3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#2747 elvileg azt sehogysem lehet, de különböző témákat tudsz letölteni sok helyről. -
Nadi #2746 Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, h azt szeretném, ha a háttérképem az egész kijelzőt betöltené. Tehát ha a téma alapértelmezett képe van bent, akkor az betölti ugye az egészet, viszont ha saját képek rakok be akkor alul és felül is marad egy sáv.
Köszi előre is! -
#2745 nabakker...
Itt van nállam egy FS pocketloox PDA és garmintkell rá heggeszteni: CCC
Deutállom-.-" Nikiára is szar volt felrakni, nemhogy winfos mobile- os PDA ra: C -
farkas02 #2744 A Quake 3-nál viszont nagyon jó használni az egeret...kár hogy nincs valami progi a többi játékhoz is, nameg nethez.... -
#2743 Szerintem kizárt, hogy bárhogy is lehessen egeret használni N95höz általános használatra, mivel az egész a joystickhez van igazítva, így ha még valahogy meg is lehetne oldani, az valószínűleg nagyon gyenge lenne. Eleve meglepő, hogy sikerült Q3hoz használni. -
farkas02 #2742 Hy, pár napja vettem telómhoz egy bluetooth-os egeret,ami be is jött mert jól lehet használni pl quake 3-hoz. Olyan kérdésem lenne hogy ezt az egeret nem tudnám valahogy használni menüben vagy neten böngészéshez? előre is kössz -
#2741 jóvanna -
#2740 Nokia n95 8gb és a sima közt még az is különbség hogy, 0.2 inchel nagyobb kijelző, 128mb RAM , slide más, csuszka más, kövérebb a teló, fix memoria [n95 be 16gb-sőt nemsokára 32gb ismenni fog elvileg SDHC..]Én ugy érzem hogy a 8gbos kicsit müanyagosabb, meg jobban nyekereg.[nekem a 8gb os n95 lassan másol dolgokat :( de a sima az megy...ui . n95 simámba is 8gb os kártya van.]Praktikusabb a sima, mivel cserélhető[HotSwap] a memkrátya, tehát ha csinálsz külön magadnak egy Navigációs kártyát amin csak térképek vannak fullra, meg egy zenéset, ha van kedved kicserélgeted, esetleg filmes kártyát, mivel én legutoljára vateran 8gb os kártyát 4000ft+postáért vettem, ami valjuk be, nem annyira sok, miközben 1gb os micro itt a helyi boltban 4000 :) kb.Na ennyit tudtam irni Sziasztok. -
tomonor #2739 jogos, mondani is akartam csak megelőztél...
nekem simám van, a jobb oldali hangszóró beszart, a kijelzőháttérvilágításom szarakodik néha, a csúszka ropogós, ám összevetve... HOL AZ iPHONE-om?! :( -
#2738 Megjegyezném, hogy nem kell bemenni a menübe, hogy elindítsd a kamerát, mert elég hosszan lenyomni a fotó gombot és máris megnyitotta. -
#2737 én a simával tökéletesen megvagyok :) -
baca01 #2736 Tehát akkor azt mondjátok hogy mindent összevetve jobban járok ha simát veszek? :) -
#2735 Egyetértek...
amúgy az a kameravédő jó cucc, csak ha leteszed a telót, állandóan azon van, azon csúszik, nekem már el is kezdett kopni róla az ezüst szín... de viszont jó mert nem kell bemenned a menübe h elindítsd a kamerát, csak elhúzod, és elindul!
régebben sztem jobban megérte simát venni, mert sokkal drágább volt a 8gb, de most már nincs akkora különbség! -
#2734 hát ha úgy számolod hogy 4 gigás karit már kapsz 2000-3000 körül, nem éri meg -
baca01 #2733 Hát igen de az árrés a 2 típus között kb 15-20ezer ft és kérdés hogy megér e ennyit a 8gigás? -
#2732 A GPS tudtommal ugyanaz min2ben. A 8GBsnek talán stabilabb a csúszkája és nincs kameravédője. Technikai adatokat a FAQban találsz, láthatod, hogy néhány kis eltérés kivételével teljesen azonos a két telefon, így azt válaszd, amelyik jobban tetszik és van rá pénzed (meg hogy mennyi memória kell, mert akkor ugye vagy fix 8GB vagy egy nagyobb memkártya a simába). -
baca01 #2731 Sziasztok!
