3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#2225 Ja ok, majd felmászok MSNre. -
Cowboy03 #2224 am meg van az msn-d csak fel kéne jönnöd..már régebben felvettél PSP ügyben:D -
Cowboy03 #2223 akkor add meg lécci az msn címed:D -
#2222 Nem lehetne inkább PMben? Nem vagyok MSN párti, de 8GBs telefonom van és kb vágom, hogy mi hogy van vele. De ha akarod, mehet MSNen is. -
Cowboy03 #2221 Aki Nokia N95 8GB tulaj, legyen szives és küldje el msn címét nekem privibe, lenne pár igen fogós, ravasz kérdésem.
Előre is köszi -
do2 #2220 tőcsd le a rick dangerous nevű játékot, az yó mászkálós
-
#2219 Hali
Valaki betudta frissíteni a firmware-jét a 30-as legújabb verzióra.Elvileg szept 8 án adták ki de a mai napig nem tudom frissíteni nsu-val.Nem tom meddig kell várni de elég aggasztó. -
#2218 Nem. -
Cowboy03 #2217 Ha garmin xt navit akarok a nokiámra feltenni akkor azt kell szignózni? -
#2216 Azon gondolkoztam, hogy hogy lehetne "tuningolni" a procit ^^
-
tomonor #2215 azért mert a nokia kezd spórolni valamiért... ezúttal mindent csilli-villi-re csináltak, ám elfelejtették, hogy aki symbian-t vesz, annak az első kritikája lesz hogy lassú a telefon. N95 esetében ez már közepesen gyors volt ám most megint visszacsúsztak a lassú helyre (aka gyengébb config) Szal csak gratulálni tudok a nokianak. >.< (Legalább örökre az N95 marad a legjobb teló ) -
#2214 [URL=http://mobilarena.hu/teszt/nokia_n96_vissza_a_jovobe/menu_vas.html]MIértvan az, hogy úgy érzem, hogy ez egy szar?[/URL] -
#2213 Értem,köszi a választ! -
#2212 Vágom. -
#2211 Nincs mégse, ilyen esetben mindig megoldja a visszaállítás. Ha szignózni kell, akkor mást ír ki. -
#2210 VisszaállÍtod 1-2-3-4 évvel a telfonon a dátumot, vagy ha mégse, akkor nemtudok szignózás nélkül megcsinálni. -
#2209 olyankor mit kell csinálni ha felakarok tenni valamit a telóra és azt írja ki,hogy: lejárt a tanusítvány ?? -
#2208 FAQban a linkeknél nézz körül. Ami létezik, az fent van az IPmarton. -
Batman39 #2207 No.hu-n jó mászkálosat nem találtam....Na de megnézem még 1x,de csa autosat töltöttem le. -
#2206 nokiaprogramok.hu -
Batman39 #2205 Szóval hol lehet letölteni valami jó mászkálos játékot?? -
#2204 Elküldtem privátban. -
#2203 Köszi Solo!!
ez eszembe se jutott,nem jártam már ott fél éve,most gondolkozok mi lehetett a név és jelszó -
#2202 Tessék. -
#2201 Sziasztok.
Tudnátok e segíteni?
Kéne a Spore játék a telóra,lehetőleg angol,gondolom magyar nincs.
Dobhatnátok valami linket rá.
Köszi -
tomonor #2200 brothers in arms a legjobb. Tisztára mint egy számítógépes játék, ám viszonylag rövid. :S -
Batman39 #2199 Kéne valami jó kis mászkálos játék,de nem találok.1-2 gagyi van csak..autosban vannak csak jók( -
tomonor #2198 Nana, először is, ha korán kihúzzátok, akkor az adatvesztéssel jár=például nekem volt olyan, hogy hamarabb kihuztam véletlenül, és a teló az összes ikont a főmenübe rakta o_O szal vigyázzatok vele. Amugy igen, az óra mellet bal gommbal rákattintotok az usb ikonra, és válasszátok ki a flash meghajtót (nekem K:/ ) -
#2197 Az én telóm meg 1 hete van a szervizben mert nem látja a PC az USB-t.
Csak húzgáljátok nyugodtan le :)
Amikor el távolítottam rendesen nem írta ki. -
Batman39 #2196 Én is letolyom,csak már kiváncsi voltam mi a baja ha eltávolítom minek szarozik....Na nem mondom hogy "nokia".... -
#2195 Fasság, mivel az USB ezen a technológián alapszik, hogy akármikor ki-be dughatod, csak ugye nem adatküldés kozbe. -
#2194 nekem is ez van sokszor, de nem mindig csinálja -
#2193 Nem tudom, én szarok rá erre. Lehúzom, azt kész. -
Batman39 #2192 A szgépen eltávolítottam....... -
#2191 Nekem is ezt csinálta (amig működött)
Távolítsd el először. A start menüben az óra mellett lehet.
-
Batman39 #2190 Adatátvitelen van a telóm,eltávolítom a számítógépen,lehuzom a telót a kábelről és azt irja ki nem távolítottam el rendesen adatvesztés történhetett.Mi lehet a baj a telon is el kell vhol? -
#2189 Ja, az. A NES emu szinte tökéletes rá. A SNES és GBA emu már néha nem az igazi, kicsit lassú lehet, de szerintem telefonra bőven elég egy NES emu, sok jó játék van arra. -
tomonor #2188 emulátor... -
#2187 supermario?? azt merre lehet megtalálni? kéne nekem is :D -
#2186 Zene az nálam is alap. Reggel suliba menet, suliban szünetekben, hazafele, meg néha itthon is a telefonról hallgatom. Néha fotózgatok vele, meg mindennapos "feladata" a kicsikének a nyelvtan, irodalom és földrajz órák unalmas perceinek (utóbbinak csak azok vannak) többnyire nes emuval super mariozással való kitöltése.