3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #1816 MOST LÁSSATOK CSODÁT: HATODIK NAPJA NEM TÖLTÖTTEM A TELÓM ÉS MÉG MINDIG BE VAN KAPCSOLVA!!! :D (még talán holnapig kibirja, 4 csiknyi töltést mutat :DDDD ) -
tomonor #1815 most ez izé... mi? :D iphone N95-re? >.< -
Ha valakit érdekel :) -
#1813 Enyimen sincs.
Mert én VIP fónná vettem függetlenbe ^^ XD -
#1812 Az enyémben semmi vodamenü vagy vodagomb vagy vodafelirat nincs, pedig szombaton vettem meg előfizetéssel.. -
#1811 Az más, akkor mindegy, majd megoldom. Ha valamit nem tudok, akkor azt majd max kihagyom és majd utólag aki írt hozzá megírja a részt, én meg beteszem. -
#1810 Halnap megyek ausztriába, szóval.:S -
#1809 Sosem szerettem az ilyeneket.
Más: A FAQval kéne már kezdenem valamit, nem nagyon halad, de szeretném a héten befejezni vagy legalább használhatóvá tenni. Gondoltam rá, hogy lehetne bele egy olyan is, hogy a rózsaszín és vodkás N95ök hogy vannak módosítva szoftverileg, viszont ebben kéne segítség, szóval ha valaki tudja ezt és tudna pár sort írni róla, akkor az ne féljen szólni!
A programajánlást és a GPS programok tesztjét a Nokia maps fizetéses leírásával együtt továbbra is várom. Nem akarok senkit siettetni, csak a jövő héten nem leszek és vagy most vagy utána. Bár nem ígérem, hogy a leírások megléte esetében is feltétlen kész lesz a héten. -
#1808 Vodkánál?: C -
#1807 Rendben! Köszönöm a segítséget nagyon !!!
Igaz még kb 25 nap múlva veszem meg mert akkor tudom a Vodafone-nál venni 40.rugóért Hűségnyilatkozatba asszem :S :p -
#1806 Xd -
#1805 Hát Scandisket ne vegyél, az ott van a windózba ingyené :)
Viccet félretéve, az Sandisk és az jó márka, vedd nyugodtan, csak lehetőleg ne hamisat, mert az sok bosszúságot okozhat. -
#1804 Az is jó.Vagy samu. -
#1803 ÉS milyen márkájút érdemes mert pl.: a vaterán láttam Scandisk 8 gb-os kártyát de amúgy micro sd jó bele? -
#1802 Nemlassul be.
Márkás karit vagyél monnyuk egy 8 gigást, az pont elég azt csoki. -
#1801 Nem.
De 16 gigásat ne vegyél, túl drága és nagyon sok pénzt buknál rajta.
Szerintem egy 8 gigással bőven beéred. -
#1800 De az most komoly? Mert nagyon érdekel ez a telefon és nem-e lassul be akkor?
-
#1799 16 osat is viszi..
Ez olyan, minthogy az én régi ngage-m állÍtólag csak 512 ig kezeli..Lóf@szt! beletoltam a 4 gigást is.XD
-
#1798 Sziasztok!!!!
Szeretném megkérdezni hogy ebbe a Nokia N 95 be (nem 8gb) mekkora memóriakártyát tud kezelni mert azt tudom hogy 2 gb ot igen de azt is hallotam hogy a 4gb-osat is viszi?!?!?!?!?!
Csak azért kérdezem mert lassan készülöben van egy jó telefon vásárlása!!!
Elöre is köszönöm!!! -
#1797 Én sem ismerek ilyet. -
n003 #1796 igértem a faq részt már egy kevés megvan belőle csak nemsok időm van :((
de igyekszem ;) -
tomonor #1795 nemhiszem, ám 99% hog nincs. tehát 1% esélye még van :) -
#1794 Létezik valami olyan progi amivel összecsukott állapotban semmi féle képpen nem lehet kioldani a bill. zárat? -
#1793 Megszívtad. Hát igen, érdekes a hamisítványban, hogy ugye beépített 8GBs az eredeti cucc, ezen meg ott figyel a memkártyának a lyuk. -
#1792 egyébként köszi a segítségeket:) telózni még tud vele végülis:)) -
#1791 eh.. mondom kölcsön:c szal pont nem izgat, de köszi a részvétet^^ -
tomonor #1790 HAHAHA! XD Akkor neked egy ilyened lehet: http://uk.youtube.com/watch?v=I9m2Rp8Yn6M&feature=related.
Többféle hamisított verzió van, csak sajnálni tudlak. :( Részvét. Respect. -
#1789 mint mondottam volt, köccsönbe van. ergo nem vettem. így nem is basztak át^^ egyébként meg egy 20-asba fájt az illetőnek, aki számolt ezzel az eshetőséggel, szal ő se bánja. -
Loll, téged jólátbasztak :) -
#1787 ha van benne memory slot akkor az egy Clone... Átbasztak :\ -
#1786 há mit tom én:D engem annyira érdekelnek a telók, hogy kicsi legyen szép (fém), és tudjak vele fonálni. sose szerettem ezeket a zsebtévéket:) csak ha már nálam van, akkor érdekelne, hogy mi a para vele. -
tomonor #1785 nem értek a 8 gigáshoz. ennek kell lennie a multimédia menübe? -
#1784 igen, azzal én is úgy voltam, hogy végülis kár volt leírni:)
viszont telefonguru szerint a 8gb-os nem bővíthető memóriás. ebbe meg mégis bele lehet gyömöszölni micro sd-t. wtf? -
#1783 Az a hologramm az mind1....
KÍnaiak is másolják...
Jah, bocs..oké.XD -
#1782 igen, rá van írva. belülre a type-nál is rm-159 van. erre rákeresve is n95-öket dobált ki, meg az egyéb benne lévő számokra is stb. + hologramos nokia akksi figyel benne, meg ilyenek.
képet meg ugye nem tok csinálni, ezért tévedtem ide, hogy hátha tud vki ebben segíteni, miért nem akaródzik működni:) -
#1781 Hátuljára rá van Írva, hogy NOKIA Nseries?
Milyen képet csinál?Pényképezz egyet, nézd meg a méreteit.
Vagy, ha gondolod, csinálj nekünk képet és megpróbálunk segÍteni. -
#1780 no, ezt jól megnéztem, de sajna azon kívül, hogy monoton angollal mutogat vmit, nem sokat értettem. röviden, mi lenne az a pár dolog, amiről egy átlagparaszt (jelen esetben én) felismerné, hogy húzottszemű-e, vagy sem?
a multimédiában egyébként ezek vannak:
camera
video recorder
video player
audio player
fm radio
melody compose
image editor -
tomonor #1779 Érdekes... Eztet nézd meg. Ha minden hasonlít vagy csak a kamera szarakodik indítsd el a multimédiá menüt és mond el mit lácc. -
#1778 izé... konkrétan N95 8gb. bár nem hiszem, hogy számít vmit:) -
#1777 hi^^
kaptam kőccsönbe egy kétes eredetű N95-öt, és az érdekelne elsősorban, hogy mi lehet az oka a fényképező használatánál a "camera module not ready " kiírásnak. külföldön olvasgattam, hogy a kínából származó 95-ök csinálnak ilyet, de igazándiból érdemleges megoldást nem leltem.