3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • pizsti
    igen igen és a melohelyen hosszú Ó-val van tudom!
  • solo
    A LESZ AZ EGY SZ -EL VAN!
  • pizsti
    na király! filmet sikerült rárakni!lessz mit néznem melohelyen amig jönnek a vendégek:D
  • solo
    A sima SIS is támogatott, csak a legtöbb házi progit szignózni kell.
    Olyan progikat keress amiket nemkell szignózni.... Ilyen a legtöbb symbian játék, és a JAVA-s játékok nagyrésze.
  • pizsti
    jajj lenne még1 olyan kérdésem hogy symbianos játékot meg alkalmazást nemnagyon tudok tölteni a telora! .sis esnél azt irja hogy nem támogatott valami.... és csaka .sisx-eseket tudom felrakni!az hogy lehet?
  • solo
    Adatátvitellel másiold fel a memoriára!
  • pizsti
    és akkor sajáthépbe nyissan meg a telot mint hordozhato lemezt és ugy másoljam vagy pc suite-al és ugy adatátvitel?
  • solo
    Gyári is jó, érezhető különbség nekem a gyári meg a smart közt csak egy iszonyatpici képminőségromlás volt a gyári javára....

De mivel most nincs suli, nemlényeg a minőség: DDD Az csak matek-kémia órán fontos: D
  • Simaji
    Hello!

Szerintem csak simán másold fel a filmeket a memóriakártyára és ne a beépített progit használd hanem a Smart Movie nevű-t. :)

Egyébként meg nem tudom, hogy jóba konvertáltad e mert nekem se nagyon akart menni. :)

Sokkal jobb szerintem. :)

Bye!
  • solo
    Jaja, gondolom nagyobb volt a film mint 180 mega...

A 8 gigás memoriára tedd gépről, és ott is a főmappába.Ahogy megnyitottad.
    Szal nem a videok, képek, mások közé.

Utánna ne! a videocenterbe menj, hanem a mediagombal oldalt a mégiába.Ottlesz.
  • pizsti
    hali!nemrég vettem egy n95 8gb-ot!és nemtudok rá filmet tölteni!átkonvertáltam mpeg4-be és bluetooth-al akartam rádküldeni de azt irta hogy nincs elég hely!gondolom a telefon alap memojára akarta küldeni nem a 8gigára!aztán meg probáltam adatkábellel pc suite-val ugy hogy fájl átvitel és felmásoltam a telora de ugy meg nem jelenitette meg a telon!valaki segitsen lécci hogy hogy tudok rá filmet rakni!
  • solo
    "szuzuki esetében mind1"
  • SyNeX
    Sziasztok!
    Olyan problémám van, hogy minden bekapcsolás után az N95 8G-ás telóm elkezd valamit
    telepíteni. Fogalmam sincs hogy mit, majd a végén azt írja ki "A TELEPÍTÉS NEM FEJEZHETŐ BE A MEM. EGYSÉGRŐL. A TÖBBI ALK. TELEPÍTÉSÉHEZ LÉPJEN AZ ALKALMAZÁSKEZELŐBE." Ez nagyon idegesítő! Mit lehet tenni, hogy ezt ne csinálja. Valami ötlet?
  • Sly9119
    Viszont most én kérdezek egyet, van ebben ilyen hálózat alapu helymeghatározás, az fizetős? [PGMS] ?
  • Sly9119
    Nekem is volt ilyen, garmint inkább kocsikázáshoz ajánlanám, azt is az a szélvédő alá helyezni [szuzuki esetében mind1] Nokia Maps ot gyalogosra ajánlom.Valóban ahogy előttem említették, kinyitott helyzetben legyen a telefon.És szerintem mozogj vele.Aki keres az talál[GPS jelet..]
  • KILLER2
    Hát ilyet még nem láttam. Az eszközök/kapcsolatok (angol szoftnál tools/connection) menüben van egy GPS progi vagy mi akar az lenni. Próbálkozz azzal, az kiírja, hogy hány műholdat talált (már asszem a nokia maps is). Úgy sem talál semmit? Telefon ki van nyitva, ég felé néz, tiszta az ég és nincs sok ház, ami árnyékolna? Tedd le valami fix helyre, ahol jók a viszonyok és hagyd úgy 20 percig, annyi idő alatt biztos talál műholdat.
  • pickány
    helló olyat kérdeznék hogy mi van akkor ha bárhogyan próbálom a GPS t nem vesz semmi jelet se garmin al se a saját térképpel csak sárgán villog az erősség jelnél
  • Sly9119
    Köszi a választ, meglátjuk :D csak kikéne próbálni egyszer:D, majd a 8gb os kártyával, 1gb on csak zenék férnek el ,..alig:s :d
  • LoDMaSt
    Szerintem csak az akksiját károsítja, de azt úgyis feltöltöd :D Telónak nem szabad bajának lennie tőle.
  • Sly9119
    Szerintetek , ha rápakolok egy divX lejáccot, + rakok rá filmet a telóra, és rákötöm TVre, és ott nézem, a telefont mennyire károsítja ? 1.5 órás film? Vagy bírja?
  • REPS0L
    assassin creeds hd nagyon jó cucc :)
  • KILLER2
    Hát én kipróbáltam. Sosem kötöttek le az ilyen játékok, így ez is csak 2 percig tartott, de elmondhatom, hogy naggggyon komoly a cucc :)
  • tomonor
    sajna még nincs időm kipróbálni. Ám GG :P
  • KILLER2
    Á, még nem tartok ott, még mással szarakodok. Majd később jön el az idő, hogy elővegyem szeretett N95ömet és hosszú idő után ismét telepítsek rá valamit és próbáljam ki ezt az egymenést :)
  • Simaji
    Nincs mit. :) Örülök, hogy valaki hasznát veszi az infómnak. :)

