Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól látod, annak más a kijelzõ mérete, és a tükrözõdési felülete is nagyobb. Továbbá a 8 gigás kijelzõje egy sikban van a telefon élével. (a sima N95 kijelzõje beljebb van 2-3 mm-rel.)

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Oké xD

Doog
De azért szólj majd ha lesz új videód. Ok ? 😄DD

...::::::...

carterx
szevasztok

csatlakozom a véleményedhez!!

Johnny23
...most csak én látom rosszul, vagy a 8GB-os kijelzõje ténleg sokkal jobban tükrözõdik,mint a sima n95é?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Nem. Az eredeti Ngage játékokba az a "menõ" hogy lehet õket hálózatba játszani, jobb a grafikájuk, mint a normális MIDP 2.0ásoknak, illetve, hogy ezek platformra épülnek, ami meghatározza a teljesítményüket. Persze már megszülettek a crackelt ngage játékok, és ugyanúgy be fog sûlni ez az egész, mint a korai Ngage 1 telefonok tették.

Johnny23
mi a "nagy durranás" 1ébként ezekben az Ngage játékokban, mert ahogy elnézem ezek mind megvannak sima java-ban is,nem?<#fejvakaras>

(pl. BlockBreaker

carterx
Köszike!!

a játékokat leszedegettem,de az a leírás marha bonyolult és az angol tudásom is hiányos ahhoz hogy értsem.
Valami FP1.exe kéne gondolom.
Nagyon megköszönném ha elmondanád röviden és érthetõbben.

thx

KILLER2
Bocs, csak most jutottam el odáig, hogy megnéztem. Sajnos most én sem találtam meg a csomagot, de itt ránézésre az összes ngage játék fent van fülön-külön, itt pedig elvileg le van írva, hogy hogyan kell õket telepíteni.

Töltsük le az internetet!

carterx
nemigen.
szólj már ha találtál valamit lécci

thx

ja. de ettõl függetlenül ugyanaz a két készülék.

Johnny23
mondjuk videok jobban mutatnak a nagyobb kijelzõn ,nem?

KILLER2
És ennél olcsóbbat nem is nagyon fogsz találni.
#1362: Nekem nem hiányzik. Az úgyis kikopna, aztán lötyögne, mint az N80amon. Bár igaz, hogy az a makró és normál kép közötti kapcsoló, de elég idegesítõ, hogy gyakran makróra tette magát, mivel nem kattan be rendesen a simára és ezért simán arrébb csúszik.

Doog
Hát egyet én is találtam 24ezerért. Mondom ilyet én sem veszek 😊

Mindekttõnek megvannak a maga elõnyei, hátrányai. Szoftverileg mindkét telefon ugyanaz. A 8 gigás újabb, így érthetõ, hogy néhány hiba ki van rajta javítva (hardwerileg) ám a kameravédõ burkot én nagyon hiányolnám ha nekem 8 gigásom lenne.

Johnny23
Csak még1 kérdés 😊

Összeszereltségében melyik a jobb? A sima v. a 8GB ??

Úgyértem olvasni sokfelé,hogy a gombok,slide recseg ropog! Ez igaz?

Köszi a választ

KILLER2
A BT-s telefonhoz való billentyûzetek is tudtommal 20e Ft fölött vannak. Szerintem nem ér ennyit. Én is akartam venni, de amint megláttam az árakat, azonnal letettem róla.

KILLER2
Nem segít, ha rákeresel? Asszem én is úgy találtam meg. De egy perc és megnézem, mit tehetek.

Doog
Hát köszi de egy az, hogy marha drága, meg maradnék a hagyományos nyomógombos billentyûzetnél ami nem túl drága és közvetlenül tudom a telóhoz csatlakoztatni PC használata nélkül, pl.: sms írás, vagy telefonon történõ msn-ezéshez.
Na ilyet tud valaki ? 😊

carterx
Nem találom ám azt a topicot ahol ez volna <#falbav>
Nem emléxel hol lehetett??

thx

Maco13
Doog
Tudnátok nekem billentyûzetet ajánlani sima N95-öshöz ?

