Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RÍMELT!!!! Akkor ez biztos igaz :Ð

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

tudjuk, tudjuk...szart se ér :Ð (nem éri meg annyiért)

nem, a zenelejátszó fõmenüjébe nyomj opciók-frissítés-t. Aztán várj kábé egy negyed órát :Ð

carterx
carterx
Az miért van hogy rámásoltam a mem.kártyára kártyaolvasóval a zenéket egy általam létrehozott Mp3 könyvtárba,de mikor betettem a telóba akkor nem látszódtak a zenék.
Kártya hiba lehet??

carterx
ok ok !
megvan a 4GB Kingston mem. kártya,pakolok rá pár mp3-at,aztán nézek pár progit.
nem tudnál segíteni abban hogy az ngage játékokat honna szeggyem le és hogy indulnak el a telón?

-.- a két telefon ugyanaz.

carterx
A teló csak sima n95,nem n95 8GB, az nem baj?
ehhez is jók a giroszkópos cuccok?

Mindig a legújab. Amugy az csak egy keretprogram, ahoz kellenek hozzá a progik, amik többnyire giroszkóposok, de akad köztük rajz, szövegszerkesztõ, stb.

carterx
vagy inkább ez kéne?

Python v1.40.S60v3

carterx
Hy

python 1.4.3 s60

ezt ha felteszem a telóra akkor mi változik meg?
és ez a legújabb,legjobb ebbõl?
pár dologhoz ez szükséges.

thx

?_?

Szedjen le garmint, hzzá mapot, meg mapsource-ot, jelölje ki;t4egye fel.kész.
Vagy szedjen le egyész világtérképet.De amúgy bonyi.Keressetek rá ph-n.
Vagy google-ben.

akyyy
na mi van láthatatlan tintával irok talán?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nemtudom, valahol ezt olvastam.

Na igen a teszt képeket elnézve az N82 jóval szebb képeket csinál (bár ez is függ a fényképezõ ügyességétõl). Egyébként az igaz lehet, hogy egy szoftver frissítés javít a készített képek minõségén? Nyilván nem a sötétben készített képekre gondolok, mert ott a xenon a nyerõ.
o_O Oké oké, de mi van az N96-al? Nem lesz benne 3D Accelerator chip, vagy mi? o_O Az nagy szívás lenne... O_O

Sorry én néztem el!
Nem, hanem n96 az n95 höz képest.

1307# pedÍg valahol azt olvastam.:SHa nem Így van akkor bocsi.

milyen 3D-t nem tud az N96? o_O

Mármint az N82 a visszalépés 3d-ben?
akyyy
valami igo vagy hasonló okos gps-t magyar és horvát térképpel nem tudtok hogyan lehet rátenni-?
ismerõsömnek kéne

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jah, és visszalépés meg, hogy 3d-t nem is tud: C

BECKHAM7
N82 inkább kamerára van kihegyezve télleg, de N95 minden más apróságot tud! van ami még sok is! nekem egyedül a slide-dal van gondom...de mindenkinek szinte! GPS meg, nekem miután befogta a jelet soha el nem "eresztette" hogy úgy mondjam<#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Nos, bevallom, én még csak újságokba láttam N82-t, ám jónak tûnt. Ám ne feledd: az N95 mindent tud, míg az N82 a kamerájával meg a GPS-ével jeleskedik. Az N95 GPS-e néha ilyen néha olyan: tehát nekem van amikor a perc alatt megtalálja a mûholdakat, van amikor 5 percet kell rá várni. A vakuja jó, nincs vele ellenvetésem. A kameráról, nos beszéljenek inkább a képek. Egyszerüen beírtam a google-be hogy "n82 n95 camera" klikk-nos hát na. A kamera érthetõen jobb az N82-ben.

Ám végülis a te döntésed, nem akarlak rábeszélni/lebeszélni, ám én az N95-öt ajánlom. 😛

carterx
Rendben,úgy lesz.

üdv

Üdv Mindenkinek!

