3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #2666 nekem SD-HC van benne... szal igen. -
#2665 Sziasztok!
N95 telóra lehet-e telepíteni Live Messengert. Ha igen hogy és hol lehet találni ami működik is? -
#2664 Sziasztok, az n95be csak sd kártya megy, vagy tudja az sd hct is? Tehát lehetne bele tenni 8-16 gigás microSDhct is, mert szeretnék rendelni egy nagyobb memóriakártyát angliából (honnan máshonnan minkor így visszaesett a font árfolyama), csak nem merek. -
#2663 Buék:) -
#2662 BUÉK! -
tomonor #2661 buek -
Batman39 #2660 B.Ú.É.K.....!!! -
david508 #2659 üdv. Nokia N95 8gb-nél hogyan lehet előhívni a szervízmenüt? -
#2658 El is felejtettem.
Boldog Karácsonyt, és B.U.É.K.!
Igyatok sokat! :D -
Roland815 #2657 A figyelmeztető hangot kapcsoljátok ki, és akkor nem lesz hangja! -
#2656 Meg lehet azt oldani, hogy néma legyen, csak kicsit szarakodós. -
#2655 Akkorse jó XD
Akkor is van hangja..
Multkor matek órán beszoptam vele :D -
#2654 Hozzáfűzném, hogy most éppen jó lassú az oldal. -
#2653 Én viszont írtam, hogy az nem ipmart.com, mert olyan nincs, hanem ipmart-forum.com -
farkas02 #2652 De ha a ipmart.com mégse jönne be, a nokiaprogramok.hu-n van egy blacklist nevű program,azzal tudsz hívásokat letiltani!! Én is azt használom.... -
Roland815 #2651 Oké, és köszi! -
tomonor #2650 sehol sajna, csak ha modifikálod a telód akkor lehet. Ja vagy vedd némára. -
Roland815 #2649 Sziasztok!
Hol tudom levenni a fotózásnak a hangját?
-
#2648 ipmart-forum.com -
#2647 ipmart.com asszem, és ott fórumban leírják. -
Axl Rose #2646 Sziasztok!
Hogyan tudom megcsinálni azt hogy valaki aki felhív ne csörögjön nálam ?
Pl. ha nem akarok egy illetővel beszélni soha többet, de ismerem a telszámát és ugye ő is az enyém ?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#2645 Fóliát egyébként számomra nehéz felrakni tökéletesen :S -
Arpeeboy #2644 n-gage-es játékokat honnan tudok letölteni telóra és hogy tom feltelepiteni? -
#2643 Ugyan olyan fólia, másból nem készülhet :) vagy nagyon titkos katonai anyagból ami vákum hiányában megkeményedik és rátapad akijelzőre mikrométer vastagon :d de ezt csak én találtam ki:) huz rá folpakot :) casvard körbe mint a boltokba a számologépet:D:D -
farkas02 #2642 Na mindegy,én most rendeltem egyet,csak a kijelzőre,majd meglátom h mennyire válik be...kössz a hozzászólást!! üdv. -
#2641 lemaradt: A demovideokon akármennyire nyulik az a fólia, a kijelzőbe akkor is betud nyulni :S és beszakítja ha ugy éri egy éles tárgy szóval mindegy hoyg nagy Shíííld Védelem vagy Brand X :D én német minőségü fóliát vettem 2db os 380 ért. -
#2640 Maradok a 380 ft os kijelzővédőnél + Nokia gyári bőrtok 2000ft ért postával együtt:) És ez a tuti, elegáns, kijelzőt védi ahogy kell, és kész.:) üdv -
farkas02 #2639 Szerintem jó kis cucc, full jól véd a karcok ellen.... -
tomonor #2638 http://www.karcvedelem.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=33&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1 -
farkas02 #2637 Halott már valaki erről?:http://www.karcvedelem.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=33&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1 -
tomonor #2636 legközelebb mercibe próbáld ;) -
#2635 amugy sikerült minden és még a suzukiba is kibróbáltam és télleg jo volt :D:D:D:D:D:D:DXDXD -
#2634 Egyszer kell megcsinálni, utána már jó lesz. Kitartás, elsőre én is sokat szarakodtam vele :) -
#2633 ja végülis csak talált csak most meg a térképnek generáltam rosz kodot vagyis nem jelent meg térkép de a helyzetet meg a koordinátát azt mutatta de majd bele jövök köszi mindent -
tomonor #2632 N95 - "a mi mobilunk" -
#2631 Kocsiban nekem hamarabb megvolt a jel, szerintem azért mert mozgásban van. és ugy rájön, hogy "waze, ez mozog kövessük már"
Egyébként szuzukiba azért mind1 mert papír, beültem a duplaüveges mercibe, hát ott nem kis idő volt még megkapta a jelet...>VEGYETEK SUZUKIT :DDD
Én maradok a Mercinél :D -
#2630 Hát 20at nem, de várni kell egy ideig még, míg rájuk is kapcsolódik vagy mit művel. De azóta már eltelt több, mint 2 óra, szóval csak talált már műholdat :) -
#2629 amuugy müholdat talál de utána irja hogy várakozás a GPS re és tölt most várom hogy töltsön de most akkor mindig amikor kell ,várnom kell 20 percet ?? -
#2628 -
#2627 és azt ne felejtsd el h 45 fokos szögben kell állnia