Szeretnék venni egy Nokia N95 telefont, csak azt nem döntöttem még el, hogy simát vagy pedig 8 gigásat.
Szerintetek melyik éri meg jobban? Tudom hogy az utóbbinak nagyobb a memóriája, meg kicsit nagyobb a kijelzője és hallottam olyasmit is, hogy a gps-e könnyebben talál műholdat...
Egy szó mint száz, melyik éri meg jobban, van e köztük lényeges különbség, ami miatt érdemes leperkálni több pénzt a 8gigásért mert ugyebár az sokkal drágább?
Köszi a válaszokat. -
#2730 én mindig is core player-es voltam ;) -
#2729 Szerintem jobban jár egy avi lejátszóval.
#2727: Nekem a smart movie nem tetszett annyira, a legjobban a divx player jött be. -
crysis #2728 Hát ha rra gondolsz,hogy nézz filmet mobilon,akkor van egy progi.Azzal átkonvertálod 3gp-be,amit a teló le tud játszani és kész.Ha erre gondoltál?! -
eNorti #2727 Sziasztok!
Kérdésem a következő: Milyen videólejátszó(divx,xvid,avi) progi van ami működik N95 8gb-on? Én már többet is próbáltam és egyik sem működött. A SmartMovie egyik verziója fut egy pár hétig és átunna bemondja az unalmast.
Help pls! -
#2726 -
tomonor #2725 NOKLA -
tomonor #2724 őőő nemtudom miért csinálja neked. Nem Kínai N95? -
scaba00 #2723 Nekem 226 a limit.
Nem tudod h lehet megnövelni? -
tomonor #2722 hülyeség, nekem több mint 950 van fent -
scaba00 #2721 Tudna segíteni valaki?Az n95-ös tényleg nem tud 226 képnél többet tárolni?
Köszi! -
tomonor #2720 inkább N99-esen... -
#2719 Nem rossz. 1-2 év és már windows xp fog menni az "N95ön". -
scaba00 #2718 Szevasztok!
Az n95-öm galériája csak 226 képet vagy videot tud letárolni,pedig a memóriakártyán van még 1 Gb szabad hely.Lehet többet tárolni egyáltalán? -
#2717 1GHz, azért ez már nem semmi :) -
#2716 Szívesen. A FAQ alján van még néhány, szerintem nézd meg azokat is, annak jók. -
crysis #2715 Végülis egyszerübb.Az oldalt meg THX -
#2714 ipmart-forum.com-on nézz körül, ott elég sok van fent, csak meg kell őket találni :)
#2712: azért, mert egyszerűbb 2 percet rászánni egyszer az életben és a következő fw frissítésig egyáltalán semmit nem kell szarakodni a lejárt tanúsítványokkal vagy a szignózással, mint telepítésenként szükség esetén szignózni vagy dátumot állítani. Ezé. -
crysis #2713 Hi!
Vki tud olyan oldalt,ahonnan le lehet tölteni n95 8GB-re való játékokat,mint pl fifa 07,08,09??? -
crysis #2712 Az még érdekelne,hogy ez a sok művelet minek?Egyszerűen a dátumot megváltoztatod és akkor nem adja ki a "Lejárt tanusítvány" szót. -
#2711 lol :) Összeszedem a fájlokat aztán ha elakadok akkor lehet megkreslek ;) -
#2710 Szólhattok, ha valakinek nem megy a hack, nagyon egyszerű az egész, 2 perc alatt meg lehet csinálni, ha megvannak hozzá a fájlok (azé kell hozzá 2 perc, mert a telefont újra kell indítani és az visz el sok időt :)) -
#2709 Nem, az xplore csak egy fájlkezelő. Az azért kell, mert azzal tudsz aztán hozzáférni a rendszerfájlokhoz. A ROMpatcher egészen más. -
#2707 szia!
Akkor te ezt meg tudtad csinálni? Ez az xplorer akkor ugynazt tenné mint ami a cikkben van ROMpatcher?