Ja, én sem 2 centirõl nézem a kijelzõt mer amugy látszanak a pixelek. Johny, szerintem menyj be egy mobilboltba, és kérd meg az eladót hogy hasonlíthasd már össze a ketõt a menübe. Úgy levonhatod a következtetéseidet.

KILLER2
Hát mivel a simának kisebb a képernyõje azonos felbontással, ezért nyilván az élesebb, de szerintem tökéletesen szép és éles képet ad a 8GB-s is, hacsak nem 2 cm-rõl nézem, mert akkor látszanak a pixelek. Elmosódni én még nem láttam sehogy.

Nos, bár még mûködés közbe élõbe sosem láttam 8 gigásat, ám mivel mindkettõnek azonos a felbontása (240X320) és a simának csak 2,6 colos a kijelzõje, míg a 8 gigásnak 2,8 colos, így érthetõen a simának kellene élesebbnek lennie a kijelzõjének.

A kijelzõt meg minden irányból nézheted, tökéletes. (nekem nagyon-nagyon picit érzékelhetõ annyi hogy nagyobb a kontrasztja, ha teljesen oldalról nézed) 😊

Johnny23
Hali!

Éedeklõdnék,hogy melyiknek szebb (élesebb) a kijelzõje? A simának, vagy a 8GB-osnak?

A másik,hogy elmosódik a kijelzõje,ha nem pont szembõl nézem a telót,vagy ezt már megoldották??
Csakmert az N73 -asom ilyen szempontbol eléggé nem volt ok, zavart is.

..köszi a válaszokat

carterx
Sikerült!!!

keresem azt a 100 mega körüli csomagot de van itt vagy 100 topic <#eplus2>

carterx
Éljen, nincs spam!

Azóta se jött a kód.
Nem tennéd meg nekem hogy felmész a fórumra és privátban megadod nekem itt azt a rapidos linket,Szeretnék haladni a dologgal.

thx

5c0rp330n
a freemail egy kalap szar, értelmes ember nem használ olyat.
carterx: én tudtam gmail-el regelni anno, nemtom mi lehet a gond. nézd meg a spam mappát is, hátha annak vette..

?_?

carterx
az nem hiszem hogy jó

freemail. alap.

carterx
nem,csak ez az egy gmail fiókom van ami nem .hu

próbáltad másik e-mail címre? Nekem van amikor a hotmailes nem mûkszik ilyen fórumoknál

carterx
nem küldik ezek a kódot

carterx
hát nem kapkodnak vele az szent <#falbav>

carterx
ok értem,még várom a visszaigazoló emailt.

KILLER2
Keress olyat, ami egy nagy csomag. Rapidshare-ra van feltöltve egy kb 100 mb-s csomag benne az összes játék és minden szükséges program (n-gage is).

carterx
nagyon köszi!!
már nézem is!!

üdv

KILLER2
Ja.

:o valóban?

KILLER2
ipmart-forum.com-ra ragelj, ott fent van a feltört n-gage program és szintén feltörve az összes eddig megjelent n-gage játék is.

carterx
Nincs <#vigyor3>
csak a gyári.
hol lelem a másikat?

az kicsit bonyolult folyamat... elõször is az ngage nem ingyenes dolog. másik hogy hálózat kell hozzá.

KILLER2
N-gage program fent van? Nem az, ami alapból, hanem aminek szép kék ikonja van.

carterx
érdekes.
találtam pár n-gage játékot,1-et fel tettem de a hálózatot akarja használni,anélkül nem indul el.
Minek kell hozzá?

oké, az a legújabb szoftver. az 50 mp3 meg kb 1 percet vesz igénybe.

carterx
kb.50 mp3-at
V 21.0.016

neeem, attól függ végülis mennyi zenét raktál rá, és hogy hanyas firmware van a mobilodon.

carterx
Komolyan? <#nyes>