3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Simaji
    Nem függetlenítettem. :)

De egyébként szerintem más a gond. Ez elvileg az R-320-as típus ami az Európai változat ha jól értem és ennek valóban ez a legfrissebb szoftvere. :) Mind1 csak megijedtem, hogy valami gond van vele. :) Köszi a segítséget. :)

Ja és még egy kérdés. :) Nem tudsz valami progit amivel könnyebben lehet eltávolítani telepített cuccokat a telefonról? A beépített cucc nagyon lassú. :)

Köszi.

Bye!
  • KILLER2
    Bocs, akkor tévedtem :) Nem függő a telefon?
  • Simaji
    Nem. Tuti, hogy nem a sima van. :)

A product code-t pedig az akksi alól néztem ki a FAQ-ban lévő linkre írtam be és a progit is leszedtem.
  • KILLER2
    Az a helyzet, hogy benéztél valamit.
    Ez a valami az lenne, hogy te egy 30as FWt láttál N95 8GBre, viszont neked sima N95öd van. De ha biztosra akarsz menni, használd a FAQban lévő linket.
  • Simaji
    Hello!

Van egy kis gondom. :) Azt írja a progi és a weboldal is, hogy már a legújabb szoftver van fent a 20.0.016-os de én valahol úgy olvastam, hogy más van újabb is. Neked melyik van fent?

Előre is köszi! :)

Bye!
  • BlackShadow
    nos kb az egész napomat elszórakozgattam a telóval :D lecseréltem a kézrázós üdvözlőképernyőt meg felraktam ezt azt..
    esetleg valaki tud ajánlani vmi jó alkalmazást? nokiaprogramokat nyálazgattam jó pár óráig :) hátha vmit még nem találtam meg / elkerülte a figyelmem ami hasznos lehet
  • KILLER2
    Szívesen, ezért vagyok itt :)
  • Simaji
    :) ok Akkor szerintem frissítek.

Nagyon, nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!! :)
  • KILLER2
    Hát nekem most így hirtelen pont 85 mb szabad RAMrja van, szóval szeirntem nyugodtan.
  • Simaji
    Hát kb. 85 Mb szabad memóriám van és szükségem is van rá mert olyan játékokat szoktam futtatni mint a Quake 2 illetve a Quake 3 Arena átirata aminek elvileg nagy a memória igénye. :)

De azért gondolkoztam a frissítésen mert néha elég furcsán viselkedik a telefon ha a wifi-vel kapcsolatos dolgokat csinálok meg olvastam még régebben, hogy elvileg az új frissítéssel már lehet stream-elni videókat bár nem tudom, hogy ebből mennyi igaz. :)
  • KILLER2
    És arra a minimális mennyiségű rendszermemóriára szükséged van, vagy nézted már meg valaha, hogy mennyi áll még rendelkezésre? Szerintem ne félj ilyenektől, eddig még egy frissítésről sem tudok az N95höz, ami bármit is rontott volna.
  • Simaji
    ok Csak attól félek, hogy nehogy elrontsak valamit. :)

Mármint eleve a telepítéssel meg azzal, hogy frissítem a szoftvert el ne veszítsek valami hasznos cuccot, funkciót. :)

Pl. olvastam valahol, hogy a szoftver frissítés után kevesebb rendszermemória van néha.
  • KILLER2
    A frissítésekben javítanak valamit vagy újat tesznek bele, így természetesen megéri, nem áll sokból.
  • Simaji
    Hello mindenki!

Szerintetek megéri frissíteni a N95 8GB-os változatát a legújabb szoftverre vagy hagyjam úgy inkább ahogy van? :)

Köszönöm előre is!

