltal a maximumig bővíthető, ami jelenleg 16 GB.
  • tomonor
    Tényleg killer, azt majd hangoztasd már, hogy a két telefon UGYANAZ, és csak formai eltérések vannak...
  • tomonor
    Ugyanolyat mint a simára. Garmint vagy TomTom-ot.
  • vasko22
    Nokia N95 8Gb-ra milyen navigációs programot ajánlotok?
  • KILLER2
    A telefonok adatai az első pontban benne lesznek, de a memkártya jó ötlet. Vállalod, hogy megírod azt a részt? Én nem értek a memkártyákhoz.