Egyébként sikerült kipróbálni? :)
  • solo
    DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIk!!!
    Kipróbáltam a gammát, úgy hogy nem nyomtattam ki, csak fotocsoppba szétszedtem, egy angy részre, majd elhelyetem őket egy nagy képen, lekicsinyÍtettem, és úgy játszottam: D
    Nagyon komoly: D
  • REPS0L
    sztem elég jól működik, én is kipróbáltam :)

cask nem értem mik azok az oszlopok a kinyomtatott lapokon
  • KILLER2
    Ok, köszi. Kb tudtam eddig is, hogy hogy vanak ezek a gémek, de nem árt pontosítani :)
  • Simaji
    Tower Defense. :)

Pontosabban:

Annyi a lényege, hogy van egy bázisod amit meg kell védened az érkező ellenségektől úgy, hogy tornyokat építesz. Csak ez annyiba más ha jól értem, hogy a központi elektromos tornyot kell megvédeni mivel az látja el energiával a környező védelmi tornyokat. :)

Sajnos még nem működik túl jól de azért elég szép eredmény szerintem. :D
  • KILLER2
    Na ezt ma még csekkolom, nagyon kíváncsi vagyok rá. Csak addig még rájövök, hogy mit is kell ebben csinálni :)
  • tomonor
    mi amugy a lényege?
  • Simaji
    Sajnos nincs éppen kéznél egy használható nyomtatóm de fogtam egy kockás lapot és egy tollat és máris működött. :D

Igaz nem a legjobb de legalább ki tudtam próbálni. :)

De nagyon durva szerintem. :)

És még csak béta!! :D

:)
  • tomonor
    elképesztő :o Mikre nem képesek az emberek és telefonok :D
  • Simaji
    Hello mindenki!

Ezt ma találtuk testvéremmel: http://cellagames.com/artd.html :D:D

Szerintem érdemes kipróbálni. :)
  • KILLER2
    Kéne neki műhold vétel és akkor tudná, hogy hol vagy.
    Amúgy meg nem értem, hogy mi baj van a garminnal. Rengeteget tud és nagyon jó, részletes térkép van hozzá. Mi kell még ide? A nokia mapsnak rosszabb a térképe és nem is nagyon lehet megoldani vele, ha jól tudom, hogy pl mutassa, hogy hol vannak wifi hotspotok vagy sebességmérő kamerák.
  • Sly9119
    Garmin, ma kocsiba nem nagyon eszmélt, de kipróbáltam egyből Nokia Mapsal
    Kinyitott állapotban müködik csak a GPS vétele. Ha becsukom megfolytom :D
    49€ egy évre a nokia maps, az ugy türhető szerintem.Ha már tényleg egy ilyen kaliberü telefont sikerült megvenni, igaz, én okosba vettem 45 000ért . Meg Pokerpénzből :D ezelőtt nokia 2626 om volt:D Ha tudok valami okosat , vagy ti tudtok hogyan lehet ilyen eredeti nokia mapsot venni, akkor irjátok le, én is leirom ha megérdeklődtem.Este a bulikból ha netán ugy alakul ne a nokiádra, hanem a haverodra támaszkodj:D
  • tomonor
    ilyen esetekben legjobb döntés egy GPS berendezés- ha már erre a telóra volt pénz, biztos arra is futja... Legalábbis 80%-ba biztos. ^^
  • BlackShadow
    ha már garmin a téma.. én sehogy sem tudom életre lehelni.. felraktam a telepítési útmutatóval együtt meg minden.. programot elindítom .. és kb térképre rámegyek egyből angliát mutatja és fennt kiírja h műhold keresése.. ennyi semmi több :\ halp! :)
  • KILLER2
    Tudtommal a GAMRMIN magyar térképe sokkal részletesebb, mint a nokiáé.
  • Sly9119
    ó mostnézem a nokia oldalán, szinte alig kell valamit fizetni érte, csak milyen modon kell fizetni ...megérdeklödöm már a helyi mákra boltban.