3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#1856 N73-ba pl egyanígy néz ki az a izé, és mégis kéken villog -
#1855 Honnan tudod, hogy nem lesz az egyszer?
-
tomonor #1854 ja, mivel azt hoztad fel tárgynak, arra feleltem... Az soha nem volt LED és soha nem is lesz. -
#1853 ami elöl van arról beszélsz?Mert én az kérdeztem...
HA arról akkor köcce -
tomonor #1852 lol, az nem LED hanem fényérzékelő, és arra szolgál hogy állítsa a fényerőséget a fénynek megfelelően. -
#1851 hali lenne egy kérdésem n95 nek felül a kam melett van egy kis kocka az mi célt szolgál?nem lehet beállítani hogy ha nem fogadott hivás van jelezze villogó fénnyel?elörre is köszi!!!
(mint az e51 nél) -
tomonor #1850 csak így tovább. Amúgy a FAQ nyílhatna _blank ablakba, így nem kéne vissza lépni mindig, csak új oldalba nyílna meg... -
tomonor #1849 XD -
n003 #1848 szerintem szolgáltatófüggő a szoft ami a telódon van .. tegyél fel új 21-s firmware-t
továbbiakban részlet a készülő faqból (csak kibaszottul kevés időm van keresgélni :|)
maps legújabb szoftverét innen:
http://europe.nokia.com/A4984199
maploader nevü programot meg innen:
http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaMaploaderSetupENU.exe
a nokia maps alap esetben eléggé üres és alapvetoen arra lett kitalálva hogy jó pénzlehúzós program legyen
mert minden tudását net elofizetésért cserében kapja a szolgáltató legnagyobb örömére .. ezért van szükségünk
a maploader nevü programra amivel a világ összes országát fel tudjuk tölteni a telefonunkra .. amúgy ezt két
úton módon is megtehetjük - telefont közvetlenül usb kábelen keresztül csatlakoztatva vagy kivesszük a mem
kártyát és egy kártyaolvasón keresztül
-
#1847 Te, neked minek vannak talóid ha nem is basztatod?
azé van... tőccsed bazeg -
tomonor #1846 nekem a 6600-ám alapba kibír még msot is egy hetetm ám igaz nem basztatom :)))) -
do2 #1845 amúgy nem olyan vészes a töltés, mert ha egésznap basztatod a telcsit lemerül, de másfélóra alatt simán feltölt6öd, ami nem rossz arány azért! Nekem a régi 6600 meg a 3650-s csak pár órás basztatást birt, aztán tölthettem -
#1844 hát de attól még nem kellett volna fizetned, h kint vagy, és használod az "ingyen" WiFi-t
ez olyan mintha mennél egy laptoppal, wifizel és közbe meg fizecc amit ugye nem igazán lehet.. -
#1843 Orándzsból meg lett véve majd függetlenÍtve lett..Ennyi.
Átb@szás. -
#1842 Sztem azért vett le, mert ausztriában voltam.: C
Annyukat: S
itthon én is beültem mol benzinkútra amikor nemvolt busz aztánott neteztem..Nemhogy hazagyalogoltam volna.Xd -
#1841 az szép!
én is pannonos vagyok, de teló független, és nekem nem vett le zsét.... érdekes..... -
tomonor #1840 áááááááááá, ne higgyj a telefon töltési periódusba ( XD ) én már 5 napja nem töltötttem istenigazából (megint -_- ) Tehát annyi a lényeg hogy nem kell sokat használni xD
-A telefon alapból kártyafüggetlen! -HELYES!
-Nekem volt egy Pannonos kártyám és
ezt be is vette csak például a GPS
mindíg hálózatot keres és a választásnál
állandóan ORANGE-s eléréseket kínál fel
és bármelyiket is választom állandóan
azzal dob vissza hogy a "hálózat nem elérhető" -Ez érdekes, ám GPS-hez alapba nem kell net, letöltheted a térképeket a gépről is és úgy rányomva a telóra.