Bye!
  • BlackShadow
    lehet inkább az lesz .. mert ez így idegesítően lassú :)
    sőt.. jobb is lesz tiszta lappal indulni szal csinálom is
    köszi az infót!
  • KILLER2
    Ja igen, a telefonkönyvet ne felejtsd el kimenteni. Azt vagy a bizt. mentéssel vagy sim kártyára tedd ki, ha ráfér és akkor majd onnan vissza.
  • KILLER2
    Gondolom az a 2 GB tele van zenével, programmal, videóval, stb, így szerintem normális a sebesség. De én azt javaslom, hogy ne csinálj mentést. Formázd le a memkártyát és a telefont is. Az a lényeg, hogy ne legyenek programok telepítve a memkártyára. Utána szépen frissíted a telót és telepítgetsz mindent elölről. Ha azért frissítesz vagy formázol, mert lassú a telefon, akkor az a baj a bizt mentéssel, hogy az a szemeteket is visszateszi. De ha okés az állapota, csak a szoftver régi rajta, akkor oké. De a memkártyáról akkor is mindenképp szedd le az ÖSSZES programot, mert megbolondul a telefon, ha formázás után megkapja azt a kártyát a programokkal, mert megpróbálja mindent visszaállítani róla, csak az nagyon időigényes dolog.
  • BlackShadow
    üdvözletem! a mai nappal meghozta nekem dzsízusz krájszt eme kis telót .. használtan egy sráctól 2gigás sd kártyával.. volt a telón minden stbstb pucolgattam.
    szoftvert akarok rajta frissíteni, de előtte csinálok egy bizt mentést.. nos az már megy egy 20 perce legalább.. iszonyú lassan csinálja
    legújabb pc suite-al csinálom és a phone model-specific backupnál áll be a dugóba..
    mivel megy egy jó ideje nem akarom leállítani s elölről kezdeni, hátha vmi bekavart így gyorsan megkérdezem inkább.. ennek tényleg kell ennyi idő? :) kösz
  • KILLER2
    Ráteszed a telóra a .sis vagy .sisx fájlt, fájlkezelőben kikeresed, elindítod, az felteszi, menüben kikeresed és elindítod a játékot.
  • Dave00
    Hát letudnád írni lépésről lépésre hogy hogyan tegyem rá? mert még telóra se tettem rá!
  • tomonor
    igen, ám mi nem működik a játékokon? felinstalláltad már vagy vaalami hibát ír ki?
  • Dave00
    Hát N95-re a 8Gb-os verzióra! de azt hittem lehet tudni hogy miről van szó ha az n95 topikjába írok!
  • tomonor
    kifejtenéd?
  • Dave00
    Hali mindenki! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudok tenni rá játékot úgy hogy működjön is? előre is köszi a helpet bb
  • tomonor
    O_O

hát én USB-t használok a telómhoz, illetve a hozzá kapott PC Suit-ot.
  • dongo21
    Sziasztok érdekelne egy olyan program pcre ami tudo olyan hogyha a telomról szeretnék küldeni több fájl (képet,zenét) pc-re akkor ne keljen egyesével rámenni a fájl fogadása menüpontra most (Bluetooth view asszem amit most használok)????????? Nokia telom van!
  • Simaji
    G15, G25. Te jó ég. :D

Erről jut eszembe. :)

nem tudtok egy jó mini billentyűzetet ami elég jó árban is van? :) Az N95 8Gb-hoz kéne. :)
  • solo
    Nekem space alatt már fehérre kopott :(
  • KILLER2
    Én G15öm 1,5 éves most, de amilyen jó, lesz még ez egy ideig. Bár az ezüst része kezd helyenként megkopni. Szerintem ha már csúnya, akkor lekapom és lefújom szép feketére az egészet. Az egerem most egy kis 1700 Ft-os speedlink izé. Sajna az előző tönkrement, aztán most ez van ideiglenesen, amíg nem lesz zsém G9re.
  • solo
    :]
  • tomonor
    azon gondolkodom hogy ha eladnám a telót akkor vehetnék egy erő PC-t...
  • solo
    Én folyamatosan fejlesztgetek, szal ezzel nincs problem :)
  • tomonor
    új PC ftw o.o
  • solo
    Nekem full jó állapotban van, mindÍg a zsebembe tartom, semmi baja nincsen.... Csak kicsit idegesÍt a csuszka...

Hát, nekem g15 3 éve van, momo-t, meg most cserélem le g25 re :)
  • KILLER2
    Én most karácsonyra G9et tervezek. G15 mellé jól is nézne ki. N95 még fasza állapotban van.
  • solo
    Bakker, ne is monnd, nekem kell előlap,hátlap,aksifedlap,kis műanyag pöcök ami rögzÍti a fedlapot, csúszka...Meg is van a karácsonyi ajándékom-.-" Talán még egy logitech g25 belefér: D
  • tomonor
    drága/mobilbolt
  • Simaji
    És az mennyi? :) Ja és hol lehet nézni olyat? :)
  • tomonor
    én most fogok majd új előlapot venni speciel...
  • Simaji
    Hello mindenki!

Nem tudom, hogy nektek volt e már olyan problémátok az N95 8GB-al, hogy a festés elég karcos és matt lett. Mit lehetne ezzel tenni?

A válaszokat előre is köszönöm. :)

Bye!