Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
...::::::...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Na jó, csak vicc volt 😊 De azért lehet, hogy lassanként visszatérhetnénk az N95höz.
(új topic név: Nokia N95 és a Macskák)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amugy én is imádom a macskákat, egy perzsa cica van itthon 😊 és rendkivül jólnevelt, nem pofátlan 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
PedÍg, a macska számomra egy elengedhetetlen dolog az élethez.
Ha nemtudok aludni, akkor fogom, és a mellkasamra teszem, a macsekot, elkeztem simogatni, vakarni, és õ dorombol.Ez nekem nagyon nyugtató, és Így 5 perc alatt elalszok 😊
Ha valami bajomvan a macskámnak mondom el: D
Ha szarkedvem van fogom a macsekot, idehozom, és simogatom...Megint jól elvagyok.
Nekem sosevoltak neveletlen macskái.
Hanembaj most offolok egy kicsit.
A lényeg, hogy 2003 ben a szomszéd kisbolt elõtt találtunk egy banánoskartonban 2 kiscicát..nemlehettek 1 hónaposak...Sõt, alig 3 hetesek..Járni is alig tudtak..Meg inni se nagyon..Csak kisfecskendõbõl..Mutterral hozattam a fogorvosi rendelõjébõl.
Befogadtuk õket...Mikor már nagyobbak lettek akkor az egyik kimászott az ablakon, és az idióta kutyánk elkapta, és eltörte a nyakát: (
Többekközt ezért is utálloma kutyákat.
SZóval.Ezutánn, miutánn befogadtuok, ez a macska olyan háláslett, hogy mikor a szemébenéztél, mert ráült a lábadra reggel, mikor FELKELTETT! Bizony, felkeltett, körmével fésülte a hajam szószerint!Szóval, annyira lehetett éreznia hálát, hogy az ember fogta él órákon át csak ölelgette volna a macskát.
Nagyonszépen felnevelt 13 kölyköt.+Még mikor a lányának voltak kölykei, és a lánya betegvolt, az õvéit is 2 hétig szoptatta, mosdatta stb..
És itt jött a probléma..Nagyon szelÍd állat volt.
És ahova mentél jött utánnad, olyanokat csinált, hogy mikor átmentem a boltba, ez a szerencsétlen jött utánnam, és mikor mondtam, hogy mennyél vissza, visszament a z út közepéig a másik sarokról, visszafordult, majd leült, és várta, hogy mikor jövök..És ezért nagyon sebezhetõ volt.
És sajna 2 évvel ezelõtt, karácsony elõtt 2 nappal, valahogy kinn volt az úton, elütötték.De mi ezt nemtudtuk, csak kerestük.és jött az épÍtész, lement valamiér a pincébe, és otthaldoklott a macske :'(
Vasárnp volt, aznep este bevittük valami állatkúrházba, valami egyetemre vagy mi a francra! Kifizettük a mûtét kültségét, hgy amputálják a ball hátsó lábát..És legyen egésszéges.mert az lehetett volna, ha nem SZERDÁN! mûtik meg...És sajnos az altatásból már nem ébredt fel a szeptikus állapotból..3 napon át ott fetrengett szétroncsolt lábbal, és semmi.
A szÍvem megszakadt érte.
Legkedvesebb macskám volt.:'(
Na, télleg, bocsi, csak ezt elkellett mondanomm..egyévre elõre kioffoltam magam :]
A macskákat meg én utálom. Alapvetõen nincs velük gondom, jófejek, aranyosak, meg minden, de nagyon allergiás vagyok rájuk, 10 perc után alig látok valamit, ha macska van egy házban, valamint régebben volt egy macskám és mióta az miután a ház összes növényébe beleszart és utána pedig gondolt egyet és az ágyamba is elvégezte a dolgát, azóta valahogy nem bírok a macskákra kedves állatként nézni :S
Total Recall Call Recorder
Be lehet állítani, hogy automatikusan felvegyen minden hívást és ha letetted, megkérdezni, hogy elmented-e. Teljesen hangtalan.
Létezik rá olyan progi ami wifin keresztül figyeli a gmail-es e-mail címeket, letölti azokat és akár offline megnézhetõek lesznek?
(valamint wifire feltud magától csatlakozni? egy bizonyos hálózatra, nem random..)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
De sztem ez kb vasárnap lesz meg, ha sikerül, mert holnap meg holnap után gó F1<#vigyor3>#vigyor3>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
De ha gondoljátok, akkor kiírom.
Szép a banner és a fákklyú is alakulgat 😊
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
lenne még 1-2 tippem, mit rakhatnánk bele, ez pedig teszt! mondjuk egy Mobilarena teszt
aztán memóriakártya kérdés... sztem ez egy nem tájékozott embernek jól jöhet! pl mekkorát lehet beletenni, me neki aszonták h csak 2gb-ig bõvíthetõ holott már van aki 8gigásat rak bele, vagy akár h mien fajta kell bele, mi az az SDHC mér jó vagy vmi ilyesmi...
elfogadom ha nem kellenek, csak ötlet!<#vigyor3>#vigyor3>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
És kérnék egy olyat, hogy ami GPSt használtok és nem garmin, arról írjatok már egy nevet és egy rövid kis véleményt, hogy milyen.
Addig is megyek és meglesem az iphone FAQják, csak vigyázok, nehogy úgy térjek vissza az ellenségtõl, hogy nekem is iPhone-om van xD
..valszinû nemsokára énis a "táborba" fogok tartozni
!! FORZA MILAN !! -Johnny-