Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carterx
Ez jó lenne bele attól független hogy HC??

"" 4096MB SD micro HC kártya, csak SDHC-t kezelõ digitális fényképezõgépekhez és kamerákhoz.. ""

carterx
Értem.
Kössz a tanácsot,ez nem jutott eszembe eddig.

Töltöttem le pár témát pc-re a telóhoz,azokat csak rámásolom mondjuk a kártyára és onnan már használhatom,vagy nem fogja engedni?

thx

Hát. öööö izé. Azt ajánlom elõbb másold ki gépre ami a gyárin van, és majd mikor megvan az új, akkor másold rá a dolgokat a géprõl, igy tulajdonképpen ugyanazt kapod vissza. Ám nem fontosak, ám a biztonság kedvéért. :p Egyszer majd ha ugyis elviszed update-re, akkor törlõdni fognak az alkalmazások ,és fölösleges lesz, ami a mem.k.-n van.

Gyárilag van rajtuk rendszer mappák, egy uninstalálló fájl, a moby-in my heart zene, és még biztos vmi amit kihaagytam.

Nekem 1 gigás járt bele gyárilag, most 4 gigásom van, de 16 gigáig bõvítheted. (mert az a határ a micro SD-ben eddig xD )

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

carterx
Hali!

Az lenne a kérdésem hogy ha új mem.kártyát tennék a telóba akkor csak ormázás a telóval és olyan mint amit adtak vele?
Mert azon aztán van anyag bõven,az 512 megásra 150 mega mp3 fért rá és full.Mik vannak rajta gyárilag?Fontosak?

thx

Doog
Én mindig egyesével szoktam elmenteni.

...::::::...

Sziasztok!Egy problémával fordulok ahhoz aki tudna segiteni.
Egy ismerösömnek van N95öse. A kérdés,probléma az pedig az,hogy ha bluetooth-on küldök át valamit az pl 6db videót akkor minden egyes videót automatikusan bejövö(blueooth)üzenetbe tesz. Na de innen csak egyesével lehet elmenteni vagy csak még nm jöttünk rá valamire!??
Aki tud segitsen! Köszönöm!
Tudom, de most perpillanat a 1.4-eshez hasonlítottam. Nekem is volt 20-asom, sõt, 1.4-esem is. 😉

BECKHAM7
amúgy ez mind benne van a 20-asba, kivéve a youtube cucc meg a naptár képernyõkímélõ!
nekem 20-as szoft van rajta és a keresés modul benne van a készenléti cuccba-bár nekem nem kellene és csak foglalja a helyet, aztánha elcsúsztatom másik irányba akkor nem jön elõ a MM menü, podcasting nem tom mi de van, szal nem sok újítás van benne!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

carterx
Köszi,majd holnap szétnézek hozzávaló cuccokért.

üdv

igen 14-s van

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

na még egy: ha készenléti módba csusztatod oldalra a készüléket, nem indul be magától az idegesítõ multimédia menü.

na még egy: zenelejátszó átalakítva, podcasting támogatás, új látvány azenelej-nek

na még egy 😉 -egy új beépítet képernyõkímélõ: a naptár. 😛

Értem.OK

Gyorsabb szoftver, több memo, flash lite 3 támogatás (youtube nézhetõ rajta), keresés modul beépítése a készenléti gyorsmenübe... tehát mindent tud igy már amit a 8 gigás tesója tud (kivéve a giroszkópos automata forgatás, ám az avalahogy neke mnem is hiányzik).... több nem jut eszembe atm, de még sorolhatnám a listát

Jah, bocs nemtudtam.
Mi újÍtás vana 21 ben?

BECKHAM7
ez a Trémobilos verziószám?
mert a simának már v21 is van, de ha trémobilnál vezsed akkor csak "saját" v14es van asszem!

garmin mobile xt,fizetõs?vagy lelehet tölteni valahonnan?
olvastam hogy fut rajta garmin xt .ez a progi kompatibilis a naviguide térképpel?
Beslattyodsz a boltba és mondod megszeretnéd nézni, bekapcs, *#0000# és kiadja a verziószámot.Vagy szimplán megkérded.Vagy a dobozon megnézed, ha 4. hó utánni akkor elméletileg már annak a frissenek kell lennie.
A 8 gigásnak most a 20.002 es vagy melyik a legújjabb, és a simának pedÍg a 12 es , de lehet 15..Nemtudom.Aki jobbantudja javÍtson ki.

Sziasztok !
Ha minden igaz,holnap egy N95-ös,remélhetõleg boldog tulajdonosa leszek. : )Nem sokat tudok a telefonról(mármint azon felûl amit a szolgáltató oldalán találtam.Honnan tudom meg hogy a legújjabb,már javitott szoftver fut e rajta?Nem fizetek elõ semmiféle netes dologra,igy is tudom használni navigálásra?Van egy garmin NaviGuide magyarország térképszoftverem ami MapSource alatt fut..N95 re tudnám telepiteni???SEgitsetek PLS..elõre is köszi..Nagy segitség lenne ha esetleg kapnék egy skype azonositót és megdumcsiznánk,de ha csak irtok úgy is szuper..
-S60 v3 FP1