Segítsetek légyszíves. Vennék egy N95-t, de sokan gyõzködnek hogy szerintük az N82 a favorit. Na most a helyzet az hogy nekem jobban tetszik az N95, de volna pár kérdésem. Milyen a gps-e, vagyis autószélvédõ alatt házak között elnavigál-e, vagy dobja a kapcsolatot? Mennyire gáz, hogy nem xenon vakus? A tv-out-ot jól mûködik? Köszi a válaszokat!
Én a kapott Nokia MultiMedia playert használom a konvertálásra (ott van a PC-suitba) ám néz körül a nokiaprogramok.hu-n. Azt ajánlom. 😉

Az N96 az egy teljesen új koncepció, csak a megszokott NSériát dolgokat nyújtja. Rengeteg mindent frissítettek benne az N95-höz képest, raktak bele 16 giga memórát, bõvíthetõség (mondjuk annak nem látom ilyen méreteknél az értelmét), feature pack 2, 2 vaku, kitámasztóka, DVB-H mobiltévé, az elülsõ kamera immár VGA, ceruza gomb elhagyása, spceciális görgetõ touchpad. Nos, 200 000Ft-ért nekem egy ilyen telefon nem érné meg, akkor már inkább veszek egy PDA-t, és felnövök végre. :Ð

carterx
Hy

ti milyen progival konvertáltok filmeket a telóra,ha egyáltalán használjátok erre?
és milyen lejátszó kell a telóra,vagy a gyári elég?

thx

Jó teló, én is szerettem volna ilyet 😊 Bár kiváncsi vagyok, hogy a quake2-t hogy játsszák egér nélkül. Talán a giroszkóp megkönnyíti a mozgást. Amúgy gáz, hogy az N96 ehhez képest alig hoz valami újat. Nem mintha bármelyik telót megkaphatnám, szóval nemtom mit panaszkodok😊

menoo

BECKHAM7
nem mindnek! pl haverom N95 8gb-sének nincs ráírva h NSeries
nekem rajta van a hátlapon....
amúgy ez a Made in akármi ez sztem tökmindegy... majd ha el akarod adni a Finlandos talán töbet ér me asziszik h az nem hamis...
tök mindgey hol készült... eredeti azt kész! nekem Made By Nokia asszem...
de az elõzõ telóm 6230i például full MAGYAR termék volt!! Made In Hungary az aksi is és a teló is!

Ez a videó összehasonlítja a hamist, meg az eredetit... elvileg<#idiota><#idiota>

Hátuljára rávan Írva, hogy nokia n series.

Johnny23
Hali!

Van vmi különbség az N95 8GB "Made by Finland" és a "Made by Nokia" között, mind minõségben, mind tudásban vagy specifikációban ?

Illetõleg honnan látni,hogy nem eredeti a készülék,hanem az ún. Clone változat <#fejvakaras>

köszi a válaszokat

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

😄DD

Doog
Az már van 8gb-s nekem az elég nem nagyon telik meg. 😊
Meg nem akarok olyan szuper videókat tárolni mint amilyenek vannak neked. 😄DD

...::::::...

pff jó drága, annyiból inkább egy memóriakártyát vegyíl.

Doog
Nekem szürke a hátulja is, de most akarok rá venni feketét. 15 000 Ft.

...::::::...

BECKHAM7
Akinek "sima" N95 van!
tietek mien színû?<#vigyor3>
enyém szürke elõ, és fekete hátlappal rendelkezik<#beka2>

carterx
Köszi,megkértem havert nézzen valamit.

BECKHAM7
Ha érdekel innen rendeltem!

carterx
akkor itt jó drága 😊

carterx
mi az ??

BECKHAM7
én Kingmax-ot vettem(lényegében u.a. mint a Kingston) szintén 4gigás, kemény 3000Ft-ért! a házhozszállítás majdnem annyi volt mint a kártya, de megérte<#vigyor3>

<#nevetes1>

carterx
http://www.idc.hu/termekek_136.html

és ezt nézd

SD MICRO kártya 4096MB Kingston SDHC

Jó lenne ha küldenél egy linket ha az interneten vásárolod, de amugy a teló kezeli a micro SD-HC-t, nekem is olyanom van benne. Az egy másik dolog mit írnak a kártyák mellé a dobozra/újságra.

Fel kellesz telepíteni mint az alkalmazásokat, aztán a témakezelõvel beállítani.