-Ugyan ez van a net elérésnél is! -Hát... Vagy a SIM vagy a teló... Nemtudom miért van ez. :-/ -
csinkin #1839 Sziasztok!
Vettem egy N95-ös telefont a neten és
tulajdon képen negyon tetszik (kivéve az aku
töltési periódus ami kb.: 2 nap)
Van viszont egy problémám:
A telefon alapból kártyafüggetlen!
Nekem volt egy Pannonos kártyám és
ezt be is vette csak például a GPS
mindíg hálózatot keres és a választásnál
állandóan ORANGE-s eléréseket kínál fel
és bármelyiket is választom állandóan
azzal dob vissza hogy a "hálózat nem elérhető"
Ugyan ez van a net elérésnél is!
Mivel az előző telefonom egy 2000-es kiadású
3310-es volt, ami ugye messze nem kínált ilyen
szolgáltatásokat ezért nem vagyok egy telefon guru!
Ha valaki tudna ez ügyben felvilágosítással szolgálni
hogy mit kellene tennem akkor azt megköszönném!
Előre is köszönöm!
Laci -
#1838 Na, visszatértem :D
A ci.ány Pannont meg kipicsázom....
Netezgetek WIFI ről ami ugye ingyé van, azt küldi az sms-t, hogy egyenlege -5820 ft... -
#1837 Persze, de az más téma. -
tomonor #1836 vagy jar/jad -
#1835 Igen, viszont gyakran van s60v3as program is sis-be mentve, amint észrevettem. -
tomonor #1834 s60 v3= .SisX -
#1833 Szerintem szimplán az a baj, hogy nem 9.1es vagy 9.2es a program. A sis kiterjesztés nem jelenti, hogy feltétlen működik ezen. Szerintem régi a program, azaz nem s60v3ra készült. Ha sisx a kiterjesztése egy programnak, akkor az tuti, hogy jó N95re, ha sis, akkor nem biztos, szóval célszerű olyat keresni a neten, ahol fel van tüntetve, hogy a program jó erre a telefonra. -
#1832 Báz!
Nem ez a probléma, hanem az, hogy nem támogatottat ír a .sis kiterjesztésre, mivel nemhoztam gépetide ezért telóra letöltöttem az opera minit ami alapból települt az oldalról, mert az alap böngésző nemengedte, hogy letöltsek.aztán a fringet .meg egy rar kitömörítőt.kicsomagoltam.de aztmondja, hogy nem támogatott.
Szal megvagyok lőve mert most kéne egyet telóznom. -
#1831 Állísd vissza a dátumot 1 évvel vagy 2 vel és menni fog ( csak ne felejsd el visszaállítani XD)!!! Szivesen ^^ -
#1830 Helló nép.épp ausztriából tsekkolom az zsgé-t és verem a fejem a falba, hogy ez a ge.i telefon mér nem engedi ill tudja megnyitni a .sis kiterjesztést.-.-
Azt írja, hogy nemtámogatott.:C
Valaki ebbem tud segíteni? -
tomonor #1829 akkor a 2-es pontba hibádztam :o De hülyén van megoldva >.< -
#1828 3 tippem van, hogy miért:
1. nincs fent a giroszkóp plugin
2. nem a telefonra telepítetted fel a programot (csak akkor megy)
3. nincs fent a giroszkóp plugin és nem a telefonra telepítetted :) -
tomonor #1827 XD értem. nekem még egyszer se sikerült felraknom, mindig hibát irt ki mindegyik verziója. -
#1826 A lézerkard csak annyi, hogy villog a képernyő egy megadott alapszínt és fehéret váltogatva fénykardos zúgást kiadva és ha rángatod, akkor suhog, meg vagy véletlenszerűen vagy pedig asszem meg kell rántani egy kicsit és akkor csattan. Szóval nem nagy szám, de az ember gyengébb pillanataiban jó szolgálatot tesz xD -
tomonor #1825 ismerem, és azon nekem is néztek. Ám euróval csináltam :P A lézerkard hogy műkszik? -
