3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #2185 azért a GPS is fogyaszt... -
#2184 Ehhmm, zene az alap rajta, suliba is néha, meg otthon a hugom veszi el-.-" -
#2183 GPS ment rajta párszor , de zenét nem hallgattam. -
tomonor #2182 hát ha nem hallgatsz rajta zenét meg nem használod ki akkor persze több napot is kibír az akksi... -
#2181 Nekem az USB csatlakozó része halt be 1 hetesen. Most éppen a sezrvízben van a drága.
Egyébként előtte 2-3 napot bírt az akku.
Pedig sokat beszéltem rajta, céges telónak lett véve.
-
#2180 Én is :) Bár a SE K750i-met nem, de az bírta 2-3 napig, szóval azt 2 naponta. -
tomonor #2179 lol... Én amugy is minden nap töltöttem mindegyik telómat... -
#2178 képzeljétek egyik oszttársam vett egy 8gigásat és visszavitte a szervizbe azzal, hogy lemerül
na azért nem eccerű ennyire, baja lehet h nincs, de már a második aksiját fogyasztja!! 1 már meghalt neki és még nem kapta vissza....
Ügyes gyerek ám! -
#2177 Hát, ráköltés igényes.
Még kell venni 14 ért slidert, és be kell rakatni, vagy rakni, és akkor müxeni fog ^^
Nekem is az lesz nemsokára, ha lesz kessem. -
tomonor #2176 én annó a 6600-mal voltam jáó teló. -
#2175 A slider nem a legjobb, az akksi meg valóban csak 1 napot bír, ami szerintem ilyen tudás mellett teljesen jó. Nem kicsi a képernyője, az meg zabálja az áramot. Kár, hogy ezek miatt csalódtál benne, mert ezeket előre is meg lehetett volna tudni és máris spórolsz 100e Ftot. Úgy látszik, hogy mindenkinek más tetszik. Nekem ez előtt N80om volt, az is csak 1-2 napig bírta. De szerintem ez nem baj, mert este meg feltöltöm szépen, azt jóvan. Mindenkinek más tetszik, mert én meg nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal. -
#2174 Nagyot csalodtam ebbe a telefonba... masodik hete van meg es mar kezd ellazulni a slider. Arrol nem beszelve, hogy az aksija kemeny 1 napig tart...
-
do2 #2173 itt egy másik
lámpa2 -
do2 #2172 valaki keresett lámpa progit
itt van lámpaprogi -
#2171 Nabakker, bénevoltam, és leejtettem a kicsikét: (
Lehorzsolódott a festék egy helyen :(
Azthiszem kezdhetem gyűjteni a kesst a felújÍtásra: D
Már a hátlapról a zsebem miatt kopik a gumi, lötyög,előlap karcos :(
Ez kb 30 rongy: S
14 a slide, előlap nemtudom, hátlap azt se tudom.
Valaki tud mondani árat? -
#2170 Valaki közületek felrakta már a 30-as szoftver-t sima N95-re?
-
#2169 Igen ez az én meglátásom is. -
tomonor #2168 "minnél többet tud egy telefon, annál nagyobb az esélye hogy instabil lesz valami benne." Magamat idéztem :D -
#2167 Bedöglött 6 naposan a drága, gariban van a Nokia-ban.
Az USB része sz@rt be, nem látja a PC.
Jó minőségü telcsi! Ennyi pénzért többet vártam! -
tomonor #2164 1 nap :D -
#2163 Baker... eleg keveset tart a aksi... -
tomonor #2162 hát ezt megmondtad O_O -
#2161 Tud, csak az olyan csóró lámpa :) -
tomonor #2160 vakut azt ne használjátok de tud az fehér képernyűt is varázsolni -
#2159 Az is csak felvillantani tudja, legalábbis max fényerőn csak villogtatja. De szerintem a folyamatos max fényerőt lehet, hogy a vaku sem bírná. Hiába is, sokat tud ez a telefon, de egy zseblámpa kell mellé. -
tomonor #2158 van 1. izé kell hozzáá... ööö ja igen, python. -
Batman39 #2157 Én kék témát használok úgy már gyengébb a kijelző fénye,munkámban néha jól jönne,az akksi nem számít. -
#2156 nem érdemes, biztos nagyon szívná az akksit a vaku ha folyamatosan világítana, akár rövid ideig is. a kijelző is elég erős világítani -
Batman39 #2155 Pedig jó lenne 1 legalábbis én használnám.. -
Batman39 #2154 Na megnéztem video közben,gyenge.... -
Batman39 #2153 Probáltad azt már,gondolom nem olyan erős? -
#2152 Nem tudok olyan programról, ami folyamatosan max fényerőn tartaná a vakut, csak olyat, ami a piros kamerás fényt nyomatja. -
Batman39 #2151 N95-re van zseblámpa program?N70 találtam csak 1-t..Vagy lehet vmit tenni,hogy a fénye folyamat vílágítson? -
#2150 Symbian 9.1es játékokat tudsz rá tenni, tudom ajánlani a FAQ weboldalas részét. Azt nem tudom, hogy ezek kizárják-e, hogy fake, de ha megnézed a FAQ ezen részét, akkor erre is választ kapsz. -
do2 #2149 hol lehet venni brando védőfóliát 8gbre ? mert sima n95re lehet kapni -
#2148 Sziasztok. Most kaptam egy N95-ost es megijedtem, hogy esetleg fake lenne viszont az enyemben van WLAN mukodik es GPS is tokeletesen mukodik.
Ez mar alapbol azt jelenti, hogy nem fake ugye?
Masik dolog, honnan tudhatom meg, milyen jatekokat tudok erre felrakni? van valahol egy konkret lista? Mert gugliztam de csak free sitokat talatam keves infoval.
Elore is koszonom! -
#2147 -
do2 #2146 Hát igen kár hogy dadogsz :) -
#2145 na igen, de pl. a régi megoldással az autóban ha bemondtam a nevet akkor mindjárt hívta, most meg válogatni is kell, azzal a megoldással se volt minden teló jó, de nokiák megértették legalább, ez a módszer viszont alig használható. "nincs tálálát" -
#2144 Bemondod a nevet, és kikeres neked minden-t amiben az bennevan, onnan meg csak 1 gombonyomás.