Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"" 4096MB SD micro HC kártya, csak SDHC-t kezelõ digitális fényképezõgépekhez és kamerákhoz.. ""
Kössz a tanácsot,ez nem jutott eszembe eddig.
Töltöttem le pár témát pc-re a telóhoz,azokat csak rámásolom mondjuk a kártyára és onnan már használhatom,vagy nem fogja engedni?
thx
Gyárilag van rajtuk rendszer mappák, egy uninstalálló fájl, a moby-in my heart zene, és még biztos vmi amit kihaagytam.
Nekem 1 gigás járt bele gyárilag, most 4 gigásom van, de 16 gigáig bõvítheted. (mert az a határ a micro SD-ben eddig xD )
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Az lenne a kérdésem hogy ha új mem.kártyát tennék a telóba akkor csak ormázás a telóval és olyan mint amit adtak vele?
Mert azon aztán van anyag bõven,az 512 megásra 150 mega mp3 fért rá és full.Mik vannak rajta gyárilag?Fontosak?
thx
Egy ismerösömnek van N95öse. A kérdés,probléma az pedig az,hogy ha bluetooth-on küldök át valamit az pl 6db videót akkor minden egyes videót automatikusan bejövö(blueooth)üzenetbe tesz. Na de innen csak egyesével lehet elmenteni vagy csak még nm jöttünk rá valamire!??
Aki tud segitsen! Köszönöm!
nekem 20-as szoft van rajta és a keresés modul benne van a készenléti cuccba-bár nekem nem kellene és csak foglalja a helyet, aztánha elcsúsztatom másik irányba akkor nem jön elõ a MM menü, podcasting nem tom mi de van, szal nem sok újítás van benne!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
na még egy: zenelejátszó átalakítva, podcasting támogatás, új látvány azenelej-nek
na még egy 😉 -egy új beépítet képernyõkímélõ: a naptár. 😛
Mi újÍtás vana 21 ben?
mert a simának már v21 is van, de ha trémobilnál vezsed akkor csak "saját" v14es van asszem!
A 8 gigásnak most a 20.002 es vagy melyik a legújjabb, és a simának pedÍg a 12 es , de lehet 15..Nemtudom.Aki jobbantudja javÍtson ki.
Ha minden igaz,holnap egy N95-ös,remélhetõleg boldog tulajdonosa leszek. : )Nem sokat tudok a telefonról(mármint azon felûl amit a szolgáltató
Jó-jó, nem mindenki lehet jártasa telókba. 😛
amúgy ezt mért kérdezted?
más oldalak hasonló cuccokkal esetleg?
thx
Lataltás 😄
NEm pont játék, inkább program....amivel elszórakozhatok
am MSN van N95-re? meg SKYPE? szkájp jobb lenne->ingyenbeszélgetés meg írhatok is...<#vigyor3>#vigyor3>
A telómon most van:
Garmin, Lightsabre =), sznék, Worms,PGR,WSOP,1vs100,Honfoglaló,Diamond Islands<-- ajánlom, jó kis játék! aztán Marble maze,és 20Q MindReader(ez érdekes cucc, gondolatolvasó, pár kérdésbõl kitalálja mire gondolsz, érdemes kipróbálni!)
Ezen kívül vmi?<#idiota>#idiota>
Van valami oldal ahol milió progi,játék van a géphez?
Látom megy rajta az ngage játék,ezeket hogy kell rá tenni és honnan?
free dolgokra gondolok 😊
szerintem igazad lesz sajnos.
akkor marad az ujra beirkálás.
meddig tölcsem az aksit elsõre?
thx
Az a gyorsmenü.
Ha akarod kikapcsolhatod.
opciok-ra nyomva nincs kijelölés,másolás,semmi.
nem értem az egészet.
ja és a fõmenü az direkt ilyen béna?
van ott az a 6 kis ikon meg alatta a keresés,naptár és wlan.
Nem lehetne beállítani hogy normálisan az ikonok legyenek itt?
köszi
...::::::...
Vettem egy ilyen telót,betettem a régi sim kártyám de nem lát semmi telszámot.
Hogy kell bemásolni a memoriába vagy valami hogy ne kelljen bepötyögni azt a pár 100 kapcsolatot??
Köszi
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
😄DDD
amúgy nem vézna aza videokártya a gépedben?
Nem szégyellem, a felét mutter fizette.A másikat én.
ÉS IGEN! Mielõtt megkérdezitek JÓL GURUL A SZEKÉR!!<#vigyor>#vigyor>
Inkább megnézem ezt !
...::::::...