3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #2706 XD -
crysis #2705 Beállítottam 2005-re,akkor nem volt jó,aztán 2008-ra és ok.THX -
#2704 bazze, dátum és időnél visszaállÍtod, hogy ne 2009 et, hanem 2005 öt mutasson:]]] -
crysis #2703 Azt hogy kell -
#2702 A telefonban a dátumot állÍtsad vissza 1-2 évvel. -
crysis #2701 Kösz.Megpróbáltam,de megint "Lejárt tanusítvány" jött ki.Gondolom mindenkinek mükszik,csak nekem nem -
#2700 ezt próbáld meg
ha nem vagy regelve vagy bejelentkezve nokiaprogramok.hu-ra akkor tedd meg szerintem -
crysis #2699 Hi!
Én megpróbáltam ezt a hack-et,de már az elején nem volt jó.Fel kell oldani a rendzserfájlokat,ahhoz kell az x-plore,fel akartam rakni és lejárt tanusítványt írt ki.Vki tud egy működő x-plore-t????? -
crysis #2698 Mindkettőnek 9.2,de a FAQ-ban benne van -
#2697 Ezer köszönet ezt még ma megcsinálom!
Mégegy kérdés: az n95-nek 9.1-es vagy 9.2-es symbian-ja van? Vagy ezt hogy tudom megnézni? (sima N95-m van) -
tomonor #2696 a 3d gyorsító az egy hardware... szal nem. N95 FTW! -
#2695 http://www.smartnews.hu/2008/05/szignozas-teljes-kikerulese/#more-26 -
#2694 Szóval akkor tudtok vmit?
Killer2: hogyan is műkszik az a hack-es téma? :) -
kidboy #2693 szoftver frissítéssel se lesz jobb az n96? bocs hogy ezt n95 fórumba írom, de nem tudom máshova írni. -
kidboy #2692 köszi, és a kép minőség, filmeknél és fénykép készítésnél egyforma minőség? -
#2691 n96 az egy szar.
Nevegyél.
128 mega ram van benne.
Belső memó 180 mega.
N96 ben nincs 3d gyorsÍtó.Ezért kissebb az aksija is. -
kidboy #2690 üdv. Nem tudom hova írhatnám be ezt a kérdést. Nokia 95 8GB telefonnak mekkora a rom/ram mérete?
Érdemes n96-ot venni, tud annyival többet amennyit elkérnek érte vagy csak a memóriát duplázták meg és kész? Mert az n96 nak az akkumulátora is gyengébb lett. Nem tudom, tudnátok adni tanácsot? köszönöm -
#2689 Én is jó rég. Nekem meg van kicsit hackelve a telepítő, így nem kell szignózni és a lejárt cuccokkal sem törődik. -
#2688 nem tom mikor szignóztam már utoljára :D -
#2687 Van olyan lejátszó progi (film) a telóhoz amihez nem kell szignózni? -
#2686 N95 nyócc giga: D -
#2685 OFF:
Úgy éreztem, hogy ezt meg kell osztanom valakivel, most ti vagytok a szerencsések :)
A következő hirdetést találtam a neten az imént:
Nagyon keresek egy xbox 360 at 30000 ért jó állapotban!!!!!!
Nagyon keresek egy xbox 360 at jó állapotban jó beolvasóval 2 vezetéknéküli karral persze töltővel de kurvára 30000 ért ha van!!!
Okos gyerek lehet, ha ilyen hirdetést ad fel, gondolom jó sokan jelentkeztek is rá :) -
#2684 ez a lötyögés sztem mindenkinél ott van!
amúgy én egy dologgal nem vagyok megelégedve az N95ben, az pedig a csúszka... nekem személy szerint nem jön be, én mondjuk lehet h rugósat tettem volna bele--kb mint a Samsungoknak...
