3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • tomonor
    MOST LÁSSATOK CSODÁT: HATODIK NAPJA NEM TÖLTÖTTEM A TELÓM ÉS MÉG MINDIG BE VAN KAPCSOLVA!!! :D (még talán holnapig kibirja, 4 csiknyi töltést mutat :DDDD )
  • tomonor
    most ez izé... mi? :D iphone N95-re? >.<
  • SigS

Ha valakit érdekel :)
  • solo
    Enyimen sincs.
    Mert én VIP fónná vettem függetlenbe ^^ XD
  • Tufa
    Az enyémben semmi vodamenü vagy vodagomb vagy vodafelirat nincs, pedig szombaton vettem meg előfizetéssel..
  • KILLER2
    Az más, akkor mindegy, majd megoldom. Ha valamit nem tudok, akkor azt majd max kihagyom és majd utólag aki írt hozzá megírja a részt, én meg beteszem.
  • solo
    Halnap megyek ausztriába, szóval.:S
  • KILLER2
    Sosem szerettem az ilyeneket.
    Más: A FAQval kéne már kezdenem valamit, nem nagyon halad, de szeretném a héten befejezni vagy legalább használhatóvá tenni. Gondoltam rá, hogy lehetne bele egy olyan is, hogy a rózsaszín és vodkás N95ök hogy vannak módosítva szoftverileg, viszont ebben kéne segítség, szóval ha valaki tudja ezt és tudna pár sort írni róla, akkor az ne féljen szólni!
    A programajánlást és a GPS programok tesztjét a Nokia maps fizetéses leírásával együtt továbbra is várom. Nem akarok senkit siettetni, csak a jövő héten nem leszek és vagy most vagy utána. Bár nem ígérem, hogy a leírások megléte esetében is feltétlen kész lesz a héten.
  • solo
    Vodkánál?: C
  • Imrusssss
    Rendben! Köszönöm a segítséget nagyon !!!
    Igaz még kb 25 nap múlva veszem meg mert akkor tudom a Vodafone-nál venni 40.rugóért Hűségnyilatkozatba asszem :S :p
  • solo
    Xd
  • KILLER2
    Hát Scandisket ne vegyél, az ott van a windózba ingyené :)
    Viccet félretéve, az Sandisk és az jó márka, vedd nyugodtan, csak lehetőleg ne hamisat, mert az sok bosszúságot okozhat.
  • solo
    Az is jó.Vagy samu.
  • Imrusssss
    ÉS milyen márkájút érdemes mert pl.: a vaterán láttam Scandisk 8 gb-os kártyát de amúgy micro sd jó bele?
  • solo
    Nemlassul be.
    Márkás karit vagyél monnyuk egy 8 gigást, az pont elég azt csoki.
  • Prince of Máté
    Nem.
    De 16 gigásat ne vegyél, túl drága és nagyon sok pénzt buknál rajta.
    Szerintem egy 8 gigással bőven beéred.
  • Imrusssss
    De az most komoly? Mert nagyon érdekel ez a telefon és nem-e lassul be akkor?
  • solo
    16 osat is viszi..
    Ez olyan, minthogy az én régi ngage-m állÍtólag csak 512 ig kezeli..Lóf@szt! beletoltam a 4 gigást is.XD
  • Imrusssss
    Sziasztok!!!!
    Szeretném megkérdezni hogy ebbe a Nokia N 95 be (nem 8gb) mekkora memóriakártyát tud kezelni mert azt tudom hogy 2 gb ot igen de azt is hallotam hogy a 4gb-osat is viszi?!?!?!?!?!

Csak azért kérdezem mert lassan készülöben van egy jó telefon vásárlása!!!
    Elöre is köszönöm!!!
  • KILLER2
    Én sem ismerek ilyet.
  • n003
    igértem a faq részt már egy kevés megvan belőle csak nemsok időm van :((
    de igyekszem ;)
  • tomonor
    nemhiszem, ám 99% hog nincs. tehát 1% esélye még van :)
  • Tufa
    Létezik valami olyan progi amivel összecsukott állapotban semmi féle képpen nem lehet kioldani a bill. zárat?
  • KILLER2
    Megszívtad. Hát igen, érdekes a hamisítványban, hogy ugye beépített 8GBs az eredeti cucc, ezen meg ott figyel a memkártyának a lyuk.
  • 12346
    egyébként köszi a segítségeket:) telózni még tud vele végülis:))
  • 12346
    eh.. mondom kölcsön:c szal pont nem izgat, de köszi a részvétet^^
  • tomonor
    HAHAHA! XD Akkor neked egy ilyened lehet: http://uk.youtube.com/watch?v=I9m2Rp8Yn6M&feature=related.
    Többféle hamisított verzió van, csak sajnálni tudlak. :( Részvét. Respect.
  • 12346
    mint mondottam volt, köccsönbe van. ergo nem vettem. így nem is basztak át^^ egyébként meg egy 20-asba fájt az illetőnek, aki számolt ezzel az eshetőséggel, szal ő se bánja.
  • solo

Loll, téged jólátbasztak :)
  • Prince of Máté
    ha van benne memory slot akkor az egy Clone... Átbasztak :\
  • 12346
    há mit tom én:D engem annyira érdekelnek a telók, hogy kicsi legyen szép (fém), és tudjak vele fonálni. sose szerettem ezeket a zsebtévéket:) csak ha már nálam van, akkor érdekelne, hogy mi a para vele.
  • tomonor
    nem értek a 8 gigáshoz. ennek kell lennie a multimédia menübe?
  • 12346
    igen, azzal én is úgy voltam, hogy végülis kár volt leírni:)

viszont telefonguru szerint a 8gb-os nem bővíthető memóriás. ebbe meg mégis bele lehet gyömöszölni micro sd-t. wtf?
  • solo
    Az a hologramm az mind1....
    KÍnaiak is másolják...

Jah, bocs..oké.XD
  • 12346
    igen, rá van írva. belülre a type-nál is rm-159 van. erre rákeresve is n95-öket dobált ki, meg az egyéb benne lévő számokra is stb. + hologramos nokia akksi figyel benne, meg ilyenek.

képet meg ugye nem tok csinálni, ezért tévedtem ide, hogy hátha tud vki ebben segíteni, miért nem akaródzik működni:)
  • solo
    Hátuljára rá van Írva, hogy NOKIA Nseries?
    Milyen képet csinál?Pényképezz egyet, nézd meg a méreteit.
    Vagy, ha gondolod, csinálj nekünk képet és megpróbálunk segÍteni.
  • 12346
    no, ezt jól megnéztem, de sajna azon kívül, hogy monoton angollal mutogat vmit, nem sokat értettem. röviden, mi lenne az a pár dolog, amiről egy átlagparaszt (jelen esetben én) felismerné, hogy húzottszemű-e, vagy sem?

a multimédiában egyébként ezek vannak:
    camera
    video recorder
    video player
    audio player
    fm radio
    melody compose
    image editor
  • tomonor
    Érdekes... Eztet nézd meg. Ha minden hasonlít vagy csak a kamera szarakodik indítsd el a multimédiá menüt és mond el mit lácc.
  • 12346
    izé... konkrétan N95 8gb. bár nem hiszem, hogy számít vmit:)
  • 12346
    hi^^

kaptam kőccsönbe egy kétes eredetű N95-öt, és az érdekelne elsősorban, hogy mi lehet az oka a fényképező használatánál a "camera module not ready " kiírásnak. külföldön olvasgattam, hogy a kínából származó 95-ök csinálnak ilyet, de igazándiból érdemleges megoldást nem leltem.