3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • tomonor
    ott van fent szép nagy piros betűkkel. Ja, és tanuld meg az internetet. >.<
  • solo
    Kattints rá, kinyúl egy box kesztyű a monitorból, és jól orrba qr, hogy nemismered mi az a fákkjú....magyarul gyik..-.-
  • Cowboy03
    és ez a fakk mit jelent?
  • solo
    FAQ!! Mácsak azért is mondom én is XD
  • KILLER2
    FAQ!!!
    De jó érzés ezt mondani, végre kezdem érezni, hogy megérte a munka vele.
  • tomonor
    FAQ
  • Cowboy03
    Sziasztok!
    Telefon vásárlás előtt állok, és az N95 8GB-t néztem ki..
    Egy kérdésem lenne: Mi a külömbség a Nokia N95 8gb között és a sima N95 között? csak annyi h a N95 8gb nokiának alapbol 8 giga memóriája van?
    V a 8 gigás mivel tud többbet? (azért kérdezem mert a 8gb 2x annyi mint a sima N95)

előre is köszike
  • solo
    Azt ne váltsad le: C
  • zero_cool51
    Csak azért tévedtem ide, mert N95 8Gb-om van...
  • genRob
    Értem. Köszi. Kipróbálom egy másikkal majd.
  • BECKHAM7
    ja...hopp télleg
  • KILLER2
    Sajnos azt még nem, a GPSes rész nincs kész. A napokban megírom a garmint, de a többit nem, mert csak ezt ismerem, tehát azok majd az itteni vállalkozó fórumozókra vár :)
  • BECKHAM7
    végre mondhatom h FAQ!!!!
  • LoDMaSt
    nokiaprogramok.hu -n keresgélj.
  • sam32
    Hali!
    Van valakinek ötlete n95 navigáció ingyenes használatra?
    Köszke
  • KILLER2
    Én ezt nem próbáltam soha, de szerintem megy.
  • Minstrel
    köszi, amúgy n95-ön próbáltátok már, megy rendesen?
  • KILLER2
    Most így hirtelen ezt tudom ajánlani
  • tomonor
    nagyon-nagyon. Mér mindenki ide jön az E66-al?
  • solo
    Eltévedtél barátom...
  • zero_cool51
    Üdv.
    Tapasztalatok E66-ról? Erősen gondolkozok, hogy lecserélem...
  • Minstrel
    üdv.. van valamilyen program amivel a névjegyzékben lévő betűk méretét lehet növelni?
  • tomonor
    hurrá o.o
  • tomonor
    nyíregyháza...
  • KILLER2
    Ha megfigyelitek, eltűnt a FAQ mellől a kis béte verzsön felirat. Még nincs kész teljesen, de kapott egy új linket az oldalajánlóba és ha hiszitek, ha nem, megírtam a várva várt részt. Igen, azt, hogy hogyan kerülhetitek ki a szignózást.
  • do2
    hol vetted ?
  • tomonor
    én. 5000 forint. 2 rétegű. fél éves. azóta sincs egy karc rajta :D
  • Doog
    Azt írták lehet, de én nemtom hol.
  • do2
    Én viszont szívesen tennék rá a telcsimre új fóliát:) vajon lehet ilyen hülyeséget venni ? Eredeti fólia még tart vmennyire:)
  • Doog
    Én személyesen vettem boltba, hisz az tök mindegy hol veszed pl. médiába, vagy T-éknél vagy netről rendelsz. De én előtte szeretem élőben látni, hogy mit veszek meg. :)
  • Batman39
    Jó van kép meg minden,csak még soha nem rendeltem neten ilyeneket....
  • Batman39
    Néztem autóstartót az egyik netes oldalon rendelt már valaki,hogy milyen??Fele annyiba kerül mint a nokiában....
  • solo
    Én semmilyet..2 hétig rajta volt, de mivel zsebben hordom nemhasználok fóliát..Utállom...És a zsebem amúgy is tisztán-karcmentesen tartja: D
    (gb nek pl egyáltalán nem gagyi a fülese, de egy kicsit erősebb jobb lenne.
  • Batman39
    Media Markt-ban vettem és nem volt Fólia,megnéztem mindent de nem a füles volt a fő szempont,nem rossz csak megjegyeztem sztem gagyi,a haverom 30 000ft nokiájához nem gagyinak tünő vezérlő volt,volt fogása vagy mit tudom én))).Elötte előfizusan akartam venni a T-mobolnál ott is megnéztem a telót és azon sem volt fólia egyébként,csak meggondoltam magam és kártyafüggetlenül vettem aztán.Ezeken nem tudom miért nem volt fólia.Na mindegy.Vettem 1-t rá 2000ft-ért ami leszedhető és mosható de 2 leszedés után már a sarka nem tapad fel rendesen..Mondjuk jó fólia kicsit vastagabb..Ti milyet használtok??
  • tomonor
    ...volt fóláim...
  • BECKHAM7
    én is kaptam fóliát! és sztem ne használd az eredeti fülest,ha lehet mást is!

nekem előtte 6230i-m volt a POP-portos fos, és állandóan elromlott a fülese, vehettem 2 havonta egy újat, de N95-nél jack van, így inkább vegyél egy másik kis fülest!
    én speciel a PSP-hez vett Logitech fülest használom, és szól mint a veszedelem! általában max 60%on szoktam hallgatni, bőven elég az, vonaton is!
    A pontos neve az: Logitech PlayGear Sealth
  • KILLER2
    Nem volt fólia?! Nekem is volt rajta. Tuti, hogy eredeti és új az a telefon? Vagy csak valami szar kis boltban vetted?
  • Doog
    Nekem volt fólia.
    Mikor megvetted a telefont meg kellett volna nézni mi lötyög mi nem, mart addig el sem kellett volna hozni.
    A hanggal nekem semmi gond és azt a fülest használom hozzá amit adtak, bár én is most tervezek egy újat venni.
  • Batman39
    Fólia
  • Batman39
    Mindegy a szoftver a vezérlőnek jónak kéne lennie...Amugy néztem 1 ismerős másfajta nokiájának a vezérlőjét,és sokkal jobb a,jobban össze van rakva,az n95-nek kicsit lötyögnek a gombjai olyan kis gagyinak tünik,de lehet csak nekem vagy az enyémnek))....Amugy ha rádiót hallgatók vagy mp3-at sztem halk az n95 elég jól hallom a külső zajokat,most néztem 1 Koss fülhallgatót kb 6000ft korlátlan garival szerintetek jobban szól majd illetve hagosabban?????Hozzáteszem nem szeretem ha üvőlt a zene de tényleg minden külső zajt hallani.Ami még idegesített mikor a telót vettem,hogy 1 rohadt törlőkendőt nem ad a Nokia 140 000ft-ért,és a kijelzőn nem volt gyárilag 1 rohadt fólis((((..