nem cserélném el semmire, max egy olyanra ami ugyanezeket tudja csak full érintőképernyő, no slide... -
crysis #2683 Ahogy elnéztem,sok embernek van n95 v n95 8GB-os telója.Különben állati jó teló.A le és föl csúsztatás tetszik benne.De nem tudom,hogy másnál is így van,de nálam picit "lötyög",amúgy jó.Tényleg,még lenne egy kérdésem.Hogy lehet Nick képet szerkeszteni?Tudom,hogy nem ide tartozik és bocs az OFFért. -
#2682 Én a gépet tettem ki oda, mert nem bírtam most az előbb megfogni a hűtőbordát, hogy kiszedjem a procit :)
Na jó, mostmá' abbafejezem az OFFolást. Szép, hogy a házigazda OFFol :) -
#2681 1000ft al igen , pontosan igazad van, de azért kalkulálj bele egy, uj telefon, uj lakást, uj berendezést, mert lehet hogy olyan helyre rakod ami nem szereti a meleget és begyullad :D olvastam hogy a dell es akksik is begyuladtak, bár itt tudom hogy a WiFi antenna melegíti ha jóltudom, egyik haverom netradiot hallgatott, de közbe elaludt, fél5 kor arra kelt hogy a telója majdnem égeti a kezét, kirakta szépen a telót a mikulásnak az ablakba hogy lehütse kicsit:F -
#2680 OFF
Na most akkor elmondom, hogy mit csináltam ma. Van az imént említett letöltős gépem a maga 1,8 Ghz-s procijával. Meg van egy gép, ami a haveromé volt, csak le lett selejtezve és épp letöltögetős célból elkértem tőle, abban 2,6 Ghz-s porci van, mondom nem árt ha jobb. Na össze is raktam a kettőt egybe, a vinyót és a videokártyát. Utóbbit azért, mert itt sikerült kihúznom a kártya ventilátorát és így is jól megy, míg a másik azon felül, hogy úgy van rögzítve, hogy a kábel eltávolítására tett kísérletem során majdnem kiszakadt a kártyáról az aljzat (még jó, hogy igazi csúcskártyák, az enyém egy gefgorce FX5600, a másik meg valami megkövesedett radeon), de a legjobb, hogy a venti is világít. A procihűtőről is levettem a ventilátort, fő, hogy halk legyen. Bár szar, hogy pont a 2 vinyó talán a leghangosabb, de mindegy.
Na most míg a másik proci az lazán ment így csak a bordával, ez 5 perc után lekapcsolta magát. 10 perc után méltóztatott ismét bekapcsolni. Megnéztem biosban, hát csak 85 C a proci :)
Szóval holnap megy vissza a kis szar proci bele. Pedig mennyit szarakodtam ezzel, mert a jó kis gyári hűtőpaszta miatt amikor tisztítás közben ki akartam szedni a hűtőt, a procival együtt jött, aztán bicskával sikerült csak levésnem a cuccot :)
ON -
tomonor #2679 DETTÓ :O -
#2678 hát inkább legyen egy külön gép erre, de telóval torrntezni....áhh....
az is tölti magát akkor egész nap....
meg ezé vette h otthon töltsön le vele?
#2674: Nekem N95 4GB -
#2677 Szerintem így gondolta. Fura ötlet, de végül is nem olyan rossz. Bár nekem nem véletlenül van egy régi 1,8 Ghzs gépecském az asztalomon, ami erre van. Van benne kemény 80GBs vinyó. Hordozható vinyón hozom át a cuccokat az én gépemre, csak sajna nagyon lassan másol rá, így többnyire kiveszem a vinyót :)
#2674: Nekem személy szerint van N95 8GB-om. -
#2676 hát...nemtom...de torrentezni telóval?
mi felteszed töltőre, otthon a wifi és otthagyod egész nap?
Nem megharagudni, de szvsz hülyeségnek tartom h mobilról torrentezz.... -
tomonor #2675 Tulajdonképpen mindkettő lehet, ám speciel nekem van o.o Ám kérdezz bátran. -
crysis #2674 Hello!Mivel ez egy n95 fórum,ezért kérdezem,hogy itt mindenkinek az van,vagy csak tetszik nektek?(csak úgy kérdezem) -
#2673 Nem hinném, hogy 3Gvel akar torrentezni. Szerintem úgy értette, hogy a 8GB az elég és wifiről megy a net. Azért éri meg neki, mert a telefon kevesebb áramot fogyaszt, mint a PC. -
tomonor #2672 vigyáz a mobilnettel! Egyik ok hogy 3G ide vagy oda, lassú magyarországon (nekem olyan 20 kbps-al töltött le egy fájlt és a város szívébe lakom o.o)
másik pedig hogy nem korlátlan általában, és íszonyúan eszi a pénzt. Szal vigyázat... :P -
#2671 Oké, akkor veszek bele egy 8 gigásat, és szerintem ha azzal torrentezek, symtorrentel, akkor havi 1000 forintal kevesebb lesz a villanyszámla, ami hosszabb távon bejönne :Ö) -
tomonor #2670 mármint ugy gyári hogy a katalógus listából lehet letölteni. Illetve van gyári chat a mobilon ám nemhiszem hogy az msn-képes... -
#2669 BÚÉK!! :) -
#2668 Nincs gyári msn a telómon. -
tomonor #2667 lehet, van gyári is de az szar, az e-buddy.com-on nézz körül.