3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#2586 Nokia Maps ot nem lehet valahogy feloldani mint a garmint?:( -
farkas02 #2585 Hát nekem annyira nem jött be a TomTom...viszont a garmin az full jó, nem vágom neked miért nem mutatja mikor gyalogolsz,elvileg kéne h mutassa... -
#2584 Garmin helyett TomTom ot használjak? vagy mifenét? -
#2583 Mindegy, offoltunk egy kicsit :) (G9 - Logitech gamer egér G15 - ugyanaz csak billentyűzet G25 - Logitech kormány) -
#2582 Mi ez a G9 meg G15 meg 25??? :D -
#2581 Szerintem az lehet, hogy a garmin nem annyira érzékel vagy nem is tudom, csak kocsiba érdemes használni, ott mutatja... vagy fussál vele:D -
#2580 Nekem tökéletesen működik. -
#2579 Szerintem a Garmint használhatatlan. Eddig egyszer sikerült befognia a GPS-t és akkor is nagyon nehezen. Ráadásul miután befogta vagy 10-20 perc után meg is fagyott. :D -
#2578 Hát, lehet hogy gyalogosan nem fogja annyira, haver 8gb osát mikor raktam a Garmint,akkor is csak kocsikázás közbe észlelte hogy , néz má ezek mozognak , kövessük :D , lehet lassu...na mind1 kösz a választ:) -
#2577 Van egyáltalán bármi féle GPS kieg N95re? :)
Elvileg mennie kell. Garmin milyen jelerősséget vagy mifenét mutat? Ha van jel, akkor már érzékelnie kell, max lassan és szaggatva. -
#2576 Sziasztok , azt szeretném megtudni, n95 öm van, garmint ráraktam minden, ésmikor gyalog megyek, nem érzékeli hogy megyek, ez miért van? googleMaps se nagyon érzékeli, miket állítsak be mik fogják a GPS jelet? Hálózat alapu beépített gps kieg. ? melyiket?:S HELP :) -
tomonor #2575 lesz még rosszabb is, farkas.
Amúgy üdv a klubban :D -
#2574 Szardmále:L
-
tomonor #2573 az nekem is olyan - leszarom xD -
farkas02 #2572 Nem a hangszóróval van baj, hanem olyan mintha a por szorult volna a fel-le csúszó részébe, és mikor feltolom lehet h az csikorog..na most én próbáltam kifújni, de nem nagyon jött össze... -
tomonor #2571 szard le a csúszlát, hanszóló az fontosabb :D -
#2570 Hangszóró.
Csúszka..Hááh...hallod, olyanom má nincs is..XD Elkopot és 2-3 milit lötyög-.-"
Szal bekell egyet újÍtanom. -
tomonor #2569 VÁRJUNK CSAK!
Hol ad ki recsegő hangot? xD A csúszkába vagy a hangszórón... -
#2568 Nekem is van néha ilyen, de az a zene hibája..Próbálj meg egy elég tiszta, eredeti vagy egy jóminőségű, youtube-ról leszedett zenével, hogy az úgy milyen. -
tomonor #2567 szerintem por o.o -
farkas02 #2566 Üdv.10 napja vette egy nokia n 95 8gb-t...a telefon nagyon jó meg minden, de amikor feltolom ilyen érdekes recsegő hangot ad ki...Visszavittem szolgáltatóhoz ,azt mondták h csak por,de sztem nem...mi lehet ez? Előre is köszi a segítséget!! -
#2565 na igen.. de arra alapozom, h eddig az összes telómnál ami lemerült még szokott lenni annyi kraft h úgy 5-10 mpre visszakapcsoljon :D mind1 lényegtelen :) -
#2564 Akkor ezt baszhatom xD -
tomonor #2563 eredeti az kikapcsolt állapotban is müxik. -
#2562 Na látod, ha lemerül, akkor meg végképp irreális a dolog. Ha ott van egy csontig merült telefon, akkor szerencsétlen miből ébresztene? -
#2561 Hátőőőő. TV távirányító az problémás. Bár van működő, de nem egy rekord távolságból működő cuccok ezek. Én múltkor be is szoptam vele, mert nem támogatta a TVmet és egy hasonló típus beállításával próbálkoztam, de az valami olyan jelet küldött, hogy a TV elállította az összes csatornát és a menü nyelvét áttette valami szerbre vagy mire :) -
#2560 Hello mindenki!
Nem tud valaki egy jó távirányítós progit? Vagy létezik egyáltalán ilyen? :) Tehát olyan kéne, hogy a telefon TV távirányítóként is működjön. :) -
#2559 lehet igazad van :\ kár .. handy alarm tetszik mert pofás és egyszerű.. de, ha lemerül véletlen a teló, v vmi akkor baszhatom :D na mind1.. kösz -
#2558 Szerintem egyik se működik, ha ki van kapcsolva, mivel akkor a telefonban csak az óra számol, és telibe baszik bele, hogy kéne-e ébresztenie. Szóval nekem ez nem tűnik túl reális elvárásnak.
De aztán lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan. -
#2557 nem találtam semmi jót..
viszont tudtok ajánlani vmi jó ébresztő progit ami..
-szabályozható hangerővel rendelkezik
-telefon kikapcsolt állapotában is működik
handy alarm sajna nem műxik ha ki van kapcsolva a teló :\ -
#2556 Oda én is beszabadulnék egyszer :) -
#2555 Úgynézki most lesz új gépem^^
Ismerősnek hála nemsokára beszabadulok a nagykerbe^^
Mostanit meg megkapja a hugom..Cs-zzen rajta ő .XD -
#2554 Esetleg még az ipmart-forum.com-ot átnyálazhatod, ott elég sok minden van, hátha ilyen is. -
#2553 megnéztem és egy ilyet találtam.
nincs vmi sok :\ -
#2552 Symbian-freak.com-ot énzd át, hátha találsz valamit. -
#2551 Én nem tudok róla, de ha találsz, akkor írhatnál, mert annak én is örülnék. -
#2550 rompatcherhez nincs vmi gyüjtőoldal ahol az eddigi elérhető patchek megtalálhatóak? :) -
#2549 Azért olyan lassú, mert tele van pakolva mindenféle cuccal. De a legegyszerűbb, ha leformázod a memkártyát és a telefont is, az mindent leszed. -
tomonor #2548 rég -
tomonor #2547 simára is 30-as szoft van már.