Nos, alap hogy az embernek tudnia kell milyen fajta telót vesz. Ugy értem, hogy ez egy Symbian 9.1 operációs rendszerû 60-as szériás teló. :p Már csak abból is láccik ha kívülrõl ránéjzel. (nokia menü gomb)

Jó-jó, nem mindenki lehet jártasa telókba. 😛

carterx
de,már régóta gondolkoztam rajta,kellett egy taló amit nem kell mindentõl óvni,mint az iPhone-t.az túl drága volt ahhoz hogy melóba horgyam.
amúgy ezt mért kérdezted?

biztos nem erre a telefonra vágytál, mi? xD

carterx
Ja és ez most s60-as teló lenne?
melyik progik futnak rajta?

carterx
ezt ismerem én is,sokáig ezt használtam,ezelõtt sx1-em volt.
más oldalak hasonló cuccokkal esetleg?

thx

Az msn-re én e-buddy mobilet használok. Ingyenes az is, nos ilyen alapon a skype is ingyenes, attól függ találsz e hozzá wlan hotspotot.
Lataltás 😄

BECKHAM7
ja meg van vmi TVzõs progi?

Van valami panorána kép csináló progi np.hu-n azt még érdemes, meg pár rally-s gammát.

nokiaprogramok.hu

BECKHAM7
Nemsokára megyek nyaralni, és kellene pár jó progi, miket ajánlanátok?
NEm pont játék, inkább program....amivel elszórakozhatok
am MSN van N95-re? meg SKYPE? szkájp jobb lenne->ingyenbeszélgetés meg írhatok is...<#vigyor3>
A telómon most van:
Garmin, Lightsabre =), sznék, Worms,PGR,WSOP,1vs100,Honfoglaló,Diamond Islands<-- ajánlom, jó kis játék! aztán Marble maze,és 20Q MindReader(ez érdekes cucc, gondolatolvasó, pár kérdésbõl kitalálja mire gondolsz, érdemes kipróbálni!)
Ezen kívül vmi?<#idiota>

carterx
Köszi a segítséget zoolee,sikerült!!

Van valami oldal ahol milió progi,játék van a géphez?
Látom megy rajta az ngage játék,ezeket hogy kell rá tenni és honnan?

free dolgokra gondolok 😊

beállÍtások-általános-testreszabás-készenléti álapot-aktÍv készenlét ezt kikapcsolod.

AmÍg fel nem töltõdik, aztán full lemerÍt, és ezt eljátszod még 2x.

carterx
ez jó kérdés 😊
szerintem igazad lesz sajnos.
akkor marad az ujra beirkálás.

meddig tölcsem az aksit elsõre?

thx

carterx
Aha értem,hol lehet kikapcsolni?

Amúgy biztos a simkarin voltak a számok, nem a régi telón?

Az nem a fõmenü..-.-
Az a gyorsmenü.
Ha akarod kikapcsolhatod.

carterx
belépek a névjegyzékbe és azt írja ki nincs névjegy.
opciok-ra nyomva nincs kijelölés,másolás,semmi.
nem értem az egészet.

ja és a fõmenü az direkt ilyen béna?
van ott az a 6 kis ikon meg alatta a keresés,naptár és wlan.
Nem lehetne beállítani hogy normálisan az ikonok legyenek itt?

köszi

Doog
Ja opciók, másolás, összes másolása asszem, vagy opciók kijelölés, összes kijelölése, és utána másolás.

Névjegyzékbe belépsz-opciók-Sim_névjegyzék-Sim-telefonkönyv. Sajnos a symbianos telók nem tduják egyszerre nézni a telón és a sim kártyán lévõ számokat, ám asszem az egészet egyszerüen át lehet másolni. 😛

carterx
Sziasztok.

Vettem egy ilyen telót,betettem a régi sim kártyám de nem lát semmi telszámot.
Hogy kell bemásolni a memoriába vagy valami hogy ne kelljen bepötyögni azt a pár 100 kapcsolatot??

Köszi

Doog
Így van. 😊

tudom tudom lol, én is ezzel szoktam szivatni az amerikai kölyköket az egyik játék klánba amelyikbe vagyok. Na azoknak MINDEGYIK konzol megvan a kis szobályukba, az iPodokról meg ugy beszélnek, mint mi a kis 5000-es MP3 lejátszókról. o_O Amugy az N95-rõl ott ritkán hallanak, ott inkáb az iPhone megy.

csak hüjéskedtünk nem kell komojan venni 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Amugy nem tudom honnan veszitek hogy én "mi" gazdag vagyok? A másik videómban láthatjátok milyen xar gépem van pl, a mobilt meg... a legutóbbi mobilom ezen kívül egy 6600, ami 4-5 éves, azóta nem volt újam. >.< Szal nem.

De, de majd most lesz új.

hogy dögölnének meg a teheneitek!!! 😄D ... jahh lovaitok vannak? húúúú búrzsujok

😄DDD

amúgy nem vézna aza videokártya a gépedben?

Én meg ballagásra kaptam.
Nem szégyellem, a felét mutter fizette.A másikat én.
ÉS IGEN! Mielõtt megkérdezitek JÓL GURUL A SZEKÉR!!<#vigyor>

xD

Doog
😄DDDD
Inkább megnézem ezt !