#1824 Amúgy én ilyen "némá' mi van" dolgot egyszer egy igen trükkös kis programmal csináltam, de akkor néttek' is. Olyan, hogy szép fekete háttér (igazi pythonban írt programhoz méltó dizájn) és egy kép előtte, aminek egy pénznek kell lennie. Ez egy általam fotózott és körbevágott méretarányos 20 Ft-os volt. Az a program trükkje, hogy kis rázogatásra ez a pénz "kiesik" a képernyő alján. Na most itt van a trükk, hogy én egy 20 Ftost szépen a kezemmel odaszorítottam a telefon hátuljához, és amikor kiesett lent a képről a 20as, akkor én elengedtem a pénzt és kiesett a telefon aljánál. Szóval kiráztam a képből a kezembe. Az volt a nézés. Meg van egy csóró sörös program is, bár az nem élethű, de azért elszórakoztam vele, hogy megittam kis társaságban a telefonból a sört :)
Viszont múltkor suliban egy haverommal (ő is N95 8GB tulaj) feltettük a lézerkardos progit és elkezdtünk kardozni az osztály közepén. Enyhén hülyének voltunk nézve, amit mi is átéreztünk, így hamar abbahagytuk, bár ennek tudatában kezdtünk neki. Lényeg, hogy mi nagyon élveztük xD -
tomonor #1823 -
#1822 Utálom az ilyeneket. Ha valaki iPhone-t akar utánozni N95el, akkor az miért nem iPhone-t vett. De hát persze, kell mivel szórakozni, szóval ilyen szempontból teljesen végülis rendben van. Viszont van sok ilyesmi, pl olyan, hogy Linux vagy Vista, sőt talán még iPhone menü is van. Viszont ezeknek a tudása ott merül ki, hogy megnyitsz benne egy menüt vagy kilépsz belőle, mivel az ilyenek flash szarok, amikben nem működik semmi, szóval egyedüli funkciója, hogy havert hülyíted vele, némá' mim van. -
#1821 Nem, csak egy képernyőzár :)
-
Admiral #1820 Hol állítható be?
Kerestem, de nem nagyon találtam... -
tomonor #1819 Nos, a készenléti mód az alapmodelbe cserélhető: vagyis beállítható, hogy a jobb gomb most a névjegyzéket indítsa, vagy bármely a telón található alkalmazást. Az aktív készenlétről nem is beszélve... -
Admiral #1818 Én írnék a T-Mobile-osról, mert nekem az van.
A telót pár hete vettem használtan, a legújabb firmware volt rajta. Nemrég bevittem a szervízbe, mert lötyögött a tolókája. Ma visszakaptam; teljesen jó lett a csúszka, de visszarakták rá az eredeti T-Mobile-os szoftvert :S Ma szerintem frissítem a legújabbra, ha a Nokia Updater engedi, de addig is, írok pár szót róla.
A különbségek, amiket eddig észrevettem: először is, a verzió. 14.0.001 van rajta, noha a legújabb asszem 21.0.016. Aztán: alul a két oldalsó opció: baloldalt Kamera, jobboldalt web'n'walk. A 21-essel a jobboldali az Nevek volt, a baloldalira most nem emlékszem. A Multimédia menüben szintén lett egy web'n'walk menüpont, meg egy Welcome nevű, ami a telefonról mutat videókat.
Picit más lett a gyorsgombok funkciója is (amikor készenléti állapotban az ember a 'kurzor' gombot nyomkodja). Az előzőben a FEL volt az új SMS, most a BAL. A LE most a névjegyzék, a FEL pedig a galéria.
Amikor visszakaptam, elég sok minden el volt állítva: pl. a téma, ami szintén T-Mobile-os lett. (Visszaállítottam az általam megszokottra.)
Röviden, dióhéjban ennyi.
A különbségek egy nagy része lehetséges, hogy pusztán a firmware-verzió különbség miatt van. -
#1817 Szupervideót!