3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • tomonor
    nekem SD-HC van benne... szal igen.
  • zagar
    Sziasztok!

N95 telóra lehet-e telepíteni Live Messengert. Ha igen hogy és hol lehet találni ami működik is?
  • zola2000
    Sziasztok, az n95be csak sd kártya megy, vagy tudja az sd hct is? Tehát lehetne bele tenni 8-16 gigás microSDhct is, mert szeretnék rendelni egy nagyobb memóriakártyát angliából (honnan máshonnan minkor így visszaesett a font árfolyama), csak nem merek.
  • solo
    Buék:)
  • KILLER2
    BUÉK!
  • tomonor
    buek
  • Batman39
    B.Ú.É.K.....!!!
  • david508
    üdv. Nokia N95 8gb-nél hogyan lehet előhívni a szervízmenüt?
  • Doog
    El is felejtettem.
    Boldog Karácsonyt, és B.U.É.K.!
    Igyatok sokat! :D
  • Roland815
    A figyelmeztető hangot kapcsoljátok ki, és akkor nem lesz hangja!
  • KILLER2
    Meg lehet azt oldani, hogy néma legyen, csak kicsit szarakodós.
  • solo
    Akkorse jó XD
    Akkor is van hangja..
    Multkor matek órán beszoptam vele :D
  • KILLER2
    Hozzáfűzném, hogy most éppen jó lassú az oldal.
  • KILLER2
    Én viszont írtam, hogy az nem ipmart.com, mert olyan nincs, hanem ipmart-forum.com
  • farkas02
    De ha a ipmart.com mégse jönne be, a nokiaprogramok.hu-n van egy blacklist nevű program,azzal tudsz hívásokat letiltani!! Én is azt használom....
  • Roland815
    Oké, és köszi!
  • tomonor
    sehol sajna, csak ha modifikálod a telód akkor lehet. Ja vagy vedd némára.
  • Roland815
    Sziasztok!
    Hol tudom levenni a fotózásnak a hangját?
  • KILLER2
    ipmart-forum.com
  • LoDMaSt
    ipmart.com asszem, és ott fórumban leírják.
  • Axl Rose
    Sziasztok!

Hogyan tudom megcsinálni azt hogy valaki aki felhív ne csörögjön nálam ?

Pl. ha nem akarok egy illetővel beszélni soha többet, de ismerem a telszámát és ugye ő is az enyém ?

A válaszokat előre is köszönöm.
  • Sly9119
    Fóliát egyébként számomra nehéz felrakni tökéletesen :S
  • Arpeeboy
    n-gage-es játékokat honnan tudok letölteni telóra és hogy tom feltelepiteni?
  • Sly9119
    Ugyan olyan fólia, másból nem készülhet :) vagy nagyon titkos katonai anyagból ami vákum hiányában megkeményedik és rátapad akijelzőre mikrométer vastagon :d de ezt csak én találtam ki:) huz rá folpakot :) casvard körbe mint a boltokba a számologépet:D:D
  • farkas02
    Na mindegy,én most rendeltem egyet,csak a kijelzőre,majd meglátom h mennyire válik be...kössz a hozzászólást!! üdv.
  • Sly9119
    lemaradt: A demovideokon akármennyire nyulik az a fólia, a kijelzőbe akkor is betud nyulni :S és beszakítja ha ugy éri egy éles tárgy szóval mindegy hoyg nagy Shíííld Védelem vagy Brand X :D én német minőségü fóliát vettem 2db os 380 ért.
  • Sly9119
    Maradok a 380 ft os kijelzővédőnél + Nokia gyári bőrtok 2000ft ért postával együtt:) És ez a tuti, elegáns, kijelzőt védi ahogy kell, és kész.:) üdv
  • farkas02
    Szerintem jó kis cucc, full jól véd a karcok ellen....
  • tomonor
    http://www.karcvedelem.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=33&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1
  • farkas02
    Halott már valaki erről?:http://www.karcvedelem.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=33&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1
  • tomonor
    legközelebb mercibe próbáld ;)
  • pickány
    amugy sikerült minden és még a suzukiba is kibróbáltam és télleg jo volt :D:D:D:D:D:D:DXDXD
  • KILLER2
    Egyszer kell megcsinálni, utána már jó lesz. Kitartás, elsőre én is sokat szarakodtam vele :)
  • pickány
    ja végülis csak talált csak most meg a térképnek generáltam rosz kodot vagyis nem jelent meg térkép de a helyzetet meg a koordinátát azt mutatta de majd bele jövök köszi mindent
  • tomonor
    N95 - "a mi mobilunk"
  • Sly9119
    Kocsiban nekem hamarabb megvolt a jel, szerintem azért mert mozgásban van. és ugy rájön, hogy "waze, ez mozog kövessük már"

Egyébként szuzukiba azért mind1 mert papír, beültem a duplaüveges mercibe, hát ott nem kis idő volt még megkapta a jelet...>VEGYETEK SUZUKIT :DDD

Én maradok a Mercinél :D
  • KILLER2
    Hát 20at nem, de várni kell egy ideig még, míg rájuk is kapcsolódik vagy mit művel. De azóta már eltelt több, mint 2 óra, szóval csak talált már műholdat :)
  • pickány
    amuugy müholdat talál de utána irja hogy várakozás a GPS re és tölt most várom hogy töltsön de most akkor mindig amikor kell ,várnom kell 20 percet ??
  • solo
  • BECKHAM7
    és azt ne felejtsd el h 45 fokos szögben kell állnia