3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #2103 ott van fent szép nagy piros betűkkel. Ja, és tanuld meg az internetet. >.< -
#2102 Kattints rá, kinyúl egy box kesztyű a monitorból, és jól orrba qr, hogy nemismered mi az a fákkjú....magyarul gyik..-.-
-
Cowboy03 #2101 és ez a fakk mit jelent? -
#2100 FAQ!! Mácsak azért is mondom én is XD -
#2099 FAQ!!!
De jó érzés ezt mondani, végre kezdem érezni, hogy megérte a munka vele. -
tomonor #2098 FAQ -
Cowboy03 #2097 Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és az N95 8GB-t néztem ki..
Egy kérdésem lenne: Mi a külömbség a Nokia N95 8gb között és a sima N95 között? csak annyi h a N95 8gb nokiának alapbol 8 giga memóriája van?
V a 8 gigás mivel tud többbet? (azért kérdezem mert a 8gb 2x annyi mint a sima N95)
előre is köszike -
#2096 Azt ne váltsad le: C -
zero_cool51 #2095 Csak azért tévedtem ide, mert N95 8Gb-om van...
-
#2094 Értem. Köszi. Kipróbálom egy másikkal majd. -
#2093 ja...hopp télleg -
#2092 Sajnos azt még nem, a GPSes rész nincs kész. A napokban megírom a garmint, de a többit nem, mert csak ezt ismerem, tehát azok majd az itteni vállalkozó fórumozókra vár :) -
#2091 végre mondhatom h FAQ!!!! -
#2090 nokiaprogramok.hu -n keresgélj. -
sam32 #2089 Hali!
Van valakinek ötlete n95 navigáció ingyenes használatra?
Köszke
-
#2088 Én ezt nem próbáltam soha, de szerintem megy. -
#2087 köszi, amúgy n95-ön próbáltátok már, megy rendesen? -
#2086 Most így hirtelen ezt tudom ajánlani -
tomonor #2085 nagyon-nagyon. Mér mindenki ide jön az E66-al? -
#2084 Eltévedtél barátom... -
zero_cool51 #2083 Üdv.
Tapasztalatok E66-ról? Erősen gondolkozok, hogy lecserélem... -
#2082 üdv.. van valamilyen program amivel a névjegyzékben lévő betűk méretét lehet növelni? -
tomonor #2081 hurrá o.o -
tomonor #2080 nyíregyháza... -
#2079 Ha megfigyelitek, eltűnt a FAQ mellől a kis béte verzsön felirat. Még nincs kész teljesen, de kapott egy új linket az oldalajánlóba és ha hiszitek, ha nem, megírtam a várva várt részt. Igen, azt, hogy hogyan kerülhetitek ki a szignózást. -
do2 #2078 hol vetted ? -
tomonor #2077 én. 5000 forint. 2 rétegű. fél éves. azóta sincs egy karc rajta :D -
#2076 Azt írták lehet, de én nemtom hol. -
do2 #2075 Én viszont szívesen tennék rá a telcsimre új fóliát:) vajon lehet ilyen hülyeséget venni ? Eredeti fólia még tart vmennyire:) -
#2074 Én személyesen vettem boltba, hisz az tök mindegy hol veszed pl. médiába, vagy T-éknél vagy netről rendelsz. De én előtte szeretem élőben látni, hogy mit veszek meg. :) -
Batman39 #2073 Jó van kép meg minden,csak még soha nem rendeltem neten ilyeneket.... -
Batman39 #2072 Néztem autóstartót az egyik netes oldalon rendelt már valaki,hogy milyen??Fele annyiba kerül mint a nokiában.... -
#2071 Én semmilyet..2 hétig rajta volt, de mivel zsebben hordom nemhasználok fóliát..Utállom...És a zsebem amúgy is tisztán-karcmentesen tartja: D
(gb nek pl egyáltalán nem gagyi a fülese, de egy kicsit erősebb jobb lenne. -
Batman39 #2070 Media Markt-ban vettem és nem volt Fólia,megnéztem mindent de nem a füles volt a fő szempont,nem rossz csak megjegyeztem sztem gagyi,a haverom 30 000ft nokiájához nem gagyinak tünő vezérlő volt,volt fogása vagy mit tudom én))).Elötte előfizusan akartam venni a T-mobolnál ott is megnéztem a telót és azon sem volt fólia egyébként,csak meggondoltam magam és kártyafüggetlenül vettem aztán.Ezeken nem tudom miért nem volt fólia.Na mindegy.Vettem 1-t rá 2000ft-ért ami leszedhető és mosható de 2 leszedés után már a sarka nem tapad fel rendesen..Mondjuk jó fólia kicsit vastagabb..Ti milyet használtok??
-
tomonor #2069 ...volt fóláim... -
#2068 én is kaptam fóliát! és sztem ne használd az eredeti fülest,ha lehet mást is!
nekem előtte 6230i-m volt a POP-portos fos, és állandóan elromlott a fülese, vehettem 2 havonta egy újat, de N95-nél jack van, így inkább vegyél egy másik kis fülest!
én speciel a PSP-hez vett Logitech fülest használom, és szól mint a veszedelem! általában max 60%on szoktam hallgatni, bőven elég az, vonaton is!
A pontos neve az: Logitech PlayGear Sealth -
#2067 Nem volt fólia?! Nekem is volt rajta. Tuti, hogy eredeti és új az a telefon? Vagy csak valami szar kis boltban vetted? -
#2066 Nekem volt fólia.
Mikor megvetted a telefont meg kellett volna nézni mi lötyög mi nem, mart addig el sem kellett volna hozni.
A hanggal nekem semmi gond és azt a fülest használom hozzá amit adtak, bár én is most tervezek egy újat venni.
-
Batman39 #2065 Fólia -
Batman39 #2064 Mindegy a szoftver a vezérlőnek jónak kéne lennie...Amugy néztem 1 ismerős másfajta nokiájának a vezérlőjét,és sokkal jobb a,jobban össze van rakva,az n95-nek kicsit lötyögnek a gombjai olyan kis gagyinak tünik,de lehet csak nekem vagy az enyémnek))....Amugy ha rádiót hallgatók vagy mp3-at sztem halk az n95 elég jól hallom a külső zajokat,most néztem 1 Koss fülhallgatót kb 6000ft korlátlan garival szerintetek jobban szól majd illetve hagosabban?????Hozzáteszem nem szeretem ha üvőlt a zene de tényleg minden külső zajt hallani.Ami még idegesített mikor a telót vettem,hogy 1 rohadt törlőkendőt nem ad a Nokia 140 000ft-ért,és a kijelzőn nem volt gyárilag 1 rohadt fólis((((..