3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Minstrel
    ebben csak ez a hangutasítás dolog van? tehát, hogy mindig felakarja ismerni amit mondok? mert nem nagyon megy neki egyelőre
    nem lehet a régi megoldást használni, hogy előre felvenni a telefonszámokhoz a hangokat?
  • jaszy
    A nokiaprogramok.hu-n írták hogy már van, és van is aki feltette.
  • tomonor
    pwnt xD
  • solo
    Még nincs 30 as: O
  • jaszy
    Valaki tudja hogy kell frissíteni 30 as szoftra a telót?
    El tünnek az eddig feltett dolgok? Pl garmin................

ÁÁÁ a frissítés menetét megtaláltam a FAQ ban. Már csak a garmin tol félek, elég nehéz volt feltenni. menni fog, vagy újra fel kell tenni?
  • Batman39
    Sehol senki....
  • Batman39
    Dél Dunántúlon rengeteg faluban járok,és eddig mindent tudott a Garmin,meg Bpesten is csak ha minden be van löve a térképen akkor picit lassú de ez a legkevesebb.
  • KILLER2
    Szerintem sehogy, max ha letöltöd a telefonra és utána átteszed a gépre. De miért nem a géppel töltesz le?
  • deny
    Hogyan tudnám azt elérni, hogy amit a telóval letöltök a neten(wifi-vel)pl.: nagyobb videó azt a számítógépen tárolja úgy , hogy össze van kötve az adatkábellel a teló a géppel?
    Lehetséges ez?
  • do2
    nekem is tévedett már nem is 1x a garmin, majd biztos lesz normális verzió ami tökéletes lesz
  • jaszy
    Ha útvonalat keresek, tudja hogy van olyan falu, de az utcanév megadásánál "nincs találat" jelenik meg. Mint térkép, vizuálisan rajta van de utcanév már nincs.
  • KILLER2
    Nem feltétlen, megesik, hogy téved. Nekem is volt már, hogy balt mutatott, de jobbat mondott.
  • Doog
    Most ne vágd be a durcit. Itt mindenkinek rendesen működik csak neked nem.
    Részemről is ennyi.
  • BECKHAM7
    Hát igen biztos én állítottam át hülyeségből h néha randomba felcserélje az oldalakat...
    Azért mert csak te vagy tökéletes azért nem kell mindenkit hülyének nézni te majom....

részemről ennyi kösz
  • Doog
    Most ne értsd félre nem hülyének akarlak nézni, de a nagyítást próbáltad? :D
  • KILLER2
    Melyik térkép van fent? Mert az enyém azért elég részletes, bár nagyon vidéki falukban még nem próbáltam.
  • jaszy
    Most teszteletem először a Garmint, nagyon jól megy!
    A gáz vele hogy akisebb települések nincsenek, vagy nem részletesen vannak, no de arra ott a rendes navim
  • Doog
    Vagy csak hülye vagy, és nem tudod rendesen beállítani.
  • BECKHAM7
    akkor csak az enyém szar vagy direkt át akart baszni....
  • Batman39
    Nekem is királyul megy a garmin..
  • Doog
    Nálam rendesen működött, mindenhol.
  • jaszy
    Jaaa, értem, ezek szerint a nokia maps al kevertem.
  • BECKHAM7
    Furcsa amúgy, nekem a 4.10.60-as van asszem, és először akkor próbáltam ki mikor horvátba mentünk, bepötyögtem mindent, meg is volt a cím, oké, és MENJ! na első pár km jó volt mivel egyenesen mentünk na aztán jött a gubanc! balra helyett jobbra küldött, és fordítva ...
    sőt, táblán ki volt írva h még 2-3km és ez meg mondta h itt menjünk le a pályáról... erre 2-3percenként "Újratervezem az útvonalat"
    aztán elkussoltattam, hülye liba... megint kiderült h a nők nem tudnak navigálni
  • KILLER2
    A Nokia maps nem beszél, csak ha fizetsz neki :)
    A garmin az ingyené is pofázik össze-vissza.
  • Doog
    :)
  • jaszy
    Köszi, azt hittem a beszéd nem megy. De így a jóóóóóóóóóó
  • Doog
    Be és ki lehet kapcsolni a beszédet, és a nyelvet is lehet változtatni.
  • jaszy
    Sziasztok.

Feltettem a garmint (n95 8g).
    Azt hallottam nem beszél a navi, viszont csodálkozva hallom hogy beszél.
    Ez természetes?

Egyébként 2 napja vagyok n95 8g tulaj, nagyon frankó a telefon, meg vagyok elégedve vele.
  • KILLER2
    Tényleg, ezt egyszer ki kéne próbálni. Bár nem tudom, hogy hogyan viselné a dolgokat. Érdekes lenne egy memkártya eltávolítás a beépített memóriával vagy épp ha a sima N95ből kiveszed a memkártyát, de azt a telefon beépítettnek hiszi :) Hát nem tudom.
  • solo
    Gondolom, ha átÍrod a prod. kódot 8 gigásra, és kipróbálod: DD
  • KILLER2
    Remélem, hogy végre nem csak oldalasan fog megjelenni a képernyőkímélő :S
  • tomonor
    És a simára? -_-
  • solo
    http://mobilarena.hu/hir/uj_nokia_n95_8gb_firmware_erkezik_2.html
  • do2
    Metró Leírás: Metro progi legújabb verziója S60v3-as telókra. Arad, Budapest, Miskolc, Szeged és Szolnok adatbázis mellékelve. Tömegközlekedési útvonaltervező nem csak metróra.
    metróprogi
  • do2
    Ezt a metró progit teszteltétek már ? szerintm elég yó! csak több magyar utca kellene még bele! remélem lesz bővités!!
  • tomonor
    XD
  • Doog
    Felidegesítettek.
  • tomonor
    szép pontok :o
  • Doog
    gyik = gyakran ismételt kérdések
  • Minstrel
    és miaza gyik?
    --

Feltettem Garmint, simán ment minden, fent van meg működik is, de néha csak úgy kidob, általában egyszer és ha visszalépek akkor már nem. Meg néha bedob egy olyan üzenetet, hogy a telefon észlelte a Garmin XT-t és elindítom-e most. Ezt ki lehet kapcsolni, hogy ne kérdezgesse, vagy miért csinálja?

Amúgy jó a FAQ, a szignózás kiirtását abból csináltam meg

Még azt kérdezném, hogy a főképernyőre lehet további ikonokat ki tenni vagy csak a felső sorban levő hét helyet lehet használni? Olyasmire gondolok, mint pl. a WindózMobile-hoz van az SPB pocket plus, azzal csomó ikont ki lehet tenni a today képernyőre.