3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #1896 magyaroknak csak két lyukuk van o.o -
#1895 Igaz, hogy van olyan, amit el is felejtettem. Olyannal viszont mindegy szerintem, hogy egy töltőt kell a konnektorba dugni vagy egy USBt. úgy jöhet, legalább ezzel is kevesebb lyuk van a telefonon. -
#1894 Akkor sry, nemszóltam. -
#1893 Angliában is hasonló konnektorok vannak, de most meg nem mondom konkrétan, hogy ugyanilyen-e. -
#1892 tudom h szart sem ér n95-nél, csak Killer azt írta indokként hogy miért nem használná, mert nem szereti, ha gépre vannak dugdosva a dolgok tölteni. ezért írtam, hogy egyáltalán nem lenne muszáj gépre dugni. a Nokia is jobban járna, mert nem kéne külön töltőd csomagolni. franc érti miért ilyenek, hogy nem teszik bele.. -
do2 #1891 hát van n95-höz usb töltő, szóval tölti vele rendesen, ártani nem árt ha van ilyen lehetőség is,pl olyan esetet képzelj el ahol pont annyi konektor van mint ahányat használnak, és véletlenül pont akkor merül le a telcsid:)És akkor előugrik az agyadból hogy hoooopp nekem van usb töltőm is!:) és már vigan töltöd is :) -
#1890 Töltő usás...
Ott van ilyen konnektor...És 110v. -
#1889 mármint a töltő amicsi vagy a teló?
mert én úgy tudom, h az N95-3 kódjelű az amerikai, és az én telóm N95-1 es ami európai! szóval mégiscsak angol cucc sztem.... -
#1888 Motorola v3 omhoz olyan a gyári ...
De n95 nél szart se ér, mert USB-n keresztül nem vesz fel áramot a teló állÍtólag.
Szal olyan kell ami usb->köralakú töltő véggé alakÍtja -
tomonor #1887 ja nekem van egy olyanom. zsírkirály és engedi tölteni az mp4-em, ám életembe nem próbálnám ki a mobillal... -
#1886 és olyan kábelről mondjuk hallottál, aminek az egyik vége micro/mini usb, a másik pedig konnrektorba megy? :) -
#1885 Azért jó, monnyuk, ha a töltőd kocsiban van, és van egy USB-s töltőd is.... -
#1884 Ez amerikai...
Nekem Európai van.. -
tomonor #1883 Én ha bedugok a gépembe egy USB dolgok (Legyen az mobil), kiszál a billentyűzet. Azóta én sem szeretek tölteni dolgokat a gépemen... -
#1882 Nem tudom, én valahogy nem szertem, ha gépemre vannak dugdosva a dolgok tölteni. Nem mondom, hogy nem praktikus, mert az, de ezt nem nekem találták ki :)
Majd a FAQba csinálok egy olyan pontot is, hogy miért nem szeretem az USB töltőt, ok? Bár oka nem nagyon van. -
#1881 és hátrányod mi származna belőle? mindenképpen praktikus lenne, a külön töltő az usb óta gyakorlatilag feleslegessé vált. -
n003 #1880 egyre álltalánosabb állítólag .. haverom is iljet kapott a független 6500-hoz .. kicsit gusztustalannak tartom :| -
#1879 Nem értem, mindenki mindenhez USB tölőt akar, én meg utálom őket :) Megvagyok én a jó öreg töltőkkel, USB nekem csak adatátvitelre kell és nem töltésre. -
do2 #1878 én is elég kicsi töltőt kaptam, most gondolkozok 1 usbs töltőn 3 rongyért láttam vmelyik weblapon -
#1877 Nekem is kicsi szarom van. -
tomonor #1876 XD tégedet is jól átbactak. nekem a legkisebb adapteres járt :))) -
#1875 és fényképek persze telóval készültek!
