Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
emulator
itt meg 1 rakás játék jozzáá
játékok
én ezt a mortal kombat 1-2-3 teszteltem, elég jó volt, aladint, lion king goldan axe 1-2-3
ezeket próbáltam.. Ja ami még fontos hogy amikor elinditod a játékokat lépj vissza a menübe és a configure screenbe van egy olyan hogy ALT render azt álitsátok OFF-ra, ezt minden játék inditás után offra kell nyomázni
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
fel is tettem 1 rakás játékot a telcsimre ha érdekel vkit felrakom vhova aztán letölthetitek
amúgy én nem kaptam csak angol használati utasítást.... nem félreérteni, nem az angollal van a probléma, csak nem érdekel, meg lusta vagyok<#idiota>#idiota>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nekem 2x fagyott le 2 hónap alatt.
Késõbb kideerült, hogy csak azért, mert 12 progi ment egyszerre.: D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Azért GPS.
...::::::...
Amúgy én csak azért váltottam független szoftra, mert türelmetlen voltam, nem vártam a T-s új szoftverre D:
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Töltsük le az internetet!
Én nem védeni akarom a szolgáltatókat, vagy a szolgáltatós szoftvereket, de úgye minden szolgáltató beletúr a teloba valamilyen szinten, de ebbõl pl a T-mobilenál nem létezik hátrány, mindent úgyan úgy tudsz használni, mint a függetlennél.
Jó igazatok van, 100x jobb független telefont venni, de függõ telora is rámegy a független szoftver 😉
Amúgy a T-s 14-es szoft nem rossz, úgyanannyi ram van, mint a 21-es szoftba, majdnem úgyanaz 😊
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vásárlásnál alaposan nézd meg nem lötyög-kotyog a csúszka 😉
de amúgy ahogy Killer írta a gps-e inkább csak játékra van benne ha az mindenekfelett fontos akkot még nem ez a telefonod 😉
Nekem bevált.
...::::::...
Akkor majd megint megcsinálom a garmint.
De amikor másodszor felraktam, akkor nemcsinált mappát a garminnak, ill én nemtalálom, szal nemtudom hovatenni a kódokat.
Aktiválgatás-stbstb..-.-