3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • KILLER2
    Ja ok, majd felmászok MSNre.
  • Cowboy03
    am meg van az msn-d csak fel kéne jönnöd..már régebben felvettél PSP ügyben:D
  • Cowboy03
    akkor add meg lécci az msn címed:D
  • KILLER2
    Nem lehetne inkább PMben? Nem vagyok MSN párti, de 8GBs telefonom van és kb vágom, hogy mi hogy van vele. De ha akarod, mehet MSNen is.
  • Cowboy03
    Aki Nokia N95 8GB tulaj, legyen szives és küldje el msn címét nekem privibe, lenne pár igen fogós, ravasz kérdésem.

Előre is köszi
  • do2
    tőcsd le a rick dangerous nevű játékot, az yó mászkálós
  • SeanJRRussel
    Hali
    Valaki betudta frissíteni a firmware-jét a 30-as legújabb verzióra.Elvileg szept 8 án adták ki de a mai napig nem tudom frissíteni nsu-val.Nem tom meddig kell várni de elég aggasztó.
  • KILLER2
    Nem.
  • Cowboy03
    Ha garmin xt navit akarok a nokiámra feltenni akkor azt kell szignózni?
  • solo
    Azon gondolkoztam, hogy hogy lehetne "tuningolni" a procit ^^
  • tomonor
    azért mert a nokia kezd spórolni valamiért... ezúttal mindent csilli-villi-re csináltak, ám elfelejtették, hogy aki symbian-t vesz, annak az első kritikája lesz hogy lassú a telefon. N95 esetében ez már közepesen gyors volt ám most megint visszacsúsztak a lassú helyre (aka gyengébb config) Szal csak gratulálni tudok a nokianak. >.< (Legalább örökre az N95 marad a legjobb teló )
  • solo
    [URL=http://mobilarena.hu/teszt/nokia_n96_vissza_a_jovobe/menu_vas.html]MIértvan az, hogy úgy érzem, hogy ez egy szar?[/URL]
  • carterx
    Értem,köszi a választ!
  • solo
    Vágom.
  • KILLER2
    Nincs mégse, ilyen esetben mindig megoldja a visszaállítás. Ha szignózni kell, akkor mást ír ki.
  • solo
    VisszaállÍtod 1-2-3-4 évvel a telfonon a dátumot, vagy ha mégse, akkor nemtudok szignózás nélkül megcsinálni.
  • carterx
    olyankor mit kell csinálni ha felakarok tenni valamit a telóra és azt írja ki,hogy: lejárt a tanusítvány ??
  • KILLER2
    FAQban a linkeknél nézz körül. Ami létezik, az fent van az IPmarton.
  • Batman39
    No.hu-n jó mászkálosat nem találtam....Na de megnézem még 1x,de csa autosat töltöttem le.
  • solo
    nokiaprogramok.hu
  • Batman39
    Szóval hol lehet letölteni valami jó mászkálos játékot??
  • solo
    Elküldtem privátban.
  • carterx
    Köszi Solo!!

ez eszembe se jutott,nem jártam már ott fél éve,most gondolkozok mi lehetett a név és jelszó
  • solo
    Tessék.
  • carterx
    Sziasztok.

Tudnátok e segíteni?
    Kéne a Spore játék a telóra,lehetőleg angol,gondolom magyar nincs.
    Dobhatnátok valami linket rá.

Köszi
  • tomonor
    brothers in arms a legjobb. Tisztára mint egy számítógépes játék, ám viszonylag rövid. :S
  • Batman39
    Kéne valami jó kis mászkálos játék,de nem találok.1-2 gagyi van csak..autosban vannak csak jók(
  • tomonor
    Nana, először is, ha korán kihúzzátok, akkor az adatvesztéssel jár=például nekem volt olyan, hogy hamarabb kihuztam véletlenül, és a teló az összes ikont a főmenübe rakta o_O szal vigyázzatok vele. Amugy igen, az óra mellet bal gommbal rákattintotok az usb ikonra, és válasszátok ki a flash meghajtót (nekem K:/ )
  • jaszy
    Az én telóm meg 1 hete van a szervizben mert nem látja a PC az USB-t.
    Csak húzgáljátok nyugodtan le :)
    Amikor el távolítottam rendesen nem írta ki.
  • Batman39
    Én is letolyom,csak már kiváncsi voltam mi a baja ha eltávolítom minek szarozik....Na nem mondom hogy "nokia"....
  • solo
    Fasság, mivel az USB ezen a technológián alapszik, hogy akármikor ki-be dughatod, csak ugye nem adatküldés kozbe.
  • BECKHAM7
    nekem is ez van sokszor, de nem mindig csinálja
  • KILLER2
    Nem tudom, én szarok rá erre. Lehúzom, azt kész.
  • Batman39
    A szgépen eltávolítottam.......
  • jaszy
    Nekem is ezt csinálta (amig működött)
    Távolítsd el először. A start menüben az óra mellett lehet.

• Batman39
    Adatátvitelen van a telóm,eltávolítom a számítógépen,lehuzom a telót a kábelről és azt irja ki nem távolítottam el rendesen adatvesztés történhetett.Mi lehet a baj a telon is el kell vhol?
  • KILLER2
    Ja, az. A NES emu szinte tökéletes rá. A SNES és GBA emu már néha nem az igazi, kicsit lassú lehet, de szerintem telefonra bőven elég egy NES emu, sok jó játék van arra.
  • tomonor
    emulátor...
  • BECKHAM7
    supermario?? azt merre lehet megtalálni? kéne nekem is :D
  • KILLER2
    Zene az nálam is alap. Reggel suliba menet, suliban szünetekben, hazafele, meg néha itthon is a telefonról hallgatom. Néha fotózgatok vele, meg mindennapos "feladata" a kicsikének a nyelvtan, irodalom és földrajz órák unalmas perceinek (utóbbinak csak azok vannak) többnyire nes emuval super mariozással való kitöltése.