3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#2266 sok szép téma -
#2265 köszi -
tomonor #2264 zsír -
#2263 Itt találsz jó pár darabot! még nem próbáltam őket, de jónak tűnnek... nem csak Ngage-s, sok más jó is van! -
#2262 Alapból ott van games néven. -
#2261 ezaz ngage cucc alapbol van n95be? vagy honnan tudom beszerezni? O.o -
#2260 Fu, de meg milyen régen: O
Mikor még 16k volt: D XD
Gondolj bele, születésnapomon jelet meg a cumó..XD2003 okt 8: DD -
tomonor #2259 vettél? o: -
#2258 Hu, lehet felkéne hergelnem az n gage-hez vett eredeti n gage játékot n95 re?: D -
tomonor #2257 nem ugyanaz a verzió, valszeg nem N-Gage-es. -
Batman39 #2256 Miért lehet az,hogy ami a telon (N95) van n-gage Fifa 2007 s játék tök király viszont letöltöttem a sima fifa 2009-s játékot és tök gagyi? -
#2255 Vágom^^
Környéken valami most árulja 40 ért: D
Kivan ragasztva mindenhova XDDD -
#2254 még nem, volt még pénzem, majd később eladom :) -
#2253 Sikerült elpasszolni az n70 est?:) -
#2252 vettem ma én is egyet :) -
#2251 Azért a iPhone igaázóbl maradt iPod, csak beleraktak egy kamerát meg a telefont. Amúgy egyet értek veled, Amerikában máshogy mennek a dolgok, de itt Európában az iPhone mint telefon, nem állja meg a helyét a gyakorlatban SMS és MMS nélkül. -
Metacska #2250 Sziasztok!
Két dolgot azért megjegyeznék:
1. Sokan tévedésben vannak az Iphone-nal kapcsolatban. Ez nem mobiltelefon, hanem egy interaktív játékszer, amivel mellesleg telefonálni is lehet, de nem ez a fő funkciója. Szerintetek miért nincsen benne MMS funkció, azért mert ez a termék a tengerentúlról jött. Ott az emberek telefonon keresztül e-maileznek. Náluk az sms és az mms nem divat.
2. Aki elég intelligens az rájöhetett arra, hogy mi a ráknak telefonba 8 megapixeles kamera, de szerintem meg 18 megapixeles kellene bele. Emberek nézzétek már meg mekkora lencse, mekkora az objektív. Egy rendes fényképezőgépen 10szer ekkora van. Ne várjátok azt, hogy olyan lesz bármikor is mint egy 8 megapixeles Nikon, amivel ha makro módban fényképeztek egy A4-es fehér lapot, akkor látszódni fognak a finom kis farostok.
Amivel egyet értek, hogy nekem sem szimpatikus az Iphone, szerintem maradhatott volna inkább Amerikában, amúgy is más az európai változat...... -
tomonor #2249 -Jó, talán az iPhone jobb mert a kő nem olyan lapos... -
tomonor #2248 Valóban, és nézzétek, mindkét típus is jó a kacsázásra! :O
xD -
#2247 XDDD -
#2246 Most már minden világos, akkor máris tökéletes az iPhone 3G. Megyek, veszek is egyet és megyek le a Dunára kacsázni vele (bár ezt sose tudtam, de egy iPhone 3Gvel a kezemben tuti menni fog) xD -
#2245 Tudod miért oolya a hátulja? Aerodynamikailag le lett tesztelve,hogy akkor jobvban kacsázik a vizen XD -
#2244 Hát, figyelj...Megoldható.De nekem a slide tetszik nagyon az n95 ben...
De most ez mind1.
Pl úgy nézne ki, hogy nincs slide,Így sokal vékonyabb, de az aranyrúd formákát megörzi, nincsenek analóg gombolk, csak a nagy multitapicsku, meg alatta pára navi gomb. De ez a gombrendszer mint ami a 8gb nél van telül megmaradna, mert külömben már szar lenne.
Kellene egy 8mp-s kamera még, és akkor még egy jóval nagyobb kijelző, 4200mHa-s aksi, hogy kicsit tovább bÍrja: D meg nagyobb proci-egy mibil VGA: O -
#2243 Az jöhetne. Bár nekem az új iPhone nem tetszik, a régi jobban tetszett a szögletes hátuljával, nem tetszik ez a lekerekített forma. -
tomonor #2242 Én egész pontosan egy symbianos iPhone-ra gondoltam, nagyjából N95 tudással, ám a jó kis mozgó izék megmaradnának ;) -
#2241 Ja, meg a 2x ekkora képernyő. De akkor az már nem N95 lenne, mert ha érintős az egész, akkor felesleges a billentyűzet, így lehetne egy lapka az egész, az oldalán mondjuk egy kamera meg egy hanegrőszabályzó gombbal és a hátulján mondjuk egy 5MPs kamera fasza vakuval. Az lenne a jó telefon. Ja igen, és mind ezt 150e Ft alatt. -
#2240 Jaja, az a cicás nekem nagoyn tetszett:)
Ment a cica, csávó forgatta alatta a telót, meg minden: O
ennél már csak az lenne a jobb, ha n95 re ráhergelnének egy ilyen multi tapicskut, meg még 2x ennyi ramot, 400 on járó procit XD meg egy 3x ekkora aksi, és meglenne a tökéletes telefon: O
-
#2239 Én majd akarok venni egy ipod touchot, legalább lekerül a telefonról a sok zene (bár azok most is elférnek). Abban minden benne van, amitől vonzó az iPhone és kis szarakodással a programok is futtathatók rajta. Csak hát elég drága, zsé meg most nincs. -
tomonor #2238 ja, abban az egyben jó az iPhone: kijelző interaktivitás. Kikurt jól néz ki amikor forgatod, meg huzgálod meg ilyesmi. Ám a sima N95 még mindig többet tud, ráadásul HSDPA. Jólenne egy N95 és iPhone ötvözés :DDDD -
#2237 Én Ezt Nokia 3310el láttam. Amúgy jó az az iPhone, csak nekem az vele a bajom, hogy túl kötött. Nem tudom, hogy mennyire tudom jól, de tutommal csak iTunes-ről lehet rá zenét tenni és csak Apple programokat lehet rajta futtatni és videót sem tud felvenni. Ezek persze mind megoldhatóak rajta, de szerintem nevetséges az, ha egy telefont már azért is fel kell törni, hogy tudjak rá zenét vagy programokat tenni. Viszont az érintő nagy ötlet volt és jól is néz ki. -
#2236 -
#2234 elvileg a kamerája is jobb úgy emlékszem, de ha nem akkor itt leírják! -
Cowboy03 #2233 Igen, kissebb kijelzővel rendelkezik az N82. -
#2232 Ja, tényleg, jut eszembe. Az N82é kisebb, ugye? -
tomonor #2231 kijelző méret... -
#2230 N82ben jobb a GPS, amúgy mindegy, amelyik jobban tetszik/olcsóbb. Meg ugye a beépített 8GB. Ha kell annál több, akkor az N82 a memkártya miatt. Meg az N82ben jobb a vaku. De kb ezeken kívül tudtommal a két telefon tudásra egyforma, így az csak az ára dönti el, meg persze, hogy melyik tetszik jobban. -
Cowboy03 #2229 EGy kérdés: Megéri az N95 8GB-t megvenni N82 helyett? (érveket és ellenérveket is írjatok plz)
köszi előre is -
tomonor #2228 sőt, ha halálosan fenyegecc, még rá is fizetnek egy párat -
tomonor #2227 ingyené ha lopod -
#2226 mennyiért lehet legolcsóbban hozájutni az N95 8GB -hoz