és nektek mien töltőtök van? -
#1874 Még nem is mutattam! Ilyen töltőt kaptam a telómhoz
Állítólag angliába készült, emiatt ilyen a cucc, de aztmondja egyik telefonos ürge h ma a kártyafüggetlen telók nagyrésze ilyen vagy ehhez hasonló cuccal jön be, így "olcsóbb".................nekik
-
do2 #1873 jajaja alapból nem, de erre is van vmi progi olvastam, csak már nem tom merre -
tomonor #1872 azt nem lehet alapba tudtommal :o -
do2 #1871 faqba beirjátok azt is hogy lehet kikapcsolni a kamerahangot, meg a piros jelzést fényképezésnél ?:D -
do2 #1870 már megoldottam én is máshogy, nem tom nekem miért nem engedte kisűriteni. A progi elég yó amúgy,teljesen yóminőségű képet nyomáz belehet álitani a kamera érzékenységét is:) 1 kis pöcsölés után kiismerhető eléggé a progi:) szerintem elég yó, csak 1 nagy hiba van benne hogy jelzi a fényképezést a piros jellel. azt kéne vhogy kikapcsolni:) -
#1869 én leszedtem és kicsomagoltam, megvan mind2 fájl! sőt le lehet szedni csak a *sis fájlt is! -
do2 #1868 hát azért n95-n már komolyabb minőségbe fényképezik meg minden videjót vesz fel, lehetne vele szórakozgatni :) de azért kéne ez a progi -
tomonor #1867 nekem volt a 6600-ámon régen, ám elég láma volt. Sok haszna ugy sincs mindenesetre, mondgyuk én nemnaon raknám ki a garázsba vagy ablakba a telóm. >.< -
tomonor #1866 Jó, de ez még off-abnak számit mint amikor itt a macskákról beszéltünk, mert annak a telőnak van topikja. Ha belekérdezel, úgyis első lesz a sorba. Más meg ha csak ugy mond valahol off-ot rögtön kap büntipontot. >.< -
smigiboy #1865 Najo meg azért is ide mert itt sűrűbewn válaszoltok!
-
do2 #1864 hahhó emberek, kinek van meg az a progija amivel a telcsit mozgásérzékelőnek lehet használni ? képet,videót stb csinál...
Akinek megvan az tegye már fel vhova pls.. A nokiaprogramokon ott van, de hibás a rar fájl nem lehet kisűriteni
a progi neve SensyScan v1.1.0.S60v3.sis
-
tomonor #1863 Legközelebb jobban nyisd ki a csipás szemed. -_-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1183627441 -
#1862 Hello!
Ha memória karira tetted akkor csatlakoztasd a telefont adatátvitel módba és menjél be a meghajtóra.
Manuálisan ki lehet törölni a telepített progikat.
A sys könyvtárban is megtalálhatsz egy párat. Azt hiszem ide mennek a symbainos progik. A Javas progik meg a private könyvtárba.
Keresd meg a progit amit törölni akarsz és vágd ki a memóriakariról.
Bye! -
smigiboy #1861 Hali nekem nem az N95mhöz lenne kérdésem ,hanem a nokia 6300-hoz
(Azért ide irom mert nem találtam más topikot!)
Csak 1 hülye kérdésem lenne?:DAnyi h oldalt van 2 led ami bekapcsoláskor világit és ennyi máskor nem is!Csak annyit akarok kérdezni h nem lehet e beálítani h akkor is világitson mikor hivnak...! -
csinkin #1860 Sziasztok!
Újra van egy problémám!
Feltettem egy játékot és mivel nem
jött be leszerettem volna törölni de
a törlés megszakadt és azt írta hogy
nem törölhető!!!
Az ikon viszont ott maradt és most nem tudom
sehogy eltüntetni!
Valaki tudna segíteni hogy mit lehetne ilyenkor
kezdeni vele!
Köszönöm!
-
#1859 www.arukereso.hu
-
#1858 Sziasztok !!!
Lenne egyetlen 1 kérdésem hogy honnan lehetne venni (neten) jó memóriakártyát a sima N95-re 8 gb-osat szeretnék venni.
Köszönöm előre is! -
tomonor #1857 o.o hax